Ути Бъчваров се върна на екран заради COVID-19
Най-популярния готвач в България ще показва по БНТ как да изразходваме храната от килера
Ути Бъчваров се завръща със своето кулинарно предаване „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ заради коронавируса. Най-популярният готвач в България направи анонса за рестартирането на предаването си чрез директно включване в сутрешния блок на националната телевизия с водещ Георги Любенов.
„Бях известно време в бащинство, но реших да се завърна с „Бързо, лесно, вкусно” на екран, за да давам на хората идеи за лесни и евтини рецепти по време на епидемия, които са и здравословни”, каза Ути Бъчваров. Неговото кулинарно предаване е първото в националния ефир на България, то стартира през далечната 1996 г. Преди около 2 години Ути преустанови излъчването на „Бързо, лесно, вкусно”, но присъстваше с други предавания в ефира на обществената телевизия.
„Ще показвам на хората как да оползотворят и изразходват пълноценно храната от килера, с която са се презапасили заради коронавируса. Що се отнася до опасенията, че много се дебелее по време на пандемия – да, така е, но суетата ще спаси света. Съветвам всички, които са пред телевизора по домашен анцунг, да си премерят дрехите и ако са им отеснели, да понамалят храната”, пошегува се Бъчваров.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
