×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мутафчийски отсече: Скоро излизаме с декларации и в града


Мутафчийски отсече: Скоро излизаме с декларации и в града
Към момента общият брой на излекуваните и изписани е общо 14 за страната
29 Март 2020, Неделя, 17:55 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

След въпрос от медии, шефът на Националния кризисен щаб заяви, че в Пловдив ситуацията може рязко да се усложни, не слушали съветите на експертите

Сравнено с мерките в Бургас, Пловдив изостава драстично и е възможно съвсем скоро ситуацията в Града под тепетата да стане много сериозна. Това каза шефа на Националния кризисен щаб ген.-майор проф. д-р Мутафчийски. Изказването му бе отговор на въпрос от страна на журналистите в залата, като той обясни, че една от причината в Пловдив половината от заразените да са лекари е, че не са се вслушали в съветите на щаба да тестват заподозряните за носители лица.

„Във всяка една клиника може да се появи болен. Ние, като лекари, трябва да работим с нагласата, че всеки един пациент срещу нас е носител на вируса”, каза още Мутафчийски.

Мерките са сложени за сигурността на хората и за това възможно най-бързо да достигнем пика на заболяването и животът да продължи по нормалния начин, изтъкна професорът. "Следващите мерки са хората да се движат с декларация и в града. Тази мярка вече е обмислена и е въпрос на време да бъде въведена. Изследвани са над 7 000 души, от които 346 положителни", допълни шефът на кризисния щаб.

Той разкри, че към този етап, въпреки че има вече 14 излекувани пациенти в България, е много рано да се каже дали те няма да имат дългосрочни здравословни проблеми след вирусната инфекция. „Описанията, които ни се дават от Китай, са, че дълго време след изписването на оздравелите, те продължават да изпитват някои от симптомите – кашлица, болка в гърдите, слабост и общо неразположение. Рано е обаче да се правят каквито и да е заключения, защото още са минали едва 3 месеца от първоначалното откритие за новия вирус”, заяви началникът на кризисния щаб.

Мутафчийски разкри, че преди броени дни чел статия от Италия, в която се описвало, че колкото бил броят на умрелите за първото тримесечие тази година, толкова е бил и този през 2019 г. „Това обаче е далеч от истината. Същите тези хора нямаше да умрат тази година, а след време – колкото Господ е казал. Те обаче умряха сега и връзката между коронавирусната инфекция и леталния край е достатъчно ясна. Патогенът причинява такива състояния в организма, които с възникналите усложнения, водят до смър”, подчерта професорът.
 


В категории: Здраве


79
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
79
Коментара по темата
79.
Do 77
01.04.2020 17:46:23
0
0
Te pak me namaliha cenite tes kurvi.
78.
до 76 ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА ХАХА
31.03.2020 12:19:07
0
0
Естествените корени на ПРИРОДАТА –СМИСЪЛА за радост са в ръцете на СЪЗДАТЕЛЯ !!!"""Неведоми са пътищата божии"""!!!!!!!!!Ще бъде това което ще бъде!!!!!Всичко извън тази рамка е ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА!!!!!
77.
А по курви?
31.03.2020 12:11:44
0
2
Не, че нещо, но трябва ли да искам бележка от жената?
76.
Immortal
31.03.2020 03:52:45
1
5
Когнитивният дисонанс е чувство на неудобство, причинено от наличието на две противоречиви идеи едновременно. Теорията на когнитивният дисонанс предполага, че хората имат обоснована подбуда да намалят резонанса чрез променяне на техните отношения, вярвания и поведение, или чрез тяхното обяснение и рационализиране. През 1957 г. Леон Фестингър публикува своята теория за когнитивния дисонанс, която е променила начина, по който психиолозите гледат на процеса на вземането на решения и на поведението. Това е един от най-влиятелните и широко изучавани теории в социалната психология.
Когнитивен дисонанс се появява когато човек възприема една логическа противоречивост в неговите убеждения, когато една идея предполага за противоположността на друга. Дисонансът може да бъде преживян като вина, яд, фрустрация или объркване.“
Важното при когнитивният дисонанс в масмедията е това, че когато човек се изправи пред такива противоречиви идеи, това създава конфликт или смущение, което обикновено дори не е забелязано на съзнателно ниво. Вместо това, то е прието и обработено от подсъзнанието ви, от вашият автопилот, по същия начин, по който автономната ви нервна система контролира вашето дишане, сърдечна дейност и премигването на очите ви без изобщо да мислите за това съзнателно. в случая на масмедията и намаляването на чувствителността на нашето съзнание, няма нищо добро или полезно в начинът, по който сме систематично обработвани да приемаме различни деструктивни и опасни идеи. Трансхуманистичните идеи са един пример за това – хората започват да приличат повече на роботи, а роботите започват да приличат повече на хора.

Краят на началото

И така, първоначалното замислено послание на това видео е трансхуманистичната идея, че хората не са достатъчно добри в своята естествена същност и че имаме нужда да бъдем промемени с технологични устройства и да бъдем препрограмирани с радикално различни идеи, за да станем по-добри, дори ако това трябва да бъде направено срещу нашата воля. Тази идея е опасно прокарана и представлява пълна дехуманизация на нашия вид, както е и една много обезпокоителна визия за бъдещето на човечеството.
Надявам се, че това въведение в техниките на психологическата война ви помага да разберете по-добре заблуждаващите методи, които са използвани в масмедията за да ни убедят и модифицират нашето мнение и че това ще ви помогне да видите истинската цел и средства на рекламите, филмите и видеоклиповете, които виждате за в бъдеще.
75.
Snooker
31.03.2020 01:31:14
0
4
Какъвто е загледен от вън, такъв е и от вътре..., в тая черепна кутия става за картинг състезание.
74.
Кифлата с големия чеп
30.03.2020 14:50:21
0
1
https://youtu.be/xYxEVCtCgsM
73.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
30.03.2020 05:46:08
1
1
64 ти си душевен вирус невъзпитан липсват ви първите седем години възпитание ми то волът
72.
Пагон Перков
30.03.2020 05:38:50
3
15
Този шизофреник няма ли да си подаде оставката като оглавяват щаба (първия,че той Премиерът-Слънце досега май ги е направил 3),че е явно некомпетентен и освен за масова мор и трупове навсякъде и смяна на униформи и тъпи лафове друго не го бива хич?
71.
до 70
30.03.2020 04:21:24
4
3
Виж само колко си зле.
Не е нужно ръководителя на кризисния щаб да е вирусолог за да го оглави, след като към неговия щаб може да си вземе най-добрите вирусолози. Ръководителя има организационни и контролиращи функции, неговата работа е да синхронизира екипите в щаба си и да ги ръководи. Ръководителя не изпълнява медицински функции, а ръководни..., експертите с техните тесни специалности вършат тази работа.
Примерно на един премиер не му е нужно да е експерт по финанси, защото си има финансов министър, който върши тази работа, не му е нужно да е експерт по земеделие, защото си има министър на земеделието, не му е нужно да е експерт-юрист, защото си има министър на правосъдието. Както и на Мутафчийски не му е нужно да е вирусолог, защото той си има екип от вирусолози.
70.
До 68
30.03.2020 03:32:49
2
12
Ми палячо, разбирам, че си падаш по мъже в униформа, ама поне мога да смятам, елементарна аритметика и чиста статистика, дето убягва на такива като теб и твоя идол генерала, който това не му е специалност и говори квот трябва щото не може иначе. Плачи си там за коалите и всички земни несправедливости, трайкай си в къщи и не бери кахър за настинката и нормалните хора. А и да не забравиш маската сам в колата докат караш към кауфланд за тоалетна хартия. Аз не вярвам на човек заменил лекарска престилка за военна униформа и професионализъм за слава. Ти си вярвай иначе ако щеш и за някой лев.
69.
Иван
30.03.2020 01:15:16
4
9
А декларациите дали ще с на достъпен за циганите език - цигански, турски?
Или пак ще сте расисти и фашисти и ще ги дискриминирате, и ще ги мъчите с български?
68.
до 66
30.03.2020 00:46:52
13
6
окей мутафчийски не е вирусолог, той е професор по хирургия, генерал-майор, началник на военно-медицинска академия и ръководител на кризисния щаб.
а ти какъв си, каква е твоята степен в медицината льольо, че да даваш оценка на мутафчийски дали разбира ????
разбирам да имаш някаква степен в тази сфера, че да даваш някакви оценки, ти си най-обикновен безработен интернет абдал без никакво медицинско образование, чиято представа за коронавируса и ситуацията е от слухове от бабичките пред блока ти, два клипа в Ютуб и 3 статии от фейк трафик сайтове.
67.
Статистика по коментарите:
29.03.2020 23:50:47
11
2
До тук 96% слабоумни и хрантутници, които чакат държавата да им поеме разходите.Щом до сега не сте успяли -държавата няма да ви помогне
66.
Рррх
29.03.2020 22:22:07
4
15
Малий превъзбуденият от даване по телевизията професор невирусолог станал пророк....щом взе да предвижда, че умрелите тая година в Италия били кат миналата, ама не от същото . ..и не излиза тезата за смъртоносната коронанастинка,а трябвало да са по- малко от миналата......тва защо ,как,абе фърлял боб. Иначе продължаваме да шашкаме горките хорица, тея дето преди плачеха кротко за австралийските коали и сменяха през месец знамената по фейспрофила, според поредния съпреживян световен "ужас". Милите сега са в шок някой да не се разходи на въздух и да не наруши стройната им представа за трагедия по мутафчийски излизаща далеч отвъд статистиката и здравия разум. С маска сам в колата и 20 души в автобуса и пред кауфланд, венсеремос , победа за здравите сили .......над пейките в парка.
65.
6
29.03.2020 22:06:30
64
23
Кретени! Заврете си декларациите там къде слънце не огрява. Въпрос на време е народът да дойде и да ви потърси отговорност лично и с подръчни оръжия!
64.
До ГРАД КОЗЛОДУЙ
29.03.2020 21:55:33
1
18
Къде ходиш ве, ВИРУС?
63.
TWICER
29.03.2020 21:16:32
0
13
Отговора на въпроса има ли 'коронавирос' в селата,дава поле за изява на инакомислещите
62.
До 40
29.03.2020 21:04:10
1
4
Глупости- щом вземам 1000 смятай, че реално трябва да вземам 1200.Вдичко е измуслено с цел аз да съм от прецаканите.Свидят им се да осигуряват на реалното.Повярвай предпочитам високата осигуровка пред пид масата.Мисля за пенсия все пак.
61.
*********
29.03.2020 20:42:27
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
60.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
29.03.2020 20:36:25
3
48
това е диктатура ХОРА ЧОВЕЦИ капиталисти и олигарси добро на народа не мислят а пътят към ада е осеян с добри намерения управляват ни мутри мафията е на власт у нас
59.
*********
29.03.2020 20:31:11
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
IT
29.03.2020 20:18:53
0
2
ко... ко... коронавирус?
57.
БЛА БЛА ИДИОТИ
29.03.2020 20:12:38
20
6
НЯКОЙ ПРАВИ КИНТИ!!//риба в мътна вода се лови//ня КОЙ РЕАЛИЗИРА за кинти НЯКАКВИ ""СПЕЦИАЛНИ""ЛЕКАРСТВА//недоказали ефективност в ИТАЛИЯ!!!!!!!!!!!!ДРУГИ ВЪРТЯТ ТЪРГОВИИКА С ТЕСТОВЕ И НАСЪСКВАТ //стадото искайте тестове///ТОКУ ЩО КУНЧЕВ ОБЯВИ СДЕЛКА ИМА///успокой се стадо ще умреш знаейки че е от короната//ТАКА Е СТАДОТО САМО МОЖЕ ДА БЛЕЕ БЕЗ ДА СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА """""А КОЙ ЩЕ НИ ОПАЗИ ОТ ПАЗАЧИТЕ!!!!!!!!!!"""""""""""""
56.
1234
29.03.2020 20:06:57
3
27
Българина обаче си е доказан мазохист и дебил от 20 години всеки месец плаща нереално висок ток по 150 лева (1800 лв годишно) и си мълчи като пу@ка и плаща, а сега плаче че се набутвал с винетката за 1 месец ( 8 лв.) .
От много години българина не ходи да гласува по избори, не ходи да протестира където му разграбват милиардите, а сега реве като жена, че не може да отиде да се разхожда в парка или че ще загуби 500 лева заплатка за един месец. Нямам думи.
55.
...........
29.03.2020 20:01:08
2
18
Й оставка гниди е...е майката на народа защо го правите ако народа мре ще мре от каквото му е писано но не от глад и заеми ок 1500 лв. И заплати от 850 лв нямате срам гниди долни
54.
ДО 5О ТИ ТИ ТИ СИ БЛИЗО ХАХА
29.03.2020 19:53:52
10
35
КВИ НЕПОДЧИНЕНИЯ БЕ КЛАВИАТУРНА МИШКО ЗАКОНА Е ДО 5 ГОДИНИ ПРИ БАЙ СТАВРИ//строг но справедлив//!ХАЙДЕ ДА ТЕ ВИДИМ БЕ ""СМЕЛЧАГА ""НА БАРИКАДАТА ХАХА
53.
Вихър Балкански до 41
29.03.2020 19:52:40
2
13
Не те знам ти къв кореняк си, ама явно си от червените послушници. Червени кореняци Бургазлии няма мой човек, а държанието ти е като на дърта комуняга за партията всичко. Никога истинския човек не симпатизира на партийни интереси, той е непокорен и независим не се слива със стадото, Той е вълкът който обаче пази стадото!
52.
Ефекта на НОЩ
29.03.2020 19:48:38
17
25
Горанов предложи вече да вземем т.е. да вземат НОВ заем ОКОЛО милиард. Значи с 10 милиарда МАЗНИНКА на Борисов стават 11 милиарда. Че тоя вирус им дойде дюшеш. То за КТБ 4 млрд. За самолетите 2 млрд. А сега ох на дядя! Някои хора забравиха златното правило че каквото и да ви говорят става въпрос за пари.
51.
До 43
29.03.2020 19:46:27
1
23
Принцесата е на 85 години бе гражданино ти с орлите ли искаш да живее
50.
Тита
29.03.2020 19:43:28
4
27
Ситуацията е зле, няма добра предпазна мярка, не може да се държи народът 2-3 месеца без средства. Ще се стигне до гражданско неподчинение. Питайте специалисти какво е «управление на тълпата»... ами имаш максимум 10 мин при изряден рейтинг(нашето правителство и службите нямат такъв),след това настъпва хаос.
49.
Еейй
29.03.2020 19:43:08
7
11
Много безсмъртни в тая държава, бре!
48.
Вихър Балкански
29.03.2020 19:35:59
1
17
Всичко ще стане белник на Велик ден! Всички истински хора ще сме на църквата! Всеки следва своя живот! Живота на човека е само един миг от вечноста!
47.
Прост народ бедна държава!
29.03.2020 19:27:29
3
43
Тука има прости хора които, ако им кажат яжте лайна и няма да се заразите ще ядът, защото така са им наредили!
46.
Айде моля
29.03.2020 19:26:32
3
38
Колко е удобно да разпореждат на другите да си стоят вкъщи, когато те самите са постоянно в движение. Също като в комунизма всички под общ знаменател, ама не е така. За някои ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ означава да са на двора или пред басейна или на барбекюто в градината на голямата си къща, за други това се отнася в по-малък мащаб но за трети останете си у дома означава да стоят в боксониерата си или в претъпкания си апартамент.
45.
До 23
29.03.2020 19:25:49
2
31
Не очаквах, че и Горанов коментира в този сайт. Защото не мога да се сетя за друг толкова малоумен дето обвинява гражданите и бизнеса за липсата на пари в държавата, а не се сеща за онези 20 милиарда лева главно несъбрани от ДДС дето ги опрости на определени фирми. Забрави и подаръка към Доган дето ни коства ежегодно по 30 млн. лв., забрави и 3 милиарда дето изядоха за саниране на панелки, 2 милиарда за самолети на хартия, 4 милиарда от КТБ и т.н. та какво каза за крадливия народ? Аз главните крадци ги виждам на едно друго място, когато държавата е обявила война на бизнеса всеки е в правото си да си защити бизнеса с всички мерки.
44.
Българска плеймейтка до 43
29.03.2020 19:22:19
3
20
Много важно, че починала испанската принцеса всички ще умрем, дай да седим да чакаме кога!
43.
Ех клети Ганьо
29.03.2020 19:16:13
33
12
Испанската принцеса почина днес от коронавирус, обаче за Ганьо това е конспирация и заговор как да му вземат стотинките от джоба.
42.
Вихър Балкански
29.03.2020 19:15:12
1
42
Кви декларации ве нещастници скоро обществото дали болно дали здраво трябва масово да ги изметем всички! Начело с онези в софия и после в община бургас!
41.
до 35
29.03.2020 19:12:23
36
15
Ти мислиш ли че кореняк бургазлия или интелигентен човек ще иска да паднат мерките и ще иска да се излиза по улиците по време на световна пандемия? Това го пишат само хора от селско потекло, без образование, гладни мишки, за които живота е ракия и туршия, такива нямат една стотинка в джоба, нищо не са направили в живота си и не им пука дали ще умрат.
40.
До 28
29.03.2020 19:12:19
11
10
А ти замислил ли си се защо получаваш 1000 лв., а не 800? Защо не предложиш на работодателя ти да ти дава 800 лв., но да те осигурява на реалната заплата сигурен съм, че няма да има нищо против ама ти имаш нали?
39.
Запознат
29.03.2020 19:05:40
9
6
Как да си взема декларация като искам да си купя китки от практикер или подложка за цветята ми днес чаках на опашката с болни и кашлящи но накрая усрях да си взема орхидеята
38.
Запознат
29.03.2020 19:05:40
6
12
Как да си взема декларация като искам да си купя китки от практикер или подложка за цветята ми днес чаках на опашката с болни и кашлящи но накрая усрях да си взема орхидеята
37.
Въпрос
29.03.2020 19:01:46
0
38
Искам от щаба да кажат някой със 180-200 лв борса как ще си гледа децата и ще плаща ток, вода, телефони, телевизии, интернети, които са обвърза и с договор.И това незнайно до кога.Пазар на труда- нула в момента.
36.
Мислете умно
29.03.2020 18:59:49
3
26
Като затворят и копирните центрове, откъде ще се снабдяваме с декларации? Поне ги направете електронни или с SMS!
35.
шс
29.03.2020 18:58:27
43
14
Тук е показателно колко много ограничени, безотговорни малоумници живеят в Бургас. А този , който зове за бунт е директно за затвора, може би точно това цели - да го хранят безплатно и да го задоволяват също безплатно.
34.
Кметченце
29.03.2020 18:52:28
9
51
Кмете къде ще се скриеш като излязат десетки хиляди гладни и озверени хора по улиците ? С неадекватните си действия и никаква финансова помощ за обикновенния човек , нещата ще излязат извън контрол .
33.
Смели
29.03.2020 18:51:50
20
12
Много сте смели в писането.Защо не излязохте 96/97 г. когато вземахме по 3-5$ заплата и имаше дефицит на стоки!!!Ти отиди,аз ще дойда!!!
32.
Аз
29.03.2020 18:49:39
5
36
Ами да започват да затварят София.Там случаите са най-много.Те го разнасят.
31.
*********
29.03.2020 18:49:01
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
ЕПМ
29.03.2020 18:48:01
2
34
ЕПМ герберасти малоумни, продължавайте така и скоро ще плюете кръв!
29.
някой
29.03.2020 18:47:51
3
50
До кмета Николов, защо банката ми взе за този месец две вноски за ипотеката?
Дали другарю кмет се е повлияла от изкъртените пейки за пенсионерите?
Създавате паника и хаус кмете и с нищо не помагате на работещите хора.
Господ ще Ви съди!!!
28.
До 23
29.03.2020 18:47:18
2
23
Това се случва ,защото тъпаците в парламента са гладували вратички. Мен трябва да ме осигуряват на 1000лв, но съм на минималната.Тая държава защо не проверява това.И да мине проверка взичко е ок- по закон това е.И да те съкратят в кризата кокко ще вземвш от борсата?
27.
Годжи
29.03.2020 18:47:13
3
39
Не се усещаш ама скоро народа ще му писне и ще ви бие шута, Боце и той приказва след 3 месеца какво щели да го питат, ама на народа му писна, излизате и казвате, че тестовете чеп за зеле нестават, но ги смятате за болни, е стига подигравки с хората
26.
пенчо
29.03.2020 18:44:01
4
47
Ебати тъпанарите ошашавиха народа. Такъв шут искат тези вампирясали педали.
25.
КороноТъпак
29.03.2020 18:43:02
6
49
Таз Калинка с пагони, няма идея какво да прави ! Да ни затвори и за 3 седмици ако през това време предприемаше нещо. А то нищо ! Колко теста са направени през тези седмици в областите Видин, Свищов, Русе или Силистра ? Затова и там няма никой заразен !
24.
Индианец
29.03.2020 18:42:02
18
42
Да започнем Чистката тази нощ!Де що има магазин,да се обере!Хранителни и за дрехи!Да се запасим и да изметем тази пасмина от всички в общините и парламента!Да започнем революция!Ще ми казват тези паляци кога,къде и как да ходя!Циркаджий прости!За пари продадоха и майките си и братята си и сестрите си,камоли народа дето ги избира!Тези ще ни уморят до лятото,ако не ги изметеме,сега и веднага!
23.
ДО 4
29.03.2020 18:41:36
34
28
Държавата няма пари защото народа е крадлив.
Колко са българите, които си плащат осигуровки на реалното месечно възнаграждение?
Колко са българите, които минават нотариални сделки на реалната цена?
Колко рентиери декларират реалния наем, който получават и си плащат реалните данъците?
Колко търговци маркират абсолютно всичко на касовите апарати и си плащат реалните данъци?
А знаеш ли колко са наказателните производства срещу физически и юридически лица, които дължат на държавата милиони и не плащат? Защото или нямат нищо на тяхно име или фирмите са прехвърлени на цигани.
Така че хайде не се правете на големи моралисти, всички до един укривате печалби и данъци, правите данъчни тарикатлъци и завличате държавата, а после ревете че държавата няма пари.
22.
До 17
29.03.2020 18:39:06
4
43
За армията от тюфлеци- хрантутници , които нямат 1 здрав самолет ли говориш и които ходят на работа , за да спят.Гражданите са повече и от полиция и армия заедно
21.
Баба Ванга
29.03.2020 18:37:59
32
15
Бойко Борисов ще спаси България. Трябва да го канонизираме и да го обявим за светец.Свети Бойко спасител!
20.
Az
29.03.2020 18:36:24
7
52
Декларация за сране ще има ли ?? Идиоти малоумни
19.
Стамов
29.03.2020 18:36:14
9
64
Няма да мръдна от нас, ако ми плащат 100% от заплатата, която не вземам не защото съм сакат или мързелив, а защото спря сектора ни.Къде са 300 бройки в Бг, къде са другите страни с петцифрени числа.В град с 2ма болни доктори изровиха пейките, декларации и т.н. а самолетите кацат със 160 човека.
18.
Николай Петров
29.03.2020 18:34:30
54
13
В Италия е страшно има много смърт!!! С декларация в града ВЕДНАГА!!!
17.
Оня
29.03.2020 18:33:39
36
29
Не спазвайте указанията и когато се въведе извънредно положение и армията излезе на улицата,тогава ще плачете!Стойте в къщи,пазете се и всичко ще премине по-леко!Мислете за бъдещето!!
16.
Николай Петров
29.03.2020 18:31:12
38
13
С декларация в града веднага!!! В петък бях в Италия!!! Сега съм във Франция и е много зле!!!
15.
Николай Петров
29.03.2020 18:30:39
43
8
С декларация в града веднага!!! В петък бях в Италия!!! Сега съм във Франция и е много зле!!!
14.
Военно положение
29.03.2020 18:30:07
52
16
Стадото пак е недоволно че му спасяват насраните гащи и рошавия задник и пак почва да реве мееее беееее мууууууууууу
13.
Слабоумници
29.03.2020 18:29:21
12
75
Всички тези, които подкрепят тези "крути" мерки и призовават да се стои вкъщи, съвсем скоро ще си получат шута в лицето- както в преносен, така и в пряк смисъл. Минали са 2 седмици от началото на "лудостта" и вече по улиците са излезли всякакви измекярчета, останали с 5 стотинки в джобчето, хора, които не са си взимали "дозата" с дни. Тази последваща и вече абсолютно непредотвратима беднотия ще доведв дотам, че ще ви нападат вас и вашите семейства по улиците, ще ви обират и пребиват, защото народът няма да има какво да яде (особено град като Бургас)! Така става, като очичките не виждат по-далеч от носа, скъпи слабоумници!
12.
Стамов
29.03.2020 18:25:23
3
48
А като блокират всичко 100% от заплатата ще ми я дават ли?
11.
Браво
29.03.2020 18:25:19
10
83
Тъпи гербаджии ще ми ядете у....я след две седмици. Малоумния щаб да се разпусне незабавно и да ходи на махната си. Парламента да работи или им спираме кранчето. ГЕРБ ги е страх да поемат отговорност и яко карантина и декларации. 15 години ако бяхте работили щяхме да имаме здравеопазване. Сега се виждат резултатите от доброто управление.
10.
Георги
29.03.2020 18:22:50
3
72
И ако знаеш Мутафчийски ,като види дебелия край Бойко как ще си измие ръцете с теб и смешните ви кризисни щабове !!
9.
Еее
29.03.2020 18:21:51
9
11
Еее малумници za ko si doidoh
8.
Ана
29.03.2020 18:21:28
6
48
Абе ние нямаме цифрите на италианците, че да ни залостват отвсякъде.Усещст, че българина огладнява и не могат да го удържат и се чудят какво да направят- още колко хора ще иставите без работа така?
7.
Bingo
29.03.2020 18:15:46
8
129
Нужна ли ще е декларация за да отида до магазина за хляб? Нужна ли е декларация да отида до аптеката? Нужна ли е декларация да занеса храна на родителите си? Нужна ли е декларация да обслужвам бизнеса си? Мисля че Мутафчийски е наясно къде може да си завре всичките тези декларации и не е нужно да му обяснявам с подробности.
"Свободата Санчо, е едно от най-ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека"
6.
Конспирация
29.03.2020 18:14:33
9
85
Нарочно не затварят границите, за да има нови болни. Трябва им бройка, за парите от Европа. Който не вразбрал още. Не е невъзможно да се затворят границите! Докога ще пускаме всеки, на който му в кефнало да се връща! И на мен ми е кеф да се разхождам в парка до блока, ама ще ме треснат с 5 бона. Аз, дето си стоя в нас от 3 седмици , по-опасен ли съм от тез, дето минават по летища и гари и идват от държави с по десетки хил. болни.
5.
Бай Дечо
29.03.2020 18:14:20
7
40
1."Рано е обаче да се правят каквито и да е заключения, защото още са минали едва 3 месеца от първоначалното откритие за новия вирус, заяви началникът на кризисният щаб"
2."Те обаче умряха сега и връзката между коронавирусната инфекция и леталния край е достатъчно ясна. Патогенът причинява такива състояния в организма, които с възникналите усложнения, водят до смър”, подчерта професорът.
ТОВА СИ ЦИТАТИ САМО ОТ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ПРОФЕСОРА!!
Съжалявам, но това е НЕСЕРИОЗНО! Разбирам, че тези хора работят под огромно напрежение, но да отричаш собствените си думи само в едно изказване, означава или че не знаеш какво говориш или че умишлено НО елементарно манипулираш!!
4.
Георги
29.03.2020 18:14:01
8
83
Мутафчийски,усещаш ли как става през куп за грош,нямате ресурс да се преборите с болестта и най евтиния вариант е карантина,същата работа като през зимата като не могат да почистят пътищата ги затварят понеже е по евтино.Биете тъпани къде какви пари сте насочили а като свършат респораторите ще мигате на парцали,нямате ресурс и да обявите пълна карантина защото трябва да храните хората по домовете ма вие и това ви е невъзможно.И в тоя ред на мисли що не вдигнете всички забрани който иска по желание да си стои под карантина останалите да се опитаме да оцелеем.Тоя вирус ще си го преболедуваме всички и нищо неможе да го спре!!!
3.
Генерал без армия
29.03.2020 18:12:32
16
76
Тоя ще си рита здравната книжка. Ако продължава още с тея мерки ще го сполети съдбата на Мусолини, Чаушеско, Кадафи....
2.
Краси
29.03.2020 18:12:29
4
11
Това за Пловдив ли само ще важи ими национално?
1.
fun time
29.03.2020 18:07:08
8
49
пълни глупости,още малко до тоалетна като отида ще ми искат декларации
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори