×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20-ина души, сред които професионалисти, изслушаха човека-протест Стефан Машината и повикаха пред Общината


20-ина души, сред които професионалисти, изслушаха човека-протест Стефан Машината и повикаха пред Общината
Няколко пъти полицаите разпръскваха недоволните, тъй като не спазваха необходимата дистанция
13 Април 2020, Понеделник, 14:05 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки и видео: Авторът

Той изчете събраните предложения от будни граждани в интернет, но срещна отпор от професионалните протестъри

Двайсетина бургазлии се събраха покрай човека-протест Стефан Петров, който обяви, че ще застане самотен пред сградата на Общината и ще изрази недоволството, надигнало се във Фейсбук заради извънредното положение. Лично Машината, както е по-известен в Бургас, изчете събраните предложения от будни граждани в интернет, но голяма част от тях категорично бяха оборени от професионалистите в организирането на бунтове, които се спонтанно озоваха на мястото.

Репортер на Флагман.бг присъства на целия протест, който продължи около час при засилено полицейско присъствие. За да следи за спазването на реда и мерките на извънредното положение на място бе и главен инспектор Иван Иванов - началник на Първо РУ-Бургас. На няколко пъти се наложи униформените да успокоят страстите на протестиращите, които не спазваха необходимата дистанция. Наложи се полицаите да свалят самоличността на някои от твърде емоционалните викачи, дошли за уж мирния протест от един човек. Някои от протестиращите дори се правеха на интересни пред камерите и нарочно сваляха маските си и призоваваха да ги глобят.

Сред недоволните  се появиха и доста познати лица – професионални протестъри, които участват в почти всеки бунт срещу властта. Един от тях е Антон Василковски, който остро опонира на Машината и обяви, че протестът е провален. Според него, карнтината не трябва да отпада, а исканията трябва да са насочени само към финансово подпомагане на българите заради кризата. 

Във фокуса на протеста бе и разярена продавачка в магазин за скъпи бални рокли, които тази година останаха непродадени от витрините заради извънредното положение. Будната бургазлийка се беше барнала в спортен аутфит, със слънчеви очила, модерни кецове, дънки с висока талия и златиста раничка. Тя бе с оформена прическа и грим, но езика, който ползваше, за да изрази недоволството си, без крайно смущаващ за една дама.

Публикуваме пълния списък с исканията, които Стефан Машината изчете на висок тон пред Общината, след като ги събра в социалните мрежи. Професионалните протестъри обаче го скастриха:

 

Към държавата, тоест отговорните за това лица:

- спирайте с брифингите и насаждане на изкуствено напрежение с неадекватни изказвания;

- да се издават сертификати на хората, които са преболедували и да им се разреши да работят и да пътуват свободно;

- обезщетение от държавата към работещите, които са възпрепятствани да работят заради пандемията. Поне по една минимална работна заплата, както и други облекчения;а

- да се отворят спортни зали, заведения и да има мерки, а църкви и храмове да бъдат затворени /ползват една лъжичка, не носят маски, събират се много хора/;

- маски да не се носят задължително. Заповедта да бъде отменена;

- отмяна на декларацията за пътуване, а вместо това на КПП-тата да се измерва температурата на пътуващите;

- всеки да може да се разхожда и спортува в паркове, градини и т.н. Да има мерки примерно да не се събират на едно място няколко човека, но всеки да е свободен да диша чист въздух и да се радва на слънцето;

- арест за тези, които ровят по казаните, в отпадъци и други подобни преносители на зарази;

- да се отворят пазарите. Защо в големите магазини може да пускат хора и да се струпват, а пазарите да затварят. Затворете и големите хранителни вериги и оставете само малките квартални магазинчета по тази логика;

- отчет от държавата какво точно е направила през тези 30 дни на карантина. Колко допълнителни легла и апаратура е осигурена от държавата?

- предоставете възможност на всяка община сама да решава какви мерки да налага за определени неща: разходки в парковете, отаваряне на заведения, други търговски обекти, някои забрани и т.н. Не може община без болни да има същите мерки като община с болни или община без парк да има същите мерки като община с парк. Нека това кметовете да го решават;

- извънредното положение да падне незабавно. То да продължи да е в действие само за определена група хора - тези над 70 годишна възраст и всички със сериозни заболявания. Статистиката вече има извадка кои точно са рисковите заболявания. Част от предприетите мерки при сегашното извънредно положение да останат в сила: дезинфекция, отстояние и контрол на масовите събирания. Театри, изложби и т.н. се възстановяват, но при определени изисквания, споменати по-горе. При заведения за хранене да важат същите условия;

- санкции за църквите и други подобни, които не спазват мерките. И в тази връзка те ще бъдат ли санкционирани за вчерашните си своеволия за неспазване на заповеди и мерки?

 

Към кмета на Община Бургас г-н Димитър Николов

- общината е предложила мерки за подпомагане на бизнеса и тези мерки наистина да бъдат изпълнени в полза на бизнеса, а не в нечий интерес;

- отчет от Община Бургас какво точно е направила за бургазлии през тези 30 дни на карантина. Колко допълнителни легла и апаратура е осигурила.

- да се отмени наредбата за забрана на ползване на уличните кафемашини. Хора остават без работа заради тази безумна наредба. Задължете собствениците да дезинефикцират машините по няколко пъти на ден, но ги оставете да работят.

- отпадане наема за кафемашините и един месец след падането на карантината.

 

 

 




В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
43
Коментара по темата
43.
Смехотверата наркомана
13.04.2020 20:27:43
0
2
Аз съм др пера и много ме е яд че не съм на мястото на машината и затова пиша гадни коментари.
42.
Иван
13.04.2020 19:47:12
0
2
За това в Кс-Славейков зад блок 50 в парка имаше,днеска сумати народ и бабите са си отворили сергиите и си продават чорапи.
41.
Някой си
13.04.2020 19:45:38
5
3
САМО ТЪПАЦИ КОМЕНТИРАТ ТУКА, ПРОСТИ ГАНЬОВЦИ. ЕДИН МАЛОУМНИК ПИШЕ, ВКАРАЙТЕ ГИ В АРЕСТА ЗА 24ЧАСА, ДА И СЛЕД ТОВА ИЗЛИЗА, ДРУГ ТЪПАК РЪСИ ТЪПОТИИ, ДРУГИ ИНДИВИДИ ПАК РЪСЯТ ТЪПОТИИ. ТА НА ТИЯ ЗАСПАЛИ ОВЦЕ ПРОСТИ, ДА ГИ ПИТАМ, ЗАТВОРИХА БОРСИ, МАГАЗИНИ, И ДА ВИ ВИДЯ КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ И ХРАНАТА СЛЕД 10 ДЕНА, ЩЕ РЕВЕТЕ КАТО МАГАРЕТА. ДА ВА И ГЛУПАЦИТЕ ПРОСТИ.
40.
наблюдател на живота
13.04.2020 17:59:13
3
7
Заради някави идиоти - 200 реда текст,5 видеоклипа и 11 снимки.
Супер новина!
39.
Смяях
13.04.2020 17:41:31
3
10
20 ненормалника начело с бивш осъждан престъпник!
38.
Аман от отрепки!
13.04.2020 17:37:26
3
10
Мангала който свали маската и се кахъри за заплати, наеми и т. н има 20 работни дни макс. Не е под наем, но винаги има пари за пиене. Така че революционера Машината по-добре да беше повикал някой с който са лежали в зандана във Варна, че можеше да е по-надежден протестър.
37.
Хлябът
13.04.2020 17:21:09
1
1
34 много време изкарваш тук за човек който не е дълбоко комплексиран, и да работя в офис, ти къде работиш? Работиш ли изобщо? Или ти е някой крив че нямаш пари да изкараш два месеца без приход?
36.
ahmed
13.04.2020 16:57:42
1
6
nishto ne stava ot vas edin protest ne mojete da pravite tuuhhh
35.
Мераклийски
13.04.2020 16:42:34
3
7
Аз предлагам вместо мутафчийски за генерал да сложим Машиниста.
34.
Бай Мангал
13.04.2020 16:27:54
1
9
Нямали пари за хляб..чичо Митко сега ще раздава козунаци, те хляб та хляб
33.
Крилов
13.04.2020 16:26:00
2
21
"Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за своя проблем на кокошката, овцата и кравата, но те всичките и отговаряли:
- Капанът за мишки е твой проблем, а не наш!
Малко по-късно в капана се хванала отровна змия и ухапала жената на фермера, която минала покрай капана без да я забележи. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. Но въпреки всички грижи, които положили, за нещастие, жената починала. И така, накрая заклали кравата, за да нахранят близките, които дошли на погребението.
И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си, мислейки за нещата, които са чужд проблем... Докато не станат твой! ....."
32.
14 до хлябът
13.04.2020 15:48:10
3
5
Нали знаеш какво е определението за човек, който пише даден пост (#5) и сам се "потупва" по рамото от друг пост (#9)?!! Ако не знаеш, ще ти кажа- ДЪЛБОКО КОМПЛЕКСИРАН НЕЩАСТНИК!! Скоро тука имаше един такъв, който "отиде до офиса да нагледа как върви работата" и повече така и не се върна!! Нищо чудно и да си ти! Ти, между другото, имаш ли ОФИС?
31.
Годжи
13.04.2020 15:44:05
3
14
За кафе машините и аз съм съгласен ! В цяла България ги пуснаха да работят ,само във Варна и Бургас не може ?! По тази логика да спрат и асансьорите ,нали и там се пипат копчета ,както домофоните ,също и банкоматите ! Да не би в павилиончето да е по -безопасно ? Стои вътре някоя баба цял ден ,прави ти кафе ,пипа ти чашата ,слага ти захар ,бъркалка ... Ами ако някой преди това е заразил нея ?
30.
До 29
13.04.2020 15:33:57
1
5
Че за какво киснеш тогава тук и подскачаш? Пускай някой филмче и си гледай кефа!! А като ти свърши лещата, на бегом и ти пред Общината, много те знае някой кой си и че си се правил на Рамбо!
29.
До плодовото сокче
13.04.2020 15:25:02
4
7
Вземи се скрий някъде, аз съм се подсигурил няма нужда някой да ми плаща каквото и да било, аз разчитам на себе си не на хората. Когато е трябвало съм МИСЛИЛ за разлика от тези пред общината.
28.
Аби
13.04.2020 15:24:46
2
10
Чефо Ага....Де е Бисер (хартиения легионер,платен командос)?
27.
Българино
13.04.2020 15:22:58
6
11
Умри достойно от глад заедно със семейството си в панелката. Ако не са ти я взели от Топлофикация, енергото, някоя банка или Чси. Идиотите нека протестират.
26.
!
13.04.2020 15:10:30
3
5
Почваме да броим всички експерти против мерките. То пък се оказаха половин автобус хора...целият град е въстанал.
25.
Браво!
13.04.2020 15:03:52
6
16
Глад или вирус - това не е избор! В целия свят дават безвъзмездни помощи на хората, само в България ги пращат за бързи кредити!
24.
Капи
13.04.2020 15:01:48
4
4
21,ти направо сам се закопай в задния си двор.Щото и тези,които имат пари,няма да искат да дадат за да те заровят другаде. И ти тежиш много на човечеството с малоумието си,ама те траем,защото всеки има право да е на тоя свят.
23.
мунчо
13.04.2020 14:59:23
5
11
Запечатаха кафе машините а банкоматите - НЕ !! Къде е логиката ??
22.
Пръчки
13.04.2020 14:58:14
3
26
Цъка цела година пред фейса, за 5 стинки работа не е свършил, цял живот чека на мама и тате. Излезе пред общината с още няколко балабурника. Щели да протестират. Дойдат куките, прекинат ги от бой, турят им прангите, опънат ги по бързата, зависят в килиите, пак се разцъкват у фейса.
21.
Хлябът до 14
13.04.2020 14:57:09
3
22
Както написах : ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ
Очевидно Вие не можете! Ши разбиът мъгъзини, ши пющят кИфтетъ наближава с бясна скорост.........намери някой с бацила и да те отърве от теб самия, а не чакай ще ни струваш пари на тези които имаме, вземи се хвърли в морето с един циментов блок на врата паляк. Нямаш пари да изкараш 60 дни малоуник, нали знаеш къде живееш в коя държава? Защо не си се посигурил тъпанар с тъпанара ти.... ай отивай към моста, да не си забравиш циментовия блок
20.
Marinero
13.04.2020 14:51:25
2
22
Не протест а дърпана баница! Ето за това дори и да имат добри предложения и искания , никой няма да ги вземе под внимание. Липсва им желязна организация.
19.
Лазар
13.04.2020 14:50:09
10
27
Смешници! Хайде сега всички с актове за неспазване на правилата в извънредно положение. Заради такива няма да се оправим скоро. Яхат вълната и се мислят за фактор. Нещастници! Хайде под строй и 24 часа на топло да им дойде акъла. Следващия път няма да се правят на по-тарикати от останалите.
18.
Ето предложение
13.04.2020 14:49:30
7
16
Мое лично мнение..
1.Примерно който неиска да се разболява и го е страх и има пари да си стои в тях никой на сила няма да го изкара от тях.
2.Който иска да работи и не му пука и няма друг избор да не бъде спиран да си бачка да си храни семейството.
3.Бойко Борисов да си раздаде 3-те милярда на бедните и бедстващи хора така ще си осигури и друг мандат ..ха ха ха
17.
Ето предложение
13.04.2020 14:49:28
5
12
Мое лично мнение..
1.Примерно който неиска да се разболява и го е страх и има пари да си стои в тях никой на сила няма да го изкара от тях.
2.Който иска да работи и не му пука и няма друг избор да не бъде спиран да си бачка да си храни семейството.
3.Бойко Борисов да си раздаде 3-те милярда на бедните и бедстващи хора така ще си осигури и друг мандат ..ха ха ха
16.
R
13.04.2020 14:47:29
10
31
Значи някой трябва да ги прибере тези хора. За психото са всичките. Ще ги затворят вкъщи за 30 дни и се правят на велики. Целия свят гори пък тези малоумници стачка правят.
15.
вярващ
13.04.2020 14:45:55
2
22
" арест за тези, които ровят по казаните, в отпадъци и други подобни преносители на зарази"

Това звучи много грозно! Абе Стефане, как не те досрамя да го измислиш/прочетеш това. Разбирам да беше предложил приюти за нещастниците
14.
До 9 ганка
13.04.2020 14:44:37
45
17
Само да те питам, Ганке?! Тези дето ги гледаш и им се смееш, че нямали спестени 1500 лв като тебе, като станат хиляди ( а това време наближава с бясна скорост) и излязат всички и разбият магазините за храна, ТИ откъде тогава Ганке ще си купиш пастет?!! Даже и да си червива от пари!! Ако мислиш, че си фантазирам, ще си говорим пак след 2 седмици!!
13.
вярващ
13.04.2020 14:42:00
6
11
Прави са за църквите, България е светска държава, откъде-накъде ще са над закона? Сериозно, какво е това чудо, даже в Русия дето са сто пъти по-религиозни ги затварят, тук се правят на не знам какви.
12.
kefrinoss
13.04.2020 14:42:00
4
42
Празни бургазлийски приказки. Защо не протестираме против Лукойл? На бургаска земя произвежда, пък не сваля цените, поне за бургазлии. Държи живописното пристанище Росенец, и не допуска и пиле да префръкне там. Изтровиха ни езерата, изтровиха ни бургаския чернозем в Камено, тровят ни и въздуха, но нали са ,, ефета", срещу тях протести никога няма да има. Ние сме балъците щом ги търпим е. Да влачат...
11.
До 4
13.04.2020 14:41:21
4
19
Значи като им дават пенсиите по 300лв,при положение че са работили по цял живот и накрая 300лв пенсия не им пука на депутатчетата, а сега изведнъж се оправдават със възрастните хора колко видиш ли им пукало за тях, да е..ба и нещастниците ви лицемерни боклуци.
10.
въххх
13.04.2020 14:39:58
0
8
тая с черното яке,има страхотни c крака.
9.
Леля Ганка
13.04.2020 14:30:39
6
37
До 5. - Хлябът

Тoчно така е - телефони, телевизори, лаптопи, нови коли, почивка на Малдивите, скъпи ресторанти, хапване, пийване, животът е хубав и накрая: "Гладни сме!"
Га ядаха кифтета ни риваха!!!
8.
Бай Дечо до 1
13.04.2020 14:26:32
2
17
Този малоумник, дето каза че разбира повече от вируси от един завеждащ детско инфекционно ОТДЕЛЕНИЕ, той ли е Антон?!!
7.
Капи
13.04.2020 14:26:18
12
20
Е,за кое браво...?? "Мангъров е гешефтар" -Опорната точка на Боко. Тоя даже не знае какъв специалист е. Смях. Браво на присъстващите. И не виждам нищо лошо в това,че протестират,че имат искания,повечето, от които са много смислени. Флагман,ама много ви личи субективността. Айде,по-леко. нали уж "независима журналистика"....
6.
хахахах
13.04.2020 14:26:10
19
51
Какви са тези смешници ! Всички в ареста и кифлата с раница за 500лв и тя там. Хората нямат какво да ядат и въпреки всичко си спазват реда и правилата , а таз овца за балните й рокли да мислим. 20 олигофрена ще занимават хората с малоумщините си , а и полиция ще ги пази . Тез 20 тъпака първи ще въртят гюбеци по кръчмите , ама сега седнали за реват за пари.
5.
Хлябът
13.04.2020 14:25:00
19
48
Тези които нямат пари за хляб след месец без работа, и да паднат ограниченията пак няма да имат пари за хляб! Всеки който няма средства да изкара два месеца без приход сам си е виновен, не може заради лошата финансова културата на хора които нямат каквато и да било култура да се поставят в риск тези които имат такава. Не става само по кафенца, молчета, скъпи тИлИфони на изплащане и коли на които нямат възможност да поддържат трябва да се мисли, но те си мислят само за кафенца молчета, скъпи тИлИфони и тн. Ся ривеш, га пи кафета по 5 лева три пъти на ден не рива..... ай марш
4.
Видял и препатил
13.04.2020 14:22:51
30
58
Toя дето свали маската и иска да яде, готов ли е да пожертва родители, баби и дядовци (сигурен съм, че има такива).
Утре короната като удари с пълна сила и почнат да изнасят труповете от моргите по италиански сценарий.
3.
Plamen
13.04.2020 14:18:09
59
31
Прави са хората. Къде е сега кмета и неговата свита. Протестиращите ще стават все повече и тогава става страшно. Гладът е по силен и от тока.
2.
ГЛАД
13.04.2020 14:16:53
17
18
Гладни години дохдоха!
Няма хляб, бате!
Няма и работа!
Западният трудов лагер е затворен неизвестно докога!
Бочко, тегли 50 милиарда кредит и правнуците ще го връщат!
Няма друг чалъм!
1.
Бай Пешо
13.04.2020 14:11:48
34
22
Браво на момчето от видеото, Антон!
Никакво падане на карантината.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори