×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Адвокат съди АПИ заради ограничението от 90 км/ч на АМ "Тракия" - излязло му солено


Адвокат съди АПИ заради ограничението от 90 км/ч на АМ "Тракия" - излязло му солено
Адвокат Атанас Костов получава фиш от 650 лева за превишена скорост на същата тази отсечка
11 Януари 2020, Събота, 13:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Над 8000 шофьори не са спазили позволената максимална скорост по аутобана между Стара Загора и Чирпан

40-километров участък от автомагистрала „Тракия“ е изпитание за шофьорите. И за техните портфейли. Трасето в района между Стара Загора и Чирпан е трудно да преминете без риск от морска болест, заради вълните по асфалта. Затова участъкът е с ограничение на скоростта от 90 км, въведено от АПИ през 2018 г.

Направено е пълно обследване и са набелязани всички необходими мерки, за да бъдат отстранени дефектите в компрометираната отсечка, казват от пътната агенция. Ремонтът на участъка от Стара Загора до Чирпан по автомагистрала „Тракия“ не е започнал и слабо вероятно да започне тази година, защото не са налични необходимите пари.
„Стойността на ремонта се оценява на около 60 милиона лева“, изчислява инж. Иван Досев - член на Управителния съвет на АПИ, предаде бТВ.

Междувременно отсечката продължава да бъде със скоростно ограничение от 90 км. Скорост, която над 8 хиляди шофьори не са спазили. И им е излязло солено.

Адвокат Атанас Костов получава фиш от 650 лева за превишена скорост на същата тази отсечка. И завежда първото съдебно дело срещу Агенцията за пътна инфраструктура. Юристът често пътува по магистрала „Тракия“, за да се явява по дела в София и Пловдив, а в конкретния случай е имал случай в Стара Загора. „В конкретния случай не съм забелязал знака за ограничението на скоростта“, заявява адвокат Костов, който е разбрал за него едва след като е получил фиша. Но според него този знак е незаконен, защото по закон такова ограничение може да се въведе само при ремонт, но такъв не е започнал, нито планиран.  Що се отнася до становището на АПИ, че не могат да ремонтират въпросния участък на магистралата, Костов е категоричен, че „няма как виновното поведение на българската администрация да ни бъде вменено на нас, след като сме платили данъци и винетки“. По закон АПИ са длъжни да осигуряват „скоростно и безопасно“ движение по пътната мрежа.


В категории: Темида


51
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
51
Коментара по темата
51.
Четете преди да пишете тъпи коментари
14.01.2020 11:55:25
0
1
От статията става ясно, че адвокатът ще съди АПИ за незаконно поставени знаци за ограничение на скоростта, а не МВР, че са му наложили глоба 650лв. Друг е въпросът дали му е основателна претенцията. Това съдът ще го реши.
50.
арт
13.01.2020 13:34:44
0
4
Прав е адвоката. А тъпанарите да мълчат. На платени данъци да не караме нормално е извръщение
49.
За да сте информирани
13.01.2020 12:00:40
0
5
Според мен, 2 милиона овце собственици на леки автомобили, не разбират как група превозвачи им прехвърлят тяхната част от сметката с услужливото съдействие на администрацията (която задължително се притеснява за техния бизнес!)
48.
За да сте информирани
13.01.2020 11:57:40
0
2
Приходите от тол такси във всички западни държави, на които искаме да приличаме, са разделени така 1/3 се плащат от леките автомобили и 2/3 се плащат от товарните автомобили. Т.е 1/3 от гражданите и 2/3 от бизнеса. Без значение на вида система, с която събират парите. В някои държави леките автомобили дори са освободени, пътни такси се събират само от товарните. Освен всички останали причини, това е така и защото реално товарните автомобили разрушават пътищата, а не леките, застъпен е и елемента на справедливост. И хората са доволни.
В България е точно обратното. Леките автомобили заплащат 2/3 от сметката, а товарните 1/3. По-точно България е единствената държава, в която е така. Данните са публични, вижте ги.
Сега собствениците на товарни автомобили ще протестират да плащат още по-малко
47.
Петър
13.01.2020 07:31:24
0
1
Не го твърдя аз, а адвоката, който вече е завел дело! За умна кратуна си затваряй плювалника!
Мунчо,
Човекът казва, че пътува често между две точно определени точки (Пловдив-София)!
46.
Мунчо
12.01.2020 20:49:43
5
0
Този адвокат които твърди че пътува често как така не е видял знака .Най корумпираната прослойка на държавата .Станаха милионери със наглоста си .
45.
ДО 43 И 44 Петър ли си админа ли си ??????????????
12.01.2020 18:24:18
0
0
Все тая!!!!!!! Написаните твърдения са БЕЗСМИСЛИЦА от гледна точка на ТЕОРИЯТА И ПРАКТИКАТА в правото!!!!Всеки който изразява такива ТВЪРДЕНИЯ се характеризира с думата ИДИОТ//от гръцки означава НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ в дадена област необразован прост човек който не разбира смисъла/////Дай отговор ИДИОТО!!
44.
Петър
12.01.2020 17:11:23
0
2
Интересното е, и друго!
Адвоката казва, че тези знаци са там според заповед на АПИ от 2018 г.!!! А съм убеден, че тези знаци, на този участък са от от преди това.
43.
Петър
12.01.2020 17:07:37
0
4
Човекът няма да съди АПИ заради наложената незаконно глоба! Ще съди АПИ заради убийствените пътища! Така разбираш ли? Глобата ще си я плати както потретих, и ще му бъде възстановена от всички Нас, защото АПИ сме всички Ние, а не частна структура! Кое не разбираш?
Глобата не е вреда бе човече! Чуваш ли се какви глупости блещиш? Вредата е във престъпното проектиране/изпълнение на пътища, за което вина имат длъжностните лица от АПИ!
Как да разбираш, като си се вперил като кон с капаци в глобата, и в щетите?!
Прокуратурата в този, и състав няма да направи нищо, потретвам! Защото е част от мафията, която убива по пътищата!
42.
ДО 41 Петър
12.01.2020 13:56:01
0
1
Не разбирам БЕЗСМИСЛИЦИТЕ КОИТО СИ НАПИСЪЛ НЯКАКВА МЕШАВИЦА НЯМАЩА ПРАВЕН СМИСЪЛ!!КАКВИ ПРОБЛЕМИ ЧАКАШ ДА ТИ РЕШИ ПРОКУРАТУРАТА???????????ТЯ НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИ ТЯ Е ДЪРЖАВЕН ПРАВООХРАНИТЕЛ!!!!!!Адвоката е претърпял вреда /ГЛОБА И НЕПРИЯТНОСТИ//ЗА КОИТО ЩЕ ПРЕДЯВИ ИСК И ОБЕЗЩЕТЕН ОТ СЪДА !!!!ТОЧКА!!!!!ТИ ИЛИ СИ ИДИОТ ИЛИ СИ АДМИНА ОТ ФЛАГМАН //подържаш огъня//
41.
Петър
12.01.2020 13:18:06
0
0
Човекът не е пострадал! Вменено му е нарушение, което му коства глоба, а от това не бонус, а малус! И, не само на него!
Разбирам те, но това не решава проблема!
Прокуратурата няма да започне нищо, както ти го написах!
Продължението ти го написах, но надали ще стане с такива адвокати, и най-вече с такава Прокуратура!
40.
до 38 НЕМИСЛЕЩ
12.01.2020 11:47:12
1
3
Ами щото е адвокат и е УЧИЛ И ЗАВЪРШИЛ ПРАВО!!!!Той не е зарзавадчия //КОЙТО СИ ИЗМИСЛЯ ПРАВА И ЗАКОНИ ВМЕНЯВАЩИ ВИНИ И РЕД ГЛУПОСТИ///Защото знаейки закона е видял че е НАРУШЕН И ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО 2000–3000х лева!!!ПО ВАЖНОТО ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ХИЛЯДИТЕ КЛИЕНТИ!!!Ти ако си ПОСТРАДАЛ няма ли да искаш да спечелиш ТАКАВА СУМА ааааааааааа???????????
39.
до 37 Петър
12.01.2020 11:33:13
0
0
Приятелю ти май не четеш /ти писател не читател/!Или не разбираш смисъла на написаното!СЪДЪТ ПОСТАНОВЯВА ПРИСЪДИ СПОРЕД ФАКТИЧЕСКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В НАРУШЕНИЕ НА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"""""""КОНКРЕТЕН ТЕКСТ ОТ ЗАКОНА""""""""""""!!!!!!!!!!!!!!!Теста гласи че не може да бъде ограничавана скороста по магистралите //освен при РЕМОНТ А ТАКЪВ НЯМА//Съдът ще ПОСТАНОВИ ПО ЗОДОВ ДЪРЖАВАТА//от хазната/ДА ОБЕЗЩЕТИ ПОСТРАДАЛИТЕ ГРАЖДАНИ//за материалните и нематериалните вреди//// И ТОЧКА!!!Чиновника не носи отговорност ПО ЗАКОН ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ВРЕДИ.РАЗБРА ЛИ Петре??????????????????точка ПРОЦЕСА свършва с постановяването от СЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЗИ ПРОЦЕС НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРУГИ ПРОЦЕСИ ЗА ""ВИНИ""!!!!ВИНИТЕ СЕ УСТАНОВЯВАТ ОТ ПРОЦЕСИ ПО НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС!!!!!!!!!!!!!!!!ИСКОВЕ СЕ ПРЕДЯВЯВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ////в защита на обществения интерес///Ти ЛИЧНО ИМАШ ПРАВО ДА СИГНАЛИЗИРАШ ПРОКУРАТУРАТА И ТЯ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ НАРУШЕН ЛИ """КОНКРЕТЕН ТЕКСТ""ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ИЛИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО !!!!ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА В ПРАВОТО///Ане както си ги фантазираш//МНОГО УПОРИТ НО ................../оставам на теб продължението.
38.
мислещ
12.01.2020 11:16:17
1
0
Адвокатчето що не заведе дело преди да му треснат глобата ?? Ама нали е отворен си кара с колкото му е кеф,а после....ма кой ми сра в гащите !
37.
Петър
12.01.2020 09:49:33
0
2
Човече, ако Съда уважи адвоката, то всеки засегнат ще бъде реабилитиран за незаконното му вменяване на вина ( в случая неспазване на знак за ограничение)!
Това би следвало да доведе, и до други дела.
Не говоря за щети, а за вменяване на вина!
Колкото до знака, той е следствие на умишлени престъпления (в буквалния смисъл облагодетелстване от некачествено проектиране, или некачествено изпълнение, или и двете! За което отговорност носят длъжностните лица, а не АПИ.)
36,
Магистралата, както е по Закон трябва да е затворена във въпросния участък, а не да се поставят знаци и да се вменява нарушение от страна на даден водач! Материалните щети от калпавия път, и да караш с 90 ще ти бъдат ли признати от Съда? Не!
Говоря за факта, че има некачествено проектиране, или изпълнение, или и двете!
Кое не разбра? Причината за този знак не може да бъде престъпление!
Този участък е на 12 години!!! А, е в това състояние от 5!!! А, имат наглостта да казат, ме ремонта щял да струвал от порядъка на 40 млн.!!! А, ти ми блещиш за нематериални щети!
36.
ДО 33 Петър
11.01.2020 21:14:53
0
4
Това е същото ако с автомобила си паднеш в дупка НЕСИГНАЛИЗИРАНА ОТ ОБЩИНСКАТА ВЛАСТ//примерно в града/водиш дело за материалните ВРЕДИ И ТИ ПЪТНИЦИТЕ СТЕ ПРАЖИВЕЛИ ПСИХИЧНИ ТРАВМЕ //уплаха//ще ви обезщетят и за тях!!
35.
до зз ПЕТЪР
11.01.2020 21:07:39
0
1
Пак не си разбрал ДЕЛА ЗА МАТЕРИАЛНИ И НЕМАТЕРИАЛНИ ВРЕДИ ЩЕ ВОДЯТ ГЛОБЕНИТЕ И ПРИМЕРНО ДОКАЖАТ ЧЕ СА ИМАРЛИ НЕПРИЯТНОСТИ В ТАЗИ ВРЪЗКА СЪДЪТ ОСВЕН ЧЕ ЩЕ ПОСТАНАВИ ДА ИМ БЪДЕ ВАРНАТ РАЗМЕРА НА ГЛОБАТА МОЖЕ И ОЩЕ ДВЕ ТРИ ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА НЕПРИЯТНОСТИТЕ!!!!!В СЛЕДСТВИЕ ПО ЗАКОН НЕ ВЪЗНИКВАТ НОВИ ДЕЛА !!!!!!!!!!!!!Петре обесними КОЙ исрещу КОГО и по КОЙ ЗАКОН????????Засегнатиге лица водят дело само за обезщетение на ВРЕДИТЕ ПОЛУЧЕНИ В СЛЕДСТВИЕ НАРУШЕНИЕНО НА ЗАКОНА ОТ АПИ//държавата/
34.
ЕТ ГЕРБ
11.01.2020 20:47:40
0
8
Смърт за АПИ !!!
33.
Петър
11.01.2020 19:45:20
0
6
32,
Не вдявам от Българско право, да!
Правото в България няма нищо общо с Правосъдието! Знаците са там от години, както написа някой, не месеци!
Ако човекът спечели делото, фактически всички глобени трябва да бъдат "помилвани". Не четеш какво пиша, а се хващаш за нещо да си чешеш пръстите!
За това написах, че ако човекъде спечели делото, то следствието трябва да са нови дела!
И, те да са са проектирането, или изпълнението!
Потретвам, докато масовата безотговорност е факт нищо добро не ни! Това трябва да бъде прекъснато!!!
32.
до29 Петър
11.01.2020 18:33:05
0
2
Личи си че не вдяваш ПРАВОТО !!НАКРАТКО :ЛИЦЕТО Е ГЛОБЕНО ЗАРАДИ ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ В УЧАСТК С ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТА 90 км/чи е заплатило 65Олв!!!Закона казва че знаци ограничаващи скороста се поставят в СТРОГО ОПРЕДЕЛЕНИ СЛУЧАИ///изредени са възможните//В СЛУЧАЯ ВЪЗМОЖНИЯ Е САМО РЕМОНТ::ПОВТАРЯМ САМО РЕМОНТ!!!!!!!!!!!!ФАКТ //когато фактите говорят и боговете мълчат А СЪДИИТЕ ОТСЪЖДАТ ПО ФАКТИЧЕСКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА///!!!ФАКТИЧЕСКОТО ОБСТОЯТЕЛСТВО Е ЧЕ ЗНАЦИТЕ СТОЯТ ОТ МЕСЕЦИ БЕЗ ДА СЕ ИЗВЪРШВА РЕМОНТ И СА ГЛОБЕНИ ХИЛЯДИ ГРАЖДАНИ///според ПРАВОТО те са законно глобини ДЪРЖАВАТА ГИ Е САНКЦИОНИРАЛА!!!Според ЗАКОНА ЗА ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ ЗА ВРЕДИ ПРИЧИНЕНИ НА ГРАЖДАНИТЕ "ЗОДОВ"!!!АДВОКАТА И ДРУГИ ЩЕ ОСЪДЯТ АПИ ЗАЩОТО СА ПОЛЕУЧИЛИ ВРЕДИ ОТ НЕЗАКОНОСЪДБРАЗЕНИЯ ЗНАК////не разследват и съдят кой чиновник е направил това –не е процес по НК////ПАРИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ ВЪРНАТИ ОТ БЮДЖЕТА ПЛЮС НЕМАТЕРИАЛНИТЕ ВРЕДИ СПОРЕД СЪДА.
31.
до 28 ЕМИГРАНТА
11.01.2020 17:57:02
1
6
Там където си ти ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ВЛАСТВА СИЛАТА НА ПРАВОТО В БЪЛГАРИЯ Е ОБРАТНО//в голяма степен// ВЛАСТВА ПРАВОТО НА СИЛАТА//силния//ОНЯ С ДЖИПКАТА Е И ЗАКОН И СЪД И ВСИЧКО //за дебилските граждани дето го избират ///ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НИ ГО НАТРЕСОХА СЪВИЦКИТЕ ""ОСВОБОДИТЕЛИ""И ТЕХНИТЕ СЛУГИ БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ!!!45 ГОДИНИ В "КОНЦЛАГЕР""С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ОТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНАТА ИДЕОЛОГИЯ В ОЧАКВАНЕ НА ""СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ И ""ИЗГНИВАНЕТО"" НА КАПИТАЛИЗМА!!!!!!!!!!!!!ПОСЛЕ ПРЕХОД И БЕЗВЛАСТИЕ ИЗБУЯЛИ МУТРИ И НАЙ ОБИКНОВЕНИ ТАРИКАТИ МНОГО ЧЕСТО В СЪЮЗ С ВЛАСТА ОГРАБИХА ВСИЧКО И МЕЧТИТЕ НА ХОРАТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ!!!СЕГА СЪЩИТЕ МЪТЯТ ВОДАТА ""РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ""С ЦЕЛ ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО И ПАРАЗИТИРАНЕТО СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЯЛОТО ТОВА ЛАШКАНЕ И ""БЕЗВРЕМИЕ""НИ ОСТАВИ НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ БЯХА ТЕЗИ КОМУНИСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ДОРИ ПО ДОБРЕ ОТ ГЪРЦИЯ С ПЕНСИИ ОТ ХИЛЯДА ЕВРО!!!!!!!!!!
30.
до ХХ
11.01.2020 17:57:01
2
2
ти си ГЕЙ
29.
Петър
11.01.2020 17:47:00
2
4
21,
Така или иначе ще я плати!
АПИ е Държавна агенция, а не частна структура! За това, и няма да спечели делото, а ако го спечели, както казах знака е турен поради причина! Тя е некачествено изпълнение! Мотива е присвояване на солодни финансови средства. Основанието е корупция не в АПИ, а в Министерството което назначава тоз и онзи в агенцията!
Чети! Казах да се съдят точно определени длъжностни лица, които носят отговорност! Самото АПИ не носи отговорност! Носят я лицата, които са си сложили подписите. Чети!
28.
емигрант
11.01.2020 16:58:56
1
8
Нямаме идеякак се строи Борисов се хвали , ама ние оито сме навън заем качествена магистрала а тук ? Некачество , да ама сега пак нови пари. Та Вие люди слепи ли сте , някои ви е взел на слабоумник . Виха може да има адвоката ама глоба за превишена скорост 650 лева , сериозно .аз имам глоба в страна на ЕС за превишена скорост 58 евро 1. на база толкова катастрофи намалете до 110 км , имате некачествени магистрали. 2. Не се хвалете, имайте контрол Борисов , това не е в България магистрала . Къде са бабунките в крaйните ленти за предупреждение
27.
ххх
11.01.2020 16:52:51
0
15
Не е ли по - добре да сложат знак "Край на магистралата" в този участък и тогава няма да има нужда от знака 90 км. става между селски път и не важи ТОЛ системата хахаха.
26.
Малоумникът
11.01.2020 16:37:35
3
22
Колко сте прости само,давате гъза без дори да ви го искат толкова сте големи шматки и роби,не гледате,че държавата ви прави законен рекет под път и над път,че дори и без да има път

Не е адекватно да има ограничение 90 на магистрала,което в прочем вече продължава към 4 години

Не е адекватно да измиват ръцете с глупости от сорта на "това ограничение е там,за да не си чупите колите" след като в цялата държава се карат бракувани барутници и трошки от Германия,Англия,Италия и т.н дето ги продават за скрап но в България идват като "нов внос"

Не е нормално също когато тея кенефи на колела минават прегледи да,го минават срещу 20 лева,може да е буташ колата до сервиза ама имаш ли 20 лева минал си

Не е нормално да не искате да влизате в правия път,но да имате претенций за Европейски заплати,Европейски закони,Европейски манталитет,след като вие сте селяндури с мозъци колкото на една кокошка

Плащайте си с кеф тогава,губете по 1 час на магистралата само защото държавата е абдикирала и не и се занимава,че на сичкото отгоре решила и да събира данък за това,че е немърлива





айде с здраве
25.
За мен
11.01.2020 16:18:19
16
8
Това са глупости на търкалета. Има знак - длъжен е да го спазва. Това е "временно" ограничение заради възникнала в участъка повреда. Друг е въпроса че закона вероятно не предвижда срок в който да се отстрани. Но адвокатите с тези хлъзгавини на закона си вадят хляба и черния хайвер и не реват. В нормална държава юрист нарушил закона поне би следвало да си трае, ама у нас хем насран хем голям.
24.
Kojcho
11.01.2020 15:59:35
1
13
Ограничението е сложено за да се избяга от отговорност, щото като си строшиш колата, шофирайки със 140 и предявиш претенция към апи, идва вежлив адвокат и ти казва, че ограничението е 90, и духаш супата..
23.
Василев
11.01.2020 15:36:02
3
21
Защо на магистрала се слага ограничение на скоростта? Това е незаконно, и не трябва да има патрули на КАТ. КОЙТО МИСЛИ ДРУГО, ДА СИ КАЖЕ...ЗАЩО!!!
22.
до 20 ами измисли го
11.01.2020 15:33:57
0
5
И дай рпредложение до законодателната комисия в парламента ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА//в Англия има закони от преди 500г–тука закони от ден до пладне ВСЕ НА НЯКОЙ НЕЩО МУ Е НЕУДОБНО SED LEX DURA LEX!!!
21.
до 19
11.01.2020 15:26:09
1
6
Глобата ще я плати като поп!!!ще си вземе парите от АПИ което ще му докари и много пострадалиКЛИЕНТИ///КОЕТО Е И ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО///СТАТИЯТА .Тук нещата са "сравнително прости"Но да осъдиш АПИ за некачествената работа /ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СЪБРАНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА В СЪДА //забрави
20.
ник
11.01.2020 15:16:49
3
12
Само дясната лента на въпросния участък е с коловози ! Лявата си е ОК ! Може да се помисли за ограничение само в дясната с цел избягвана на ПТП
19.
Петър
11.01.2020 15:12:07
0
8
18,
Знам за какво ще ги Съди! Но, все едно да осъди себе си!
Казвам за какво още трябва да бъдат съдени!
И, по-точно не самото АПИ, а длъжностните лица, които са сложили подписите си!
Масовата безотговорност трябва да бъде прекъсната, защото тя е предпоставката за смъртните случаи в България по пътищата.
Коя Прокуратура да се занимава? На Гешев ли? Нещо се обърка!
18.
до 15 петър
11.01.2020 15:01:14
1
7
Той ги съди за щети по ЗДОВ.Тази щета е поради НЕЗАКОНЕН знак ТОВА Е!Другите ЩЕТИ САНАНЕСЕНИ НА ОБЩЕСТВОТО А НЕ ЛИЧНИ С ТЯХ СЕ ЗАНИМАВА ПРОКУРАТУРАТА//АКО НЯКОЙ Я СЕЗИРА///
17.
до 8 ТОЙ ГИ СЪДИ
11.01.2020 14:51:29
3
13
Първо че знака е незаконосъобразен//ФАКТ//Тои ще ги съди по здов за щета от незаконосъобразен акт.АПИ не може да узакони този знак/САМО ПРИ РЕМОНТ/в случая не е имало такъв.
16.
Петър
11.01.2020 14:49:19
0
14
13,
Първо в Български Съд, после другаде! Където няма да защитават мафията.
15.
Петър
11.01.2020 14:47:01
2
26
Подкрепям напълно адвоката!
Също така трябва да се съди АПИ (и, по-точно експертите, които са сложили подписите си), и за некачественото строителство, което е планирано от тях!
Другият вариант е изпълнителя да не е изпълнил проекта, но това означава че АПИ е приел неизпълнен проект!
Или, трябва да се осъдят и фирмата/те изпълнител/и, и АПИ!!!
И, не според адвоката е незаконен, а според Законодателството ни! Той просто тълкува част от ЗДП, който касае ограниченията по магистрали!
14.
ОБЩИНАТА Е ИЗХАРЧИЛА НАШИТЕ ПАРИ
11.01.2020 14:33:38
2
17
ЗА УРЕД ЗАМЕРВАЩ ЗАМЪРСЯВАНЕТО ОТ КОНКРЕТНИ АВТОМОБИЛИ!!!СЪЩИЯ ОТЛЕЖАВА В КАТ!!ФЛАГМАН ИЗИСКАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТОЗИ ""ПРОЕКТ""ИЛИ НЯКОИ Е ВЗЕЛ КОМИСИОННА И ДО ТАМ!!!ПУБЛИКУВАЙТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ АКО СТЕ ОБЩЕСТВАТО АНГАЖИРАНА И ОТГОВОРНА МЕДИЯ
13.
До 8
11.01.2020 14:31:37
3
20
Друже, и аз съм адвокат и смея да мисля, че съм доста успешен такъв. Но от практиката знам, че административните съдилища в повечето случаи, решават делата в полза на административните органи.
12.
Пешеходец
11.01.2020 14:29:39
2
16
Флагман винаги нарушават Конституционното ни право, както и властта. Реално, тази власт от десет години ни трови живота и ни бърка в джоба, а Флагман услужливо им припява. Колелото обаче се върти...
11.
В КОМЕНТАР №7
11.01.2020 14:22:31
0
13
ОСПОРВАХ ПОВИШЕНИЕТО НА ДАНЪКА ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НАД ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ!ТОЗИ АКТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ Е МОТИВИРАЛ С ТОВА ЧЕ ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ ЗАМЪРСЯВАТ ПОВЕЧЕ ВЪЗДУХА///КОЕТО НЕ Е ВЯРНО///!!!!!ВЯРНОТО Е ЧЕ ИМА КОНКРЕТНИ АВТОМОБИЛИ ЗАМЪРСЯВАЩИ ВЪЗДЕХА //всеки шофьор е свидетел на видимо пушещи замърсяващи и ТРОВЕЩИ ВЪЗДУХА НА НАС ГРАЖДАНИТЕ///С ТОЗИ АКТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ИМ РАЗРЕШАВА ДА НИ ТРОВЯТ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ –СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ !!АБСУРДНО СПРЯМО ЗДРАВИЯ РАЗУМ
10.
В коментар №7
11.01.2020 14:08:20
1
14
Флагман премахнаха текста с който оспорвам законноста на общинския съвет за повишаване данъка на автамобилите над определена възраст!!Флагман крие от вас//////ПОТЪРПЕВШИТЕ граждани моите аргументи за НЕЗАКОНОСТА НА ТОЗИ АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ .
9.
АЛО ФЛАГМАН ЗАЩО СТЕ ПРЕМАХНАЛИ!!
11.01.2020 14:00:40
1
14
Първата част от коментара ми №7 /ВЪРНЕТЕ ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР НАРУШЯАВАТЕ КОНСИТУЦИОНОТО МИ ПРАН.ВО НА МНЕНИЕ!!!ПОДАВАМ ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА!
8.
до 6 ХУБАВО ПРОРОКУВАШ ДА АМА НЕ!
11.01.2020 13:54:21
7
16
Лицето е адвокат МНОГО ДОБРЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА !!Гарантирано ще спечели по ЗДОВ!!Той не е там да си губи времето и парите за този който духа.Веднага му се създава работа от над 8000клиента//според статията/
7.
ЗАКОННО Е САМО ПРИ??????
11.01.2020 13:44:40
1
11
КАТЕГОРИЗИРАНЕ ///на техническия преглед//В рамките на допустимото по норми замърсяване//ТЕЗИ С ПО ВИСОКА СТЕПЕН ДА НЕ БЪДАТ ДАПУСКАНИ ДО ОПРЕДЕЛЕНИ РАЙОНИ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ///КАКТО Е В ЦЯЛА ЕВРОПА//!!!!!!!!ДРУГОТО СА НОМЕРА НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ КАК ДА БРЪКНАТ В ДЖОБА НА ГРАЖДАНИНА
6.
ХУБАВО
11.01.2020 13:42:03
3
24
но въпреки основателността на аргументите на адвоката, защото ограничението на скоростта действа като постоянно такова(предвид неопределеността занапред във времето), ще видите че Административният съд ще реши делото в полза на АПИ. И друг път съм имал повод да кажа, че административните съдилища действат като Нотариат, потвърждаващ безобразията на администрацията, вкл. и на КАТ, но това е резултат и на безумните промени в редица закони, все в полза на държавните институции и в ущърб на гражданите!
5.
XX
11.01.2020 13:37:59
37
5
А ако имаше катастрофа пред него и пак не я беше видял?
На този трябва да му скъсат задника та да му държи няколко години.
4.
Дядо Добри
11.01.2020 13:36:06
12
31
Прав е да ги съди. Сложили са знак за ограничаване на скороста. И то не еди а цели двайсет само в едната посока. Но все пак продължава да се води магистрала, а по закон скороста на магистралите в Булгаристан си е ограничена до 140 км/час. Виж ако на някой малоумен чиновник от АПИ му беше текнала мисалта да сложи само 3 знака, адвоката и копче не може да им поиска. Знак за край на магистралата след Чирпан, след него знак за ограничаване на скороста на 90, а на Стара Загора знак за начало на магистрала. После пак щяха да ни "глозгат кокалите", но поне щеше да е законно!
3.
ДАНЪКЪТ НА ОБЩИТ.НА БУРГАС !!!
11.01.2020 13:35:31
3
20
Повишен за автомобили над определена възраст ЗАЩОТО ТРОВЕЛИ ГРАЖДАНИТЕ Е НЕЗАКОНЕН!!!!!ПРЕЗУМЦИЯТА Е ЧЕ Е НЕЗАКОННО ДА ДАВАШ ПРАВО НА НЯКОЙ ДА ТРОВИ ГРАЖДАНИТЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ !!!!!!!!!АБСУРДНО Е ИЗВЪН РАМКИТЕ НА ""ЗДРАВИЯ РАЗУМ""!!!КОЙТО ТРОВИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН ОТ ДВИЖЕНИЕ!!!!УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ В РАМКИТЕ НА ПРАВОМОЩИЯТА ВИ Е ДА СЕЗИРАТЕ АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ЗА ЗАКОННОСТА НА ТОВА ОБЩИНСКО РЕШЕНИЕ!
2.
Браво
11.01.2020 13:28:59
35
40
Бой по тиквите ненаядени
1.
БРАВО!!
11.01.2020 13:22:33
4
30
пример как държавата ///ЧИНОВНИКА –В ПОВЕЧЕТА СЛУЧАИ ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНО ЛИЦЕ//ПЪРВО::БЕЗОБРАЗНО ПРЕСТЪПНО СТРОИ/къде е прокуратурата/МАГИСТРАЛАТА!!ВТОРО НАЛАГА НЕЗАКОННИ НОРМИ И ТЕ ///слугите на народа ///БЕЗЧИНСТВАТ НАД ГРАЖДАНИТЕ –КОЧИНА В КОЯТО СВИНЕТЕ НИ ГЛОЗГАТ!!ВЗЕХА НИ ВОДАТА///крадът чрез непрекъснато недснователно повишаване на цената и// ЗАМЪРСИХА ВЪЗДУХА //заради далавери с боклуци////
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори