×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жената на Сашо Кадиев проговори: Бяхме пред раздяла, върнах се вкъщи заради детето


Жената на Сашо Кадиев проговори: Бяхме пред раздяла, върнах се вкъщи заради детето
Ключови думи: сашо кадиев, жена, спорове
05 Април 2020, Неделя, 10:46 ч.

Тя не крие, че с него често имат конфликти – предимно заради битовизми

Александър Кадиев е твърдо против брака. Водещият на сутрешното предване „Преди обед"  от години живее на семейни начала с половинката си Таня, но не ще и да чуе за сватба. Той е убеден, че подписът в гражданското само разваля хубавите отношения между партньорите.

Сашо и жена му – танцьорката по салса Таня, са заедно от 9 години и има дъщеря на 5. Малката Катерина се появи на бял свят през 2015 г. за радост на цялото семейство и най-вече на баба си Катето Евро. Водещият е разказвал, че се запознал с хубавата пловдивчанка в родния й град и веднага хлътнал до уши. Любопитна подробност е, че в началото тя го мислела за гей, защото гледала представлението „Горката Франция", в което той играе хомосексуалист. Сашо толкова добре влязъл в ролята си, че чернокосата красавица объркала сценичният му образ с реалност. Започнали да се виждат само като приятели и тя изобщо не подозирала, че Кадиев я харесва. Чак на петата среща актьорът се опитал да я целуне и истината излязла наяве.

По това време Таня прекарвала много време в Лондон по работа и имала планове да се установи там постоянно. Върнала се в България заради Сашо, но днес не съжалява за това решение, защото плод на любовта им е най-голямото им щастие – дъщеря им Катерина.
Танцьорката от малко момиче копнеела да се види в бяла рокля, но Кадиев така и не сбъднал мечтата й да бъде булка. Тя вече се примирила с тази мисъл и също се отказала от идеята за сватба.

„С Александър нямаме официален брак. Истината е, че ми се искаше да бъда булка, но с мъжа ми стигнахме до извода, че сватбата няма да помогне с нищо. За нас това не е било приоритет. Родителите ни също не са настоявали да се женим. А и мъжете като че ли много се успокояват, след като сложат подписа и придобиват чувство за собственост към съпругата. А така, ако се скараме, бързо си събирам багажа и си отивам в Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам", разказвала е Таня за бурната си връзка с актьора.

Тя не крие, че с него често имат конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни са само ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми...", признава половинката на Кадиев. Често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва.

„Намирам игрите като добаване стойност към ежедневието ми, защото за мен това е удоволствие. Сядаш и започваш да играеш любими игри с приятели в интернет и се после се кефиш", споделя актьорът. Той зарязал геймърството, когато се запознал с Таня – тогава продал всички си игри, но две лета по-късно си купил нови и се върнал към страстта си. Седмата година от връзката им се оказала най-критична. Тогава се карали почти непрекъснато и били пред раздяла. Вразумили се само заради дъщеря си Катерина и нейното благо. „Детенцето много ни сплотява. Навикът също е важен – аз не мога да си представя да живея с друг мъж", коментира танцьорката.

Другата голяма криза в семейството настъпила след смъртта на нейната майка Мария. Тъщата на Кадиев издъхна преди 7 месеца и Таня все още се опитва да се справи с болката. След трагичната загуба тя не допускала други хора до себе си, а стресът напълно я смачкал. „Загубих много скъп човек и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква", разказва снахата на Катето Евро.

Кръшната хубавица е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела още в първия миг, когато я видяла. По време на запознанството им се прегърнали топло и танцьорката се почувствала уютно в семейството. „Със Сашко не сме живели и един ден като гаджета. Когато се прибрах от Лондон, веднага заживях в тяхната къща. Катето много добре ме прие и до ден-днешен много ми помага. След загубата на майка тя ми каза силни думи: „Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина любов. Ще те подкрепям и ще съм до теб каквото и да ти се случи!", откровена е Таня, пише "Уикенд".


В категории: Лайфстайл


13
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
13
Коментара по темата
13.
*********
07.04.2020 21:33:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Това
07.04.2020 17:38:04
0
1
не ни ли го писахте вече? Историята е толкова "трогателна" и "уникална", че ние все още я помним...Оставете този палячо на мира, поне докато се разделят...
11.
55
06.04.2020 10:29:44
0
3
Заради детето е най-лошият сценарий.Сигурно Евро я е убедила да се върне.Тоя Сашо никога няма да порасне.Правиш грешка Танче
10.
Бургас
05.04.2020 18:55:18
1
10
Тоз пък връзкар добре че е леката му майка с 1 роля цял живот.На 2 охлюва тревата не може да раздели, ох на мама момченцето той....
9.
Гого
05.04.2020 18:21:17
15
15
Абсолютен лигоч
8.
Папи
05.04.2020 17:08:46
52
12
Що ни занимавате с този бездарен навлек. Напишете нещо да ни пооправи настроението, а не да го разваля.
7.
Явно са се разбрали
05.04.2020 13:59:25
20
8
Със сашко секи си е намерил мъж да го пори
6.
аяьаяь
05.04.2020 13:05:35
2
5
who gives a fuck?
5.
Kiko
05.04.2020 12:56:46
57
29
Дъще кьорава ли беше като взе този джендър , нищо не ми е направило това нещо но мн мн ми е антипатичен
4.
хи хи хи
05.04.2020 11:33:31
64
51
то от тоз всички жени ще бягат. той е едно мамино детенце. каквото му каже майка му и той това прави. отделно, че без нея не става за нищо.
3.
Ваня
05.04.2020 11:18:28
4
34
Да не и свършиха парите ,след пандемията пак ще избяга.
2.
*********
05.04.2020 11:04:21
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
ПИШЕВ
05.04.2020 11:01:56
18
36
ДОБРА ПУБЛИКАЦИЯ....БРАВО......

САМО САШКОТО,СИ ПАДА МАЛКО ЛИГЛЬО.........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори