×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внасят вот на недоверие към кабинета „Борисов“ в парламента


Внасят вот на недоверие към кабинета „Борисов“ в парламента
Очаква се БСП да внесе вот на недоверие към кабинета „Борисов“. Изходът му зависи от решението на партия "Воля" и на депутатите от "Атака"
20 Януари 2020, Понеделник, 06:34 ч.
Автор: Флагман.БГ

 Групата на Веселин Марешки ще обяви как ще гласува в сряда

БСП ще внесе в деловодството на парламента четвъртия вот на недоверие към кабинета "Борисов", съобщава БНТ.

Поводът е водната криза в Перник и провалът в екологичната политика на правителството.

От ДПС обявиха, че ще подкрепят левицата. Двете партии разполагат с общо 104 депутатски гласа. За да бъде успешен вотът обаче, се нуждае от подкрепата на 121 народни представители. Изходът му зависи от решението на партия "Воля" и на депутатите от "Атака".

Групата на Веселин Марешки ще обяви как ще гласува в сряда.

От "Атака" се задоволиха със задаването на 5 въпроса към социалистите.

Това е четвърти вот на недоверие за третия кабинет на Бойко Борисов. Предишните три бяха за провали в сферата на здравеопазването, сигурността и корупцията. Всички се оказаха неуспешни, а гласуванията завършиха с повече от 130 гласа за управляващите.


В категории: Политика


6
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
6
Коментара по темата
6.
Данчо щайгата
20.01.2020 14:49:52
0
0
Продажните боклуци Волен и Магарешки няма да пуснат кокала
5.
Комшия
20.01.2020 10:10:59
1
4
Мен ме интересува какво е мнението на посланик Херо Мустафа за предстоящия Вот на недоверие
4.
Дълбоката Държава
20.01.2020 08:44:43
3
2
В България се върна г-жа Геополитика. Ние винаги сме били геополитическа земя. И Борисов е абсолютно безпомощен пред тази проблематика. Той може да предложи само елементарни, примитивни хитрости. Цялата текуща днешна проблематика има един общ знаменател - това са проблемите на българския суверенитет. Борисов, след като спечели недоверието на американците - те не обичат такива хора, и след като имаше надежда да се разбере с Путин, но на Путин не му е до спасяване на българския елит. Всичко стана някак си по Фелини. В един момент халюцинациите трябва да свършат, самодоволното щастие се изчерпва, както стана в любимия ми филм "Корабът пътува" на Фелини - в края на филма се появи лодка с носорог в нея. Реалността се връща с гръм и трясък. Всички ще трябва да се срещнем с принципа на реалността. Българският политически елит, пък и ние покрай него, до голяма степен живеехме в света на сънищата си и измислиците си. А сега трябва да можем да кажем: Je suis Бойко и да поемем вината си и отговорността, тъй като Борисов е просто Божието наказание за нашите грехове. И не бива да се сърдим на него, а да се запитаме на кого се сърдим - на себе си се сърдим; на кого се смеем, - на себе си се смеем. Той е огледалото на българския преход, точно както Ленин каза, че граф Лев Толстой е огледалото на руската революция. Така че да оставим горкия човек, той тепърва ще страда и ще преживява, а да се замислим за най-дълбоките причини за това, което стана.
3.
Вашингтон
20.01.2020 08:41:29
1
10
Днешният български политически елит се интересува само от персоналното си, семейно и групово забогатяване и стабилизация, но грижата за политиката като социално тайнство, като механика за "производство на живота утре", я няма. Има успокояване, абсолютно и подсъзнателно, че на нас американците ще ни кажат, ако не те, ще ни кажат европейците. Важното е, че този път сме с победителите. Този тип стратегеми никога не водят до добро, вече виждаме накъде водят.
2.
Вашингтон
20.01.2020 08:40:01
1
9
Има гърчове, има просто въргаляне в локвата на всекидневието, има хитруване на дребно. Няма проективен елемент в българската политика, няма мислене за това какво има отвъд хоризонта, няма вслушване в гласа на Съдбата. Има вслушване в куркането на червата, има храносмилателни проблеми по-скоро, от масата на властта се чуват звучни мляскания и уригвания, но няма съдбовност и дори няма политически патос, който съпровожда всяка сериозна власт. Донякъде можем да се успокояваме от това, че българската политическа система е скрито-колониална и, както ми каза един български полковник от сегашните въоръжени сили: ако нещо се оплеска съвсем, нашите партньори от Вашингтон ще ни светнат какво да правим. Това е успокоението на колониалния елит, че друг ще му носи отговорността - Америка ще ни брани, Европа ще ни храни, а ние ще разказваме спомени от тоталитарните зверства, на които сме били жертви. В този смисъл ние наблюдаваме краха на измислената политика от 10 ноември 1989 г. насам.
1.
Дълбоката Държава
20.01.2020 08:36:00
1
5
Медиите са продължение на живота и ако животът е пошъл и дребнав, медиите не могат да бъдат искрящи от творческо вдъхновение. Чувствам се като член на амазонско племе, което живее изолирано от големия свят. Българското общество има нужда от подмяна на елита.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори