×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След снетото доверие към правителството: ГЕРБ, ДПС, „Воля“ и ОП в широк фронт срещу президента


След снетото доверие към правителството: ГЕРБ, ДПС, „Воля“ и ОП в широк фронт срещу президента
Йордан Цонев (вдясно) изнесе декларация от името на парламентарната група на ДПС - формацията на Доган и Пеевски
05 Февруари 2020, Сряда, 10:27 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Само "БСП за България" подкрепи държавния глава

Народните представители сформираха широк фронт срещу президента Румен Радев по повод вчерашното му обръщение към народа, с което той обяви, че снема доверие от правителството.

Декларации днес имаха последователно всички парламентарни групи - на ГЕРБ, „БСП за България“, ДПС, „Воля – българските родолюбци“ и „Обединени патриоти“ (ОП).

Единствено социалистите подкрепиха държавния глава.

С любопитство бе очаквана позицията на ДПС, която по принцип гласува срещу правителството. Формацията на Доган и Пеевски обаче стои твърдо и зад статуквото в прокуратурата и зад новия главен прокурор Иван Гешев, който през последните дни влезе в остър сблъсък с Румен Радев.

От името на групата на ДПС декларация изнесе депутатът Йордан Цонев.

Президентът не снема и не дава доверие – пътят за решаване на проблемите е диалог, бе поантата на изявлението му.

Ние от ДПС много внимателно следим събитията, които се развиват в последните месеци, особено след последните избори. Също така много внимателно следим и изявите на президента. На него, на тази институция ДПС винаги е гледала с особена надежда, с особено очакване за отговорностите, които има човекът, който заема този пост, към единението на българската нация, към единството на българската нация, към всички процеси, които текат в страната. Президентът, който и да е той, няма особено големи властови правомощия, но има правомощия да катализира определени процеси или да спира определени процеси. От тази гледна точка ние внимателно наблюдавахме вчерашното изказване и много внимателно го анализирахме в парламентарната група, каза още Цонев.

Според него актът на президента е продължение на този на предишния държавен глава Росен Плевнелиев през 2013 г.

Никой президент преди това не е използвал формулата „снемам политическото доверие от кабинета“. Президентът има право да прави обръщения, има право да дава оценки, но ние още тогава казахме, че президентът Плевнелиев е в някакво свое измислено конституционно амплоа. Президентът не снема доверие и не дава доверие. Президентът обаче има право да каже своето мнение, да се обърне към българския народ към нацията, каза още Цонев.

Според ДПС обаче снемането на доверие към правителството не е удачно за българския държавен глава.

Колкото до конкретиката на това обръщение. Президентът не каза нищо ново. Уважаеми колеги от ГЕРБ, прекрасно знаете, че властта се движи от криза в криза. Решават се кризи само и единствено с умението на премиера да решава криза в остра фаза. Няма никаква превенция на кризите, кабинетът, министрите и мнозинството почти не участват в решаването на кризите, допълни още Цонев.

Той обърна внимание, че от три години ДПС повтарят едно и също.

Има крещяща нужда от извършване на дълбоки институционални реформи в повечето обществени сектори в страната. Няма мнозинство, което да има политическата воля да извърши тези реформи. Това не е упрек само към мнозинството и към вас колеги от ГЕРБ. Такива реформи се извършват с широко политическо съгласие. Иначе те или са обречени на неуспех, или съответният кабинет пада. Затова ние от три години призоваваме да седнат основните политически сили и да очертаят приоритетите, т.е. секторите, които ще бъдат дълбоко реформирани, за да няма опозиция на този, който извършва реформите. За всичко друго може да има, допълни още Цонев.

Той обясни, че от ДПС са възлагали това на българския президент.

И сега, когато президентът констатира, че се върви от криза в криза, че има кризи в много сектори, искам да запитам: пак от името на парламентарната група - самото изявление не задълбочава ли тези кризи? Самото вчерашно изявление не задълбочава ли кризата още повече, защото криза има? Посочва ли президентът формулата за излизане от кризата? Нашата оценка е – не. Ако формулата е нови избори, ние не сме убедени, че те ще донесат нещо по-различно, допълни още Цонев.

По думите му това не означава, че трябва да се отказваме от изборите.

Обаче предсрочни избори се правят, когато е ясно, че повече така не може и че тези избори ще родят алтернатива. Нямаме убедителни доказателства, че тези избори ще родят алтернатива, уточни още зам.-председателят на ПГ на ДПС.

По думите му, ако ще се прави упражнението „стани да седна“, не си струва усилията на нацията. Той попита дали войната между институциите е средство за решаване на кризите.

Тя укрепва ли държавността? Ние от три години затова предупреждаваме, че започна един конфликт между институциите, който вчера прерасна във война. Т.е. няма да има никакъв диалог. Как ще се решат тези проблеми без диалог? „Призовавам цялата нация да се обедини и да сложим край на това“. Как, обаче, с какво, по кой път? Нашето мнение на ДПС е, че пътят е диалог. Диалог между институциите, диалог вътре в парламента, диалог между политическите партии, допълни Цонев.

Преди това Георги Марков с парламентарна декларация от името на ГЕРБ обяви, че „не е за вярване“, че президентът е снел доверие от правителството.

Според Марков държавният глава няма такова право, защото България е парламентарна република.

Доверието го дават българските граждани на избори, а през 2019 г. ГЕРБ победила категорично на европейски и местен вот, според обяснението на депутата.

Крум Зарков в декларация от името на „БСП за България“ бе единственият, който удари рамо на Румен Радев.

ГЕРБ ги дразни не, че президентът свали доверието от правителството, а че казва истината, посочи депутатът.
Вчера българският президент Румен Радев обяви, че снема доверието си от правителството. Този акт е изключително важен. Той не е безпрецедентен. Други президенти са правили същото. Именно президентът Плевнелиев и президентът Желев. Ние може да не сме били съгласни с тяхната оценка, но никога не сме им поставяли под съмнение правото да се обърнат пред българските граждани и да кажат, че правителството според тях не си върши работата. От вчера има много коментари по отношение на това снемане на доверие. Пропускате една ключова фраза на президента от вчера. Тя ми се струва, че е дори по-важна. Президентът Радев каза: „На всичко това трябва да се сложи край“. На кое? На розовите думи: да; на източването на публичните средства: да, но и на още нещо. На абсолютно неприемливото бездействие, което вкарва страната ни в абсолютно безвремие, допълни Зарков.

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки от името на парламентарната си група обяви, че Румен Радев отново е показал, че не е президент на всички българи, а само на тези от БСП.

Той и Искрен Веселинов от „Обединени патриоти“ изтъкнаха, че това не допринася за единството на нацията.

 


В категории: Политика


50
Коментара по темата
50.
мит
07.02.2020 18:09:17
0
1
Слушам бръщолевенията във връзка с обявената санкция от САЩ и се чудя че никой не си задава въпросът, абе този съдия ей така без някакъв гръб, по високите етажи на власта в България, ли е взел това решение. Той да не е луд да не знае, че това ще бъде бомба в публичното пространства. И никой не поставя въпросът кой е гърбът на този съдия. Ами до вчера някой беше ли чул в публичното пространство името на този съдия. Кой криеше това име от общественооста. Нали ако не друго, това е поне единствен случай в човешката история, обвинен за шпионаж в полза на чужда държава да пътува свободно до тази държава и да получава и орден от президента ѝ. Давате ли си сметка, до каква деградация са стигнали моралните критерии в България. Ами ако се устаноови, че този гръб се натича Румен Радев, няма ли веднага да се резбере, защо ден преди информацията от САЩ, Радев даде тази карикатура на обръщение. Само питам. А и ще попитам, след като е такава нежна душа, този съдия, защо не се защити с лицето си а се крие като мишок
49.
един нормален
05.02.2020 18:13:53
21
10
Да обобщим фактите от днес в едно изречение:
Цялата мафия на бой срещу Президента!

Старите приятели ГЕРБ и ДПС вече даже не прикриват общите си действия! Страхотно!
48.
До номер 47
05.02.2020 17:46:22
4
16
Нищо няма да направи, нито пък ще смачка. Ще ми мине и ще замине като всички други. Някой спомня ли си вече Гоцэ Първанчика?
47.
До 46
05.02.2020 17:39:43
23
5
Радев ще ви смачка. Скоро ще направи партия и ще ви разтури герберасткия катун.
46.
Непознатия Радев
05.02.2020 16:18:41
6
29
За 150 дни управление сътвори толкова простъпки,че и червените му фенове се отвратиха от него!За това Нинова загуби,за Радев 2млн.,за БСП 800х. Две години по-късно пак грандиозна победа за БСП се очертаваше,както сочиха червените шамани,пак голям шамар,само 400х. за БСП,като се има в предвид,че ГЕРБ бяхме на почивки!Наесен пак още по-голям шамар за Нинова и Радев,БСП-200х. Да поръчва Брегович с оркестър за погребения!
45.
Бобо до 44
05.02.2020 14:34:47
7
10
Фатмака на изборите взе над 2 милиона гласа! Твоята любима Тиква колко взе?
44.
*********
05.02.2020 14:32:39
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
38-41
05.02.2020 14:23:26
1
6
Информацията от сайтове за фалшиви новини ли е?Когато не можете да излезете с аргументи и факти,поствате измислици и лъжи,на принципа на г-жа Лъжа:Една лъжа,повторена 1000 пъти,става истина,а ти после иди доказвай,че нямаш сестра!Наистина сте долна паплач
42.
*********
05.02.2020 14:13:54
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
Бобо до 40
05.02.2020 14:13:20
15
13
Това КПКОНПИ що не раследва Пеевски, Догам и курвата на Тиквата с къщата за 2 млн. евро в Барселона?
40.
Радев Кажи си
05.02.2020 13:47:41
7
15
Безспорен факт е, че се правят опити да се прикрият документи от КПКОНПИ.Всичко останало е алабализми и кризисен пиар на Радев и компания по чашка!
39.
*********
05.02.2020 13:40:12
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
38.
Агент 007
05.02.2020 13:36:11
25
11
БОЙКО Борисов - агент на ДС ???
Войник на Партията ??? Има сериозни данни и основания, за да считаме, че един от бащите на мутрите, мафиота Бойко Борисов, е агент на ДС, сега ДанС !!! Миналото на мутрата БОЙКО, идол на чалгаджии и трафиканти, както и неговата "изразителна" биография говорят достатъчно и убедително за това:
- изкарани милиционерски школи и обучения;
- охранител на комунистическия сатрап Тодор Живков !!!;
- мутра охранител и съдружник на ВИСаджии от тъмните години на България, събирач на дългове, заподозрян дори за ликвидиране на длъжник...;
- съдружник на мафиоти във фирми и дейности;
- станал бодигард на крадеца-цар Симеон Кобурга, върнат от мафията и комунистите в България, за да постави началото на РЕставрацията на червената мафия и ченгетата във властта;
- по негово време в МВР станаха над 50 убийства, все неразкрити, но вероятно извършени от бойните отряди на червените барони;
- дружбата и подчиненото поведение на БОЙКО Борисов спрямо ГОЦЕ Първанов стават все по-очевидни, въпреки театралните изпълнения на "антикомуниста" бай Бойко;
- за пръв път България има управник - мутра. За половин година думите са много, делата - твърде малко, а мафията у нас си е все същата и е пак недосегаема;
- като кмет на София БОЙКО Борисов, за по-малко от четири години, по ВИСаджийски ни вдигна ТРИ пъти данъците и таксите, а напоследък оряза помощи, стипендии, субсидии, засягащи млади и стари. Вдигна цени и услуги. А после отменя някои, но по малко и то след протести. Не ви ли напомня това някои по-стари времена ???
ОЩЕ много други факти и действия могат да се преведат като доказателства и въпреки "застреляния като куче" от комунистите БОЙКОв дядо, мутрата се държи сервилно към комунистите. НИЩО съществено не прави. Такова е "геройското" му поведение и към ТИМ и другите мутренски групировки и лица у нас. Чалгаджийска симфония.... Виж Студентски град в София - мисли за България !!!
АГЕНТ на ДС ли е бил БОЙКО Борисов ??? Фактите за това са положителни и твърде убедителни. Разбираеми за всеки. Още повече, че действащи агенти /сега на ДанС/ НЕ могат да бъдт разкрити.
Кого да питаме ??? ГОЦЕ няма да ни каже, той кротува и ловува ....
37.
Чиновник е Радев
05.02.2020 13:32:01
9
23
Aко Радев можеше да събори правителството - щеше да го направи още преди 3 години!
Говорител е на Нинова и БСП,най-добре да оглави БСП,вместо Нинова!Тогава БСП окончателно ще умре!
36.
До 35
05.02.2020 13:14:55
2
6
ха ха ха привиждат ти се комунисти навсякъде ли ? Мий чиниите, че хазяинът ти, негро, няма да те чака с наема.
35.
до 33 идиота комунист!!!
05.02.2020 13:06:30
4
3
Ти бе дебил и И МИСЛИ НЯМАШ САМО БЕЗСИЛНА ЗЛОБА!!
34.
Дернев НЕЩАСТЕН КОМУНИСТ МЕЧТАЕ!!!!
05.02.2020 13:03:03
4
13
ЗА ВЛАСТ С ОРЪЖИЕ !!!ПО ГОЛЯМА МАЛОУМНА ПРОСТОТИЯ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЕ СЕ Е ПОЯВЯВАЛА ТУК ХХАХА!!!САМО ПАРЛАМЕНТА ОБЯВЯВА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!!!А ТОЧНО В ТАЗИ СТАТИЯ СЕ ОТБЕЛЯЗВА ЧЕ САМО БСБ СТОИ ЗАД пРЕЗИДЕНТА!
33.
29, 30 и 31
05.02.2020 12:56:23
7
5
един и същи мисли на треперещ герберуга.
32.
Дернев
05.02.2020 12:55:04
13
7
Вместо приказки президента трябваше да си елезе в ролята на главнокомандващ и с армията да изпразни парламента. И на избири, но с евронаблюдатели на целия процес. От изчистване на мъртвите души от списаците, закупуване машините за изборите и самите избори с отчитане на резултатите без намеса на професори специалист по алгебра. И сигурно, от кскто се помним ще сме свидетели на някакви реални изборни резултати. И президента си прибира армията. На БГ не йтрябва президентска република. На БГ итрябва силна Европа. Европа на европейците. С това сега невървим където трябва. Към силна и единна Европа.
31.
До 29 и 30
05.02.2020 12:54:44
8
8
Пийте по една студена пернишка вода да се успокоите ! Вдишайте от чистият софийски въздух. И както вчера се изказа обеденителят Борисов пред едни мисирки стискащи дръжки на микрофон да е_а що испанските тръбите за 28 млн. лв. са сини.. Глупендъри сте !
30.
*********
05.02.2020 12:48:41
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
29.
Мъглата на Радев
05.02.2020 12:42:19
11
23
Увлечен в яростна антиправителствена риторика Румен Радев не обели и дума за скандала със СРС-тата, в които участва и той. Това налага и друга хипотеза, че атаката към кабинета с общи фрази и без никаква конкретика освен „мръсния въздух“ , „боклуци“ и „Перник е без вода“, е димна завеса, която бившият летец пуска, за да отклони вниманието от скандала и „осветяването“ на опит за прикриване на престъпления, извършени от самия него.Неофициално във Фейсбук червени тролове пропагандират митинг срещу правителството в защита на президента Румен Радев.
28.
ха-ха
05.02.2020 12:40:13
15
10
Събрали се тикви и кратуни и си създали широк фронт. Я тръгнете на честни, ама честни без фалшификации избори да видите народът какво и кого иска. Всички вие дето се пишете на водачи, първо се научете да говорите правилно, а не махленски и тогава се изправете да управлявате и представлявате народа пред света.
27.
Клоунада
05.02.2020 12:34:04
9
14
Страхливото Каунче,само НСО може да командва,има я за Преторианска армия!Надява се чрез НСО да направи държавен преврат и да обяви Военно положение по примера на Порошенко!Добре че не може да направи нищо без Парламента, за това писука Страхливия Жабок за Президентска Република или поне да може еднолично да суспендира Правителство и Парламент! Импийчмънт и затвор за престъпниците, там където са спонсорите на Нинова и Радев има запазени килии за тях също!
26.
АЛО КОМУНИСТИТЕ
05.02.2020 12:33:45
4
19
ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ С ДРАЩЕНЕ В МРЕЖАТА ВЛАСТ НЕ СЕ ВЗИМА!!Я БЪРЗО В ШУМАТА НЯКОЙ ДРУГА МАНДРА ЗА ОТСКОК И РЕВНЕТЕ НА ПУТЯ ДА ИЗВА ДА НИ ""ОСВОБОЖДАВА""ХАХА
25.
Румен Радев
05.02.2020 12:27:18
13
13
Президентът не снема и не дава доверие!Нито е назначавал Правителството,нито може да го уволни!Само Парламента може всичко,дори и Радев да уволни за разделение на нацията!Това не е моя президент,защото е на Нинова и на БСП!Ще трябва да бъде уволнен по непригодност!Голяма грешка с този световно неизвестен шапкар и тунеядец,който само е лапал и за 1 лев работа не е свършил!
24.
ДО 20 МАСОВИЯ КОМЕНИСТ
05.02.2020 12:27:12
2
10
ПОД МАСОви ПРОТЕСТИ ЯВНО РАЗБИРАТЕ ПРОТЕСТИ НА МАСА ХАХА ИМА НЯМА 50 ЧОВЕКА НА ПРОТЕСТА ХАХАХА
23.
ДО 20 КОМУНИСТА СМЕШНИК
05.02.2020 12:22:02
4
12
ХАХА ЗНАЕТЕ ДА ДРАЩИТЕ С КОМПА ЗА РУБЛИ!!!!!къде бяхте за протеста бе клавиатурни МИШК??????????????????50 ПЕТДЕСЕТ ЧОВЕКА ХАХАХА ТОЗИ ЛИ НАРОД СТОИ ЗАД ВАС ЧЕРВЕНИ ДЪРТАЦИ??????????
22.
Сабри Бей ДПС ( ДС терорист)
05.02.2020 12:20:19
4
3
Гара Буново БУМ
21.
КОЙ БОГ БЕ КОМУНИСТЕ ??????????????????
05.02.2020 12:15:45
3
10
ВИЕ СТЕ НЕВЕРНИЦИ ВЗРИВЯВАТЕ ЦЪРКВИ И ИЗБИВАТЕ СТОТИЦИ ВЯРВАЩИ !!!ВИЕ СТЕ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ!!
20.
масови протести!
05.02.2020 12:13:23
8
8
А вие там кого представлявате, че се обединявате в коалиция? Вас си ли?
Скоро българският народ ще ви покаже кой решава всичко! Продажници! Продадохте родината!
19.
Аз
05.02.2020 12:11:41
8
9
ИЗРОДИ,ГНУСНИ И ПРОДАЖНИ.....МАФИОТИ АЛЧНИ....БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ....ИЗЧАДИЯ
18.
!
05.02.2020 12:06:26
5
14
Сега разбрахте ли кой управлява и коя и истинската коалиция ?! И нфсб и атака на КОЙ служат !
17.
Адолф
05.02.2020 12:03:37
7
14
Цонев и ДПС "опозицията" да вземат да поизчакат да видим кой ще посочат от братскя САЩ. Да не вземе да се окаже едно добре охранено момче, ваш депутат!
Или по - добре да кажат, кой и къде източи Студена. Да не се окаже, че язовира е източен, за да напълни друг язовир с ВЕЦ, собственост на бивш министър от вашите редици!
Няма по - голяма патерица на ГЕРБ в кражбите от ДПС!!!
16.
ахахаха
05.02.2020 11:49:55
12
19
А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, заедно с Президента в ШИРОКАТА коалиция срещу продажниците на България! Тръгна подписка за президентска република и на 7.02 ще се видим пред Парламента!
15.
Йордан Цонев ДПС
05.02.2020 11:25:36
8
8
Като православен християнин ние от ДПС няма да позволим намесата на турция във вътрешните работи на България и признаване на турско малцинство в територията на България
14.
ХХ
05.02.2020 11:21:33
5
27
Сега ние, народът, пак ще си стоим край ракийката, салатката, топлото дупе на жената и ще вдигаме революции по форумите и кръчмите. Е, такъв матрял сме.
13.
Време е
05.02.2020 11:19:13
6
14
да построим пирамида от жълти павета върху парламента с депутатите вътре! Така пирамидата ще служи за назидание на поколенията политици, а депутатите ще си останат завинаги в парламента!
12.
666
05.02.2020 11:18:24
8
21
Независимо кой е президент сега или кой ще е ще гласувам за президентска държява , не са нужни толкова партий и хрантутнеци на гърба на хората.
11.
Справедливост
05.02.2020 11:17:50
4
14
Ами свинята Пепи кога? Защо не започнахте с него като се биете толкова много през гърдите?
10.
Турчин
05.02.2020 11:17:28
6
9
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
9.
ДПС били опозиция!?
05.02.2020 11:16:53
9
24
Да бе, да. Лъснаха им продажните задници. Ма как ги изкорка Президента. Всичко лъсна. За Воля и ОП няма какво да коментираме. Те винаги са си били продажници. ДПС се държаха привидно, но сега им падна маската и ма тях. То не случайно редовно ДеПеСарски фирми редовно печелят обществени поръчки. За парата са готови на дружба с всеко който е на власт.
8.
999
05.02.2020 11:15:38
8
29
Сега се видя кой с кой е в парламента , явно - махайте се продажници . ВРЕМЕ Е НАРОДЕ !!!!!
7.
Президент
05.02.2020 11:08:35
10
36
в къвто и широк фронт да са, с президента е Народа. Чао продажници.
6.
ХХ
05.02.2020 11:00:43
7
24
"Преди това Георги Марков в парламентарната декларация от името на ГЕРБ обяви" - туй дс агента, дет подкрепяше луканов срещу дертлиев ли е?
5.
ОСТАВКА
05.02.2020 11:00:41
11
38
ГЕРБ, ДПС, „Воля“ и ОП са продажници!
4.
демократ
05.02.2020 10:57:58
10
32
"И вкупом ненужни станаха" ! След като Президентът заяви, че "се търгува с националният суверинитет" и "наблюдаваме разпад на държавността" следваща стъпка е спасяване на СУВЕРЕНИТЕТЪТ НИ ОТ ТЯХ т.е. извънредно положение, военно положение !
3.
77
05.02.2020 10:56:37
12
34
Всички вън !!! Искаме президентска държява стига с тези продажници заставам твърдо зад президента дори и който да е.
2.
българин
05.02.2020 10:44:04
12
48
аз си знаех че Дпс е скритият коалиционен партньор на Герб псевдопатриотите и Воля няма да видят повече парламент
1.
!!!!!!!
05.02.2020 10:35:26
15
59
Припари им на всички !!! Сега от народа зависи дали ще си кюта кротко или ще подкрепи Президента който са избрали!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори