×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Връзка след 40 – за какво да внимавате?


14 Февруари 2020, Петък, 21:37 ч.
Автор: Флагман.БГ

Няма възраст за използването на сайтове за запознанства

Ако сте над 40-годишна възраст, имате един несполучлив брак зад гърба си или все още търсите идеалната половинка, ходенето по срещи едва ли е от любимите ви занимания. Сигурно ви е писнало приятели и близки да се опитват да ви запознават с разни хора и да ви увещават, че не бива да оставате сами. А и ако имате деца, то положението се усложнява.

Да бъдеш необвързан си има своите предимства, но и своите недостатъци. Всеки от нас се нуждае от някого, с когото да споделя живота си и няма нищо срамно да търси начини да го открие, било то и след определена възраст. Понякога той може да е толкова близо...

Ако вие попадате в тази възрастова категория, трябва да знаете няколко основни неща. Те ще ви помогнат в комуникацията с непознати, излизането по срещи и за създаването на по-сериозна връзка.

Регистрирайте се в сайт за запознанства

Ако си стоите само вкъщи или работите твърде много и нямате време за излизане с приятели, трудно ще намерите сродната си душа. При това, нека си го кажем на право, вие не сте първа младост! Все пак, това не бива да ви обезкуражава, а по-скоро да ви накара да си направите профил в някой сайт за запознанства. Може и да си изтеглите някое от популярните приложения. Там, освен своя снимка, може да споделите какъв тип човек търсите.

„Вярвате ли или не, Тиндър може да бъде чудесно място за запознанства на по-възрастни хора“, коментира пред Everydayhelath д-р Жени Скилър.

Въпросната платформа става все по-популярна сред необвързаните. Ако отбележите вашите предпочитания, вие по-лесно ще откриете някого, който да отговаря на тях, казва от своя страна Джули Спира, експерт по онлайн запознанства. Тя също препоръчва ходенето по срещи „на сляпо“, където за една вечер човек може да разговаря с определен брой непознати, подбрани според неговите критерии. Накрая и двамата попълват анкетна карта. Ако има съвпадение, излизат на нова среща, за да се опознаят по-добре.

Опитвайте нови неща

Както вече казахме, ако не промените начина си на живот и продължавате да се затваряте у дома, трудно ще откриете онова, което търсите. Според психотерапевти, хората над 40 трябва да излязат от зоната си на комфорт и да опитват повече нови неща. Освен спортуването и правенето на нещо екстремно – например скачане с бънджи, ходенето на заведения, където обикновено не сте стъпвали, също трябва да влиза в новите ви планове. Така ще станете по-комуникативни и ще се запознаете с нови хора.

Не се притеснявайте за децата

Имате деца? Има хора, които също са с „ремарке“, но това не им пречи да си търсят гадже. Да, трудно е да се грижите за дома и наследниците си, но ако сте по-организирани, без проблем ще съчетавате едното с другото.

Специалистите по запознанства съветват да бъдете по-освободени и започвайки да ходите по срещи, да говорите открито, че имате деца. Откровеността ви за тях и животът им със сигурност ще бъде оценена положително.

Говорете за секса

Ако скоро не сте имали интимна връзка или цял живот сте били с един партньор, сигурно се притеснявате да говорите за секс и въобще да започнете нова връзка. В случай, че срещнете някого, който ви допада, говорете с него какви са му очакванията, преди да спите заедно.

„Хората трябва да говорят за своите здравословни проблеми, желания и фантазии. А също така и за това докъде биха стигнали в леглото“, казва д-р Жени Скилър. По думите ѝ, така и двамата ще се почувстват по-комфортно и ще могат да се подготвят за първия път.

Не давайте примери със стари любови

Ако сте разведен/а или нямате гадже на тези години, то това си има конкретна причина, но не е нужно да изпадате в дълги обяснения и да разказвате колко сте препатили със стари любови. Всеки е минал през подобни проблеми. Разговаряйки с другия, той сигурно ще спомене, че има подобен опит, но всяка допълнителна подробност само ще затрудни комуникацията.

В някои случаи, ако говорите твърде много за бившите си гаджета или съпруг/съпруга, може да оставите впечатление, че не сте готови за нова връзка, защото още не сте ги преживели.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 1
4
Коментара по темата
4.
БАРБА ЯНИ
15.02.2020 07:25:27
2
4
КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ,ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ......
3.
rosnakat
15.02.2020 00:51:33
3
3
do 2 barter predlagate li,davam moita 120kg rusa s hiuron ,silikon,48ruka,,doplashtane ot moq strana
2.
от село
14.02.2020 23:28:44
0
7
Жена ми ми се разсърди за нещо и не ми говори. Някой иска ли я ? Мълчалива, сговорчива, абе цена няма, дори мога да доплатя.
1.
Budete realisti
14.02.2020 21:50:55
2
10
Tiq na snimkata na na 60
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори