×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов към репортерка: Като почнете да отчитате 300 умрели българи днеска, тогава ми задайте този въпрос


Борисов към репортерка: Като почнете да отчитате 300 умрели българи днеска, тогава ми задайте този въпрос
Когато площадките, където се пързалят децата, станат морги, тогава ще ми зададете този въпрос. Защото Вие ми го задавате едва ли не с укор, упрекна Борисов журналистката
16 Април 2020, Четвъртък, 12:06 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

"Армията от имунизирани" било глупост - светът доказал, че имунитет срещу COVID-19 не можел да се изгради

„Като почнете да отчитате сто, двеста, триста умрели днеска българи, тогава ще ми зададете тоя въпрос“. Това каза премиерът Бойко Борисов на репортерка.

Той участва в живо излъчване през „Фейсбук“ профила му след инспекция на строящ се газопровод.

Всъщност репортерката не зададе въпрос, а констатира: „Вчера обявихте, че затваряме градовете, обаче се оказа, че хората Ви изпревариха и днес за много от тях е почивен ден. Още вчера започна излизането и прибирането по родните места.“

На това Борисов отговори: „Ами ще разнесат вируса. Ето днес е рекорд в Щатите – хиляди души умрели. Рекорд вчера във Франция – хиляди души умрели. Като почнете да отчитате сто, двеста, триста умрели днеска българи, тогава ще ми зададете тоя въпрос! Аз не съм пъдарин! Аз говоря на хора, които... който прояви разум. Те не са избягали от мене, не са избягали от карантината, ще се заразят родителите и след това, кат' стане както в другите държави – да ползват хладилните камиони не за да превозват месо, а трупове, да съхраняват трупове; или площадките, където се пързалят децата, да бъдат морги, тогава ще ми зададете този въпрос. Защото Вие ми го задавате едва ли не с укор! А всяка дума ми започва с „умоляваме“. Щом са го направили, какво да им... Има закон – който го хванат, ще го накажат, но това, дет' се вика – след дъжд качулка. Те не са надхитрили мен или полицията. Надхитрили са... дано съдбата не им е такава. А след това и върху всички останали хора, щот' огромната част спазват карантината.“

Борисов заяви, че София и Смолян са огнища на коронавируса COVID-19. И когато някой от тези градове отиде при възрастните си родители или при бабите и дядовците си, това трябвало да лежи на неговата съвест. 

Премиерът обясни, че и според новите статистики България била с най-малко заболели и с най-малко умрели. 

"Нали целта ни е да се запазиме живи? После ще ускориме икономика, селско стопанство. Макар че цялото селско стопанство работи", коментира Бойко Борисов и констатира, че "има храна". 

"Ние режим не правим. Стараеме се много и за да е самосъзнателно, се опитваме да убедиме хората, че... дотука сме прави, безспорно! Доказано", отсече Бойко Борисов. 

Според него от бързите тестове няма особен смисъл, защото след тях тестваните пак може да се заразят. 

"Вие виждате - ние малко отпуснахме покрай пазарите, Цветница, и веднага почнаха по 45-46 (заразени) на ден. Бяха 9. Фактите са безмилостно в наша подкрепа. Не можеш да изправиш армия имунизирани. Оказа се, че повтаря", добави министър-председателят. 

Той бе попитан кога може да се очаква да паднат мерките. 

Борисов не даде конкретен отговор, а обясни, че негови европейски колеги имали тактика да дават срокове, за да успокояват хората. 

"И може би това е по-правилно - да казваш "след две седмици, след две седмици", но това за мене не е честно. По никакъв начин няма лекарство. По никакъв начин няма ваксина. По никакъв начин светът икономически не знае какво ще прави. И затова вече започват да се оглеждат големите лидери един в друг", коментира Бойко Борисов. 

А българският премиер се оглеждал в председателя на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски. 

Борисов обясни, че като гледал приходите в бюджета, изтръпвал. И той искал облекчаване на мерките, но най-важно сега било да се опази животът и здравето на народа. 

Премиерът оспори теорията за стадния имунитет. 

"Не им обръщайте (внимание) на тея глупости - армия от имунизирани. Светът доказа, че няма имунитет. Да пуснеме - кое? Кое да пуснеме? Без да се възстановят икономиките, да заработят в Европа... ние сме пряко вързани с тях", изкоментира министър-председателят. 

 




54
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
54
Коментара по темата
54.
До 52
18.04.2020 00:00:26
0
0
Ама паднал ангел или?
53.
*********
17.04.2020 19:51:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
тюфлек
16.04.2020 18:32:20
8
8
Да бъдем благодарни ,че го има. Богове много, но Бойко е един единствен. Уникален човек- месия, светец! Ние не го заслужаваме.Не сме дорасли до неговата доброта и мисъл за цялото човечество. Жив светец, икона, ангел!
51.
до 43
16.04.2020 18:29:44
1
8
ползвам VPN заради умниците от Флагман, което банват по IP. Дет се казва от нямай къде. Ти от екипа им ли си? Кажи им, че с тез селски похвати нищо не постигат. За всичко си има решение. Те да се радват, че още влизаме в тоя умрял сайт, щото без нас хептен за никъде не са. А иначе и аз се чудя що влизам в тоя сайт като искат сами да си пишат и да си коментират. Обаче си казвам че правото на мнение е недемократично да се отнема, а и в Бургас и без това няма някоя читава медия... Надявам се да се появи скоро, но не знам... Освен аз да направя... Ама какво да очаквам от хора, които не са учили и един семестър журналистика, не познават етичният кодекс на медиите, а информацията която ни предоставят често е манипулативна, а тяхната позиция си личи за кога е и кои интереси защитава. Вместо да дават всички гледни точки и да оставят народа да си извади изводите, те се опитват с една гледна точка да манипулират общественото мнение. Това разбира се не е във всички статии. Например Лисицов се справя добре, но останалите... горките даже и граматиката не оправят добре
50.
Абсурд
16.04.2020 18:12:30
1
9
Тиква ,следващия с ковид си ти,после идва свободата
49.
хм
16.04.2020 15:37:58
8
15
Не се карайте бе хора. Прав е човека да се нервира, че сме с най ниска смъртност, все пак от този вирус умират пенсионери, били те стари или с инвалидни пенсии. Както бавно вървят нещата ще се наложи и другия месец да плаща пенсии на почти всички, това си е за нервиране от негова гледна точка. италианския премиер от колко пенсии се отърва, да му завиди човек.
48.
Ногу васмотени ора ут камлука
16.04.2020 15:35:49
3
4
Начи ниа си пазими картината и празнити мерки убачи ич ни уби дету спира каве машинта на тамара. Такафа убу каве даваши тас. Сас Ачиту куту пиими слагами пу две захар и гледами на мурету. И стафа напрау валшебин пийзаш. Чаки фарчат дилфини скачит и росалки ислиза чатпад ут мурету красута. Сига носими каве ут кашти мане саштуту. Нема пизаш нема ламшаф саму на керисету шимандурти са вижда
47.
Ivan
16.04.2020 15:10:16
3
12
Спокойно народе тръби за интубация ще има за всички за аспиратори не се знае, болест има факт, убива факт! Здрави, болни, млади, стари всякакви хора умират от тоз бацил, има смисъл в ограниченията до някаква степен но не може да са безкрайни, те ще паднат ще има пак кафенца в центъра, ще има пак нископлатени работни места в Бургас споко е, дано сме живи всички да пием кафе на фреша и да люпим семки в морската градина. Само професори се навъдиха напоследък по тая тема а съм сигурен че повечето от тях не са знаели как се пише вирус до онзо ден. Мънгъров е прав с ПЪЛНА КАРАНТИНА НЯМА ДА СТАНЕ, но и Мутафчийски е прав има смисъл от СОЦИАЛНО ДИСТАНЦИРАНЕ, няма смисъл от ЗАБРАНАТА ЗА ПАРКОВЕТЕ на здравния министър който дори не е медицинско лице че да издава така заповед. Дайте да се пазим един друг като ги носим тия маски на лицето не на врата ни, нека спазваме дистанция един от друг и да се надяваме да го изкараме всички без последствия. Помнете че Свети Петър не го интересува кой колко има, но трябва да се знае че тези които не са при свети Петър трябва да имат за да не отидат при него от глад, дано скоро всичко свърши. Радвайте те се на семействата си и на празника защото на някой ще им е последен дори и да нямаше кокококовид 19 или както му е шибаното име на тоя бацил!
46.
КороноТъпак
16.04.2020 15:03:28
6
35
Дарявайте пенсиите на болниците ! На лекарите на първа линия ! Пращайте DMMS за храна, за солидарност ! А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БОЙКО СИ БРЪМЧИ БЕЗЦЕЛНО ЗА СМЕТКА НА БЮДЖЕТА С КОРТЕЖИ С ХЕЛИКОПТЕРИ С ОХРАНИ И МИСИРКИ. БИЗСМИСЛЕНО Е ДА ДАРЯВАТЕ ДОКАТО ТОЗИ ХАРЧИ ! ОСТАВКА БЕ ТЪПУК !
45.
00
16.04.2020 15:01:20
4
11
Вие наистина не сте добре, говорят за отпускане на мерки след месец, като в това време отчитат спад в болните - скоро да сте гледали графиките, Испания има спад от преди още 2 седмици, а България в момента е в пика и по точно сега е ред на балканите
явно гугъл усеща психично болните
44.
Бокиии
16.04.2020 14:55:15
4
25
Браво, Бокиии!! Едвам пляскам вечер от ГЛАД вече, но съм оптимист!! Почти съм сигурен, че няма да умра от коронката!! Няма да те разочаровам, ще умра от всичко друго което ми е ПОЗВОЛЕНО в извънредно положение!!
43.
do 42
16.04.2020 14:54:26
18
5
а ти като сменяш проксита за да гласуваш еднакво за едно и също, мислиш че си нормален ли
42.
до 00
16.04.2020 14:03:43
0
12
ПаничЕрево от община Гурково няма нищо общо с ПаничАрево от община Приморско. За останалото си прав
41.
Z
16.04.2020 14:02:41
7
29
Ти живееш на в друг свят. Испания, САЩ заговориха за отпускане на мерките нашия пълководец много загрижен. Със шутове ще те изкарат от парламента. Хората ми говорят, да няма стаден имунитет, колко време ще се крием. Вируса няма да си отиде Бойко
40.
До 00 тоалетна
16.04.2020 13:58:20
3
24
Чак след като 1 от Паничарево избяга от болницата и се прибра на село почнаха тестове на населението в Паничарево и веднага се откриха още 6 заразени. А колко заразени щеше да има ако тоя не беше избягал и не беше довел след себе си полиция и лекари. Нула естествено !
Колкото до "справедливото" ти възмущение срещу безработните ще ти припомня, че не е забранено да пътуваш ако нямаш важни причини. Това е само препоръка. Факта че МВР си позволява да връща хора поради неоснователни мотиви може да доведе само до осъждането му и последствия за служителите на МВР които са превишили правата си.
39.
Доц. д-р Емилияна Конова, д.м. Клинична и репродук
16.04.2020 13:39:36
1
3
https://youtu.be/ebH7wd20q6s
38.
Бую
16.04.2020 13:39:16
1
10
На нас ни стига 240 у уная белата сграда у софиу, начело с генералу!
37.
00
16.04.2020 13:38:39
44
15
стига говорете глупости и си вземете хапчетата, правителството прави всичко което се е доказало по света за справяне с вируса, просто българина е като вас и не спазва правила
и след това по новините казват, той е регистриран в бюрото по труд а уж излиза от града по работа
36.
patoka
16.04.2020 13:33:59
2
39
Да почнемЕ, да пуснемЕ, да говоримЕ, да пазимЕ...
Ай стига неграмотници, че той бил даже премиер, пълна излагация, не само че не говори добре български, а му и липсват контактните способности в чужбина- непрекъснато е заобиколен от преводачи...
35.
1
16.04.2020 13:27:01
6
45
Имаме си шибана тиква!
Тя "обмисля" как да помогне на засегнатите хора от кризата!
"До две седмици" ще ни уведоми за финансовите мерки :)))
Малък, но МНОГО прост народ сме!
Булгар, булгар!
34.
БКП-ГЕРБ
16.04.2020 13:23:28
5
36
Тоя е директен наследник на ония, които точно преди 95 години превърнаха храма „Света Неделя“ в касапница и морга!
За тях няма Бог, няма смирение, няма Възкресение! За тях няма Вяра, има само унищожение! За тях има само Началник, комуто се кланят като на езически идол…
Ала „Господ забавя, но не забравя!“
33.
До 30
16.04.2020 13:18:36
2
29
Както се излекуваха принц Чарлз и оня английски турчин с прическа на новоизлюпен бройлер Борис Джонсън. При тези хора вирусът прави изключение в инкубационния си период.
32.
Ххх
16.04.2020 13:17:20
9
47
Направо не мога да повярвам колко е тъп, нереално е
31.
Бисти бойс
16.04.2020 13:13:41
3
25
Кучките са много яки с маски, очертават им се мръснишките очички ...извинете че не е по темата
30.
Тръба паша да обясни
16.04.2020 13:08:56
1
47
Кирчо Домуса как за три дни се излекува?
29.
Абориген
16.04.2020 13:08:54
9
63
Добре де,на тоя няма ли кой да му повдигне обвинение за всяване на паника! Какви трупове, какви морги, какви хладилни камиони... Онзи ден за президента говореше ,че създавал паника ,а себе си не чува какви ги плещи.
СРАМ МЕ Е ,ЧЕ ЖИВОТА МИ ЗАВИСИ ПОДОБНО СЪЩЕСТВО!
ЯД МЕ Е ,ЧЕ ИМА СЪЩЕСТВА , КОИТО ОЩЕ МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ !
28.
*********
16.04.2020 13:06:24
4
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
неволна мисъл
16.04.2020 13:04:33
3
46
Ако имунитета е глупост и няма лекарства за КОВИД тогава излекуваните, как са се излекували
Нали тогава смъртността от вируса щеше да е 100 процента
26.
Maтематика за социолози на ГЕРБ
16.04.2020 13:04:22
10
69
г-н Борисов,как така сте премиер вече 11 години и не знаете че всеки ден в България умират средно по 300 души според вашето НСИ...Време е за оставка,крайно неадекватен тип,за 35 дни карантина не сте направили нищо за народа,само кражби,лъжи и терор
25.
Трака
16.04.2020 13:01:39
11
47
Та те си умират от собствена смърт бе лъжецо.Коронавируса съъществува в тъпата ти глава и в уговорките ви с всички ръководни тъпаци като тебе по света.Целта ви е хората да обеднеят за да имате по-голям контрол над тях бе ебано правителство.Всичко е фалш и най рисковите са с лабилна психика и манипулативни баби и дядовци
24.
коко
16.04.2020 12:57:29
2
44
Стига си плямпал глупост. Хайде прибирай се в къщи да боядисваш яйца.
23.
Най - добрите
16.04.2020 12:54:56
8
52
с най - малко болни и умрели. Пълни глупости от напълно глупав човек. Виж - най - малко тестирани хора - ДА. Такъв комплексар, все да е първи, все да се дуе. Батман и Супермен репички да ядат. Няма ли някой там около него да му подскаже, че се осра вече. Боже, прибери си вересиите, моля те
22.
Най - добрите
16.04.2020 12:54:51
8
43
с най - малко болни и умрели. Пълни глупости от напълно глупав човек. Виж - най - малко тестирани хора - ДА. Такъв комплексар, все да е първи, все да се дуе. Батман и Супермен репички да ядат. Няма ли някой там около него да му подскаже, че се осра вече. Боже, прибери си вересиите, моля те
21.
Ха
16.04.2020 12:53:13
8
45
И този ще ми говори за честност. Смях. Но не е смешно, като го слушаме да всява страх и паника. Само, че оня с каскета не смее да си върши работата за която му плащаме спрямо силните на деня.
20.
Убиец мръсен
16.04.2020 12:47:19
12
66
Ти наясно ли си мършо колко лабилни и колко хора със слаби сърца има? Наясно ли си че масово умират от стрес инсулт и инфаркт благодарение и на теб???
19.
ежедневие
16.04.2020 12:46:50
8
59
Болни, умрели, трупове, чували, ковчези, морги, глоби - дневния ред на обществото и държава с най-малко заболели и умрели.
18.
Айде бе
16.04.2020 12:46:05
9
69
Хахаха, отпуснали пазарите по Цветница и хоп, дошъл пика след 3 дни. Е, това нормално изявление ли е, при положение, че и 3 годишно дете знае, че на вируса му трябва поне седмица, за да предизвика симптоми. Защо, защо, защо го правите? Защо не кажете, че вече доказано от лаборатории, 10% от хората са преминали вируса без да разберат, т е близо 600 000 души, от които евентуално починали от него 40!!! Как не ви е срам да стресирате народа с лъжи и страхотии с хладилни камиони, да ни побъркате ли искате?!?!,!
17.
Коментатор
16.04.2020 12:42:18
11
64
Празни мисли на един празен човек...
16.
Ъглов
16.04.2020 12:35:51
73
52
Хич не съм фенче на герб, НО за първи път се взимат адекватни мерки за нещо, а селтаците се пънат. Ако прочетете малко статистики, а не жълти сайтчета, ще видите, че умират хиляди и е трудно навсякъде за справяне със ситуацията. Не издържате без чалга дискотеки и да се напиете на село с фамилията. Пазете си роднините бе глупаци. Като надхитрите мерките си е гол във вашата врата, а не тази на политици и тн. За тях винаги ще се намери кой да се грижи, а за вас дали ще има? Стойте си по къщите и стига с тва мрънкане
15.
Защо
16.04.2020 12:35:23
31
49
Защо като натиснеш плюс и бам няколко минуса, направи ми впечатление и под други такива статии, 50 минуса например на 30тия коментар, а на по-долните общо има 15 гласували... не е обективно и редно
14.
АДРИАНА
16.04.2020 12:34:41
9
57
ПИСНА МИ ОТ ТАКИВА ПРИКАЗКИ!!!ИЗКАЗ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!!!
13.
W
16.04.2020 12:33:56
12
53
Борисов = посредствен, първичен...
12.
W
16.04.2020 12:33:48
11
53
Борисов = посредствен, първичен...
11.
PR носи вар
16.04.2020 12:32:12
10
54
Ама моля ви се, не му задавайте неудобни въпроси, ш'са обърка! А и кат сЪ ядосЪ и нИ сЪ трай. Ш'ма уволнява и шъ мъ прай да умиргам
10.
1
16.04.2020 12:29:22
31
45
само вижте как си играят с плюсовите и минусите :) на първите 2 коментара
9.
200-300 ни напускат всеки ден
16.04.2020 12:25:54
10
75
Че те на ден умират по 200-300 човека в България. Ето и вчера някой написа, че умрелите са над 300. От тях само 1 е от коронавирус и то май не се знае на 100%, защото хората си имат и съпътстващи сериозни заболявания
8.
1
16.04.2020 12:25:17
12
79
Кой плаща тия хеликоптерни разходки, шибаняк?!? Нали нямаше пари...
7.
Флегс
16.04.2020 12:25:05
18
72
Слагам плюс, а ми отразява 5 минуса хаха, що за абсурдни хора сте там, кой ще ви се върже точно на вас?!
6.
Бойко? Борисов? Ти чуваш ли се какви ги плещиш?
16.04.2020 12:23:32
22
97
Ало, Гешев?!
Защо не го арестуваш за фразата с хладилните камиони и насаждане на паника?
Или той е от нашите?
Бойко? Борисов? Ти чуваш ли се какви ги плещиш?
5.
1
16.04.2020 12:23:04
19
67
Шибаняка ни огря и днес!
Ликувай народе!
4.
Боеко
16.04.2020 12:22:52
26
61
Дано ти да си първият извозен с хладилен камион!
3.
Охх
16.04.2020 12:19:03
12
51
Така ми липсваше Шрек!!
2.
Абе.
16.04.2020 12:14:34
110
71
Стига си лъгал.Няма такива умрели няма и да има.Вместо да говорите такива глупости отвсрвйте взичко пррди да са ви линчували
1.
Апффф
16.04.2020 12:12:46
119
84
Вече всички знаят че плащате за да казват хората че имат умрели роднини от измисления вирус!!! Скоро ще дойде Видов ден, уроди!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори