×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жени си говорят: Митове за мъжката сексуалност


09 Януари 2020, Четвъртък, 21:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените имаме склонност да си въобразяваме, че всичко ни е ясно, щом стане дума за сексуалните предпочитания на мъжете. Факт е, че понякога сме на светлинни години от истината за това какво желае партньорът ни. Както е истина, че в главата ни често бълбукат разни архаични митове и легенди, отнасящи се до мъжката сексуалност. От малки са ни промили мозъците с антични сексуални схващания, които твърде вероятно пречат на интимните ни преживявания, вместо да ги катализират в посока на оргазма.

Винаги са готови за секс

Господата никога не отказват секс, никога не са уморени и никога нямат главоболие. Харесва ни да си мислим така, но истината е, че мъжете не са роботи. Те също се притесняват, изпитват стрес и не им се иска по всяко време и навсякъде да се отдадат на разюздани страсти. След като нашите емоции често вземат превес над либидото ни, защо и техните чувства да не си правят каквото си поискат с креватния им ищах.

Никога не се преструват

Съжалявам, мацки, но това въобще не е вярно. Не само ние си позволяваме да се вием като млади лозници, убеждавайки любимия си, че току-що сме видели Венера от една ръка разстояние. Половинките ни също имат склонност да си фантазират оргазъм убедително, нищо че ние се преструваме четири пъти повече от тях в леглото. Оказва се, че само 47% от мъжете достигат до задоволителния край по време на секс, а 3% твърдят, че никога не свършват, докато изследват вагиналните дълбини.

Изпразването винаги означава оргазъм

Не съвсем! Еякулацията и достигането до момента, който кара мъжете да издадат удовлетворителен вой, невинаги се случва по едно и също време. Някои мъже стигат до оргазъм, без да еякулират – това е тъй нареченият сух оргазъм.

С удоволствие биха пропуснали любовната игра

Жените все още понякога смятаме, че единствената цел на мъжете е да минат по краткия път към слабините ни. Това по-скоро е валидно, надявам се, за отминали времена. Съвременният мъж се е извисил над този плътски примитивизъм и наистина се наслаждава на ласките, които предвещават отвяващи преживявания. Разбира се, понякога и двете страни бързаме да стигнем до „същината на нещата”, откъдето идва заблудата ни, че на господата не им пука за удоволствието, което ни доставят устните и ръцете им.

Отказват ни, защото не ни желаят

Дамите много бързаме да си правим грешни заключения. Обожаваме да си пълним главите с несъществуващи причини, понякога дори само за да разнообразим ежедневието си. Когато партньорът ни нежно отклони поканата ни за правене на любов, не бива да се вкарваме във филма, че той повече не е привлечен от нас. Ако има проблеми с ерекцията, нека не го отдаваме на нашите персони. 42 %от силния пол има проблеми с твърдостта на пениса си. Стресът, умората, стеснителността при първия акт между двама души, притесненията и прочие са по-честите убийци на желанието им, отколкото ние.

Харесват само жени с перфектни тела

Няма какво да се лъжем, със сигурност точат лиги по разни засукани мацки в списанията или по телевизора. Може моделите и известните актриси да са чести гости във фантазиите им, но това не означава, че търсят такъв стереотип в реалността. За мъжете, които си струват, са от изключителна важност красотата на ума ни, чувството ни за хумор, женствеността и елегантността ни. В крайна сметка господата не са идиоти, те знаят, че манекенките в пресата не са като всички останали дъщери на Ева. Повечето мъже харесват сочни женски форми и предпочитат да не крием лицата си под тонове грим. А нещото, което най-много ги привлича, е нашата самоувереност.

Мислят за секс на всеки 7 секунди

Дори и да не сте добри по математика, с помощта на калкулатор ще ви стане ясно, че това твърдение е нелепо. Да речем, че един мъж е буден 17 часа в денонощието. Ако е вярно, че мислят на всеки седем секунди за секс, малко преди да положат глава на възглавницата, ще се окажат с доста завиден актив, отдаден на плътски мисли – 8742 пъти на ден. Тогава кога им остава време да мислят за нова кола, презентации или да правят прогнози кой ще е новият шампион по бокс в свръхтежка категория.

Сексът преди важно събитие е забранен

Дами, ако получите отказ за секс, защото в леглото ви спи спортист, който на другия ден има важен мач, или пък бизнесмен, на когото му предстои важна сделка, бъдете сигурни, че ви пускат по пързалката. Швейцарски учени доказаха с прецизността на известните им часовници, че 10 часа след секса телата ни са абсолютно възстановени за обилни натоварвания от всякакъв характер. Изключение правят първите два часа след оргазма, но след това еротично бягане с препятствия, какво е в състояние да спре шампиона до вас.

Размерът на ръцете и краката издават големината на пениса

Това е един от сексуалните митове, които скоро време няма да престанат да властват. Въпреки че дължината на еректирал пенис се доближава доста до разстоянието между върха на палеца и показалеца на ръката, това не е валидно за всеки представител на мъжкото население. Или пък номерът обувки, които кандидат-любовникът ни носи, дава „ясна” представа с какво ще си имаме работа по-късно. 41-ви размер за мъжки чепик може и да изглежда като заявка за креватно бедствие, но понякога анатомията си прави неуместни шеги. Честно ви казвам!


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Ланга
10.01.2020 09:40:06
0
0
47 номер са ми ходилата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори