×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
  • В 12,30 ч в Министерския съвет министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на здравеопазването Кирил Ананиев ще участват в брифинг
  • Министърът на здравеопазването: Всички с маски на обществени места
  • ВИЖТЕ ТУК всички нови горещи телефони на едно място
НА ЖИВО

Рождената ви дата разкрива всичко за вас


16 Февруари 2020, Неделя, 09:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Различни приоритети ни мотивират за действие в различно време и ситуация, но винаги има едно основно

Всеки от нас има специфични задачи и цели в своя живот. Различни приоритети ни мотивират за действие в различно време и ситуация, но винаги има едно основно, най-важно и неизменно нещо във всекиго поотделно и ако то не е както трябва, ако има там някакъв пробив – явен или скрит – всичко друго блокира. Тогава излиза от равновесие цялата система, наречена човек, на всички нива – телесно, емоционално, умствено, духовно. За един това най-важно нещо е едно, за друг – друго, за трети – трето… Но как да разберем кое е то за мен или за теб? Твърде точен отговор тук може да даде и едната дата на раждане само. Тя може да е ценен помощник, когато бързо искаме да открием главните движещи сили в живота си, да разберем себе си и да направим нужните корекции и усилия, за да срещаме по-малко съпротива от всичко насрещно, за да стават нещата.

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните. Основни индикации за добро тяхно състояние са: самочувствие, смелост и предприемчивост, благородство на характера, чувство за лично достойнство, творчески способности, организаторски талант, високо ниво на физическа и психическа енергия, здраво сърце, изправен гръбнак, магнетизъм, стремеж да застават в центъра на събитията и да привличат внимание, способност да създават настроение и да печелят одобрение и аплодисменти, артистичен дар. Слушането на любима музика и танците, както и всякакви прояви пред повече хора са онези занимания, които им помагат най-много за добрата им форма.
 

Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от собствен дом и СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. Основни индикации за добро тяхно състояние са: добра памет, силна връзка с предците, с околната среда и природата, с енергията на родното място; здрав стомах и детеродни органи (гърди и матка), желание за деца, повече хубави емоции, способност за релаксация и почивка, хубава къща и домашен уют, задоволително спане и възстановяване, да полагат много грижи за децата си, да са обичани родители, да полагат грижи за собствените родители, да са патриоти. Тук Фън Шуй подредбата на дома дава най-бърз и видим резулатат, както и поддържането на дома в съответствие с душевната нагласа.

Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЯРА. Както и от представа за жизненият Път, който им предстои. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, да имат идеал и силна тяга към него. Основни индикации за добро тяхно състояние са: вътрешна сила, вяра в Бог и в Божието, способност да убеждават, самочувствие и душевно благородство, чувство за лично достойнство, здрави черен дроб, кръв и психика, устойчивост срешу алкохолни и наркотични изкушения, липса на световъртеж и гадене, чувство за хумор, наличие на радост, веселие и смях, желание за пътуване надалече, стремеж към приключения, вдъхновение, духовни занимания. За тях смехът и екскурзиите са много ефикасни помощници, но трайно решение има само, когато открият вечния Извор.

Родените на 5-ти, 14-ти и 23-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЯСНОТА. Главна тяхна потребност е да разбират и да правят тъй, че и другите да разбират – да са много убедителни словесно, да се аргументират отлично. Основни индикации за добро тяхно състояние са: чувство за хумор и дар слово, услужлива памет, ловък и съобразителен ум, полемична страст и способности, здрави бели дробове, липса на здравословни проблеми в тънки черва, здрави нерви, сръчни ръце без контузии, желание за пътуване, хубава кола, отлични отношения с братя, сестри и колеги, добра професионална квалификация, удовлетворяваща работа. Те непрекъснато се нуждаят от слушатели и не е никаква трудност да си намират такива. Така те поддържат своята форма. Другият начин е чрез постигане на все по-голямо майсторство в избраното поприще.
 

Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от КРАСОТА. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и емоционална тръпка, да обичат. Основни индикации за добро тяхно състояние са: силно чувство за красота и хармония, впечатляващ външен вид, здрави бъбреци, яйчници или простатна жлеза, здрави щитовидна жлеза, панкреас и надбъбречни жлези, страст към музиката, стремеж към радости и удоволствия, желание за вкусна храна, ефектна външност и стил на обличане, точна преценка, липса на парични проблеми, липса на конфликти в личния и професионалния живот. Изпълнението и слушането на музика са онези занимания, които най-успешно поддържат техния дух, емоциите и тялото им. Другото са излети сред природата, най-вече – в гора.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЕУФОРИЯ. Главна тяхна потребност е да омайват и да бъдат омайвани, да постигат емоционален екстаз. Основни индикации за добро тяхно състояние са: приповдигнато настроение, вдъхновяващо излъчване, връзка с божественото, вътрешна радост, силно въображение, здрави стъпала, желание за ходене пеш в парк или гора, психическа устойчивост, устойчивост срещу алкохолни и наркотични изкушения, еуфорични преживявания, усет към багрите, влечение към изкуството, слушане и изпълняване на мистична музика, мистични упражнения, практикуване на медитация, желания и умения за плуване, липса на егоизъм, духовни стремежи. Добре е да плуват по-често във вода, но още по-ефективни биха били заниманията им с изкуство или контакта им с изкуство + духовни учения и практики.
 

Родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЛАСТ. Главна тяхна потребност е да налагат и контролират, да защитават и осъществяват. Основни индикации за добро тяхно състояние са: твърд характер, уважение към предците, към традициите и унаследения опит, придържане към точността и числата, силна воля, физическа и психическа издръжливост, здрави кости, добре поддържани кожа, зъби и нокти, къси и стилно подстригани коси, влечение към труда и върховните усилия, стремеж към успеха, големи професионални амбиции, чувство за отговорност, удовлетворяваща карирера. Ако случайно се усетят вътрешно разлюляни и слаби, твърде добре е да прекарат няколко дни в някоя крепост (замък), или в близост до грамадни, величествени скали. За поддържане състояние на добра форма, добре им се отразява и земеделския труд.

Родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ДЕЙСТВИЯ. Главна тяхна потребност е да се движат, да провокират себе си и другите, да са смели и дръзки, да воюват за своите цели, да разрушават старото и негодното и да започват нови дела и проекти. Основни индикации за добро тяхно състояние са: динамика, повишена енергия, стремеж към победа, спортен хъс, развита мускулатура, липса на възпалителни процеси в тялото, повишено сексуално желание, липса на здравословни проблеми в половите органи и дебелото черво, липса на главоболие и кръвно налягане, липса на контузии, оптимален хемоглобин, взривна сила, бързи реакции, състезателен дух. Ако по-рядко се спират на едно място, ще се чувстват в „своята кожа“. Заниманията със спорт или танци са задължителни за тях.
 

Бележки: Като видят какво пише срещу рождената дата, нека онези, чиито дати на раждане са съставени от две цифри, да погледнат отделно и втората цифра . Например, ако датата на раждане е 27-ми, да видят текста и срещу 7-ми. Това ще им даде ценна допълнителна информация, особено в случаите, когато годините им са повече от 30. Друго: търсещите обяснение на феномена дата на раждане често са склонни към предварителен скептицизъм и предубеждения.

Нека те направят проверка с датите на раждане на близки и познати или на известни личности и тогава да си съставят мнение. Например Левски е роден на дата 18-ти, Ботев – на 7-ми, Лили Иванова – на 24-ти, Христо Стоичков – на 8-ми, Никола Саркози – на 28-ми, Сесилия Саркози – на 12-ти… и т.н.

източник: konkurent.bg

 


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
УМБАЛ „Дева Мария” с ежедневен бюлетин за работата в болницата – животът продължава въпреки извънредно продължение УМБАЛ „Дева Мария” с ежедневен бюлетин за работата в болницата – животът продължава въпреки извънредно продължение

На 30 март са се родили бебетата Живко, Илиян, Петър и Мехди

Отриха труп на новородено момченце на площадка за отпадъци Отриха труп на новородено момченце на площадка за отпадъци

Детето е родено в домашни условия, майката се издирва

Новият на Таня Боева си татуира лицето й, певицата разтопена от жеста Новият на Таня Боева си татуира лицето й, певицата разтопена от жеста

Когато мъжът ти те обожава, казва накратко певицата относно решението на приятеля й да увековечи лицето й върху тялото си

Глоба от 5000 лв. за неносене на маска е пълен абсурд Глоба от 5000 лв. за неносене на маска е пълен абсурд

Ограничителните мерки и наказанията трябва да имат логика дори и в извънредно положение

Зам.-кметът по финанси на Бургас Красимир Стойчев: Трябват ни 9,6 млн.лева, за да закрепим положението до края на май Зам.-кметът по финанси на Бургас Красимир Стойчев: Трябват ни 9,6 млн.лева, за да закрепим положението до края на май

Необходимо е дофинансиране на „БургасБус“, КОЦ-Бургас и всички здравни заведения, за да не фалират, подчерта Стойчев

Изпробват ново лекарство за коронавируса в 7 държави Изпробват ново лекарство за коронавируса в 7 държави

“Кевзара” е разработен от фармацевтичните гиганти “Санофи” и “Регенерон”

Дончев: Може да вземем и по-строги мерки, за да ограничим заразата с коронавирус Дончев: Може да вземем и по-строги мерки, за да ограничим заразата с коронавирус

Надяваме се в началото на лятото тази криза да е зад гърба ни, каза вицепремиерът

9 900 съкратени заради кризата, породена от пандемията от коронавирус 9 900 съкратени заради кризата, породена от пандемията от коронавирус

За голяма част от хората и от компаниите мярката „60/40“ ще е работеща, каза социалният министър Деница Сачева

Валери Симеонов: Нека дадем шанс на българина да се лекува с евтини генерици! Валери Симеонов: Нека дадем шанс на българина да се лекува с евтини генерици!

Ние ограничаваме възможността за печалба на големите и алчни фармацевтични гиганти, каза лидерът на НФСБ

Общинските съветници от ГЕРБ дариха заплатите си за нова апаратура на КОЦ Бургас Общинските съветници от ГЕРБ дариха заплатите си за нова апаратура на КОЦ Бургас

Призоваваме и другите групи да последват нашия пример, каза председателят на ОбС проф.Севдалина Турманова

 

Първи случай - кардинал от Ватикана е заразен с коронавирус Първи случай - кардинал от Ватикана е заразен с коронавирус

Той не е имал наскоро лични контакти с папа Франциск

Меркел даде трети отрицателен тест за коронавирус Меркел даде трети отрицателен тест за коронавирус

На 22 март канцлерът се самоизолира в дома си

Великобритания може да остане под карантина за шест месеца Великобритания може да остане под карантина за шест месеца Заразените в страната са близо 20 хил., а починалите до момента - 1228 души 5 топ стоки, с които руснаците се запасяват 5 топ стоки, с които руснаците се запасяват

Във фокуса на прожекторите попадна и чесънът

В Италия преминаха над 100 хил. случая, а починалите се увеличиха с 812 В Италия преминаха над 100 хил. случая, а починалите се увеличиха с 812

Новите случаи на заразени се увеличиха само с 4050 - най-ниското ниво от 17 март

"Кока-Кола" спира рекламите, дава над $120 млн. за борба с коронавируса "Кока-Кола" спира рекламите, дава над $120 млн. за борба с коронавируса

Ограничаването на маркетинговите разходи на компанията е валидно и в световен мащаб

Старата песен на нов глас! Китай пак изкара прилепите по пазарите Старата песен на нов глас! Китай пак изкара прилепите по пазарите

Прилепи и скорпиони, които се предлагат за продажба като "традиционна медицина"

Рапърът Питбул пусна песен, с която да вдъхне надежда Рапърът Питбул пусна песен, с която да вдъхне надежда

"I Believe We Will Win" ("Вярвам, че ще победим") е тонизиращ "световен химн"

Учени предсказали пандемията преди 7 години, но не им повярвали Учени предсказали пандемията преди 7 години, но не им повярвали

Докладът, който може да се нарече научно пророчество, е датиран през 2013 г

Пласидо Доминго пребори коронавируса Пласидо Доминго пребори коронавируса

По-рано представител на певеца съобщи, че Доминго е бил приет в болница в Акапулко заради усложнения от коронавируса

Ген. Венцислав Мутафчийски Ген. Венцислав Мутафчийски Предстоят ни най-тежките времена. Болестта няма да подмине никого Виц на деня Виц на деня Въпрос на родител:
- И защо трябваше да се прави дистанционно обучение от вкъщи? Не можеше ли да ги затворим в училището...
Виц на деня Виц на деня - Ако не бяха мустаците, страшно щяхте да приличате на жена ми.
- Но аз нямам мустаци!
- Така е, но тя има.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Прибрахме се от супермаркета, свалихме маските и гледам... тоя мъж не е моя!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори