×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Левскари се събраха инцидентно на протест пред парламента


Левскари се събраха инцидентно на протест пред парламента
Нерегламентираният митинг бе малоброен
31 Януари 2020, Петък, 13:12 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимки: Авторът

Митингът се организира във "Фейсбук", но бе малоброен

Левскари се събраха на протест пред парламента. Те, както изглежда, са провокирани от акцията на държавата срещу собственика на футболния клуб Васил Божков.

Митингът се организира от вчера във „Фейсбук“ под лозунга: „Протест в защита на Левски“.

Самите фракции на феновете обаче са разделени по въпроса дали следва да се протестира. Вероятно това е и причината пред парламента да се съберат едва около 50 – 100 човека.

От Столична община съобщиха за „Флагман“, че няма уведомление за протест, т.е. митингът е нерегламентиран.

Въпреки това полицията не изгони присъстващите, като охраняваше спокойно периметъра. Трафикът по жълтите павета не бе блокиран. Ситуацията бе мирна и спокойна.

Присъстващи фенове изразиха разочарование от малкия брой отзовали са на призива за протест.

Митингът бе обявен за 12 ч. и продължи около час.


В категории: Политика


6
Коментара по темата
6.
Данчо щайгата
31.01.2020 18:15:47
0
2
Смачкайте целия парламент
5.
ДълбокатаДържава
31.01.2020 16:46:22
1
3
Ние живеем в България “4 и половина”. Тази система е нежизнеспособна, неморална, несуверенна и нелегитимна. Обикнoвено всичко се обяснява с “принципа на прогреса”. Да, има много отрицателни явления, но ние вървим в правилната посока и лека-полека ще се оправим... Това е принципът на Тодор Живков. Днес полупроводници, утре - цели проводници! Днес сме бандити и мутри, но утре децата ще се изучат с нашите пари, които не ни питайте откъде взехме. Ние сме мръсни, но те ще станат чисти управленци. Такъв разговор съм водил с милионери с „мръсни пари”, които ми казват: Ти знаеш как стана работата с парите, но децата учат в чужбина. Те ще се върнат начисто. Класата ще се произведе.

А аз много добре знам, че от мутрата се ражда мутра, от бандита - бандит.

Ако правиш секс с монстър, ще забременееш от монстър и ще родиш монстър. Кръглата маса беше секс с монстър и затова се роди монстър. Управляващата тогава прослойка, не класа, а държавно-партийно-комунистическа номенклатура от 80-те години се договори със собствените си отрепки, че ще бъде вечно на власт, ще се променят за една нощ, от комунисти ще се превърнат в антикомунисти, като арестуват този, който най-много им пречеше - Тодор Живков. Ще царуват безпроблемно следващото хилядолетие.
4.
Ха Ха
31.01.2020 15:44:39
1
1
Ултраси бултраси пълни шушляци, в Бг от много време няма футбол да не говорим пък за някакви ултраси бултраси-хахаха
3.
бултрас
31.01.2020 15:32:46
0
3
мишки.винаги са били МИШОЦИ.
2.
ОТ СОФИЯ ...БРАВО ..
31.01.2020 14:01:33
0
3
а , “спонтанно “...а криминално проявени пак ли СПОНТАННО ...!
1.
гражданин
31.01.2020 13:25:02
4
9
Пращайте жандармерията и спецчастите,от дебилни назобани и нашмъркани ултраси акъл не искам !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори