×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как висшето образование се превръща в акцент на Бургас


Как висшето образование се превръща в акцент на Бургас
Зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева уточни, че се предвиждат общински стипендии за успешни студенти
17 Януари 2020, Петък, 18:29 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

През тази година администрацията ще наблегне сериозно на висшето образование, цели осъществяване на пряка връзка между училище, университет и бизнес

Студенти от бургаските университети ще получават стипендия от общината от първия семестър на първи курс. Това е част от новата програма за развитие на висшето образование в морския град - „Успешен студент“ и ще цели затварянето на кръга между средно образование, ВУЗ и бизнес и задържане на младите хора в Бургас. В момента това е голям проблем пред града - над 80 % от учениците в елитните гимназии напускат Бургас, след като завършат средното си образование, което отваря огромна пропаст пред университетите и бизнеса, търсещ квалифицирани кадри.

"Такава практика няма никъде другаде в България", обясни пред Флагман.БГ зам.-кметът по здравеопазване и образование Йорданка Ананиева. 

Размерът на месечната стипендия се уточнява с ректорите, ще се дава участие в различни научни разработки и практически проекти.

„След бурното развитие на средното професионално образование в Бургас, което бе приоритет на екипа на Димитър Николов през предишния мандат, 2020 г. поставя логичното начало на стимулирането на висшето образоваие. Акцент в това развитие ще са приоритетните за града специалности - разработка и поддръжка на софтуер, медицина и инженерни направления.  Целта на новата стипендия е да покажем на бъдещите и настоящите студенти, че обществото вижда техния труд, вижда техните успехи. И по този начин те да станат разпознаваеми и за бизнеса“, обясни Йорданка Ананиева. 

Тя обясни още, че двете висши учебни заведения в Бургас от тази година ще предложат и нови специалности. В университет „Проф. д-р Асен Златаров“ ще може да се изучава „Виртуална реалност“ и „Медицинска апаратура“, докато в Бургаския свободен университет ще се акцентира върху специалности в направление транспортна техника, което е в унисон с новооткритите професионални паралелки в ПГМЕЕ, Професионалната гимнназия по транспорт и ПГЕЕ „Константин Фотинов“

В същото време стана ясно, че няколко ще са основните приоритети в развитието на висшето образование през 2020 г. На първо място, по думите на Ананиева, стои допълнителното развитие на Медицинския факултет към университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Укрепването му след успешния прием в края на 2019 г. е ключова стъпка към налагането му като една от най-добрите медицински академични институции. В тази връзка е предвидено изграждането на генетична лаборатория, която ще може да се ползва едновременно и от преподаватели, и от студенти и ще е безценна от практическа гледна точка за професионалното развитие на бъдещите специалисти. 

„Всичко това, разбира се, е насочено и към втория приоритет – построяването на нова университетска детска болница в Бургас“, допълни още зам.-кметът по здравеопазване и образование, която пое с този ресор след изборите в края на м.г. за учудване на мнозина.Всъщност обаче ходът от страна на администрацията се оказа изключително стратегически, тъй като на практика така се обединяват два от най-важни приоритета в програмата на кмета Димитър Николов, а те са взаимосвързани в контекста на новооткрития Медицински факултет. Самата Ананиева пък е с ресор „образование“ още от първия мандат на Димитър Николов през 2007 г.

„Това обаче не значи, че развитието във висшето образование ще е само ва тази насока. Държим Бургас да се развива и в посока информационни технологии, тъй като броят на IT фирмите, които търсят подготвени кадри тук, се увеличава с всяка година“, категорична е Ананиева.

Флагман.БГ разговаря с нея и за образованието в Бургас като цяло с основен акцент предстоящите ремонти на училища и детски градини, както и придобиването на така желаната функционална грамотност от учениците. 

Подробности по темата и детайли за един от най-наболелите проблеми, свързан с две бургаски училища в една сграда, очаквайте в интервю!
 


В категории: Бургас


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
40
Коментара по темата
40.
Запозната
20.01.2020 17:49:52
0
1
Г-жо Ананиева,след като позволихте във всяко СОУ да има професионална паралелка,без необходимите специалисти,машини,техника е излишно да говорим за някакъв преоритет,това е само хвърляне на прах в очите на хората и чист популизъм. Но донякъде Ви оправдавам, защото се доверявате безрезервно на "специалистите" от РУО Бургас. Представят Ви грешна информация и всичко това ще лъсне след няколко години. Не им вярвайте,тях ги интересуват само личните интереси-нищо повече. Направете си Ваши независимо проучване. Колко от тези деца от соу- та работят по специалността?а не какво ви се подава като информация.
39.
Ами така е
19.01.2020 22:25:02
0
19
Госпожо Ананиева, не забравяйте, че ние, бургазлии ви избираме! И сте длъжна да защитавате нашите интереси! Ако не можете, хващайте си чантата и вие и заминавайте в друг град на гурбет!
38.
така явно няма да стане
19.01.2020 20:22:57
0
7
Ако продължат в този дух да назначават хора от други градове и да продължават тук да създават безредие, да не спазват никакви писани и неписани правила ще си потърсим правата в Министерство на образованието, в Комисията за етичност на ГЕРБ, ако трябва и лично на Бойко Борисов ще докладваме! Ще ни гонят от родния град! Безсрамие!
37.
Flagman
19.01.2020 16:31:41
0
2
Za meleto v aitoskata dikoteka sno6ti 6to ne pisaxte,kak polydqvat decata ot fal6iviq alkoxol?!?!?!??!?!!?!?!!!?!?!?!?!??Dokoga aitoskiq bql princ 6te prodava otrovi????
36.
Megadeth
18.01.2020 16:36:30
3
14
Така наречените ЕЛИТНИ гимназии, бълват неграмотници!
35.
V2
18.01.2020 15:37:58
0
28
Бургас е прекрасен град за пенсионери.Има къде да се поразходят, да напазаруват, да се прегледат. За хора от 19 до пенсионна възраст е доста по трудно, защото те трябва да работят някъде.
34.
Геноцид
18.01.2020 13:13:19
1
21
Завършила съм много отдавна и какво от това, взехме си дипломите и работим, където си намерим, но не и по специалността, която сме завършили!!!!!!!!
И защо ли?!?!?!
Защото навсякъде е шуробаджанащина!!!!!!!!!!
Няма работа, мизерници!!!!!!
Не се правете на шантави!!!!!!
Ууууууууууу!!!!!!!!!!
33.
Незнаещ
18.01.2020 12:55:32
1
13
А кои са елитните гимназии в Бургас?
И друго да попитам кое е елитно на една гимназия.
32.
Д-р Хаус
18.01.2020 12:29:39
3
23
Миналия мандат на кмета приоритет беше здравеопазването. Най-паметното нещо за тези 4 години бе, че затриха единствената читава болница за кардиохирургия, изградена с много труд и любов, настанихте на мястото й някакво недоразумение, разбихте екипа и пръснахте пациентите да се оправят кой както може.

Пари се наливат само в КОЦ-а, но в Бургас не живеят само онкоболни! Пълна трагедия са другите болници!

Сега приоритет било образованието. Не ми се мисли какви ще ги сътворите там.

Най-добре правете градинки, това го можете, а е и най-безолезнено.
31.
До 30
18.01.2020 12:14:07
1
28
Градът наистина е пред затриване. Няма качествена и добре платена работа. Сега се запитайте защо? Явно няма сериозни работодатели. Нали имаме пристанище, летище, магистрала? Явно и това не е достатъчно, тогава какво не достига? Отговора е човешки капитал. И не разчитайте на завършващите във Варна, Пловдив, София, чужбина, защото те едва ли ще се върнат тук, устроили са се там. Единственото решение е обществото да настоява за подобряване на качеството на обучение и престижа на университетите и училищата в Бургас, това е спасението, за да има тук работа и млади хора. Доказано е многократно, че работи в развитите страни, всичко друго е измислица. Видяхте, че само с магистрали не става..
30.
do 27
18.01.2020 11:36:33
1
32
Истината е, че тези проекти са проформа и ги правите само за да крадете. Достатъчно висшисти избълвахте и има специалисти и университети бол в Бургас, да залеете цяла България, но класните избягаха и бягат! На вас умни и кадърни хора не ви трябват, а само наведени и надупени! Политиката ви започна да дава реални плодове и истината да излиза наяве. То само с крадене не става, иска и далновидност! Градът ни е пред затриване!
29.
До Някой
18.01.2020 11:33:35
13
2
А ти пък си по- злобен от стара мома и тоталитарна соц. лелка, взети заедно
28.
?
18.01.2020 11:24:23
1
20
Добре де,назначете в Община Бургас някой,който да разбира от мода и да знае какви са изискванията за облекло,маниери и говорене,т.нар. съветник.Като гледам общински служители как се обличат,поддържат и говорят,ами направо сте си трагедия. Все пак са лицето на общината.Не може да ми ходите с плетените блузи,мазни коси,костюми с бели чорапи и да не можете да вържете две думи на кръст.
27.
До kaputt
18.01.2020 11:07:51
6
10
Искаш да даваш акъл, а не знаеш елементарни истини. Например, че когато дойде един читав инвеститор, първото нещо, за което пита е има ли университети и училища, които да обучават необходимите му кадри. Защото, ако той сам си ги обучава, ще му излезе много скъпо, а без хора, не може да има производство. Без университети, няма млади хора, няма инвеститори и Бургас окончателно ще се превърне в село. Това е чистата истина, колкото и да не ви се иска.
26.
Някой
18.01.2020 10:48:05
3
34
В Бургас университети няма. В Асен Златаров учат от айтоския балкан. Те български не знаят. В БСУ вече никой не учи. Пред затваряне е. Нивото на преподаване и в двата университета е много ниско. Студентите минават просто за да има студенти. Преподатателите са от соц време. Разни тоталитарни баби, дядовци, стари моми и педали.
25.
kaputt
18.01.2020 08:52:51
1
16
Тъй като няма идеи за привличане на външни инвестиции, нито пък има идеи за създаване на производство което да заема някаква пазарна ниша за износ то започват да се мислят най елементарните начини да се вкарат пари в града пак за няколко човека , университетите са естествено най лесния начин защото не ти трябват машини, материали и специалисти а просто едни демагози с купени дипломи които да се правят на преподаватели, едни зали в които да настаниш лекциите и схемата е готова , ето 3000 студента по 1000лв на семестър =3млн на семестър или 6млн на год , какво ти трябва още.
Това са елементарни селски тарикатски схеми, защото обшинарите нямат нито акъла нито кръгозора за да се измисли нещо повече, а основния проблем е че всички сте сложени от татко и батко ,връзкарчета и хора на някой, има много по продуктивни и креативни хора в града но вие искате те да работят бармани и продавачи а не да ви дават акъл , видиш ли ние сме прости а вие сте умни щото сте на хранилка , ще ви гледаме сеира , софиянци никога няма да ви дадат
24.
Някоя
18.01.2020 08:26:40
7
10
Аз съм работеща майка студентка. Не получавам никаква стипендия, защото се обучавам в задочна форма на обучение. Срамота!
23.
Нана
18.01.2020 08:14:48
1
28
И къде ще работят след ксто завършат? В липсващата икономика ли? Особено инженерите ... Може би ще ремонтират дупките по пътищата или очертават "сини зони".
22.
отврат
18.01.2020 08:12:22
0
28
Негативизъм има , защото на хората вече им писна от тази горе на снимката и още няколко да не създават никаква възможност и малкото работни места да ги дават на хора, които не са от Бургас. Дошли от другия край на България, разни некадърници, някои дори неустановени и им дават постоянни работни, държавни места, а бургазлии се чудят какво да правят! Защо назначвате тези измисляци пред бургазлии? Защото има много работни места ли?!
21.
Той
18.01.2020 07:54:57
0
23
Много изтрещяло мислене... Не е ли много по рационално да има добре заплатени работни места?? И където и да отидеш да учиш, да имаш възможност да се върнеш в Бургас и да работиш тук.... И като ги има тези училища какво от това?? Завършват ги и пак в София или Европа.... Отделно дето бургаските вузове никой не ги взема на сериозно... Трябва да има развиваща се икономика инвестиции добре платени работни места, и тогава нещата ще се случат.... Останалото е демагогия
20.
емигрант
18.01.2020 06:43:49
6
4
Много и различни мнения но толкова негативизъм за бога хора , не е здравословно. Ако ние гражданите на този град не мислим за нас , за него , кой тогава. Правилно се поставя акцент на тема образование .
И защо нашите деца да отиват някъде да учат , ако имат тази възможност тук в
градът,Естествено, важно е да има
• добри преподаватели ,
• добра база
и това следва да се поставя на първо място.
Много е важно учащият да има практика, ангажимент в тази посока на бизнеса .Дали от средно или висше учебно заведение , да има някаква
обвързаност , къде може да работи . ако е нужно финансово стимулиране от страна на фирмите .
Следва много работа за задържане на младите хора . ако няма стимулиране добро заплащане , възможност за устройване няма как да стане . Това , че много тръгват към София , Бургас има доста по добри възможности в тази посока .Така , че следва работа и пак работа .
19.
Човек
18.01.2020 02:03:39
0
18
Това е производство за износ, всеки бяга на вън. Тук заплащането е неадекватно. И най-вече всичко това е поредната хранилка за професорчетата, те са на второ място след генералите по хрантутничество и въздух под налягане. Има и изключения разбира се минимални. Няма по-хубаво от държавната хранилка. След няколко години ще останат само държавни хрантутници, някой друг специалист, който може да заработва прилично и малко жмел.
18.
Аз
17.01.2020 23:49:50
1
23
Стига пускате тези статии продължавате да се опитвате да заблуждавате ама вече никой не ви вярва а пък и вие знаете че това не е вярно бургас се държи на приходящите от ЯмболсКия край града интелектуално се срина а и добрите преподаватели в ПМГ и НЕГ са вече последните Моника ни. Няма връщане назад.
17.
до 6.
17.01.2020 23:46:13
2
11
Ела да се видим тъпчо, аз съм роден и израсъл в Бургас, роден съм в Изгрев, където семейството ми преди това е било в Атанасово (по - ново му Изгрев). Та кое според тебе ми е селото, че не разбирам?
Хората в коментарите ясно го казват, да се въведе като едно време пропусквателен режим и чекундурите от селата да не могат свободно да идват в града. Само така ще се утървем от тях. В момента хората, които живеят домен с последните краднати пари са купили апартаменти тука, а селата от които са дори не се намират в близост до Бургас. Аз се чудя за какво са ни такива крадливи селяци в града и не намирам отговор. Една част от тях дори не смятат за редно да си плащат осигуровките толкова са нагли!
16.
До номер 14
17.01.2020 22:41:38
8
6
Дъртак, ти дойде от Странгята в Бургас.Спирай бастонките вече, правиш много грешки.
15.
fen
17.01.2020 21:20:35
2
15
тая едно нещо два пъти не казва ама няма кой да потвърди научния елит го унищожиха за сметка на послушния.
14.
ХХ
17.01.2020 21:12:27
3
6
При топо 100% от елитните гимназии напущаха Бургас и после вероятно 70-80% се връщаха (и не заради жителството).
13.
нонаме
17.01.2020 20:54:23
0
18
Не знам къде ще наблегне администрацията, Вие наблегнете на техническите грешки. Пише се сериозно не СЕРОЗНО, защото има разлика. В wordpress нямате ли коректор на кирилица?
Освен образование трябва и стаж, къде ще е като няма работни места?
12.
до една бургзлиика
17.01.2020 20:35:26
3
22
Много ви е грешно инфото ,в престижните университети в столицата ,учат деца от ППМГ и АЕГ ,а НЕГ заминават за Виена ,където няма значение какъв ти е успеха , учат евтино ,като първата година определят за каква професия са подходящи , много престижно!!!!!!!!!!!!!
11.
до 10.
17.01.2020 20:30:59
3
14
Затова ли тази година имаше 2 незати места след 4 класиране , АЕГ задмина НЕГ .
10.
Една бургазлийка
17.01.2020 20:25:27
0
37
Бургас е със затихващи функции.Може да се привлекат млади хора от региона.Всичко читаво се реализира в София или Европа.Възпитаниците на ПМГ и НЕГ са лицето на Бургас,но са в столицата и престижни университети.
9.
До 6
17.01.2020 20:14:11
0
22
Някои поне са от околието, а сега вече ви натрисат от г*за на география! Като сте много кадърни, защо не си останахте там? Скапахте града и прогонихте класните бургазлии, селяндури!
8.
Дрън дрън
17.01.2020 20:04:43
1
41
Тази леля има ли студент в семейството си, че да е наясно? Кой точно от випуска на ПМГ ще задържиш в Бургас с измислената си стипендия? Или от Английска? Какво точно ще работи този студент в Бургас? Какви са перспективите му? По-добри от София? Едва ли.
Ще задържите младите друг път. Колкото ще построите и детска болница. Ще залъгвате хората с приказки, докато минат парламентарните избори, та ГЕРБ да не загуби гласове.
7.
Професионалист
17.01.2020 19:55:00
1
29
Чак пък бурно развитие на професионалното образование.
Измислени специалности без приложение.
Директори- непрофисионалисти, но лоялни калинки.
Колко бургаски проф гимназии имат дуално обучение?
Колко зрелостници работят по специалността си?
Това е статистика, другото е само думи...Рибата се вмирисва от главата...
6.
до 4.
17.01.2020 19:51:34
11
15
Вие бургазлии от кои околни села сте дошли ? Защо всяка неделя ходите на село при баба ? Не съм срещал бургазлия без село ,айде визи и на вас , забравихте че в началото Бургас беше село.
5.
КрантЪ
17.01.2020 19:49:54
2
14
Кви университети?! Направете кенефе през метър да сме доволни и щастливи!
4.
..........
17.01.2020 19:30:58
2
29
От всички паланки ги събрахте,устроихте и още продължавате! До вчера са низали тютюн, а прости и нагли до безобразие! Унищожихте Бургас и бургазлии! Крайно време е да ви изметем и да сложим визи за Бургас!
3.
до 1.
17.01.2020 18:56:41
2
32
Селяните също ядат хляб ,радвам се че учат в университетите в Бургас ,и след това стават Директори.Руенския Балкан какви кадри ражда?
2.
Пешо
17.01.2020 18:36:50
3
41
В умрелият БурГаз студентите са предимно от Сливен и Ямбол а от Бургас и градчетата около Бургас бягат към Пловдив и Варна.
1.
До баба Дъртофела!
17.01.2020 18:36:31
3
41
Чудесно! Сега ще дойдат всичките селяндури от цяла България, а ще продължите да гоните бургазии, поради липса на всякакви перспективи в този умрял град! От кол и въже, послушни, миризливи цървули събрахте и им дадохте работа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори