×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С кои зодии сте несъвместими и трябва да ги избягвате


31 Януари 2020, Петък, 15:42 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте този ценен хороскоп

Между различните зодии има определени несъвместимости. Някои зодии не живеят добре с други. Вижте коя зодия е добре да избягвате според Вашата зодия.

Овен (21 март – 19 април)

Избягвайте Риби

Никога не общувайте с Риби, освен ако не е много наложително! Те няма да ви оставят да живеете както искате. Рибите са известни със своята чувствителност и емоционалност. Овните са много по-малко емоционални, даже в някои случаи са като роботи. При тях всичко е доведено до автоматизъм, а емоциите не се смятат за нещо много важно. Рибата ще бъде много взискателна от гледна точка на взаимоотношенията, а Овенът просто няма време и енергия, за да отговори на тези изисквания.

Телец (20 април – 21 май)

Избягвайте Близнаци

Вие сте много безопасен и пресметлив човек. Телецът винаги търси стабилност, ред и последователност. Близнаците му изглеждат прекалено разхвърляни и спонтанни. Телецът да полудее от нестабилната натура на Близнаците, затова тези две зодии по-добре да не започват връзка.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Избягвайте Деви

Подобно на Телците, Девите също търсят ред и последователност. Девите просто мразят, когато някой се промъква и вкарва бъркотия в тяхната рутина. Близнаците пък са свободномислещи и обожават личната си свобода. Малко вероятно е те да се чувстват комфортно в отношенията си с някой, който не обича приключенията и предпочита обикновения живот. По всякакъв начин се опитайте да избегнете тези, които не са в състояние да правят интересни открития с вас.

Рак (22 юни – 22 юли)

Избягвайте Козирог

Знаете, че сте много емоционален и съпричастен човек. Като Рак, ти искаш да бъдеш с някой, който може да отговори на всичките чувства, които изпитваш. Ето защо избягвайте Козирога. Това са хора, на които са чужди на емоциите, и чувствата ви няма да са взаимни. Те също се дразнят от хора, които са подвластни на емоциите си и се оказват силно зависими от другите хора.

Лъв (23 юли – 22 август)

Избягвайте Везни

Лъвовете обикновено са силни, шумни, непредсказуеми и своеволни. Това е тяхната натура и те не могат да направят нищо с това. Лъвовете са много взискателни, защото знаят точно какво искат от живота и очакват това да им се случи. Представителите на тази зодия работят много упорито, за да постигнат целите си, а на Везните ще им бъде трудно да се справят с такъв неукротим характер. Везни търсят някой, който да бъде събран и пълнен с такт. Лъвът може да упражнява твърде голям натиск, което не е приемливо за Везните. И това, разбира се, няма да доведе до щастливи отношения.

Дева (23 август – 22 септември)

Избягвайте Стрелци

Вие сте домашен човек. Искате много да стоите здраво на земята и да имате корени. Не е задължително да пътувате, защото се чувствате добре там, където сте сега. Поради тази причина няма да се разбирате със Стрелеца. Той винаги ще търси приключения и хазарт, а тези неща изобщо не ви интересуват.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Избягвайте Раци

Ракът винаги се стреми към крайности, а вие имате нужда от по-скромен живот. Предпочитате опасността в малки дози. Вие търсите баланс на адреналин и стабилност. Ракът често се хвърля в крайности, което ви кара да не се чувствате много удобно.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Избягвайте Лъвове

Скорпионите и лъвовете са почти идентични. Имате много прилики, но именно те ще ви попречат да изградите стабилна връзка между вас. И Скорпионите, и Лъвовете са изненадващо очарователни и уверени в себе си, но и двете зодии не са много склонни да правят компромиси. Когато се карате, просто няма да намерите общ език. Вие ще се инатите за някои неща, а това ще има лоши последствия за връзката ви.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Избягвайте Телци

За Телците Стрелецът е твърде пристрастен и отнесен. Телецът обича сигурността в утрешния ден. Стрелецът е готов всеки ден да си връзва обувките и да тръгва по света. Той, макар и да е съвременен, е практически скитник и начинът му на живот не се свързва с нуждите на Телеца. И едва ли някой от тях ще иска да промени радикално начина си на живот заради другия.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Избягвайте Овни

И двамата сте известни инатлии и не сте склонни да променяте мнението си. Това няма да ви помогне да поддържате добри отношения помежду си. Козирогът иска личен живот, а Овенът няма търпение за всички чудачества на първия.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Избягвайте Скорпиони

Скорпионите не прощават и нищо не забравят, като слонове. Когато са наранени, те вземат всичко присърце и се отдалечават от агресорите. Това означава, че вашият непокорен и откровен характер няма да им харесва много.

Риби (19 февруари – 20 март)

Избягвайте Водолеи

И двете зодии са прекалено емоционални. Между вас ще има твърде много чувства, така че връзката ви просто не може да ги издържи. И двамата имате нужда от стабилен партньор, който контролира емоциите си, което да ви помогне да преодолеете смущаващата тенденция да се притеснявате прекалено много.


В категории: Хороскоп


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
morski
02.02.2020 13:30:21
0
1
Потвърждавам, че това са пълни глупости! Щастливо женен съм от 15 години за красива лъвица, разбираме се чудесно! Везни съм!
2.
Ххх
01.02.2020 15:29:12
1
1
Пълни лъжи, мога да ви кажа защо. Раците, както всеки знае, са много любвеобилни, а везните - искат да са обичани. Перфектна комбинация! Лъвовете трябва да избягват стрелци, защото лъвът иска комплименти и внимание, а стрелците са много директни и груби. Лъвовете и везните са една всъщност доста добра комбинация, защото везните обичат освен да им правят комплименти, също и да правят. А лъвовете точно това искат. Даже не искам да поглеждам другите неща, които сте написали. Съжалявам, но моля ви се, информирайте се, преди да лъжете хората.
1.
Ххх
01.02.2020 15:29:11
0
0
Пълни лъжи, мога да ви кажа защо. Раците, както всеки знае, са много любвеобилни, а везните - искат да са обичани. Перфектна комбинация! Лъвовете трябва да избягват стрелци, защото лъвът иска комплименти и внимание, а стрелците са много директни и груби. Лъвовете и везните са една всъщност доста добра комбинация, защото везните обичат освен да им правят комплименти, също и да правят. А лъвовете точно това искат. Даже не искам да поглеждам другите неща, които сте написали. Съжалявам, но моля ви се, информирайте се, преди да лъжете хората.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори