×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това ръководство на БСП е на път да затвори вратите на „Позитано“ след себе си


Това ръководство на БСП е на път да затвори вратите на „Позитано“ след себе си
Позициите на ръководството са имитация и профанизиране на политиката, смята Ангел Найденов
08 Май 2020, Петък, 10:24 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Поведението му най-вече в лицето на Корнелия Нинова е отвратително, казва членът на Националния съвет на партията

Ангел Найденов е на 61 г., член на Националния съвет на БСП. Политик с огромен опит, бивш депутат в няколко парламента и министър на отбраната (2013 – 2014 г.). Един от малкото откровено прозападни кадри на соцформацията. Потърсихме го за блиц-коментар на случващото се в партията и лидерската битка, която се очертава между председателя Корнелия Нинова и заместника й Кирил Добрев.

- Г-н Найденов, какво се случва на „Позитано“? Като че ли има някакво затишие пред буря.

- Това, което се случва в момента в БСП, е толкова отвратително, че наистина не желая да влизам в пространни коментари. Става дума за поведение на ръководство, най-вече в лицето на председателя на Националния съвет Корнелия Нинова. Става дума за липсата на изразени позиции, макар и в период на изолация и на социално дистанциране. Става дума изобщо за взаимоотношения, които отблъскват от БСП и членовете на БСП, и симпатизантите на партията. Това ръководство е на път да затвори вратите на „Позитано“ след себе си.

- Все пак БСП излиза с някакви позиции, във вторник имаше и пресконференция.

- Това е имитация, това не е политика. Тези позиции на ръководството са профанизиране на политиката. Вижте само отношенията към работещите в апарата на „Позитано“, дори и да приемем, че са с мнение, различно от това на Корнелия Нинова и Атанас Зафиров. Това е долнопробна саморазправа заради това, че хората имат мнение и различия с ръководството.

- Имате предвид новите пет съкращения, които бяха обявени тази седмица?

- Да, тях основно. Но те са само малка част от видимата част на айсберга на „Позитано“.

- Кои са петте съкратени?

- Това са служители в апарата, партийни организатори, отговарящи за отделни региони, които очевидно минават за хора на Добрев или най-малкото за хора, които не се харесват на Корнелия. Да обявиш като причина за съкращаването намаляване на обема на работа, при положение че повече от половината от отчетно-изборните конференции не са приключили, че предстои Конгрес и пряк избор на председател, е елементарна уловка.

- В официалното прессъобщение се казва, че съкращенията са заради липса на средства в резултат на намалените субсидии.

- Това бе обявено преди това. А това, което прочетох от Добрев като причина, е „заради намаляване на обема на работа“. Дори и той реагира!

- Да, всъщност някъде излезе информация, че Кирил Добрев е пуснал някакво обръщение до съпартийци, което обаче не е публично.

- Да, има такова.

- И какво пише той?

- Посочва, че „намаляване на средствата“, „необходимост от пестене на средства“ са аргументи, които са били използвани преди това – нещо от този род. Големият въпрос обаче е липсата на позиции и на политики по отношение на това, което се случва в България, но в момента нямам възможност да коментирам темата в дълбочина. Ще го оставим за друг път.

 


В категории: Политика


7
Коментара по темата
7.
Норд
09.05.2020 10:10:29
2
4
Ангеле, голям въздух си под налягане
6.
Сикишев
08.05.2020 18:08:04
2
5
Тези чугунени глави (БСП , ДПС ,АТАКА) са една политичесто тяло.Колкото по бързо отпаднат от политическият живот на България талкава по добре за всички нормални хора в българия.Само на мушениците , крадците и търтеите (мързеливите ) в България може да липства тази сган.
5.
Гошо
08.05.2020 14:17:48
3
13
Една проскубана кокошка, командори цялата червена пасмина. В момент в партията е гнездо на змии, а най-голямата интриганрка е усойницата КУРнелия!
4.
Гербер
08.05.2020 13:26:46
22
9
Това ръководство на ГЕРБ е на път да затрие България след себе си
3.
08.05.2020 11:07:35
6
17
ако сегашната ти жена беше шеф на БСП,щяхте да имате най-малко 200 депутати....ха.ха.ха.
2.
В
08.05.2020 11:03:20
5
21
БСП нямало пари,партията фалира,та те за 10 год. докараха до фалит 2 пъти цяла държава,че една партийка няма да разсипят крадците,това се очакваше отдавна.
1.
46 милиона дупка Варна
08.05.2020 10:47:47
6
17
А Гергов е патерица на ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори