×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нагли крадци задигнаха количка и играчки на дете от Бургас


Нагли крадци задигнаха количка и играчки на дете от Бургас
Заболя ме, че бездушните крадци са посегнали на нещата на детето ми, споделя Ани Кехайова от Бургас
09 Април 2020, Четвъртък, 07:45 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Престъпниците поставили клечки в бравата на входната врата, разкри Ани Кехайова

Нагли крадци задигнаха количка и играчките на дете от Бургас. Те били поставени на етажна площадка в жилищен вход, а пред Нова телевизия Ани Кехайова разказа, че е открила част от вещите на детето си, захвърлени в двор на кооперация.

Младата жена е подала сигнал в полицията.

Ани живее на четвъртия етаж, но тъй като във входа няма асансьор, оставя обикновено на площадката на партера детската количка и играчките на детето си. 

„Вчера, когато моят съпруг е излизал, е установил, че липсват детската количка, тротинетката  и камиончето на детето ни. Това се е случило или през нощта, или рано сутринта. Ние постоянно ги оставяме във входа“, разказва Ани Кехайова.

„Играчките не са скъпи. Количката е обикновена, за бутане е. Другите неща са още по-евтини“, добавя тя.

„Най-много ме обиди това, че става въпрос за посегателство върху вещи на детенце. Ако бяха мои, въобще нямаше да ме заболи толкова. Нямат кой знае каква финансова стойност, но съм обидена като майка. Мога да си купя нови, но ме боли, че някой пипа нещата на детето ми“, споделя младата дама. 

„Намерих две от вещите докато се разхождах на улицата, която е до нас. Бяха захвърлени в един двор на кооперация“, заяви Кехайова.

„Това е чиста кражба. Явно в последния момент крадците са преценили, че тези две играчки не са им необходими. Зарязали са ги и са прибрали количката“, добавя тя.

„Крадците са застопорили бравата с клечки. Има драскотини. Езичето беше влязло навътре. Явно са успели свободно да си отворят входната врата“, обясни жената.

„Винаги съм подарявала неща и ще продължавам, но е редно аз да преценя кога не са ми нужни. Това е мой избор все пак“, добавя тя.

От полицията й казали, че ще направят всичко възможно да заловят крадците

От пресцентъра на ОД на МВР - Бургас обясниха, че в района има на две места видеокамери, които най-вероятно са запечатали лицата на крадците. Записите ще бъдат прегледани от униформените служители. 

От началото на извънредното положение кражбите в областта са сведени до минимум. За три дни в полицията има регистрирани общо пет посегателства срещу лична собственост. 
 


В категории: Крими , Бургас


13
Коментара по темата
13.
Prozaichen
13.04.2020 12:46:59
0
0
Това е дело на Явор Бахура този нещастник го видях преди два дена също с една детска количка която бе откраднал и отиваше да я продаде с Нов го бе и едно момуче
12.
Пейчо
09.04.2020 12:24:05
0
2
Идиотска му работа , полицията да бди повече !!! Сега хората са озверели !
11.
Стари похвати
09.04.2020 11:35:34
0
2
Още през 2001г. ни се случи същото, точно се беше ширнала наркоманията и за 5 ст. вземаш и продаваш. Писарите по на долу много директни, снаха ми остави количката само да преоблече детето и пак да излезе, но изчезна за миг количката. Всеки подозираше , че е човек от входа , защото набързо я прибира и после действа. Мошениците винаги ги е имало, има ги и ще ги има. Лошото е , че някой все ги покрива...
10.
Frrr
09.04.2020 10:51:05
4
2
И кво прави количката на площадката, на етажа???
Много ясно, че ще я лепнат, кво се жалваш
9.
*********
09.04.2020 10:49:51
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
Камера до мястото
09.04.2020 09:28:13
1
2
Крадеца ще изгории и ще бъде пребитт хихих
7.
До 4
09.04.2020 08:38:16
3
7
В коя чужбина е друго? В коя чужбина не се краде?
6.
*********
09.04.2020 08:35:27
13
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
ИВО
09.04.2020 08:27:43
7
17
Ако във входа нямя предвидено отделно помещение за складиране на колички, велосипеди и др то не е редно те да се остевят там, както и стари обувки и торбичката с боклук пред входната врата. Предполагам, че някой съсед не е бил съгласен с това и ги е изхвърлил.
4.
Ана
09.04.2020 08:18:18
6
7
Не може да се рязчита да си оставяш нещата така.В чужбина е друго, но тук се краде.Количка, колело- всичйо пребирам в апартамента.
3.
Smith
09.04.2020 08:16:08
6
29
Етажната собственост НЕ Е място, за складиране на боклуци. Ако всички малоумници си държат простотиите във входа (както често се случва), то скоро няма да може да се минава.
2.
БокоБо
09.04.2020 08:07:43
20
3
Кой го интересуват твоите боклуци, бе майче ?!? Адът идваааа, АДЪЪЪЪЪТ мухахахаха
1.
Годжи
09.04.2020 07:58:50
1
13
Ще видим след още съвсем малко време ,колко ще са кражбите ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори