×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Един от най-добрите бармани в света Димитър Петровски и EVENTBARMAN със събитие на Grand Wedding Expo


Един от най-добрите бармани в света Димитър Петровски и EVENTBARMAN със събитие на Grand Wedding Expo
Специалното им събитие „Коктейлът е Емоция“ е от 14 часа на 25 януари
09 Януари 2020, Четвъртък, 16:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте защо професионалният барман надгражда сватбеното тържество на 25 януари от 14 часа

На 25 и 26 януари (събота и неделя) Бургас се превръща в сватбена столица. 5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец ще събере топ специалисти от света на сватбите, които ще го претворят в автентично сватбено царство. Ще има ревю булчински рокли и облекла за най-малките гости; тематични декорации; ювелири, сватбени агенти, фотографи, астролог, демонстрация на първи брачен танц и още много изненади за бъдещите семейства. Сред тях ще бъдат и един от най-добрите бармани по света и у нас – Димитър Петровски и колегите му от EVENTBARMAN. Освен, че ще бъдат на разположение за консултации в двата дни на Grand Wedding Expo, те ще имат собствено събитие. Повече, разказва Димитър Петровски.

- Бихте ли се представили?

- Казвам се Димитър Петровски и от над 20 години се занимавам с барова дейност. Бил съм част от екипа на редица емблематични барове у нас. Заедно с колегите си работя неуморно, за да даваме повече удоволствие и усмивки в чашите на хората. Видял съм бар индустрията от всички страни. В момента съм Бранд Амабасадор на портфолиото на Кока-Кола Хеленик. Имам възможността да се срещам с огромна аудитория, бармани, управители, собственици и ние всички заедно, да градим един по-добър продукт, тук в България. От 2013 съм част от бар група за ивенти - Event Barman. За мен това е хоби, страст, бизнес. Заедно с колегите успяхме да качим нивото и да дадем една различна визия на събитията. Правим само и единствено коктейли и наистина сме много добри в това. Надявам се и вярвам, че след много години постоянство и работа у нас, подпомагаме Национална Асоциация ХОРЕКА в промяна към по-съвременна и конкурентна на света.

- Представихте България на Diageo Reserve World Class. Моля разкажете повече за този престижен формат и участието Ви е него?

- През 2017 г. спечелих местния финал на най-престижното барманско състезание в света World Class. Изправих се пред целия бармански елит и в рамките на няколко месеца успях да премина през всички етапи на предизвикателството. Това на свой ред ми донесе и възможността да представя България на глобалните финали  в Мексико сити, същата година. Отдадеността и постоянството бяха ключовите оръжия за достигане на 13-то място в света от 55 държави. Нещо, което не е постигано до този момент. Величината на подобен тип събития на нашата бар сцена е от огромно значение за развитието ни в тази посока. Последните 10 години баркултурата у нас достига страхотни нива.

- Работите по различни събития заедно с Ваши колеги под общ бранд EVENTBARMAN. Как се случи той и какво предлага?

- В работата си като барман съм бил част от много събития. През 2013 г. се роди идеята да правя това по-организирано. Заедно с мои колеги, които в последствие се превърнаха в приятели, започнахме да предлагаме услуга, която дава нещо по-модерно в бевъриджкетъринга – или кетъринга на напитки. Така, от събитие на събитие започнахме  да ставаме по-добри, по-организирани, гостите ни харесваха. Общото ни приключение продължава вече няколко години и към днешна дата имаме зад гърба си хиляди събития. Основната ни посока е приготвяне на коктейли и това наистина е много модерно, много различно и се харесва все повече на различни аудитории.

- EVENTBARMAN ще бъдат част от Grand Wedding Expo 2020. Защо решихте да вземете участие в изложението?

- За мен организаторът на Grand Wedding Expo Гранд Хотел и СПА Приморец е институция за Бургас. Желая му още много години страхотна работа и много гости. Пожелавам и на себе си да имам възможността по-често да работим заедно. От няколкогодишното ни сътрудничество, мога да кажа, че много ни допада професионализмът на екипа. От кореспонденцията до последния работен миг нещата се случват лесно и адекватно. Обикалям много хотели в България и мога наистина да си позволя този коментар. На свой ред аудиторията е страхотна и Grand Wedding Expo е чудесна възможност за нас да представим себе си по-най добрия начин за потенциални бъдещи събития.

- С какво професионалният барман сървиз допринася за сватбеното тържество?

- О, не само допринася, бих казал, че го надгражда. За мен изглежда много по-завършено и луксозно.

- Ще имате собствено подсъбитие в рамките на сватбения форум. Каква ще бъде неговата тема и какво ще представите?

- Темата е „Коктейлът е Емоция“. Повече ще разкажем на самото събитие.

- Какви са спецификите на работата по сватбени събития?

- Това са много специални моменти, както за гостите, така и за нас като група. Коктейлите са нещо красиво и естетическо, което кореспондира с визията на една сватба. Важно е за нас да сме перфектни, защото оставаме в снимките и спомените на хората понякога за цял живот.

- Какво удовлетворение Ви носи работата Ви, включително в аспект сватбени тържества?

- Чувствам се щастлив, когато видя доволните усмивки на гостите и знам, че всичко е наред. Тръпката при организацията на дадено събитие е незаменима. Адреналинът преди старта. Всичко това е безценно.

Димитър Петровски и EVENTBARMAN ще ви очакват на 25 и 26 януари в сватбеното царство Гранд Хотел и СПА Приморец. Специалното им събитие „Коктейлът е Емоция“ е от 14 часа на 25 януари. Входът за Grand Wedding Expo е свободен. Партньор на сватбеното изложение за втора поредна година са DJ Service.  


В категории: Бургас


България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори