×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Черноморец победи с 4:0 Верея, излезе на второ място в Югоизточната В група
  • В неделя са изборите в с.Изворище. Кандидатът е един - Емине Сербез, издигната от ДПС
  • Борисов: Няма да се въвеждат нови ограничителни мерки заради пандемията
  • 34% от управителите на хотели у нас отчитат ръст на приходите през август
  • Откриха телата на всички загинали в самолетната катастрофа в Украйна
  • Путин предлага на САЩ споразумение с взаимни гаранции за ненамеса в изборите
  • Атентаторът в Париж атакувал заради повторното публикуване на карикатурите на пророка Мохамед
  • 54 с Covid-19 в Румъния починаха за денонощие
НА ЖИВО

Слави Трифонов прави нова партия – „Има такъв народ“


Слави Трифонов прави нова партия – „Има такъв народ“
Същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения ще регистрираме нова партия, обещава шоуменът
21 Януари 2020, Вторник, 17:50 ч.
Автор: Флагман.Бг

Логото на новата формация няма да съдържа цветовете на националното знаме

Часове, след като ВКС отказа да регистрира партията „Няма такава държава“, тъй като логото й съдържа цветовете на националното знаме, Слави Трифонов обяви, че ще учреди нова политическа партия. Това стана ясно от коментар на шоумена във Facebook.

"Ами, добре. Това ли измислихте? Е, много сте умни, няма що! Така ли мислите, че ще ни спрете? С боички и с наименования? Важно е съдържанието, а не опаковката.
Затова ние, същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения, ще регистрираме нова партия. С ново име и други цветове!
Влизам в регистрация на партия, която ще се нарича „Има такъв народ“ и в логото си ще има съвсем други цветове. Чакам ви да видя какво ще измислите сега! Слави Трифонов – свободен гражданин със свободен дух
", пише още той.

 


В категории: Политика


13
Коментара по темата
13.
Хахахахахаха
22.01.2020 09:31:55
8
5
Този селски бек не се ли отказа още ве? Ей като чета коментарите тук ,на почитателите му от Ямбол ,Карнобат Каспичан и тн.Може и да стане някоя грешка и да вкарат Учиндолския тарикат и в парламента .БТВ се отърваха от него, телевизията му пропадна Обаче депутат може да стане като Бареков Той поне имаше интелект, и разбираше от политика .Славчо едно свястно изречение не може да сътвори.А от политика пък, хал хабер си няма завалията.
12.
Дълбоката Държава
22.01.2020 08:31:32
3
3
За 25 години това съсловие не произведе ли една зловеща реалност – две Българии, две паралелни култури, които днес се мразят и не са продуктивни?

- Да, получиха се два свята, те се раздалечават и единият от тях е излишен. И все пак всичко това би могло да бъде и нормално (макар и жестоко, разбира се), ако в обществото имаше класи. Класите, погледнати отвътре са нещо като светове, които могат и да не се допират. Но при цялата си паралелност класите свързват обществото и са части на нещо цяло. Сега нямаме части на цяло, имаме просто различни светове, които се разбягват в различни посоки. Тоест, социалната структура на България не е точно класова, ние нямаме истински класи. При нас тази цялост липсва, има само осколки, отделни части и парчета, които летят в хаоса - като след експлозия.

Да , това са две Българии, две култури, които живеят на една и съща територия, но те просто си пречат. За сега те не успяват да намерят някакъв приемлив мотив за съвместно съществуване. Дори в едно кастово общество, каквото е индийското, кастите наистина не се допират, но имат механизми за общо съществуване. А нашите два свята просто не намират начин да живеят на едно и също място.

- Назовете тези два свята, обрисувайте ги?

- Едната, малката група, аз наричам българяни. Те присъстват в българската територия с правата и морала, прилягащи фактически на агресор. Това е малко хищно племе, което е завладяло своята територия и няма никакво намерение да преживява в някакви компромисни форми с другите - арийци срещу дравиди, конкистадори срещу маи, османлии срещу гяури и пр. Тоест, имаме отношение между агресор и подчинените нему. Това са неприкрити форми на антагонизъм с невъзможност за каквато и да е търпимост извън условието за абсолютно и безусловно подчинение от страна на покорения етнос.

- Разделянето на обществото на „агресор и подчинени" не мирише ли на гражданска война?

- Не, това съвсем не е начало на гражданска война, а е просто опит на Историята в България да живеят два различни народа, които говорят на един и същ език, имат обща територия, но обитават различни социални не етажи - а светове. Българяните могат ясно да бъдат описани като хора, тежко враждебни на всички останали, т.е на българите. Те са убедени, че са по-добрите, по-важните, те са хубавите, умните, енергичните, творческото начало - че са, всъщност, солта на Земята, но че Бог ги е наказал да се родят тук, а те могат да оправят Божията грешка като се легализират и другаде, оставяйки тук имотите си и своите управляващи. Това съсловие е тънката ципа на приемащите се за "първа ръка хора", които общо взето са пренесли всичко, което са могли на Запад. Връщат се тук само за да нагледат имотите си и тези, които им служат. Българи не са, но ако все пак успееш да ги уличиш в нещо българско, те се обиждат. Българяните започват колкото може по-рано да говорят с децата си на чужд език, българският е само за ниско-културно битово общуване, за разговор с прислугата - но не бива да се практикува публично пред хората. Иска им се децата им да не знаят български, за тях е чуждо всичко случило се в България през последните 150 години. Всъщност това са чужденци, които обаче нямат намерение да се връщат там, където са, а и истината е, че те нямат къде да се върнат. Техният генезис е тук, по нашите земи - това са хора тук, но от "отвъдното".

Останалото множество от хора всъщност е "долната класа", "простолюдието", "народецът" - които обитава низините на съвременната българска социална структура – една съвсем тънка ципа свръх богати българяни, второ - умираща, отчаяна, объркана средна класа, но все още много енергична и способна на политически прояви, и на трето място - увеличаващата се долна класа на България. Това е огромна маса - овълчен, отвратен, озлобен, дезинтересиран, политически отчужден народ, който може да бъде и опасен. Той е управляем и може да бъде запален, насъскан срещу цигани, турци, чужденци, включително и срещу самия себе си. На българите непрекъснато им се обяснява, че са нискокачествени, че са грешка на историята, че културата им не същества. В СУ"Климент Охридски" действа мощна академична школа, която доказва, че българската култура не съществува. Това се случва с добро финансиране и с добри позиции във върховете на родния културен живот. И това се доказва не просто на българите, а на децата им - че нашият културен проект не се е състоял, и че е просто една досадна грешка на Историята. Така двете Българии живеят не паралелно, а перпендикулярно и в точката на допир всеки заинтересован с минимални технологични умения може да предизвика тежък конфликт.

- До колко е опасен този социален експеримент?

- Ако говорим за опасност, можем да я открием в самата възможност заинтересовани кръгове да предизвикат пожар в точката на допир. Там гори перманентна омраза и тя може да бъде използвана като гориво за различни технологични цели. От там може да се роди един обикновен здрав български неофашизъм. Може да се появи и една малка, зла, но изключително ефективна комунистическа партия от нов тип, а могат да се появят и неоконсерватори - истински, с български корени, и без американски акцент... Тази зона на социален допир е активна и продуктивна.

Но не е изключено от този допир да лумне и един голям пожар , който да изпепели цялата държавност. Но това е най-ужасната, геополитическата възможност. Например, може да стане така, че геополитическата граница, деляща т. нар. "хартланд" и "римланд" да мине по билото на Стара планина. Може да бъде заплашен териториално-политическия интегритет на българската държава.

- Животът в тези две паралелни Българии не генерира ли бездържавност?

- Да, но ние имаме повече от достатъчен - макар и печален - опит в тази посока. Трудно е човек да се гордее с това, но ние го умеем. Българският социум има и опит, и сръчност да живее в бездържавие. Това означава елитите, които те ръководят, да не са твои, а пък на селско и махленско ниво да се самоуправляваш. Това ние го умеем, макар и да не сме никак уникални - нали в света има доста племена, които живеят без държава и са се научили да оцеляват. Петте века робство са източникът на нашата огромна жилавост и устойчивост, ние можем без високи дялове на културата и без суверенна държавност да преживяваме. Но това е живот, във собствения си заден двор – до чушкопека, ракийката и жената на съседа. Такива етноси живеят извън историческото време и това е техният начин да бъдат вечни.
11.
Ганьо
21.01.2020 19:52:16
4
10
Раята е грабена от гробаджийските мушмороци, патреотари, бесепарски и депесарски шайки....а той нали си знай, че преклонена главица сабя не я сече и си трайка. Спи повече от 500 години и няма как да се събуди Юнака Балкански. За жалост малцина като Ботев, Левски и всички останали борци за свобода и справедливост ще се обърнат в гробовете си като видйт за каква слободия са се борили.
10.
Прогноза
21.01.2020 19:48:39
6
22
Тъпите Бизнес Патриоти няма да помиришат парламент ако Слави дойде
9.
дядо
21.01.2020 19:18:48
13
15
Учиндолското политическо педи,шЪ мЪ умори от смях бре!Келявия кретен вече и г-н Доган го отсвири-ПЪЛЕН ПРОФАН!
8.
Истина
21.01.2020 18:26:08
7
28
Извинявам се, обърках се в пост 7.Исках да кажа:

Такъв простак като Бойко Борисов може да вирее само в България.Той е създание на Държавна сигурност, БКП и олигархията, които имат интерес от такива като него, за да отвличат вниманието на хората.
7.
Djaro
21.01.2020 18:12:44
11
31
Колкото и да го плюят.....Знаят че много гласове ще събере.....И ГЕРБ и БСП са наясно......
6.
Истина
21.01.2020 18:04:25
38
26
Такъв простак като Слави Трифонов може да вирее само в България.Той е създание на Държавна сигурност, БКП и олигархията, които имат интерес от такива като него, за да отвличат вниманието на хората.
5.
до Слави
21.01.2020 17:48:05
5
19
Славчооооо подкрепям те ,НО
случилото се- отказа да ти регистрират партията -показва ,че НЕ си подготвен и дорасъл да дръпнеш килимчето на Мафията !!!
Нали ти казахме ,че ще те гледат под ЛУПА брате !!!!
----всичко по ЛУПА --- те така работят СЛвачоооо--- най-малката ти грешка ще бъде използвана срещу теб- милиардите се пазят зорко СЛавчоооооо НЕ си дорасъл още ....
ако захитреееш и ги надхитриш може да им дръпнеш килимчето ХАХАХАХАХААХАХ ,,,,,,, и все пак У С П Е Х
Да живей България
4.
Бургас
21.01.2020 17:40:33
17
23
Давай батка само напред, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
3.
ХХ
21.01.2020 17:37:20
16
17
в закона си го пише:

Чл. 5. (1) Политическите партии не могат да използват в своите символи герба или знамето на Република България или на чужда държава, както и религиозни знаци или изображения.
2.
паткан
21.01.2020 17:37:17
2
63
Дано наистина има такъв народ.
Защото аз съм малко скептичен.

Толква сме търпеливи, изпростели и страхливи, че и третостепенен квартален бандит може да държи заешките сърца в страх.
Доволно търкащи билетчета напечатани от мафията, в очкаване на някакви пари, без да си дават сметка че продават труда си за жълти стотинки на мафията.

Та да видим дали има такъв народ
1.
Моето име
21.01.2020 17:15:40
45
47
Успех г-н Трифонов!
Ние умните хора сме с Вас!
Другите, които не са съгласни......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Помните ли Велимира, която преди години избяга от родителите си? Арестуваха я заради кражби Помните ли Велимира, която преди години избяга от родителите си? Арестуваха я заради кражби

27-годишната бургазлийка вече е с богато криминално досие

Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс

Вижте ги:

Какво е да имаш връзка с емоционална личност Какво е да имаш връзка с емоционална личност

За тези хора романтиката е нещо съществено

Кои физиономии и мимики издават, че харесваме някого Кои физиономии и мимики издават, че харесваме някого

Вижте какво показва проучване

4 зодии, на които е трудно да устоите 4 зодии, на които е трудно да устоите

Ето кои са те

Скулптори-номади изваяха Пегас и загадъчна дама на плажа в Бургас Скулптори-номади изваяха Пегас и загадъчна дама на плажа в Бургас

Шедьоврите от пясък са дело на англичанина Пол Хогард и съпругата му Реми Гийрц, които преди седмица изваяха красива русалка

 

Млад красавец стимулирал Венета Райкова за новата й книга Млад красавец стимулирал Венета Райкова за новата й книга

Мистериозният любовник толкова е завъртял главата на Венета, че тя дори му посвещава корицата на осмата си книга

 

7 неоспорими истини за Везните 7 неоспорими истини за Везните

Везните са изключително лоялни

Бургаски дрифтър връхлетя с БМВ-то си в насрещното в Пловдив, разби се в бус Бургаски дрифтър връхлетя с БМВ-то си в насрещното в Пловдив, разби се в бус

20-годишен водач на БМВ-то с бургаска регистрация  "палил" гуми  по бул "Цар Борис Трети Обединител" и започнал последователно преминаване от лента в лента, но изтървал колата и влязъл в насрещното

 

Пловдив с най-евтини горива, дизел и бензин на места - под 1,70 Пловдив с най-евтини горива, дизел и бензин на места - под 1,70

Днес общият индекс на намаление за трите масови артикула по бензиностанциите е 8,659 стотинки за литър

Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei

Твърди се, че в сградата се разработват проекти за 5-G технологии

Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд

Дъщерята на актрисата Рейчъл Стърлинг уточни, че майка ѝ е издъхнала от рак, който бил диагностициран през март

 

Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка

В същото време той подчерта необходимостта да се реализира инициативата на Франция за стабилизиране на ситуацията в Ливан

 

Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия

До този момент поне 26-ма са идентифицираните с вируса

Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков

На борда имало общо 27 души - седемчленен екипаж и 20 кадети от академията на ВВС

Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо" Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо"

Единият заподозрян е арестуван на една от близките метростанции до редакцията и е 33-годишен алжирец

Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО) Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО)

Кадрите показват как мечка, ядейки риба на брега, в един момент забелязва дрона и със скок се опитва да го удари с лапата си

Протести в Марсилия след затварянето на търговските обекти заради коронавируса Протести в Марсилия след затварянето на търговските обекти заради коронавируса

Протестиращите, както и властите на втория по големина френски град, заплашват и със съдебни дела

Арестуван застреля полицай в лондонски участък Арестуван застреля полицай в лондонски участък

Извършителят е задържан

Джихадист кла с мачете четирима души край старата редакция на „Шарли Ебдо“ Джихадист кла с мачете четирима души край старата редакция на „Шарли Ебдо“

Състоянието на двама от ранените е критично, нападателят е арестуван

Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Днес Лукашенко просто излезе в пенсия, единственият лидер съм аз. Виц на деня Виц на деня Една Баба, дето лее куршум, викаше:
- Куршумът, бабе, лекува всичко!
Дон Вито Корлеоне изгради империя на това лечение. Права е бабата!
Виц на деня Виц на деня Жена се прибира с 12 бутилки вино, 2 бутилки уиски, 1 водка и 2 хляба. Мъжът ѝ:
- Гости ли ще имаме?
- Не!
- А защо ни е толкова хляб?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Връзката трябва да е 50 на 50. Той ми купува кола - аз я кара
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори