×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Германия бере горчивите плодове на Меркел - крайнодесен застреля 9 души в наргиле барове


20 Февруари 2020, Четвъртък, 15:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

Когато насаждаш крайнолява политика, ще жънеш крайнодесни плодове

Девет души бяха убити при две нападения в сряда в германския град Ханау. Извършителят е открит мъртъв в дома си. До неговия труп е намерен и този на майка му. 43-годишният Тобиас Р. оставил писмо, в което признава за стрелбата и изразява крайнодесни възгледи.

Първата атака била извършена в центъра на града, в наргиле бар - този традиционен за немския бит, душевност и култура търговски обект. Свидетели споделят, че са чули няколко изстрела. Убити са четирима души, а един е тежко ранен. Извършителят успява да избяга с тъмен автомобил и отива в квартал „Кеселщад”, където открива стрелба и в друг наргиле бар. Там жертвите са пет. Информацията за стрелба на трето място не се потвърди.

„Към 22.00 ч. получихме няколко сигнала за две нападения със стрелба на две различни места в Ханау. Първите полицаи, пристигнали на мястото, установили, че е имало изстрели в района на Хоймаркт и на площад „Курт Шумахер”, каза говорителят на полицията Хенри Фалтин.
След 7-часово издирване специалните части откриват предполагаемия стрелец, който се е самоубил в дома си. До него е открито тялото на майка му. Властите в Хесен потвърдиха, че мотивите зад стрелбата са крайнодесните убеждения на нападателя, съобщи Нова телевизия.

„И в двата наргиле бара клиентите били предимно от кюрдски произход. А разследващите откриха предсмъртно писмо и видеозапис, публикуван от нападателя дни преди да разстреля жертвите си. Посланията тепърва ще бъдат анализирани”, заяви вътрешният министър на провинция Хесен Петер Бойт.

Крайнолявата политика, която провежда канцлерът Ангела Меркел, доведе в Германия стотици хиляди мигранти. Едва около 2% от тях са истински бежанци. Другите пристигат тук в търсене на по-добър живот. Повече от тях не работят и живеят на гърба на германците. Затова и данъчното бреме в Германия е ужасяващо – до края на август немците работят за държавата и едва четири месеца – за себе си.

Освен жестоката експлоатация, на която е подложено, коренното население често става обект на агресия от страна на чужденците – изнасилвания, грабежи, убийства, оскверняване на църкви и т.н. Държавата нехае и не защитава населението си, като се оправдава с глупави и овехтели тези – толерантност, човешки права, мултикултурализъм, религиозна търпимост и прочие.

В условията на тази крайнолява несправедливост спрямо германците, е обяснима появата и на другата крайност – дясната. Тя, разбира се, не трябва да се толерира, но трябва да се изследват причините, които я пораждат и да се вземат мерки. Мерки, които да подкрепят и защитават немския народ, а не неговите чуждестранни палачи.


В категории: Крими


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Бончо
21.02.2020 02:32:01
3
6
МИ НАПЪЛНО НОРМАЛНО Е ЩОМ СЕ БУТАТ ДА ОБСЛУЖВАТ КЮМЮРИ И МАНАФИ В НАРГИЮЕ БАР, ДВИЖАТ СЕ В ТИЯ СРЕДИ НА ОРИЕНТАЛСКА ГНУС, ДА БЪДАТ ПОДПУКАНИ НАРАВНО С ОСНОВНАТА ЦЕЛ- ИСЛЯМСКИТЕ ЦИГАНИ КОИТО ЗАЛИВАТ ЕВРОПА. ТОЗИ Е ПРВЪРТЯЛ И Е ПОДПУКАЛ НАРЕД ВСИЧКИ В ОРИЕНТАЛСКО СБОРИЩЕ. ЕДВА ЛИ ТОВА МЪ ДЕЙСТВИЕ Е И 1% ОТ УБИЙСТВАТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА АТЕЩУ НЕИСЛЯМИСТИ КОИТО БИВАТ ИЗВЪРШВАНИ ОТ ИСЛЯМИСТИ. НО
ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ИСЛЯМИСТИТЕ УГОДНО НЕ СЕ КАЗВА ЧЕ СА РАСИСТКИ, КСЕНОФОБСКИ И РЕЛИГИОЗНО НАСЪРЧЕНИ. НЕ, ТОГАВА КАЗВАТ КОЛКО ТРУДНО ДЕТСТВО ИМАЛ, БИЛ ЖЕРТВА НА ЛОШОТО ОБЩЕСТВО НЕ БИЛ ЛОШ ЧОВЕК. МА ЩО НЕ СИ ИЗБИ СЪСЕДИТЕ В КВАРТАЛА В ИСТАНБУЛ, МАРОКО ИЛИ АЛЖИР АМИ ДОЙДЕ В ЕВРОПА ДА ГО СТОРИШ БЕ АХМЕД?
6.
До номер 2 и 5
20.02.2020 20:00:40
3
4
ХХиси, неграмотен и пиян кретен. Има още възрастни хора, които помнят, че ти си син на комунистически убиец. Не се прави на тръцнала ученичка.
5.
ХХ
20.02.2020 19:18:10
9
39
@4
Като българи и еврорейци, трябва да пожелаем успех на афроарабите в затриването веднъж завинаги на лошия немски ген!
4.
Скоро,много скоро
20.02.2020 17:15:53
1
13
Новият Фюрер тропа на вратата. Скоро на мангустите ще им припари под краката. Пък и Аушвиц и Бухенвалд , и Треблинка още си съществуват. Що ли не ги унищожиха, а?
3.
Рач
20.02.2020 17:02:56
25
5
Флагман, и сега какво казахте?? Поредното нищо. Недоносче. Меркел- крайно лява политика,германците работели само четири месеца за себе си,2% само истински бежанци/дайте някакъв профил ,че да разберем какви са точно истинските /...Проверявате ли си твърденията или ...юруш на маслините. Калабалък да става.Кликове да има.
2.
ХХ
20.02.2020 16:47:48
5
6
" А разследващите откриха предсмъртно писмо и видеозапис, публикуван от нападателя дни преди да разстреля жертвите си. " - а дали е така?!
1.
А бг комуняшките роби
20.02.2020 15:58:30
3
10
Никой не гръмнаха. Ни политици, ни крадливи банкери, ни магистрати освободили убийците на децата им. Ни мангали грабещи и тормозещи хората. Май май тука са джендърите. Хихии
Айде сега сега с писане докажете че сте патриоти и революционери хахааа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът 
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори