×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наръчник за орални предизвикателства


28 Февруари 2020, Петък, 22:00 ч.
Автор: cosmopolitan.bg

Според последно проучване, болшинството от мъжете си нямат идея какво да правят, когато слязат там долу

Не, не смятаме да те обучаваме, сигурни сме, че този въпрос отдавна си го минала. Според последно проучване, болшинството от мъжете си нямат идея какво да правят, когато слязат там долу. Ето ти тук кратко упътване, което и двамата може да използвате.

Основната работа

Най-накрая дойде време да подкрепим истината с факти. Когато се стигне до орален секс, много мъже са с вързан език. В последно проучване 67% от хетеросексуалните мъже признават, че понякога се чудят какво да правят, когато се озоват долу. А за 59% е тъмна Индия какво точно обича партньорката им по време на орална любов – което може и да е причина много мъже напълно да пропускат тази част. (Точно така, жените са по-склонни да правят орална любов на мъжете, според последно проучване).

Отчитайки, че за 73% от нас е много важно да има клиторно стимулиране, за да стигнем до оргазъм или за да получим по-силен такъв, а езикът е сигурен начин това да стане, смятаме да запълним тези пропуски в оралната култура. Покажи това ръководство на твоя човек, за да усвои движения с устата, които ще са ти от полза, след това следвай съветите ни, за да върнеш услугата.

№1:Първата и най-важна стъпка е да установиш какво точно най-много харесваш, за да можеш да го насочиш. За някои жени стимулирането на клитора от едната страна е по-приятно, отколкото от другата, за други е важно само стимулирането на клиторната качулка (защото директното докосване им е твърде интензивно). Използвай пръстите си, за да прецениш коя зона е най-чувствителна и ще ти е най-приятно да бъде стимулирана.

№2: Кажи му, че трябва да се отнася към оралния секс като към приборите за хранене в изискан ресторант: започва се отвън навътре. Покани го да започне с облизване върху бельото ти с широки движения. Индиректните докосвания и топлият му дъх ще те възбудят.

№3: След това му кажи да мине с езика си от външната и вътрешната част на лабията ти (вътрешните и външните срамни устни), така притокът на кръв ще се засили към клитора ти, което ще направи всяко следващо движение по-чувствено.

№4: Преди да мине той по-нататък, добави допълнително влага (за да увеличиш хубавите усещания за теб) с няколко капки лубрикант, по възможност ароматизиран. Ароматите са всякакви – от ванилия до канела, като най-сладкото е, че са без захар, което означава, че за теб ще има само ползи, имайки предвид, че с лубрикант ще поддържаш балансирано рН нивото на полезните бактерии.

№5: Често срещана орална грешка? „Толкова хора започват твърде бързо или твърде грубо“, казва сексологът Садъл Акисън. А жените предпочитат преживяването да започва с нежно меко облизване, което покрива голяма част от зоната, но много внимателно. Кажи на гаджето да използва същото количество натиск, с което ближе сладолед във фуния. След това го остави да импровизира сам.

№6: Преди да се спусне надолу, помогни му малко, като поставиш възглавница под гърба си, за да промениш ъгъла и да вдигнеш по този начин бедрата. Така вратът и главата му ще са в по-удобна за него позиция.

№7: Остави старото напътствие да изписва азбуката с езика си долу и провери дали е добър с цифрите вместо това. Помоли го бавно да изписва осмици, докато ти откриваш кои места са ти най-приятни за докосване. Когато дишането ти стане тежко и учестено, това ще е сигнал за него, че е уцелил точното място.

№8: През 2017 в проучване на Journal of Sex & Marital Therapy се установява, че топ три на техниките, които жените предпочитат са ритмичните повтарящи се движения, кръгове около клитора и редуването на различни методи (от кръгове към движения нагоре и надолу, след това обратно). За незабравим финал, при който ще дърпаш косата му (по хубав начин), кажи на твоя мъж да не спира да прави движенията, които те възбуждат и да продължава, докато свършиш.

№9: Води го към съвършенство

Ако не е много добър в следването на напътствия, използвай бедрата си и таза, мърдайки ги във всички посоки, за да застане той точно там, където искаш да бъде. Или просто спусни ръцете си и му покажи какво точно искаш. А може и да използваш прочетеното дотук като ръководство.

Топ 4 на движенията с език, които повечето жени обичат:

№1: Нагоре и надолу

№2: Кръгови

№3: Настрани

№4: Бързо притискане (пулсации) върху една точка

Най-добрите съвети за правене на легендарна свирка:

Започни с думи

Секс експертите са единодушни, че първото правило на оралния секс е комуникацията. Докато му откопчаваш дънките, го попитай как обича. Дали бавно, мокро или по-грубо? Дали да е бързо с много засмукване? Веднъж като си наясно, можеш да започваш.

Включи ръцете

Обвий с лубрикираните ти палец и показалец основата на пениса му, за да се получи нещо като пръстен, след това бавно започни да го лижеш нагоре и надолу по дължината. Където и да е устата ти, пръстите ти трябва да я следват – това ще му даде невероятно възбуждащо усещане.

Намери си ритъма

Навлажни устните си с облизване и ги постави в основата на пениса, след това бавно тръгни нагоре с език, като спираш няколко пъти и започваш отначало. Като стигнеш до главичката му, я засмучи. Ще полудее.

Побъркай го

Докато устните ти са заети, хвани нежно с ръце тестисите му и ги притисни леко към тялото му. Масажирай ги с пръсти и не се изненадвай, ако гаджето отметне глава назад и загуби ума и дума.


В категории: Животът


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Ivan
29.02.2020 10:56:07
0
2
Na Flagman na was mnogo
Vise 4uka mnogo ste EBLIVI
3.
Рочата
29.02.2020 08:57:59
2
4
Във вашата редакция правите ли показно? И коя от женската част е най-голяма майсторка на оралните ласки?
2.
Зрител
29.02.2020 01:58:30
1
5
Aми маските против грипа,кво ши правим с маските?
1.
ХХ ХХриси
28.02.2020 23:41:21
1
8
Е с най-пъргавото езиче в целия град. Ще я намерите в кенефа на гарата. Ще пощуреете от кеф и ще ревете като слонове.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт
Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори