×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква е заплатата на новия Слави


31 Януари 2020, Петък, 09:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Заплатата е формирана по много интересен начин

15 000 лева е заплатата на новата медийна звезда на България – водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, пише „Уикенд”, позовавайки се на свои хора в медиата. Сумата изглежда доста висока на фона на стандарта у нас, но на практика е многократно по-малка от хонорарите, които е получавал Слави Трифонов.

Заплатата е формирана по много интересен начин. Официално тя е 4000 лева и се превежда по банков път като основно трудово възнаграждение. Останалите 11 000 лева се дават под формата на хонорар. За всяко издание на шоуто си, Николаос ще получава по 500 лева. При 22 епизода в месеца, това прави още 11 000 лева. През август, когато предаването е в почивка, Цитиридис няма да взима нищо. Не му се полагат пари и за излъчените повторения.

Новото вечерно шоу на Би Ти Ви едва тръгна, а водещият Николаос Цитиридис вече има колоритен прякор. Зрителите го нарекоха със звучната вариация на фамилното му име Сиктиридис. Някои харесват Нико, други го искат вън от телевизията, оставайки верни на предшественика му Слави Трифонов. За сметка на това за партньорката му Славена Вътова няма две мнения – никой не я одобрява.

„Добро начало! Обещаващо бъдеще! Прекрасен, позитивен, лъчезарен, интелигентен водещ!” Това мнение, споделено на официалната страница на „Шоуто на Николаос Цитиридис” във Фейсбук, отразява общото настроение по отношение на новия водещ. За хората той е симпатично момче с чувство за хумор, което умее да създава добро настроение. Трудно обаче българският зрител може да му прости гръцкия произход, било то и при положение, че Нико не обича узо. Също толкова неприятни за родните зрители се оказаха шегичките му с „рая на земята”, в който се родил (Атина), и края на всичко красиво в живота му, който настъпил, щом внезапно се озовал в софийския квартал „Овча купел”. Българите по принцип трудно приемат гърци като авторитети, камо ли като заместници на бивши водещи като Слави Тифонов, известни с демонстративно патриотичните си настроения. Резултатът от всичко това е новият прякор на Цитиридис – Сиктиридис. Той моментално стана любим на зрителите, които искат Нико да си ходи.

Разбирачите са категорични, че като комик момчето се справя, но като за професионален журналист се е издънил жестоко с интервюто с първия си гост – Юлиан Вергов. „Много добър актьор, но смешките му идваха малко насила”, коментират зрителите. И заслугата за това е на водещия. Първият въпрос към госта му – „Разкажи някоя смешна случка”, фигурира под №1 в класацията „Най-тъпи въпроси” за всички времена. Самите актьори често споделят, че мразят да чуват подобни изречения, когато дават интервюта. Но понеже Вергов въпреки водещия успя да изнесе шоуто, много зрителите настояха занапред да води той, а не „Сиктиридис”. Други пък предложиха Александър Сано, когото по-рано същата вечер гледаха като гост във Вечерта на актьорите в телевизията на Слави Трифонов.

За едно нещо няма никакъв спор между зрителите. Това е нежното присъствие на Славена Вътова.

Въпреки безспорната си красота миската е успяла толкова много да втръсне на хората, които гледат телевизия, че трудно се намира ласкаво мнение за нея. „Тъкмо ми стана забавно и се появи Славена Вътова. Твърде натрапена и излишна!”, „Николаос е супер свеж, различен, талантлив и остроумен! Но Вътова е нелепа, сори. Лош избор”, „Да спомена и аз най-големия минус на предаването: неговото име е Славена Вътова”, „Цитиридис е супер! Славена АУТ!” – това са малка част от коментарите по адрес на Мис България, която напоследък се появява във всички възможни шоупрограми, до които успява да се докопа.

Хората вече се чудят какъв е този небивал интерес към едно красиво, но посредствено във всяко друго отношение момиче. „Би Ти Ви, Славена да не ви дължи пари, че навсякъде я бутате, та да си ги заработи?”, питат зрители. И предлагат на мястото ѝ да бъде поканена Стефания Колева. Въпреки критиките от Би Ти Ви твърдят, че новото шоу е заковало пред екраните близо 1 милион души.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Рика
31.01.2020 20:16:55
3
5
Защо натрапвате тези псевдо шоумени на българския народ? Не виждате ли, че е бегло старание за достигане нивото на Слави. Не, че и той не се изчерпа но за сега нетовата тв е супер.
8.
На Сиктиридис Майка му съм
31.01.2020 16:21:49
4
6
Тва е най-жалкото човече, което се е появавало във ефир последните 10 години.......
7.
ЦИТРИДКАТА,
31.01.2020 13:48:23
1
7
засега си нищо...Особено куцаш с гостите си. Кой ти е казал,че разни Ицо-хазартовци, Тото-вци , че и Юлиянвергов-ци са интересни личности? Та нали България е едно голямо село и хората тук им знаят и зъбките, с тях ли искаш да блеснеш? Хуморът ти стига за някоя квартална кръчма, но за друго ниво - тцъ...Не харесвам Слави,голямо дърво беше и такова си остана, но що световни личности ни представи...колкото и дървеняшки да го правеше...Та, язък за пачките,които щели да ти наброяват...дано поне се усетят и спрат да го правят бързо-бързо...
6.
Манечи
31.01.2020 13:07:51
1
2
Тоя, който е писал коментара, случайно да не е грък? Нищо не му се разбира! Или не е ходил на училище?!
5.
???
31.01.2020 12:22:52
0
6
Този не е Слави, а новия Антон Хекимян .
4.
ko4o
31.01.2020 11:37:26
3
2
ako ste gledali pornoto i ,6te razberete za6to!super se eve!
3.
О.г.
31.01.2020 11:22:30
2
12
Тази Славена Вътова защо е натрапват на всякъде
гадна е грозна е мисли се за интелигентна но е доста глупава.
Нито краси екрана нито нищо защо ни я натрапват навсякъде ?!?!

Тоя маняк мога да го взема да прави гироси лятото в сънито
2.
do "Абе"
31.01.2020 11:17:19
5
6
Човече, докато говориш на 'Абе' и 200 лева заплата са ти много.
1.
Абе
31.01.2020 10:19:05
4
10
Абе не може да има такива заплати в бг. Тогава минималната трябва да е 2000 лева. Всички сте корумпирани
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори