×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валентин Касабов: Прокуратурата да посочи грабителите на България и Корнелия Нинова да се извини!


Валентин Касабов: Прокуратурата да посочи грабителите на България и Корнелия Нинова да се извини!
Трябва да има възмездие за негодниците, които ограбиха българския народ, каза депутатът Валентин Касабов. Той призова прокуратурата да изобличи грабителите
12 Февруари 2020, Сряда, 21:28 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Радетелката на „социалната справедливост“ да каже как от бедно момиче по времето на Костов, се събуди милионерка, призова депутатът от НФСБ

Идва време разделно, в което прокуратурата трябва да посочи грабителите на България. От времето на Андрей Луканов до наши дни, трябва да бъдат оповестени имената на онези, които се събудиха милионери. Това каза в предаването Патарински LIVE по Канал 3 депутатът от НФСБ Валентин Касабов.

„Радетелката на „социалната справедливост“ Корнелия Нинова, която по времето на Иван Костов много бързо стана милионерка, трябва да се извини на българския народ. Събуди се бедното момиче от Крушевец мултимилионерка, но нека да каже за престъпната приватизация и да потърси прошка“, призова той. 

Според него лицемерието в ръководството на БСП е в пикови стойности.

С актьорските въплъщения на Нинова вече сме свикнали, добави депутатът. 

Държавата започва да прилична на държава благодарение на главния прокурор Иван Гешев, на правителството и на парламентарното мнозинство, подчерта той.

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева пък заяви, че Иван Гешев е възложил на ДАНС извършването на пълна проверка на целия приватизационен процес, както и на последващия контрол от отговорните за това министерства и държавни агенции. Проверката ще обхване всички сделки с държавно имущество по време на прехода.

„ДАНС ще установи дали са събраните неустойки, лихви, обезщетения и банкови гаранции. 
Трябва да се установи извършвани ли са действия по разваляне на приватизационните договори в случай на тяхното неизпълнение“, добави тя.

„Проверяващите трябва да установят как е била водена цялата документация. Ако в хода на проверката се установят достатъчно данни за извършено престъпление, ще бъдат образувани досъдебни производства. Ако е изтекла давността, прокуратурата ще уведоми обществото за целия приватизационнен процес и нанесените щети от него“, заяви Милева.

„Приватизацацията е болката на българския народ, огромният грабеж. Трябва да се отворят тези сделки и да се посочат виновниците“, подчерта Валентин Касабов. 

„Нужно е възмездие, защото трудът на целия народ бе ограбен от шепа негодници. В източването на националното богатство участва българският елит. Следващите управленци опоскаха всичко“, добави той.

„Андрей Луканов раздаде куфарчетата с пари и някои се събудиха милионери. Наследникът Иван Костов буквално унищожи България. Нефтозаводът в Бургас, която бе най-голямата фабрика на Балканите, по предварителна занижена оценка струваше 2,5 млрд. долара, но Иван Костов го продаде на цена около 100 млн. долара. Това е един от големите подаръци“, заяви патриотът. 

Той припомни за приватизацията на Авиокомпания „Балкан“, след която дори българите бяха принудени да плащат неустойки. 

„Стотици предприятия в различни градове бяха подарени на негодници, които ги продадоха на скрап. Това бе нещо нечувано. Затова трябва да има възмездие. Нека главният прокурор да се върне назад във времето и да види имуществото на тези хора – бивши и настоящи политици и бизнесмени, които се въртят около властта, защото благосъстоянието им дойде от грабежа“, призова Касабов. 

Той предлага прокуратурата да бръкне и в банковите сметки на парвенютата, които имат сметки в швейцарски банки. 

„Понеже тези момчета са били бедни, се чудят какво да правят с парите, които им бяха подарени. Те правят грешки и разхищават народното богатство. Как Баневи се оказаха собственици на голяма част от Южното Черноморие?“, попита депутатът. 

„Комсомолци, които по цял ден са бездействали, изведнъж се събуждат едри капиталисти за наша сметка. Трябва да има законодателна инициатива, за да се посочат грабителите“, каза още Валентин Касабов.
 


В категории: Политика


36
Коментара по темата
36.
*********
15.02.2020 08:05:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
€€€ до 34
15.02.2020 07:50:34
0
0
http://www.referati.org/liubovta-otgovoryt-na-problema-za-choveshkoto-syshtestvuvane/52835/ref/p4
Колега, това е форум, а не "copy paste упражнение"!!! И като изтипосваш всеки път материали тук, давай по един линк препратка към ОРИГИНАЛА!! Защото в един момент създаваш впечатлението, че се опитваш да пробуташ преписаните статии за твои!! Което е най- малкото адски комплексарско. Говоря за всичките ти постове досега.
34.
Дълбоката Държава
15.02.2020 05:53:52
0
1
Повечето хора дори не осъзнават своята потребност да бъдат конформисти. Те живеят с илюзията, че следват своите собствени идеи и наклонности, че са индивидуалисти, че са стигнали до своите мнения вследствие на собственото си мислене и само по една случайност техните идеи съвпадат с онези на мнозинството. При тях единомислието служи като доказателство за правотата на “техните” идеи.
В съвременното капиталистическо общество, казва Фром, значението на понятието “равенство” се е променило. Чрез “равенство” се обозначава равенството на автомати, на хора, които са загубили своята индивидуалност. Равенство означава не “единство”, а “еднаквост”.
“Човекът работи “от девет до пет”, той е част от работната сила или от бюрократичната машина, съставена от чиновници и мениджъри. Той почти не проявява лична инициатива, неговите задачи са предписани от организацията на работата; дори почти няма разлика между стоящите най-високо и най-ниско в йерархията. Всички те изпълняват задачи, предписани от цялостната организационна структура – с предписана скорост и по предписан начин. Дори чувствата са предписани: ведрост, толерантност, надеждност, амбиция и сговорчивост. Също така рутинизирани са забавленията, макар и не по толкова драстичен начин. Книгите се подбират от читателски клубове, филмите – от собствениците на филмови студиа и киносалони, които заплащат рекламите; останалото също е стандартизирано: неделната разходка с колата, гледането на телевизия, играта на карти, социалните събирания. От раждането до смъртта, от понеделник до понеделник, от сутрин до вечер – вдсички дейности са рутинизарин и отнапред създадени. Как попадналият в тази мрежа на рутината да не забрави, че е човек, уникален индивид, комуто е даден сам този единствен шанс да живее, с надежди и разочарования, със скръб и страх, с копнеж за любов и с ужаса от нищото и отделеността?” – пита Фром и звучи смайващо съвременно, въпреки половинвековната давност на думите му.
33.
*********
15.02.2020 01:08:58
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
до доктора
13.02.2020 17:49:21
2
17
Докторе наистина ли на касабов ХАМАРА е 7лв.номерът на джипа му е А0100МХ спира го срещу нас. А колко ли пари струва,защо прокурора Гешев не се заинтересува.
31.
*********
13.02.2020 17:49:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Народен юмрук
13.02.2020 15:37:43
1
11
Съгласно друго правителствено решение, Политическа партия „ГЕРБ“ получава правото да ползва безвъзмездно имоти – частна държавна собственост в гр. София. Имотите представляват помещения, на 16-ти и 17-ти етаж, в сграда, намираща се на бул. „Витоша“ № 89. Помещенията ще се използват за административните нужди на ръководството на партията за срок от 10 години.
Решаваме и си присвояваме колко е лесно. А за партийните субсидии за 1 лв на ни глас ни стон. Каква е гаранцията , че при сегашната субсидия от 8 лв. депутатите не гласуват за интересите на определени кръгове които ги финансират. До сега няма нито един осъден за лобиране на определена група и в ущърб на обществото а такива определено има.
29.
Наско Ментата
13.02.2020 13:20:11
1
9
Абе... положението тука е
".. всички са маскари,искам Солунската митница. Ама за т'ва е забавно.
28.
*********
13.02.2020 13:15:42
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
*********
13.02.2020 13:05:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
*********
13.02.2020 12:21:33
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
doktora
13.02.2020 12:07:54
2
12
Ти пък кажи как данъкът на джипа ти е 7 лева? Радетелю за справедливост!
24.
*********
13.02.2020 09:24:12
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Слухове има всякакви
13.02.2020 09:22:05
0
14
Аз пък преди години бях дочул за един, който бракувал 2 вагона заготовки от някакъв завод и после станал бизнесмен. Ако е вярно, това не е точно приватизация, а нещо по-грозно. Не знам дали е вярно, но злите езици говорят
22.
До Касабов
13.02.2020 07:38:30
2
19
А грабителите в днешно време по нататък ли да ги посочат
21.
Пурко
13.02.2020 05:55:18
3
35
Разбутат ли истински...Ще за мирише. ..Но както е казано във филма Двойникът :Какво толкоз бе брачед? Както е замирисало, тъй и ще се отмирише. ..
С две думи, не им вярвам.
20.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
13.02.2020 02:33:46
8
23
ГЕРБ СА МУТРИ МАФИЯ АЛФА ДОГ
19.
Касабие
13.02.2020 01:36:26
2
13
Обичам те Валио
18.
Касабова
13.02.2020 01:27:09
3
16
Само трагикомедии ли ще разигравате? Опитайте с малко лИбов. Не останаха много от заблудените, което да ви де връзват на глупостите.
17.
До номер 14
13.02.2020 00:46:22
4
7
Ти беше помощник на Андрей Луканов.
16.
*********
13.02.2020 00:06:15
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
YY
13.02.2020 00:00:52
27
13
Скоро и на Кире Контрабандата ще разследват ВЕЦ-овете и далаверите му!Корни се тресе от страх,кога ще си плати за Техноимексите,дали преди или след изборите в БСП!Свърши се времето на беззаконието,България не е село без кучета,дори в Славяново и Крушовица с големите прътове гонят червените крадци!
14.
ХХ
12.02.2020 23:56:09
6
22
"Андрей Луканов раздаде куфарчетата с пари и някои се събудиха милионери." - раздаваше, щот партийните членове кат плевнелиев и желев го подкрепяха.
13.
Водещ в кабеларка
12.02.2020 23:52:10
4
17
Да не удари и теб и вц , когато паднете от власт...
12.
Дано
12.02.2020 23:09:56
0
22
В Бургас има един приватизатор,който бе гладен като мишка сега милионер.ударете го
11.
*********
12.02.2020 23:08:54
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Гадев и Нинова треперят
12.02.2020 23:04:04
60
26
Най малко истина има в БСП-ТВ!Там се лъже като за световно!Там се привижда „пожара на бунта“,пребивавайки в собствения си „червен,спукан балон“Не трябва да се позволява на соросоидната паплач БСП+деривати,начело с едноуставника Радев,да се докосват до власт,дори за няколко месеца!Борисов не ги бави,не бъди милозлив,както с Осата Мая,която назначи омбуцман,а тя хапе ръката,която я храни!Дори и да ги уволнят,червените парцали са награбили достатъчно,а и в затворите не им трябват златни бидета,като на Баневи!
9.
Хммм
12.02.2020 22:34:09
93
88
Флагман, познаваме дълги години и отблизо и Касабов и Симеонов. Не ни ги пробутвайте. Имаме си достатъчно грижи да се занимаваме с тях. Дайте някой умен човек, че да се научим на нещо.Стига простотии.!!!
8.
наблюдателен
12.02.2020 22:27:21
67
54
Поредния цирк разиграван от управляващите. Всеки ден интересни новини,вчера за валутния борд, по-онзи ден държавата се усети за кражбите на Божков. Всичко това с цел да се отклони вниманието от безхаберното управление на държавата. Днес прокуратурата ще разследва престъпната масовата приватизация и сочи грабителите, видите ли „работим в полза роду”. Ама има една подробност в действащото законодателство има давност за тези сделки. Отново евтин популизъм и откланяне на вниманието от важните проблеми в държавата. Безогледно харчене на публични средства от бюджета, мръсен въздух, боклуци от къде ли не, празни язовири,замърсени реки, нови наредби и спънки за малкия и среден бизнес, вдигане на местни такси и данъци, лобистки закони, и демографска криза. Тлее обществено напрежение породено от ниският стандарт на живот,а у управляващите липсват желание за реформи и реална борба с корупцията на всички нива и решаване на тези обществено значими проблеми.
7.
*********
12.02.2020 22:17:38
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
Marinero
12.02.2020 22:10:38
55
41
Да не би да очаквате да ви повярваме, че ще се простреляте сами в краката?? Няма вече такива наивници. Гешев освен да позира с каскета друго до сега не е направил.
5.
Още 1 година...
12.02.2020 22:02:29
12
41
Колкото и да се плюнчиш по телевизията на пеевски , файда нема , хората отдавна ви разбраха .
4.
Дернев
12.02.2020 21:58:21
5
34
"Държавата започва да прилична на държава благодарение на главния прокурор Иван Гешев, на правителството и на парламентарното мнозинство, подчерта той." Сложете го в началото, че да не се чете останалото.
3.
Вв
12.02.2020 21:56:40
37
34
И тоя са налапа
2.
Сухо извинение
12.02.2020 21:56:25
4
55
Чингене Доган се сдоби с ТЕЦ Варна и пристанище по време на управлението на Българските патриоти
1.
румен
12.02.2020 21:46:29
7
41
нещо сайта издиша вече май
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори