×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да постигнете щастие според вашата зодия


Как да постигнете щастие според вашата зодия
Източник: Една.бг
10 Февруари 2020, Понеделник, 13:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Уж имаш всичко, а има една малка част от теб, която блуждае и не знае защо не може да се успокои

Почти сме сигурни, че всеки един човек се е запитвал какво точно не му достига, за да бъде щастлив? 

Уж имаш всичко, а има една малка част от теб, която блуждае и не знае защо не може да се успокои. 

Какво всъщност е пълното щастие? Кога го постигаме? Кога най-накрая ще дойде то при нас?

Нека не забравяме, че щастието не е мисия, защото превърне ли се в такава, вече никога няма да усетим блаженото спокойствие, от което се нуждаем. 

Щастието е естествен процес, но това не означава, че не трябва да си помогнем, за да сме в хармония със себе си и света около нас. 

Всяка една зодия има определени потребности и залага на точни неща, които я карат да се чувства себе си. 

Вижте как можете да постигнете пълното щастие, или поне да му помогнете да ви се случи:

Овен - Вие се нуждаете от конкурентна среда, за да бъдете щастливи. Дори да става дума за съревнование между вас и ... вас самите. Вие се нуждаете от предизвикателства и възможността да тествате себе си и да нарушавате собствените си граници. Обожавате да побеждавате, особено, когато е заслужено.

Телец - Вие се нуждаете от комфортен дом, в който да се чувствате себе си и да релаксирате. Трябва да имате прекрасни неща, които да ви заобикалят и хармонизират. Вашият дом е вашето сигурно място, затова се грижете за него и се потопете в уюта, който създава.

Близнаци - Ти се чувстваш истински щастлив/а, когато случиш на фантастичен разговор с прекрасен човек. Има нещо в задълбочените и интелектуални размисли с някой друг, което кара душата ти да лети. За тебе важно не само да споделиш своето мнение, но и да чуеш това на другия.

Рак - Вие се нуждаете от семейство. За вас е важно да имате хора около себе си, които ви обичат и са там, когато имате нужда от тях. Хората трябва да показват към вас своята загриженост с топли прегръдки, отворени сърца и рамо, на което да поплачете. За да сте щастливи хората трябва да избират любовта към вас.

Лъв - За вас не е трудно да се чувствате щастливи, защото обожанието, от което се нуждаете, е нещо, което и сами можете да постигнете. Вие сте роден лидер, звездата на компанията. Колкото повече комплименти, одобрение и оценяване на вашето превъзходство получавате, толкова по-щастливи ще сте.

Дева - За да бъдете истински щастливи, за вас е важно другите да видят какво вие сте направили за тях. тук не говорим за изтъкване, а за признание. Искате да се знае, че винаги вие сте насреща да помогнете, да дадете съвет, да прегърнете.

Везни - Вие се нуждаете от същите неща, от които са се нуждаели хипитата през 1960 година - любов и мир. Не харесвате, когато около вас има негативна енергия, а конфликтът е нещо, което избягвате и ви напряга. Харесва ви да бъдете влюбени и да имате партньор до себе си, който ще ви направи щастливи.

Скорпион - Вие сте човек, който цени личното пространство и се нуждаете от уединение и доверие, за да бъдете щастливи. Ако не се чувствате достатъчно защитени от това с кого сте или къде сте, имате склонността да ставате изнервени и необщителни. Не харесвате хора, които не са искрени с вас, но пък и вие не сте точно откровени и с тях.

Стрелец - За да бъдете истински щастливи, вие трябва да излезете навън и да опознаете света. Няма нищо, което може да ви направи по-щастлив/а, от това да пътувате, затова правете го възможно най-често. Ограничението ви прави невероятно подтиснати.

Козирог - Вие се нуждаете от усещането за тотален контрол над щастието ви. Вие сте много отговорна личност, на която може да се има доверие. Вие харесвате всичко да си е на мястото и светът да функционира така, както трябва. Вие харесвате правилата, дисциплината и дори малко прогнозиране на събитията.

Водолей - Вие сте уникални личности и се нуждаете от самостоятелност в света около вас. Обичате да имате възможност да блестите с нови идеи, философии и теории. Чувствате се най-щастливи, когато сте изправени пред нещо, което възбужда и провокира ума ви.

Риби - Вие се нуждаете от място, на което можете да бъдете креативни и себе си, колкото си искате. Генератор сте на иновативни идеи. Обичате да фантазирате и най-добре изразявате себе си чрез изкуство.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори