×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потресаваща история за любовта и живота на ръба: Зъболекарка си пуска кръв заради педофил


Потресаваща история за любовта и живота на ръба: Зъболекарка си пуска кръв заради педофил
Живея с някаква много гнусна тайна, но се прибирам при съпруга си и се правя, че нищо не е станало, споделя Зорница. За да се освободи от напрежението, тя си пуска кръв. Любовта я спасява
22 Февруари 2020, Събота, 18:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Заради бремето на тежката травма от миналото 36-годишната Зорница прави опит за самоубийство след раздяла със съпруга си

Потресаваща история за любовта и живота на ръба разказа психологът Ани Владимирова в авторското си предаване „Истински истории“ по бТВ. 

Зъболекарка си пуска кръв заради травма, преживяна в детството си. 

„За да запазим в тайна на участниците, имената им са променени, а събитията са пресъздадени от актьори. Това е една смразяваща история за младо, любвеобилно и мило момиче, което носело бремето на тежка травма от миналото. Тя й пречеше да води нормален живот, въпреки че имаше всички предпоставки за това“, уточнява психологът.

Зорница и Петър са привидно щастливо семейство, но под повърхността се крие потискана истина и зловеща реалност. 

Зорница е успяла жена на 36 години. В момента тя се намира в един от най-преломните моменти в живота си. Младата дама пристига при Ани Владимирова, след като сутринта е била на ръба на самоубийство. 

„Съпругът ми ме напусна. Аз съм виновна. Пазя тайни от него близо 20 години. Много го обичам, но има неща, които дори на него, не мога да кажа. Срамувам се. Имам нужда от тръпка, от живот на ръба, т.е. между живота и смъртта. Желанието да го правя става все по-често. Пристрастена съм към това да си пускам кръв. Медицинско лице съм и се научих как да го правя. Пускам си кръв на позволения максиум и дори над него. Стигала съм до над 700 мл. При моето телосложение си е чисто чудо, че съм тук с вас сега, че съм жива“, споделя Зорница.

„Още като отвори вратата, видях едно малко и красиво, но много уплашено момиче. Пристрастяването към това да си пуска кръв се коренеше в миналото. Събитие, оказало се мрачна тайна, която години наред бе носила върху плещите си“, обяснява психологът.

Зорница е зъболекар. Не е кариеристка, но е изключително голяма работохоличка. Професията й и съпругът й са двете движещи сили в нейния живот. Омъжена е за Петър, който е с нея още от студентските години. Нямат дете, въпреки статуса им на домакинство, разполагащо с доходи над средните. 

Работохолизмът и нежеланието за зачеване са плод на тежки проблеми, срещу които Зори трябва да се изправи. 

Съпругът й Петър също е на 36. Той е програмист, има шансове за растеж в службата си. Той е всеотдаен и любящ съпруг. За него Зори е на първо място и всеки ден й го казва, че в очите му вече не може да има друга жена. 

Разликата между двамата е, че той безумно много иска да имат дете. 

Два месеца преди срещата с Владимирова Зорница много се страхува от това да не се превърне в средностатистическа лелка. 

„Не искам да клюкаря с другите майки в парка, нито да търся в Интернет методи за почистване на микровълнова печка. Когато тези мисли ме връхлетят, ставам тревожна. Това ме кара да бягам от сивото ежедневие, да търся тръпка, която да ме кара да се чувствам отново жива. Искам живот на ръба, който да ме разграничава от останалите“, споделя жената.

Тя търси успокоение в тайната си страст. Веднага, след като сестрата излиза от зъболекарския й кабинет, Зори търси тръпката

„Пристрастена съм. От малка се научих да го правя, а като тинейджър станах специалист, а количествата стават все по-големи. Никой не е разбрал за това, което правя, дори и Петър, което ме кара да се чувствам още по-отвратително. Живея с някаква много гнусна тайна, но се прибирам при съпруга си и се правя, че нищо не е станало. Имам обаче нужда от тази тръпка, за да се успокоя и нещата отново да влязат в ритъм“, добавя тя.

„Чувствам се като боклук, като извратена, която трябва да крие своята перверзия от съпруга си, а това превръща ежедневието ми в кошмар“, споделя младата дама. 

„Искам дете от съпруга си, но не е сега момента. Чувствам се на второто стъпало в кариерата си имам нужда да се развия поне още малко професионално. Трябва ми повече сигурност. Желая всичко да е професионално за това дете“, добавя тя.

Заради ремонт в кабинета, когато Зори има нужда от кръвопускане, тя бърза по-скоро да напусне сградата. Опитва да удовлетвори желанието си по друг начин – като дари кръв. Тя обаче фигурира в списъците на Националния център по кръвоприливане и оттам я връщат, защото скоро е дарявала. 

„Ужасно мъчително е. Имам нужда да направя нещо екстремно, за да се успокоя“, споделя жената.

Връща се вечерта в кабинета, когато вече там няма никой. Разтревоженият й съпругът обаче отива в кабинета и намира жена си на пода в безпомощно състояние. Той пренася жена си до колата, за да я закара до най-близката болница. Тя се съвзема в автомобила и го убеждава, че няма смисъл да ходят при лекар. 

„Ако бяхме отишли в болницата, изследванията щяха да покажат, че съм загубила голямо количество кръв. Щяха да му кажат и той вече би разбрал всичко. Това би ми принудило да си призная какво правя, но не мога да позволя това да се случи“, споделя Зори. 


На следващия ден тя решава да отиде в болницата, за да се стабилизира, а той отива в кабинета й, за да я изненада с любимата й китайска храна. Медицинската сестра му съобщава, че зъболекарката я няма и следва скандал. 

Не мога да ти кажа истината, повтаря тя, а той й пожелава да намери човека, който да може да допусне до себе си!

„100% съм сигурен, че не ми изневерява, но каквото и да е, ме съсипва. Щом не може да сподели с мен, няма смисъл да продължаваме. Все едно гледам човек на смъртно легло, който може да се оправи, но отказва лечение“, коментира Петър. 

С помощта на форумите в Интернет Зорница стига до Ани Владимирова.

„Не мога да повярвам, че прави това от 20 години и никой не е разбра. Автоагресията й е следствие от травма. Дори и начина, по който го правеше, насочваше към конкретно събитие“, обяснява психологът. 


„Не мога да се отпусна докрай в секса. Има нещо, което ме спира“, споделя Зори

„Бях сигурна, че има проблеми със сексуалния живот. Сега вече бях сигурна, че Зорница е преживяла някаква сексуална травма, която пречи не само на любовния живот, но и на всичко останало. Тя не осъзнаваше, че на тази травма се дължат всичките й нещастия през годините“, разказва Владимирова. 

„Имам спомен, когато бях на 6 години. Живеех с баба и дядо. Той не ми беше истински, а доведен. Един ден ме извика в стаята си, съблече се и започна да се пипа сам. Вцепених се и не можех да помръдва. Стоях там и после избягах. Баба имаше хубави розови храсти. Заврях се в тъмното, защото не исках никой да ме вижда, но имаше бодли и те те ме издраха. Краката ми бяха целите в кръв. Помня само, че се бях свила на кълбо и виждах как по тях тече кръв“, споделя Зорница. 

Кръвопускането е било лечебен метод още пред 18 и 19 век за лечение на високо кръвно налягане. Освен това то води до снижаване на напрежението и има релаксиращ ефект. 

„В ония момент Зорница спонтанно е усетила този ефект, към който се е прибавила и миризмата на розите. Отпускането и приятната миризма са я пренесли в един по-красив и защитен свят. В последствие кръвопускането се е фиксирало като практика за снижаване на напрежението и релаксация в живота й“, обяснява психологът. 

„Дядо отиде в кръчмата и когато останахме с баба ми, й разказах какво стана, но тя ми удари шамар. Каза ми, че съм лъжкиня. Чудих се какво нередно съм направила“, разказва младата дама. 

„Бабата на Зори е най-големият злодей в тази история, а шамарът е повратната точка в живота й. Той обърква представите й за добро и лошо. Ако възрастната жена беше реагирала нормално, момичето щеше да развие солидно чувство за справедливост. След шамара Зори започва да таи всичко в себе си и да не споделя с никой трудностите и проблемите си. Това маркира целия й живот, а кръвта остава единственото й убежище“, каза още Ани Владимирова. 

След десетки сеанси, Зорница и Петър се сдобряват и чудото се случва – тя го допуска до себе си и го дарява с мечтаното дете. 
 


В категории: Лична драма


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
9
Коментара по темата
9.
Дядо Каракоч
23.02.2020 13:30:40
0
4
Ето нещо достойно за перото на Агата Кристи.Каква фабула,какви обрати.
8.
Хахаххаа
23.02.2020 09:02:09
0
2
ТАЗИ ПСИХОЛОЖКА МАЙ-МАЙ СИ ТЪРСИ ИЗВЕСНОСТ С ПЛАТЕНИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ И ПОКАЗВАНИЯ И НЕПОИСКАНИ СЪВЕТИ в реалити предавания и медийни такива, и всевъзможни начини на манипулация и агитация чрез внушения.
Институции самосезирайте се и направете необходимото да се спре това зомбиране .
7.
kaputt
22.02.2020 20:59:04
3
11
голями измишльотини , чудя се кой още гледа телевизия аз от 5 г. не гледам, обаче от време на време чувам хората да си говорят и разбирам че телевизията за да привлече вниманието на зрителите вече измислят какви ли не скандални и уродливи сценарии само и само да задържат някой зрител пред екрана, интернет превзема по малко телевизията и според мен цената на рекламата в тв-то трябва да е намалена на 50%, защото интернет е много по ефективен и евтин начин за реклама
6.
Ани владимирива мошеничката
22.02.2020 19:44:09
3
17
Тая е егати псевдо психоложката. Като я видя ми се гади. Преди я даваха по Биг Брадър и винаги превключвах като излизаше тая смешка да бълва простотия и заучени фрази!!! Тия хора нямат нищо общо със сексуално посегателство или подобно нещо, особено ако се е случило веднъж, а не е било години наред всекидевно насилствено прилагано!!! Повечето от тия хора изпитват възбуда от гледката на кръв. Може да е усетила кефа да пуска кръв, когато си е правила медицински лабораторби изследвания!!! Дори може да е хормонален проблем от генетични мутации или храни(среда) , като пускането на кръв да нормализира процесите в тялото и да се чувства по-добре. Случката с розите е толкова смешна, че на Ани Владимирова трябва да и скъсат купената диплома!!! Друг типаж такива хора са комплексари и депресанти, които се самонараняват в желание да драматизират и да се надъхват още повече, колко са неразбрани и да предизвикат Вселенските сили на тяхна помощ. Комплексите за малоценност, нарцисизмът и извратеността (нихилизма) водят до най-различни психически проблеми, също така и здравословните проблеми от лош въздух, храни, работа!!!! Ппц лудите не искат да признаят, че са комплексари, нарциси или нихилисти, затова търсят някви случки за оправдание на извращенията си!!! Други не вярват, че имат здравословен проблем и търсят нещо друго като причина. Иначе познавам много гадове, които драматизират за най-малкото и винаги реват колко са неразбрани и неоценени, защото са себични нарциси!!! Жестокото семейство или среда може да доведе до депресия и апатия, хъс за борба срещу гадовете, или да те превърне в насилник. Но това не става от една случка, а се случва след дълги години на тормоз и те знаят кои са насилниците им много добре!! Има хора, които го превъзмогват и не им пука, други се затварят в себе си и потъват на дъното на социалната йерархия, други превъртат и се разболяват от шизофрения или умствена изостаналост, други имат желание за мъст, но не и за самонараняване. Щом тя е станала зъболекар, има приятел и са успешни хора, не се бори срещу някви нейни насилници от миналото, значи нейния проблем не е свързан с преживяни случки, а с някакви други здравословни проблеми, комплекси, нарцисизъм или нихилизъм!!!! Може да си пада по извращения, да я чукат във вана пълна с кръв, до някви разчленени трупове или такива неща. Пълно е с психари, които се поддават на либералната култура и липсвата на вяра, социална кауза и дълг, желание за развитие на нещо ценно в живота им, ги кара да стават наркомани, секс маняци, садисти и кво ли не от СКУКА!!! Просто е попаднала на мъж, който не споделя нейните извратени страсти и това я депресира, или има здравословен проблем и трябва да търси какво точно се случва и да си прави лабораторни тестове да види дали пускането на кръв не води до пречистване на организма и подобряване на състоянието, защото организмът като страда и психиката страда!!!
5.
Бат ви Венету
22.02.2020 19:37:25
7
6
И язе я искам - психоложката !!!
4.
Хахахах
22.02.2020 19:21:08
4
16
Сериозно ли някой ще повярва на тия глупости!
3.
*********
22.02.2020 19:03:42
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Баси
22.02.2020 18:49:06
5
6
Тъпата потка
1.
Оскар
22.02.2020 18:09:36
18
10
Как се казва филма?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори