Шеф Андре Токев ще се развихри в кухнята на „Flora Bar & Grill“ на 3-ти март
Един от най-добрите български професионални кулинари ще готви за бургазлии на 3-ти март
Шеф Андре Токев е подготвил 5 степенно меню за бургазлии в деня на Националния ни празник 3 март. Бившият главен готвач на хотели Hilton във Франция, Австрия и България ще сюрпризира почитателите на гастрономическото изкуство в морския град с вкусни блюда.
Той ще се развихри в кухнята на „Flora Bar & Grill “. Ресторантът, вдъхновен от последните тенденции в дизайна и кулинарията, се утвърди като едно от местата в Бургас, подходящи за всеки повод.
За посетителите на „Flora Bar & Grill “ известният кулинарен експерт ще приготви момици. Този деликатес, обожаван от ценителите по целия свят, ще е едно от предложенията в специалното му меню. Ако не сте пробвали до сега гастрономическият шедьовър сте изпуснали много, но на 3-ти март ще имате възможността да се насладите на вкуса му във възможно най-добрата му вариация.
Ето и цялото меню, с което Шеф Токев ще се опита да смае небцето Ви.

Шеф Токев е готвил за Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод Ван Дам и много други. А след броени дни ще дойде редът и на бургазлии да вкусят от майсторски приготвените му ястия.
„На 3-ти март ви каним да отпразнуваме заедно Националния празник на България със специалните предложения на Шеф Димо Димов и гост-Шеф Андре Токев. Те ще приготвят за Вас единствено по рода си меню“, обявиха от „Flora Bar & Grill “.
Екипът на ресторанта открехна още малко завесата и издаде, че по повод празника се подготвя и още една голяма изненада, символ на патриотичния дух и българщината.
Резервации вече се приемат на тел.: 089 388 8388.
Нова ера на зарядните устройства
Новите съседи се завръщат, Амадор е успешен бизнесмен
Наш 70-годишен околосветски пътешественик счупи мачта
Грипът настъпва, яжте кисело зеле и туршия
Гроздоберачката от двулевката си отиде в нищета
Румен Гайтански разпродава всичко в България и се изнася от страната
Мъж се задави с десерт и почина на коледната трапеза
Чирозът на стана по-скъп от калкана: Цени до 45 лв. за кг на рибната борса в Бургас
Експерт съветва как да се движим безопасно в снежна и заледена обстановка
Умерен ръст на жилищните цени в България през 2026 г.: Как еврозоната променя пазара
Регистрационните таблици в София - от „С“ до „ОХ“: Как стигнахме до края на азбуката
Заради еврозоната българите пазаруват повече. Страхуват се да не изгубят парите си
