×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Рождената ви дата разкрива всичко за вас


16 Февруари 2020, Неделя, 09:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Различни приоритети ни мотивират за действие в различно време и ситуация, но винаги има едно основно

Всеки от нас има специфични задачи и цели в своя живот. Различни приоритети ни мотивират за действие в различно време и ситуация, но винаги има едно основно, най-важно и неизменно нещо във всекиго поотделно и ако то не е както трябва, ако има там някакъв пробив – явен или скрит – всичко друго блокира. Тогава излиза от равновесие цялата система, наречена човек, на всички нива – телесно, емоционално, умствено, духовно. За един това най-важно нещо е едно, за друг – друго, за трети – трето… Но как да разберем кое е то за мен или за теб? Твърде точен отговор тук може да даде и едната дата на раждане само. Тя може да е ценен помощник, когато бързо искаме да открием главните движещи сили в живота си, да разберем себе си и да направим нужните корекции и усилия, за да срещаме по-малко съпротива от всичко насрещно, за да стават нещата.

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните. Основни индикации за добро тяхно състояние са: самочувствие, смелост и предприемчивост, благородство на характера, чувство за лично достойнство, творчески способности, организаторски талант, високо ниво на физическа и психическа енергия, здраво сърце, изправен гръбнак, магнетизъм, стремеж да застават в центъра на събитията и да привличат внимание, способност да създават настроение и да печелят одобрение и аплодисменти, артистичен дар. Слушането на любима музика и танците, както и всякакви прояви пред повече хора са онези занимания, които им помагат най-много за добрата им форма.
 

Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от собствен дом и СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. Основни индикации за добро тяхно състояние са: добра памет, силна връзка с предците, с околната среда и природата, с енергията на родното място; здрав стомах и детеродни органи (гърди и матка), желание за деца, повече хубави емоции, способност за релаксация и почивка, хубава къща и домашен уют, задоволително спане и възстановяване, да полагат много грижи за децата си, да са обичани родители, да полагат грижи за собствените родители, да са патриоти. Тук Фън Шуй подредбата на дома дава най-бърз и видим резулатат, както и поддържането на дома в съответствие с душевната нагласа.

Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЯРА. Както и от представа за жизненият Път, който им предстои. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, да имат идеал и силна тяга към него. Основни индикации за добро тяхно състояние са: вътрешна сила, вяра в Бог и в Божието, способност да убеждават, самочувствие и душевно благородство, чувство за лично достойнство, здрави черен дроб, кръв и психика, устойчивост срешу алкохолни и наркотични изкушения, липса на световъртеж и гадене, чувство за хумор, наличие на радост, веселие и смях, желание за пътуване надалече, стремеж към приключения, вдъхновение, духовни занимания. За тях смехът и екскурзиите са много ефикасни помощници, но трайно решение има само, когато открият вечния Извор.

Родените на 5-ти, 14-ти и 23-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЯСНОТА. Главна тяхна потребност е да разбират и да правят тъй, че и другите да разбират – да са много убедителни словесно, да се аргументират отлично. Основни индикации за добро тяхно състояние са: чувство за хумор и дар слово, услужлива памет, ловък и съобразителен ум, полемична страст и способности, здрави бели дробове, липса на здравословни проблеми в тънки черва, здрави нерви, сръчни ръце без контузии, желание за пътуване, хубава кола, отлични отношения с братя, сестри и колеги, добра професионална квалификация, удовлетворяваща работа. Те непрекъснато се нуждаят от слушатели и не е никаква трудност да си намират такива. Така те поддържат своята форма. Другият начин е чрез постигане на все по-голямо майсторство в избраното поприще.
 

Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от КРАСОТА. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и емоционална тръпка, да обичат. Основни индикации за добро тяхно състояние са: силно чувство за красота и хармония, впечатляващ външен вид, здрави бъбреци, яйчници или простатна жлеза, здрави щитовидна жлеза, панкреас и надбъбречни жлези, страст към музиката, стремеж към радости и удоволствия, желание за вкусна храна, ефектна външност и стил на обличане, точна преценка, липса на парични проблеми, липса на конфликти в личния и професионалния живот. Изпълнението и слушането на музика са онези занимания, които най-успешно поддържат техния дух, емоциите и тялото им. Другото са излети сред природата, най-вече – в гора.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЕУФОРИЯ. Главна тяхна потребност е да омайват и да бъдат омайвани, да постигат емоционален екстаз. Основни индикации за добро тяхно състояние са: приповдигнато настроение, вдъхновяващо излъчване, връзка с божественото, вътрешна радост, силно въображение, здрави стъпала, желание за ходене пеш в парк или гора, психическа устойчивост, устойчивост срещу алкохолни и наркотични изкушения, еуфорични преживявания, усет към багрите, влечение към изкуството, слушане и изпълняване на мистична музика, мистични упражнения, практикуване на медитация, желания и умения за плуване, липса на егоизъм, духовни стремежи. Добре е да плуват по-често във вода, но още по-ефективни биха били заниманията им с изкуство или контакта им с изкуство + духовни учения и практики.
 

Родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЛАСТ. Главна тяхна потребност е да налагат и контролират, да защитават и осъществяват. Основни индикации за добро тяхно състояние са: твърд характер, уважение към предците, към традициите и унаследения опит, придържане към точността и числата, силна воля, физическа и психическа издръжливост, здрави кости, добре поддържани кожа, зъби и нокти, къси и стилно подстригани коси, влечение към труда и върховните усилия, стремеж към успеха, големи професионални амбиции, чувство за отговорност, удовлетворяваща карирера. Ако случайно се усетят вътрешно разлюляни и слаби, твърде добре е да прекарат няколко дни в някоя крепост (замък), или в близост до грамадни, величествени скали. За поддържане състояние на добра форма, добре им се отразява и земеделския труд.

Родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ДЕЙСТВИЯ. Главна тяхна потребност е да се движат, да провокират себе си и другите, да са смели и дръзки, да воюват за своите цели, да разрушават старото и негодното и да започват нови дела и проекти. Основни индикации за добро тяхно състояние са: динамика, повишена енергия, стремеж към победа, спортен хъс, развита мускулатура, липса на възпалителни процеси в тялото, повишено сексуално желание, липса на здравословни проблеми в половите органи и дебелото черво, липса на главоболие и кръвно налягане, липса на контузии, оптимален хемоглобин, взривна сила, бързи реакции, състезателен дух. Ако по-рядко се спират на едно място, ще се чувстват в „своята кожа“. Заниманията със спорт или танци са задължителни за тях.
 

Бележки: Като видят какво пише срещу рождената дата, нека онези, чиито дати на раждане са съставени от две цифри, да погледнат отделно и втората цифра . Например, ако датата на раждане е 27-ми, да видят текста и срещу 7-ми. Това ще им даде ценна допълнителна информация, особено в случаите, когато годините им са повече от 30. Друго: търсещите обяснение на феномена дата на раждане често са склонни към предварителен скептицизъм и предубеждения.

Нека те направят проверка с датите на раждане на близки и познати или на известни личности и тогава да си съставят мнение. Например Левски е роден на дата 18-ти, Ботев – на 7-ми, Лили Иванова – на 24-ти, Христо Стоичков – на 8-ми, Никола Саркози – на 28-ми, Сесилия Саркози – на 12-ти… и т.н.

източник: konkurent.bg

 


В категории: Животът


Коментари
ДесиСлава е с коронавирус
ДесиСлава е с коронавирус 10/07/2020, Петък 19:45 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с декларация: Ултраси и платени провокатори нападнаха автобусите ГЕРБ с декларация: Ултраси и платени провокатори нападнаха автобусите

От партията определят вандалските прояви на протестиращите като "мутренски способи"

Диляна Попова показа нови татуси и прическа Диляна Попова показа нови татуси и прическа

От споделеното фото на Диляна в Инстаграм не става ясна цялостната идея, но се вижда, че рисунката се твори на лявата й ръка

Туроператор: Статистиката ни за Ковид-19 е неправилна, други държави индикират само приетите в болница Туроператор: Статистиката ни за Ковид-19 е неправилна, други държави индикират само приетите в болница

Политиката ни е изцяло грешна, плашим хората и съсипваме туризма си, смята Иван Кирязов

Част от протеста срещу властта се отклони към БНТ, хаос в София Част от протеста срещу властта се отклони към БНТ, хаос в София

Полицията не успя да канализира демонстацията срещу Борисов и Гешев

Центърът на София завря: Протести за и против Борисов и Гешев (НА ЖИВО) Центърът на София завря: Протести за и против Борисов и Гешев (НА ЖИВО)

Президентът Румен Радев отново държа реч сред демонстрантите пред „Дондуков” 2

Борисов: Влязохме в чакалнята на еврото, но не се радвам. Трябваше да сме заедно с Радев Борисов: Влязохме в чакалнята на еврото, но не се радвам. Трябваше да сме заедно с Радев

Станахме част от най-"белите" държави, не скри емоцията си министър-председателят

Извънредно! Свалиха бариерата на Догансарай, ТВ екип се разхожда в покоите на Сокола Извънредно! Свалиха бариерата на Догансарай, ТВ екип се разхожда в покоите на Сокола

На бившето КПП стои дядо с влошен слух, но навътре броди усилена охрана от млади мъже

Надежда за Слънчев бряг: Стартира амбициозна чартърна програма, финансираме по 35 евро за доведен турист Надежда за Слънчев бряг: Стартира амбициозна чартърна програма, финансираме по 35 евро за доведен турист

Очаква се това да доведе до съществен ръст, защото ще намали сериозно самолетните билети

ДесиСлава е с коронавирус ДесиСлава е с коронавирус

Това потвърди самата изпълнителка с пост в социалната мрежа Facebook

Певицата на Галин заби рапър Певицата на Галин заби рапър

От няколко седмици насам двамата публикуват любопитни снимки в социалните мрежи

Пандемията в просръбската Северна Македония не стихва Пандемията в просръбската Северна Македония не стихва

В западната ни съседка не се препоръчва носенето на маска на открито

Сантана от „Клуб Веселие“ изчезна в езеро, вероятно се е удавила Сантана от „Клуб Веселие“ изчезна в езеро, вероятно се е удавила

33-годишната Ная Ривера плавала в лодка заедно с 4-годишния си син

Тестват за COVID-19 вече всеки, който отива в Гърция Тестват за COVID-19 вече всеки, който отива в Гърция

Тестването за COVID-19 на желаещите за ходят на плаж в Гърция вероятно ще е безплатно

Четирима загинаха при стрелба в Ню Джърси Четирима загинаха при стрелба в Ню Джърси

Сблъсък между престъпни групировки може да е предизвикал екшъна, твърдят от полицията

Австрия издаде предупреждение да не се пътува до България Австрия издаде предупреждение да не се пътува до България

На всички пристигащи от страната ни се налага 14-дневна карантина

Доналд Тръмп изтегля САЩ от Световната здравна организация Доналд Тръмп изтегля САЩ от Световната здравна организация

Американският президент заяви намерението си още през май, след като обвини организацията, че е под контрола на Китай

Бунт в Сърбия срещу мерките за борба с COVID-19, протестиращите нахлуха в парламента Бунт в Сърбия срещу мерките за борба с COVID-19, протестиращите нахлуха в парламента

Има задържани и ранени

Кметове от Северна Гърция: Отворете незабавно всички гранични пунктове с България Кметове от Северна Гърция: Отворете незабавно всички гранични пунктове с България

На извънредно заседание 22-ма кметове подписаха протестна петиция

Мадона пак разголи застаряваща плът Мадона пак разголи застаряваща плът

61-годишната певица не може да бъде победена

Автобус падна в езеро, най-малко 21 са загинали Автобус падна в езеро, най-малко 21 са загинали

Местните власти обещаха да разследват причината за произшествието

Проф.Коста КОСТОВ, пулмолог Проф.Коста КОСТОВ, пулмолог Покрай компромисът, който се направи със запалянковците, сега ще пострадат артистите и хората, които стоят у дома месеци наред Виц на деня Виц на деня - Моля ви, господине, махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи!

- Рекси, ела тук, че жената има бълхи...
Виц на деня Виц на деня - Здравей, Иванчо! Какво правиш?
- Ами отворих един магазин...
- Супер! Как успя?
- С ей този шперц!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако се смяташ за център на Вселената, едва ли Вселената е на същото мнение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори