×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как всяка една зодия се справя с изолацията


27 Март 2020, Петък, 14:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

COVID-19 ни принуди да си останем у дома
 

Социалната изолация трайно се настани в живота ни след като коронавирусът превзе света. Заразата все още не е овладяна и затова милиони хора са принудени да останат по домовете си и да се изолират от близки и приятели.

Затварянето вкъщи може да предизвика различни реакции у всеки, сред които са раздразнение, самота и депресия. Търсенето на нещо занимателно се превръща в трудна задача, когато нямаш желание за нищо. Това поведение се определя и от зодиакалния знак на всеки от нас, пише Tialoto.bg.

Вижте как една част от зодиите се справят с изолацията:
Овен
Когато представителите на тази зодия са затворени вкъщи, те ще започнат да задават въпроси за ситуацията на своите съквартиранти. Не че ще искат отговор, а просто желаят гласът им да се чува и около тях да не настава тишина. Така те се борят със страха от депресия и скука.

За да се успокоят, Овните може да пробват да декорират стаята си или пък да се отдадат на приятна ароматерапия. Грижата за себе си ще ви помогне да се откъснете за малко от света на коронавируса и да го замените с нещо много по-приятно.

Телец
Телците са най-върлият противник на изолацията. Те са свикнали да излизат навън и да вършат работа постоянно. За тях тази ситуация е равна на затвор и често те изпадат в меланхолично настроение и нямат желание за нищо.

Ако искате да поддържате духа си, може да започнете различни дейности у дома или пък да се запишете на някой онлайн курс. Това ще ви ангажира вниманието за определен период от време и ще ви накара да се изморите дори и без да се движите.

Близнаци
Това е перфектното време за Близнаците. Въпреки че те са социални и обичат да общуват с хора, много добре се чувстват и вкъщи пред телевизора. Тях не ги притеснява колко време ще бъдат под карантина, ако имат абонамент за някоя онлайн платформа, където дават любимия им сериал.

Ако са изолирани заедно с други хора, Близнаците ще измислят всякакъв вид забавления, в които да участва цялото семейство.

Рак
Ако не живеят с домашен любимец, то бъдете сигурни, че по време на пандемията представителите на зодия Рак ще се сдобият с поне едно животно. Те не обичат да бъдат сами, но също така не се разбират добре и с много хора. Затова куче или котка е перфектното решение за тях.

Когато не си играят с домашния си любимец, Раците ще бъдат в социалните мрежи, търсейки човек, с когото да си поговорят. В този момент приятелите им са най-важното и те ще се опитат да се сближат още повече с тях.

Лъв
Лъвовете ще се опитат да преборят скуката по всякакъв начин, но резултатът няма да е задоволителен. Затова те ще си намират причина да отскочат до магазина по няколко пъти на ден и да се разходят на чист въздух. Ако и вие мислите да направите това, не забравяйте защитните средства и дистанцията от 1-2 метра от останалите.

Представителите на тази зодия ще се оплакват дълго за положението, в което се намират и ще изредят хиляди неща, които биха могли да правят в момента, ако не са затворени вкъщи.

Дева
Девите са на двата полюса по време на изолацията. Един ден им харесва това, че не трябва да бъдат сред хора, но на следващия имат неистово желание да се видят с най-близките си приятели или пък да се побутат в препълнен супермаркет без да се притесняват от вируси. Представителите на този знак се опитват всячески да се занимават с различни дейности, за да преборят скуката.

Възможно е да се насочат към нови начинания, които винаги са искали да преследват. Някои от вас може да открият скрит талант, който да развиете именно по време на пандемията. Опитайте се да не падате духом и да изключите дните, в които искате да се затворите в себе си. Говорете с близки хора и споделяйте с тях всичко, което ви тревожи.

Везни
Представителите на този знак винаги са подготвени за всичко. Затова и Везните нямат проблем с изолацията, а я намират за възможност да приключат с всички задължения, които ги чакат у дома. Когато им стане скучно, те ще направят нещо креативно, с което да забавляват цялото семейство вкъщи.

Ще има и моменти, в които Везните ще искат да останат насаме с мислите си и да се отдадат на кръстословици, пъзели или пък да прочетат някоя книга. Разбира се, ще намерят време и да подредят гардероба си и да бъдат готови за времето, в което излизането навън ще бъде напълно свободно.

Скорпион
Скорпионът тайно се радва на времето вкъщи. Той обича да си почива и спокойно да гледа телевизия. Със сигурност не обича да бъде далеч от близките си хора или приятелите си, но винаги намира с какво да отвлече вниманието си от моментната ситуация.

Представителите на тази зодия силно вярват, че коронавирусът скоро ще си отиде и всичко ще се върне постарому. През дните на изолация Скорпионът обича да готви и да покаже своята креативност в кухнята.

Стрелец
Социалната изолация е изключително трудна за Стрелците. Те обичат да бъдат сред много хора и затварянето вкъщи действа зле на психиката. Затова е добре да се свързвате с приятели и роднини чрез социалните мрежи колкото се може по-често.

Ако пък ви стане скучно вкъщи и няма на кого да се обадите, започнете някое ново хоби или се отдайте на игри със семейството.

Козирог
козирогът ще се опита да извлече максимума от създалата се ситуация. Ако е вкъщи с децата, той ще измисли всякакви забавни дейности, за да победи скуката и да забрави за изолацията.

А ако са сами у дома, представителите на тази зодия ще се обърнат към книгите или пък ще тренират, за да поддържат ума и тялото си в добро здраве.

Водолей
Хората от тази зодия винаги искат да знаят какво се случва около тях и затова голяма част от времето си прекарват пред компютъра или в социалните мрежи. Обичат да бъдат информирани, но понякога това им действа зле на психиката. Затова е добре да забравите за екраните по време на пандемията.

Отдайте се на нещо по-забавно и полезно като книги или пък някоя настолна игра, в която може да включите и другите вкъщи. Пъзелите също са добър вариант, за да задействат мозъка ви.

Риби
Рибите са много креативни, когато са вкъщи. Те рядко скучаят и дори обичат да бъдат по-често у дома. Затова и изолацията не им се отразява толкова, колкото на останалите. За тях времето, прекарано на дивана, никога не е излишно. А това им дава и възможност да помислят за нещо иновативно.

Представителите на тази зодия ще се отдадат на пълен релакс и ще се погрижат за себе си. Може да рисуват, да слушат любима музика или да кроят планове за времето, когато ще могат да отидат на мечтаната ваканция.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно правителство трябва да бъде равно отдалечно от политическите сили, подчерта депутатът от ПП-ДБ Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори