×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никита Михалков обвини Бил Гейтс в опит да контролира света


04 Май 2020, Понеделник, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Устройство, което може да се използва за „копаене" на криптовалути, вбеси Никита Михалков

Известният руски режисьор Никита Михалков хвърли истинска бомба от телевизионния екран. Той директно обвини милиардерът Бил Гейтс, че се стреми към контрол върху населението на земята чрез микрочипове. Идеята се реализирала с обяснението, че се работи по създаване на ваксина срещу COVID-19. Крайната цел на Гейтс била да се намали населението на земята. Конспиративната теория Михалков разви в авторското си предаване „Бесогон“ по телевизия „Россия 24“.

Нападките срещу Бил Гейтс и основаната от него компания Microsoft не са нещо ново. От известно време в социалните мрежи се появяват остри нападки срещу него и съпругата му, че тайно опитват да създадат зловредни за хората вещества и вируси, включително и коронавируса. Един патент на Майкрософт, който наскоро получи международно признание, се оказа повод за нова порция нападки. Патентът WO/2020/060606 описва „Криптовалутна система, анализираща данни за телесната активност", пише Frognews.

Става дума за устройство, което може да се използва за „копаене" на криптовалути, като използвате тялото си. Или по-скоро „да давате криптовалута на потребител, чиито данни за телесната активност са проверени". Това е обяснението, което не се тълкува еднозначно. Именно тази неясност атакува Никита Михалков. Експертът в кинопроизводството обаче е доста неубедителен в своята теория, смятат руски учени, които веднага реагираха на изявлението му. Това е вероятно и причината телевизията да свали от графика повторението на предаването му.

Това вбеси Михалков, който контрира, че това е налагане на цензура. Михалков твърди, че дори името на патента има окултно значение и обвини Гейтс, че се стреми да имплантира хората с микрочипове, за да ги контролира, и да обвърже това с потенциалната си програма за откриване на ваксина. Михалков не се спира дотук и обвини директора на руската държавна „Сбербанк Херман Греф, че участва в "съзаклятието на Гейтс“. То щяло да доведе до Апокалипсис. Мнението на режисьора се поддържа и от някои военни в Русия. Освен Бил Гейтс, те обвиняват САЩ в таен заговор за редуциране населението на земята. Всъщност Михалков е пропуснал важна подробност: Бил Гейтс отдавна се е оттеглил от борда на Microsoft и се занимава от години с фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“.

Колкото до проекта WO/2020/060606 в него въобще не става дума за микрочипове. Идеята да се анализира и тества телесната активност на човека е много стара и по нея работят десетки учени по света. Основната цел на новата технология е да се насърчава здравословният начин на живот. Като стимул да го правят е възможността да спечелят криптовалута. В същото време Бил Гейтс изрази мнение, че светът ще се върне към своя начин на живот не по-рано след година или дори две години. Нормалният живот ще бъде гарантиран от лекарствата и ваксината, които ще сведат до ниски нива въздействието на коронавируса, - смята Гейтс. Популярният сайт livejournal.com - руската версия, определи теорията на Никита Михалков за плагиатство, предназначено за идиоти. Те цитират режисьора, който след спирането на предаването му недвусмислено намекнал, че Гейтс е платил на „Россия 24“ да го цензурира. Изданието обаче смята, че ръководството на телевизията е постъпило много умно и интелигентно, като е пресякло опит да се пласират конспиративни слухове, които нямат никакви аргументи. Режисьорът е прекрасен човек, на 100%, но е много наивен, - смята livejournal.com.


В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
До 7
05.05.2020 18:52:41
0
4
Колега, предположения, хипотези, митове, теорията на вероятностие и куп други теорий на фантастиката е за хора който ги е страх много ама много ги е страх. За нацистите в Аржентина и Чиле не е абсолютно никаква конспирация, това си е било тогава факт и тайни служи на САЩ и Англия са изпращали агенти да ги издирят и ликвидират, голяма част от нацистите най вече учени и специалисти просто бяха вербувани от САЩ след войната. Там няма нищо конспиративно щом така се е случило. Тук обаче конспиративното е за нещо което не се е случило няма абсолютно никакви косвени или не косвени доказателства и освен да се поставят хвърчащи хипотези без грам доказателство нищо друго не се прави. Именно, е хубаво и вие да не вярвате на тези хипотетични писаници без абсолютно никакво косвено доказателство, а малко да се замислите. Че всички тези безпочвени писаници може би са затова там за да създават смут и страх между хората. Бил Гейтс сега е виновен, преди беше Ротшилд, Рокенфелер, Сорос, Буш младши абе кой ли вече не се изреди е дойде време сега и на Бил Гейтс. Кога ще дойде времето на Джев Бесос, Уарен Бъфет или Зугърберг? Хайде де вкарайте ги в схема и тях, а за Илон Мъск не знаете ли за неговите тайнствени опити да създава полу човек и полу хибрид? Не знаете я не знаете, хайде ето ви малко храна мятайте и Илон Мъск конспиративно атака само на пред.
7.
До 5тия кон
05.05.2020 18:35:47
2
2
Ае тва за 2012 и маите си беше смехория отвсякъде, като дори не бих го квалифицирал като конспирация. Виж това за 11.09 има много предположения в мрежата нагледно и прилежно обяснени и в повечето има резон. Бягането на нацистите в Аржентина също беше в отдел конспирации, а се оказа самата истина. Не е хубаво човек да е като кон с капаци. Добре е отвреме навреме да се замисля и да не вярва безрезервно но официални източници. Сетих се за един пресен пример и това как в Австрия начело с канцлера са манипулирали данните с болни от "невижданата ярост". Не е лошо да се замислиш защо го правят.
6.
Никола
05.05.2020 16:00:57
10
5
Пичове.първо короната беше пусната от бил гейтс.после ваксината му с чипа беше готова Преди вируса.Целта беше да се разобличи бил гейтс за да може през това време други да направят ваксината....РАЗСЪЖДАВАЙ МАЛКО а не живей във 3д.
5.
Само луди
04.05.2020 23:10:55
6
28
Вече ми писна да чета и да гледам конспиративни теорий за последните 25 години, е най на края нищо не се сбъдна това което пророкуваха тези конспиративни глупости. Само за информация на всички глупендери над 80 вида медикаменти по целият свят се тестват денонощно и няколко държави включително и евро съюза по специално Германия вече е на път три различни медикаменти да изкара на пазара срещу корона вируса, който са намират в последна тестова фаза. Едната голяма немска фарма компания е BionTech, която няколко години преди въобще да дойде Covid-19 изследва най различни щамове на Covid-19. Затова че Бил Гейтс при всички положения няма да е единственият филантроп, който ще изкара ваксина, много други са в шампионската лига. А ваксината ще се слага на хора който имат имунна недостатъчност, с някакви болести. На здрави хора те прекарват вируса и създават антитела или ако има усложнения се оправя с медикамент, който в момента се намира на финалната права от фарма компанията BionTech. По един чип да ви сложат в мозъците и да почнете да мислете нормално и четете бе простаци с простаците ви, кое от конспиративните глупости се е случило влезете в интернет то не беше и за 2000 г то не беше 09.11 2001 то не беше календара на маийте 2012, че края на света настъпва полюсите си променяли позицията то не беше луното затъмнение където всички се изпокриха от страх по къщите си ама какво ли не беше. Направо сте баси и психясалите овеце, честно с вас една стадо патки не може да пасе камоли да гради нещо. Хайде там вярвайте на рунсака и на всички други ненормалници. За какъв чеп му на Бил Гейтс да контролира света, днес тук утре го няма??? Дреме му на кура дали ще ви контролира или не, ако може да помогне няма да навреди. Само неговата ваксина има край другите 7.8 милиарда не население седят и си бъркат в носа като вас психари. те чакат на Били валсината щото са некадърни сами да си го произведат каквото да е то, щама короната съществува от векове.
4.
Дернев
04.05.2020 22:17:45
0
1
"...таен заговор за редуциране населението на земята." Много е вероятно да има такъв, но китайците се оказаха по-експедитивни. Пораженията върху земята са толкова сериозни, че може и двата да заработят до постигане на някакво приемливо равновесие за задържане на процеса на унищожението на природата от човека. Но кой човек ще остане. При всички случай Китай има свое виждане за бъдещето, където нсдали има място за копачи на някаква валута.
3.
baihui
04.05.2020 20:44:44
8
8
Не очаквайте нищо добро от юдеи и евангелисти!
2.
малкия дявол
04.05.2020 20:06:28
1
13
Само аз ли виждам в номера на патента трите шестици ...
1.
ReptileRebel
04.05.2020 19:53:54
17
12
И Михалков стана "наивен" след като каза истината публично, до преди туй не беше прост. Освен "1984" има една друга книга- "Ние", писана по-рано. Прочетете ги! Сега е моментът! Така сами ще разберем кой колко е прост и наивен и верни ли са конспиративните теории.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център"
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори