Теодора напусна MasterChef заради семплите си пълнени чушки
Тя бе уверена, че ще победи
В разгара на MasterChef една от най-амбициозните участнички се раздели с шоуто. Теодора Бонева, която влезе в кулинарното състезание, твърдо решена да победи, се сбогува с журито и конкурентите си. „Ще бъде лъжа, ако кажа, че не съжалявам, че си тръгвам. В MasterChef можеш да се заредиш със страхотна положителна енергия и да сбъднеш мечтата си“, заяви 43-годишната управителка на ресторант и свали престилката.
Пътят на Теодора към титлата и приза от 100 000 лева беше пресечен от семплите й пълнени веган чушки с манго и орехи. Ястието се оказа постно - не само буквално, но и преносно, на фона на повечето добре обмислени и балансирани предложения. Леко суровият пълнеж и неподходящият сос, придружени от липсата на въображение, отблъснаха журито. „Не виждам желание в твоята чиния“, обобщи Chef Андре Токев.
Освен в индивидуална битка, хоби-готвачите трябваше да покажат умения и отборно. Задачата им - да приготвят супа и основно ястие с риба и морски деликатеси за 12 професионални рибари се оказа изключително отговорна, защото продуктите бяха уловени в Черно море лично от гостите.
След дегустацията на двете менюта, гостите избраха за победител сините със 7 на 5 гласа.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
