×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изследовател: Земята е плоска, илюминатите ни заробват с лъжи


Изследовател: Земята е плоска, илюминатите ни заробват с лъжи
Изследователят Стамен Георгиев – Стамат, който вярва в учението за плоската Земя, предупреждава, че човечеството ще изчезне до 20 години, заробено от илюминатите
22 Февруари 2020, Събота, 21:09 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

До 20 години човечеството ще изчезне, казва Стамен Георгиев – Стамат

Не вярвам, че Земята е плоска, аз знам това. Учени, които изпълняват поръчки на криптокрацията, т.е. на тайните общества, владеещи Земята от хилядолетия, ни натрапват хелиоцетричната система. Това каза в предаването „Карбовски: Втори план“ по бТВ изследователят Стамен Георгиев – Стамат. 

Какво има под плоската Земя не се знае и никой няма да разбере, защото нямаме онова знание, което си мислим, че притежаваме, добави той.

На мен ми харесва идеята за плоската Земя, заради Тери Пратчет, споделя водещият Мартин Карбовски.

„Земята представлява плосък диск, който е покрит с енергиен екран, наречен небесна твърд. Той ни защитава от това, което не знаем какво е отвъд, защото този екран не е преминаван от никого. Ракетите не могат да го преминат, защото не са в състояние да летят във вакум. Според третия закон на Нютон, ако няма вещество, през което да преминава тялото, то не може да лети“, обясни изследователят. 

Плоска ли е Земята?

„Земята не е кълбо, въртящо се около себе си със скорост 1666 км/час и обикаля около шест различни оси едновременно с над 3 млн.км/час. Ние нищо не усещаме. Как не ни връхлитат някакви урагани. Колите се движат със 100 км и се усеща, а с 3 млн. км/час – не“, добави той.

„Никой не знае какво има в центъра и защо е магнитен. Там няма снимки. Дори ако отворите Гугъл, ще видите бяло поле точно на Северния полюс. Никой не ще да снима там. Има магнитизъм, защото всички стрелки сочат на север“, обясни Стамат. 

„Най-дългото пътешествие, което мажем да направим е около Антрактида. Корабът Чалънджър е пътувал 4 години и е пропътувал 130 000 км“, добави той.

Според Атлантическия договор, който е наложен през 1959 г., никой не може да прекоси 60-ия паралел без военен конвой, подчерта изследователят.

„Ако напълним балон с хелий, той ще се носи по повърхността на въздушния океан. Ние обаче сме тежки и затова вървим по дъното“, уточни той.

Според него гравитацията е измислена, за да може да се направи хелиоцентричния модел, с който искат да ни прилепят върху някакво кълбо, което се върти с невероятни скорости. 

„За първи път хелиоцентризма е проповядван от Питагор, който внася масонството от Месопотамия и Египет. Той е изказал тази концепция, но тя няма поддръжници до времето на Коперник, който едва преди 500 години я въвежда отново. Нужно е това на властниците, за да могат да ни разединят и да ни лишат от връзка с Твореца, който е създал нашата плоска Земя с въртящите се вътре небесни светила“, заяви изследователят. 

„Някои от космонавтите признават, че никъде не са ходили. Когато човек е в края на живота си и иска да е в мир с душевния си свят, да отиде чист при Бог, трябва да каже истината“, добави той.

Стамат разказа в предаването за научни експерименти, които доказват, че Земята не се движи и за да ги опровергае, Анщайн трансформирал нашата абсолютна отправна система на стационарната и неподвижна плоска Земя в относителна система. 

„Всички филми за Космоса са измислица. Всичко, което гледаме по каналите на НАСА, е едно риалити шоу с цел да ни отдалечи от нашия създател, за да ни кажат, че ние сме една малка и нищо незначеща прашинка, която е затрита в Космоса. Никой не е доказал и големия взрив преди 13 000 години. Кой е видял това?“, попита Стамат. 

Искат да ни убедят, че нищото е избухнало и е създало всичко, което съществува, подчерта той.

Според него Ленин е илюминат от върховната 33-та степен и няма ръководен кадър в света, който да не е свързан с тайните общества.

„От люлката сме закърмени с тези илюзорни теории за кръглата земя. Въобще не е трудно да заблудиш някого, но не е възможно да лъжеш всички“, заяви изследователят. 

„Учените са ни рисували Земята кръгла, за да ни накарат да повярваме в атеистичния материализъм, който е много добре свързан с хелиоцентризма“, добавя той.

„В тайната ложа на илюминатите са първите царски династии, които винаги са управлявали света от 10 000 години, откакто съществува тази цивилизация. Те са властниците и собствениците на света. Триъгълникът с всевиждащото око е техният знак“, разказва Стамат. 

„Богатите се сродяват с богати. Единствената им цел е да стават все по-богати и властни. Това, което са ни отредили, е да сме все по-заробени. Когато лъжите на нашите властващи ги разсеем, ще възстановим свързаността си с Твореца и тогава ще се освободим, защото ще сме много близо до Него“, добавя той.

„Тайната ложа на илюминатите от началото на цивилизацията ни прави свои роби. Това е нашият поробител. Ние се подчиняваме на банковата система, на медиите, които ни имплантират идеи, но те не са наши“, разказва гостът на Карбовски. 

„Не се сещам някой да е прекосил Антрактида със самолет. След разговора със Стамат имам нужда от опреснителен курс по физика. На кой загубеняк му е нужна цялата тази конспирация?“, попита водещият. 

 Можеха да си ни лъжат за политика и пари дори и в един свят, който е плосък като манекенка от 80-те години, възкликна той.

„Милиони хора преди мен са казвали, че земята е плоска, но аз го казах на български и написах две книги. За първи път се срещнах с истината за плоската Земя благодарение на книгите на Ерик Дубей  през 2015 г.“, сподели Стамат. 

През 2012 г. започна събуждане на човечеството, добави той.

Въртят се само небесните тела над нас, подчерта мъжът, който вярва, че Земята е плоска. 

“До 20 години няма да има човешка цивилизация. Всички ще имат чип в мозъка или нанопроцесори в кръвта и ще бъдат управлявани от свърхинтелекта. Ще видим края на човечеството“, пророкува той.

„Каква е целта на човешкия живот? Ако се раждаме само, за да ядем, да пием и да се размножаваме, за да караме скъпи коли и да ходим по екскурзии, е безсмислен живота. Целта на човешкия живот е да събере индивида знание за това кой е, къде живее и какво става след смъртта му. Това може да разбере всеки от нас, ако се вгледа дълбоко в душата си, изчисти огледалото на своето съзнание и влезе във връзка с Твореца“, каза още изследователят. 

Истината ще ни освободи, добави той.
 


В категории: Животът


Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
22
Коментара по темата
22.
Анонимен
07.11.2021 23:36:20
0
1
Ако земята е кълбовидна защо тогава звездите в рамките на минути не променят положението си при положение, че планетата се върти? Това означава ли, че всички небесни тела се въртят със същата скорост като тази на земята? Би трябвало да се забележи леко поместване на някоя звезда от първото състояние, в което сме я забелязали..
21.
Кирил
29.02.2020 21:14:19
0
7
Най-висшите сили са там, за да заблудят масите и да откраднат душата ви. Те не искат да знаеш истинският си Създател. Те не искат да си мислите, че имате цел в този живот, различна от вашата работа и социални задължения. Те използуват лъжите за да сложат съмнение в сърцето ти и да ви обърка. Ние всички сме били направени по образа на Всевишния Бог. Бог ни дава възможност за избор, в което искаме да вярваме, и този избор ще се отрази на къде отиваме, когато умрем. Плодовете са временно задържане на кораба, но душите ни живеят вечно.
20.
Кирил
29.02.2020 21:14:17
0
4
Най-висшите сили са там, за да заблудят масите и да откраднат душата ви. Те не искат да знаеш истинският си Създател. Те не искат да си мислите, че имате цел в този живот, различна от вашата работа и социални задължения. Те използуват лъжите за да сложат съмнение в сърцето ти и да ви обърка. Ние всички сме били направени по образа на Всевишния Бог. Бог ни дава възможност за избор, в което искаме да вярваме, и този избор ще се отрази на къде отиваме, когато умрем. Плодовете са временно задържане на кораба, но душите ни живеят вечно.
19.
Тони
27.02.2020 11:19:08
0
8
Темата е интересна и има доста истини особенно като се замислиш защо до ден днешен всички мореплаватели ползват карти с равнинна тригонометрия а не сферична! Ако си в океана с невъоръжено око виждаш равнината до 40-50 км и всичко е равно с бинокъл също принципно земята ако е кръгла при 40 км тя прави елипса и не би трябвало да виждаш зад нея защото водата остава под хоризонта и всеки математически грамотен може да изчисли с колко метра ще е по ниско! Та идеята за плоската земя нее параноична и си струва да се замислим че ако се крие от нас с каква цел е! Земята ако е плоска има похлупак сфера под който са и слънцето и луната тогава живота ни е един проект и изникват много въпроси,ако хората разберат че няма космос и че всичко е проекция да изглежда така , че сме експеримент и нищо не е така както но го подават в училище или чрез телевизии масовата психоза ще е пагубна и вероятно поради тая причина се отричат подобни вярвания!
18.
Тони
27.02.2020 11:19:03
0
4
Темата е интересна и има доста истини особенно като се замислиш защо до ден днешен всички мореплаватели ползват карти с равнинна тригонометрия а не сферична! Ако си в океана с невъоръжено око виждаш равнината до 40-50 км и всичко е равно с бинокъл също принципно земята ако е кръгла при 40 км тя прави елипса и не би трябвало да виждаш зад нея защото водата остава под хоризонта и всеки математически грамотен може да изчисли с колко метра ще е по ниско! Та идеята за плоската земя нее параноична и си струва да се замислим че ако се крие от нас с каква цел е! Земята ако е плоска има похлупак сфера под който са и слънцето и луната тогава живота ни е един проект и изникват много въпроси,ако хората разберат че няма космос и че всичко е проекция да изглежда така , че сме експеримент и нищо не е така както но го подават в училище или чрез телевизии масовата психоза ще е пагубна и вероятно поради тая причина се отричат подобни вярвания!
17.
Емил Ваклев
25.02.2020 10:33:28
5
2
Бесмислено е на такива хора да им се обяснява каквото и да било. Разсъдъкът е безсилен пред вярата. Това най-добре го знаят така наречените пиари и от това си изкарват прехраната.
16.
асдаа
24.02.2020 13:36:17
5
1
Оня ден Майк Хюз - американския Стамат се размаза в кръглата Земя.
Яката се размаза и то за последно.
Стамате, купи си самолетен билет и не прави грешката на оня американец. Е, те американците перманентно са си тъпи и заоблени умствено...
15.
Създателя
23.02.2020 16:14:34
3
5
Цялата кампания се прави ,за да изкара някой лев от книгите си.Не сте ли срещали реклама за лекарства,които пречиствали от токсини целия организъм ,или лек който завинаги нормализирал високото кръвно и изчиствал холестерола или мазило за ставите,че като се намаже пенсионера и хуква да бяга като 10 годишно дете.
14.
Мунчо
23.02.2020 12:44:16
8
3
Но иначе има 60-70% Възможност да е Така ... Лъжите са Факт както и Илюминати ... Извън Земни лично съм Виждал и Документирал на Видео запис Който беше Избере за Проверка от Държавна Сигурност и Повече не Видя Бял свят ! ...
13.
Мунчо
23.02.2020 12:41:04
9
2
Стана много Тежка и Сложна ... Гледайте на Вуте Кокошката как прилича на Патка ... Обвинявайте Турция за Своята некадърност и Простащина .... Мразете Циганите защото са страхливи и незнаят че имат права и са повече от вас вече ...Продавайте се на всички Избори за 30-50 лева и после Питай Гладен Чергарски народ Кога ще се оправите ... Няма да се оправите защото сте Прокълнати !!!
12.
БамБам
23.02.2020 12:09:11
2
2
Ами щом има Рептили защо не..?!?
11.
моряк
23.02.2020 11:35:38
5
4
Странно като направих околосветското що не изтекохме в космоса?
10.
До номер 6
23.02.2020 09:19:19
8
3
Най-великите учени са савецките, педо.
9.
Чичо Митко
23.02.2020 09:04:50
9
12
Тоя като го гледам на снимката май главата му плоска.
8.
До Стамен Георгиев
23.02.2020 07:42:36
12
26
Стаменееее....., пий си хапчетата редовно от кога пак си избягал от лудницата? Ако слънцето се върти около земята, според теб Стамене колко часа щеше тогава да е едно денонощие? Стамене, малки тела ли се привличат към по големи или по малки тела към по големи? Стамене, като погледна на горе при пълнолуние защо Луната е кръгла а пък земята е плоска? Нещо си няма логика. Добре едно не мога да разбера, Карбовски е говорел с много простаци, Окей разбирам, но защо е почнал да интервюира и ЛУДИ от лъдницата. Истината разбрал този психопат защото през 2015 прочел книгите на Ерик Дубей, абсолютен фантазюр. По добре прочети хубаво рецептата и гълтай правилните хапчета. Стамате слънцето каква форма има? Аз мисля че на слънцето е квадратната, а ти си ненормален олигофрен, който спешно трябва да бъде пак затворен в лудницата.
7.
Аз Варна
23.02.2020 06:00:47
17
17
Като се замисли човек,май има голяма доза истина.Може и да е прав човека.Предвид това какво ни е наслагвано от раждането ни,по удобно е за някои света да живее в заблуда.Нацията съвсем се опростачи,човешкото стадо гледа света с отворени очи,но все още спи.Време е да вникнем в смисъла .По будните за съжаление ги наричат луди ,защото все още не е дошъл момента масата да се осъзнае за глупостта и неведението си .Дано когато това се случи да не е много късно.
6.
XX
23.02.2020 01:27:14
6
19
Какви учени отглежда нашата земя евроатлантическа!
5.
Svetoslava Stamatova
23.02.2020 00:29:30
20
18
Благодаря ти, че излезе и каза всичко това. Надявам се хората да се замислят над всяка твоя дума.
4.
Гошо
22.02.2020 23:21:04
23
38
Страшното е, че се дава национална трибуна на подобни индивиди. Карбовски съвсем ми падна в очите - преди 20-ина години бяхме нещо като другари по чашка покрай общ приятел. Правеше впечатление на интелигентен и рационален младеж. Като виждам в какво се е превърнал ме е гнус да го гледам направо...
3.
до 2 къф преглед бе
22.02.2020 22:53:20
13
33
Направо му пиши рецепта
2.
Д-р сайян до Михаил Димитров
22.02.2020 22:43:25
10
33
Мишо, айде заповядай в кабинета ми за преглед. Че с тия интервюта много ме притесняваш.
1.
Dr. GT2
22.02.2020 22:26:42
9
36
Още фенове на... плоска Земя?
Надявам се в следващите 20 години не човечеството, а плоскобаламурниците да изчезнат! :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори