×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте уникалната диета на Лейди Гага


02 Март 2020, Понеделник, 18:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Звездата постоянно публикува снимки в социалните мрежи, на които изглежда перфектно и това накара доста от феновете ѝ да се зачудят каква е тайната ѝ

Ежедневието на Лейди Гага е доста натоварено. Попзвездата, която в петък пусна последния си хит „Stupid Love“, се опитва да изгрее и на сцената в Холивуд. Филмът ѝ „Роди се звезда“, в който си партнира с Брадли Купър, успя да ѝ донесе награда „Оскар“ за най-добра песен.

В същото време Гага работи и над последния си студиен албум и някак си успява да поддържа чудесна форма. Звездата постоянно публикува снимки в социалните мрежи, на които изглежда перфектно и това накара доста от феновете ѝ да се зачудят каква е тайната ѝ.

На този въпрос отговаря личната ѝ готвачка Бо О'Конър, която е и близка приятелка с изпълнителката. Двете израстват заедно, преследвайки своите мечти. Пред „The New Potato“, тя признава, че Гага винаги е била привлечена от изкуството, а той си е падал по храната. 

„В гимназията, аз винаги организирах вечери за своите приятели и всеки път успявах да превърна кухнята на нашите в истински хаос. Разбира се, Гага беше винаги замесена“. 

В момента работят заедно, а О'Конър се стреми изпълнителката да следва здравословния си начин на хранене независимо къде се намира. „Тя прави доста изтощителни турнета и затова не може да залага на лоши храни“, казва тя пред The Feast. 

Менюто на Гага зависи от местоположението на звездата и какви храни може да намери нейният екип в страната, която посещават. Това, от което изпълнителката се опитва да избяга, са силно обработените храни, както и тези, направени с бяло брашно. Вместо това тя залага на пълнозърнестите продукти.

Закуска:

О'Конър признава, че Гага яде доста здравословно и не си позволява да се отпусне дори и за миг. Сутрин изпълнителката предпочита да хапне яйца, задължително зеленчуци, кисело мляко, а понякога и плодове. 

Ако все пак звездата иска да хапне нещо вредно, екипът от готвачи се опитва всячески да намали калориите, които тя ще приеме. „Например, ако поиска филийки, ще изберем черен хляб вместо бял“, казва О'Конър. Той нарича това ястие „наполовина нездравословно“.

Снак: Между закуската и обяда Гага обича да похапва пълнозърнест геврек, оризовки, ядки, печен чипс или енергийни барчета. Тя разнообразява менюто си с пикантни и сладки неща, като например горчив шоколад или пък пакетче бадемово масло. 

Звездата също така се грижи и за хидратацията си по време на репетиции и концерти. По време на пътуване тя пие много чай, кокосова вода и фрешове от зелени зеленчуци. Гага не посяга към натуралните сокове в магазините, а по-скоро си прави вкъщи напитка от спанак, целина и къдраво зеле.

Обяд:

Обядът е времето, в което Гага залага на най-лекото меню. Според О'Конър, тя почти винаги залага на салати, където задължително присъства марулята. Въпреки това, тя не е единственият компонент в чинията на звездата. „Това не са обикновените салати, които всички ние ядем“. 

Вечеря:

Гага обича да се връща към корените си, що се отнася до любимите ѝ ястия. „Тя си е италианско момиче, така че обича червения сос“, казва О'Конър. Доста от семейните рецепти, по които се готви в дома на изпълнителката, се появяват и в книгата на баща ѝ „Joanne Trattoria Cookbook“.

За да бъде обаче ястието ѝ по-здравословно, изпълнителката залага на макаронени изделия, които да са без глутен. Често тя си похапва и киноа, сервирана със зеленчуци и скариди на скара, за да може да си набави нужния протеин. 

„Когато сме вкъщи, независимо дали аз ще готвя, или ще си поръчаме нещо, тя винаги залага на италиански ястия“, казва О'Конър пред „The New Potato“. Тя добавя, че Гага е доста добра готвачка и понякога готви за приятелите и гостите си.




В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори