×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Украйна тревожно: Русия се готви за война


Украйна тревожно: Русия се готви за война
Ключови думи: украйна, русия, война
19 Февруари 2020, Сряда, 21:00 ч.

 Киев не изключва военна офанзива от страна на руснаците

След три години руските ударни групи ще могат да провеждат настъпателни действия срещу Украйна. Това заяви представител на Главното разузнавателно управление към Министерство на отбраната на Украйна, цитиран от световните агенции.  

Вадим Скибицкий заяви, че според данните на Главното разузнавателно управление в Киев през 2022-2023 г. ударните групи на Руската федерация ще са способни да провеждат пълноценни стратегически настъпления без мобилизация.

Украинският представител твърди, че Русия е утроила военния си потенциал на руско-украинската граница, предава Блиц.

Освен това той отбеляза продължаващото развитие на ракетната система „Сармат“, която според него представлява заплаха не само за украинците, но и за всички европейски страни.

Украйна и Русия са в продължаващ военен конфликт след незаконното анексиране на Крим и войната в Източна Украйна. Подкрепяните от Москва сепаратисти водят сражения с украинските въоръжени сили.

Русия твърди, че военните учения, провеждани през последните години, са с отбранителен характер.


В категории: Политика


15
Коментара
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
15
Коментара по темата
15.
Турчин
20.02.2020 16:46:27
0
0
През тези 3 години не се ли сдобихте с атомни бомби бе украинци
14.
ХХ
20.02.2020 14:40:24
2
3
браво на русия, че защити руснаците от натовските провокации в грузия!

пп. пий си хапчетата шизи слабоумно!
13.
Горски дух
20.02.2020 13:33:09
4
2
Тъй де, русофилски антибългарино, агресивна политика на НАТО на изток. Ама, колко да е агресивна? Не НАТО е нападнало Украйна, като окупира украйнски Крим, Донецк и Луганск, а Русия. То е ясно, че си идиот и в празнатат ти глава гърмят залповете на "Аврора" и руски частушки, ама отграничавай правилно нещата. Това го могат дори животните. То сигурно пак НАТО нападна Грузия през 2008 г. НАТО ли окупира грузинска територия или Русия? Абе все ми се струва, че Русия нападна Грузия и окупира територията й, ама явно в твойта паралелна вселена на русофилски идиот и антибългарин всичко е наобратно. Няма страшно, всичко е лечимо и поправимо. Напоследък Русия плаши нещо Беларус. Ех, това агресивно НАТО бе. Абе кой плаши с изкупуване на българска земя - май депутатът от руската дума Толстой. Слава на Бога, ние сме в НАТО и тука украински и грузински сценарии не могат да се случат, както Ви се иска на вас, руските мекерета, нали? Ти специално веднага ще облечеш ватенката и ще тръгнеш да воюваш срещу България под руските знамена. Няма смисъл да потвърждаваш, вие комунистите, винаги сте служили на Русия срещу България. Обаче сега няма как, съветската армия я няма, а руската е един келяв сбирток от наркомани, некадърници, мъжки проститутки, крадци и джебчии, а ние сме в НАТО. Кофти, а? На руските въшльовци не им стиска директен сблъсък с най-великата и мощна държава на планетата - САЩ. Каке дръвцето, а? хаха тъп малоумен злобар.

Флагман, защо триете коментари бе?
12.
ХХ
20.02.2020 12:58:19
2
6
@11
пропагандната лъжа на зайлстра е от 2006та.
тя се използва за оправдание на агресивната натовска политика на изток, а в личен план да изгради кариера.

пий си хапчетата, та барем ти мине пристъпа, отрепко болна, безродна и слабоумна.
11.
Горски дух
20.02.2020 12:33:49
6
3
Комунистът антибългарин двоен хикс тежко квичи от безсилие и злоба. Другарю съветски челавек, ти няма да ми обясняваш, какво е казал Бисмарк за договорите с Русия - аз го зная много по-добре от тебе, илитерате. Никъде не съм казал, че Бонапарт е автор на тези, казах, че договорите с Русия не струват хартията на която са написани още от времето на Наполеон, когато Русия реално и значимо започва да се меси в европейската политика (сега да не вземеш да ми обясняваш за Петър първи, спести си умнотиите). Та, слабоумен си ти, освен, че си комплексиран и много злобен боклук. Повече от убеден съм, че и идея нямаш какви договори спрямо Наполеонова Франция е нарушила Русия, та е поставила Бонапарт само пред един възможен избор - да нахлуе в самата Русия. Знам, че си тъп, демострираш го постоянно и освен едно-две клишета и два-три лозунга в празната ти тиква няма друго освен курвенска русофилия и злобен антибългаризъм. Нормално, всички русофили и комунисти сте антибългари. Пич, виж кво, тъпата съветска пропаганда за Холандия и Малайзийския "Бойнг", може да хваща вяра сред шепата червени кретени из кварталните клубчета на БСП, ама дотам. Всичко е ясно и руските идиоти доказано са изоблечени като екзекуторите на пътническия самолет. Ти можеш да се пениш и злобееш, колкото искаш, но това няма да промени факта, че путинските престъпници ще отговарят за това престъпление. Русия също ще си плати за тежкото предателство спрямо Украйна,нападението над нея, убийствата и окупацията на украински Крим и източна Украйна. Скапаната, изостанала азиатка кочина Русия не може да се справи по никакъв начин с най-развитите и богати държави в света, които я превъзхиждат военно в много пъти. Да ти изброя ли? САЩ или Великите съединени американски щати, Великобритания, Канада, Австралия, Япония, Южна Корея, към тях се добавя и ЕС. Ама нещо и Китай, и Турция не признават незаконната руска окупация на украински Крим, що тъй бе? Дебелата тояга все повече ще ви влиза в червените кремълски задници. Мечтайте си велика Америка да изостави Украйна, мечтите са безплатни,но пък реалността е другс. Има дори американски бойни съединения в Украйна, има и английски. Дали на ватниците ще им стиска да се изправят срещу американци? Те вече знаят как за минути се разпиляват на парчета няколкоститин тъпи ватника из сирийската пустиня. Както с еказва: не е проблем да се повтори. Със здраве, злобен хиксов тъпанарино.
10.
ХХ
20.02.2020 11:49:39
2
5
@6

И извинявай, откога не си си пил хапчетата?!
9.
ХХ
20.02.2020 11:47:16
2
6
@6
За Холандските гъзолизци си прав - те пуснаха лъжата (която отрепките като теб и плевнелиев повтарят) за агресора путин - лъжата на външния министър на кочината Холандия зайлстра и великолепното откровение на премиера на кочината холандия, че да лъжеш в политиката не е грях.

аман от слабоумни демократически олигофрени.
8.
ХХ
20.02.2020 11:44:01
2
7
@6
браво на русия, че защити руснаците в байдъновата губерния украйна, където ловяха хора по улиците, за да ги разменят като военопленници (справка new york times oт 24.09.2014г.).

аман от слабоумни демократически олигофрени.
7.
ХХ
20.02.2020 11:42:51
2
5
@6
като цитираш изказване, цитирай цялото - като онова на Бисмарк (не на наполеон) за русия.

аман от слабоумни демократически олигофрени.
6.
*********
20.02.2020 11:08:35
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
kuroyad
20.02.2020 07:59:56
4
8
украйна и Русия не са във военен конфликт, стига сте писали глупости.запада начело с америка дестабилизираха украйна , използваха я ,като бухалка срещу Русия и сега я изоставят , защото е разграбена , обедняла и корумпирана и вече не им върши работа , а украинците от време на време пускат плашешти статийки за да привлекат отново внимание
4.
Борис Иванов
20.02.2020 04:01:15
7
16
Крим не е анексиран...той винаги е бил руски
3.
XX
19.02.2020 22:11:59
2
9
@1
Западните ти съконтиненталци разбират само от уe6@н.
2.
XX
19.02.2020 22:10:09
4
14
И що трябва да чакат още 3 години?!
Дали не е поредния фейк нюз, поръчан он яните и разпространяван от шизофреничните им европейски подлоги?
1.
Дернев
19.02.2020 21:26:47
9
18
Нормална реакция на Русия, след участието на САЩ в приватизацията на Александруполис и нашата пълна готовност за съдействие. Пасивността на Брюксел ни обрича на много сериозна опасност. Европа на европейците. Трябва да отворим очите на западните ни съконтиненци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори