×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Днес е Андреевден, вижте поверието
  • За изминалото денонощие са регистрирани 4 кражби и 4 други криминални престъпления. Образувани са 8 бързи производства. Разкрити са 13 престъпления
  • 739 заразени с коронавирус за последното денонощие, 811 са излекувани
НА ЖИВО

Необикновените фантазии на обикновените мъже


07 Януари 2020, Вторник, 21:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

“Ние съвсем не познаваме хората, с които спим”, не е нужно да си Шарлът от Сексът и градът, за да стигнеш до този изненадващ извод. Достатъчно е гаджето, с което от доста време делиш легло, някоя нощ да ти сервира изненадващо, че иска да го вържеш и “нашляпаш”, или свенливо да предложи една игра, в която той...ъ-ъ-ъ... взема бельото ти назаем.

Не бързай да го обвиниш в извратеност и възмутено да се оттеглиш от еротичното поле! Защото всяко човешко същество си има своите малко или повече смахнати сексуални фантазии. И фактът, че любимият ти се е решил да разсекрети въпросното компрометиращо досие пред теб, означава, че ти гласува огромно доверие. Остава да го оправдаеш, като реагираш правилно.
Защо, мислиш, тиражът на така наречените розови романи по света е огромен? Много просто, защото те съвпадат с романтичните и еротичните ни фантазии. За силни и невероятно влюбени мъже, които покоряват сърцето (и тялото) на героинята едва ли не насила, като за целта обикновено я отвличат, завързват и т. н. Това ти изглежда напълно нормално, нали? Защо тогава да се плашиш, ако неочаквано се озовеш в някой розов сюжет в реално време? Погледни го от този ъгъл – в крайна сметка и мъжете са хора и нищо човешко не им е чуждо. В това число и екстремните похотливи фантазии. Нека да видим най-разпространените от тях.

ТОЙ ИСКА...
да го завържеш

Защо го прави?
Причината за привлекателността на този тип еротична конфигурация е еднаква и при двата пола. И тя се крие във възбуждащото усещане за безпомощност. Партньорът ти, “обезвреден” по този начин, може спокойно да се отпусне и да се наслаждава на ставащото, защото от него не се очаква да прояви каквато-и-да било активност. А отпадането на задължението да доказва, че е добър любовник, смъква огромна доза еротично напрежение от плещите му. На второ място, мисълта, че ти си пълновластна господарка на ситуацията, му доставя невероятно удоволствие – това е сигурно доказателство, че искаш секс, а не го правиш по задължение, или като един вид отстъпка. Кой мъж не обича горещите момичета?

Как да реагираш?
Ако никога досега не си го правила, си струва да пробваш. Почти е сигурно, че усещането за пълна власт над тялото му ще ти хареса. Пък и това е идеалният момент да проведеш задълбочено изследване на ерогенните зони на тялото му, без той да ти се пречка и пречи, както и да проточиш любовната увертюра толкова дълго, колкото ти душа иска. С една дума, той няма думата.

Безобидно ли е?
Завързването може да е опасно само в два случая: ако го направиш около шията или на места, където се напипва пулсът. (От самосебе си се разбира, че не бива да стягаш силно.) Или ако заспите, преди да развържете възлите, защото пристегнатите крайници могат да отекат до сутринта. P.S. Ако използвате белезници, най-добре ги купете от сексмагазин, защото професионалните полицейски не са направени за романтични цели и при по-силен натиск се впиват в плътта на китките или глезените.

ТОЙ ИСКА...
да облече женски дрехи

Защо го прави?
Според сексолозите най-често това е еднократно мъжко желание, плод на любопитство или шега. Естествено тук изключваме случаите на трансвестизъм (когато за да достигне сексуална възбуда, мъжът трябва да облече женски дрехи). Всъщност този сексуален ритуал си има своите исторически корени и се е практикувал в много древни култури – например, американските индианци са считали, че мъжете от племето, които носят женски дрехи, могат да лекуват и владеят тайната на любовната магия. А според една съвременна психологична теория причината за възникването на трансвестизмът е отговорната социална роля, която обществото налага върху така наречения силен пол: “Ти си мъж, следователно си длъжен да...” Логиката: когато облече женски дрехи, мъжът временно бяга от въпросната лавина задължения.

Как да реагираш?
Най-грубата грешка е да бъркаш дрехата със сексуалната ориентация на мъжа. И да си извадиш автоматичен извод, че щом иска да се облича като жена, партньорът ти си пада по... мъже. Защото подобен паралел е абсолютно погрешен – независимо дали става дума за еднократен опит, или трайна склонност към трансвестизъм. Все още съзнанието ти отказва да приеме гледката за нормална? Е, добре, помниш ли как във филма 9 седмици и половина Ким Бейсинджър се преоблече като мъж, нарисува си мустаци и отиде с любимия си в един бар? Това възмути ли те? Накара ли те да си помислиш, че е лесбийка? Не, нали? Става дума за същото!

Безобидно ли е?
Хората, склонни към трансвестизъм, са съвършено безопасни и определено знаят как да се забавляват. Нещо повече – в момента, в който намерят жена, за която мъжът в женски дрехи е напълно приемлива опция, те се превръщат в предани и грижовни любовници и партньори.

ТОЙ ИСКА...
да демонстрираш твърда ръка... или направо да извадиш камшика.

Защо го прави?
Тук Фройд би въздъхнал с наслаждение. И би казал нещо в духа на: “Напълно е възможно в детството да са му внушавали, че сексът е лошо нещо. Като те желае, той чувства вина и подсъзнателно иска да бъде “наказан”.
Възможен е и този сценарий – в кариерата си той е достигнал поста на ръководен кадър, на чиито рамене ежедневно лежат куп задължения и подчинени. И тайното му желание е поне за няколко часа да не носи никаква отговорност и да предаде ръководните юзди в нечии чужди ръце. Гледала си немалко филми с подобен персонаж, нали?

Как да реагираш?
Можеш да направиш всичко друго, но не и да му се присмееш. Защото ако го направиш, той ще се затвори в черупката си и ще трябва да се простиш с ключовото за всяка връзка взаимно доверие. Също така не се опитвай да изкопчиш признанието защо иска точно това. Деликатността на ситуацията се крие в това, че повечето флагелани (любители на камшици) са склонни да поразсъждават над темата едва след като са я приложили на практика. Ако си готова да се впуснеш в този експеримент, бъди сигурна, че той ще ти е повече от благодарен. Най-малкото защото по груба статистика дамите, желаещи да се подчиняват на мъжете, надвишават 9-10 пъти тези, желаещи да доминират. И на мъжете не им е особено лесно да намерят такава партньорка. Ако не си склонна да пробваш – внимателно, без насмешка откажи и не се бой, че това ще съсипе отношенията ви.

Безобидно ли е?
Да, ако внимаваш с прилаганата сила, концентрираш се само върху участъците от кожата му, “подплатени” с мастна тъкан, и не използваш тънки ремъци или – не дай си боже! – жилава пръчка.

ТОЙ ИСКА...
да упражнява насилие върху теб.

Защо го прави?
Възможно е твоят човек да иска подобно нещо, защото се чувства неуверен в себе си и изпитва нуждата да се докаже, а усещането за власт над някой друг носи именно търсеното чувство за значимост и триумф. Или просто партньорът ти е личност, склонна да доминира винаги и във всички области на живота, като пренася тази си нагласа автоматично и в леглото. Преди да си се стреснала, че си имаш работа с авторитарна, неуравновесена и опасна натура, виж и това – психолозите са категорични, че често подобно желание се появява у един мъж поради напълно безобидната липса на силни усещания. И нищо повече.

Как да реагираш?
Всяка жена си мечтае да се предаде безрезервно в ръцете на любимото същество. Е, добре де, ако се вярва на цитираната по-горе статистика – почти всяка. Така че не се изненадвай от лекотата, с която се съгласяваш на това предложение. Тя просто ти е заложена генетично. Оттук насетне най-важното е да си дадеш сметка, че независимо от подчинената ти позиция можеш да прекратиш експеримента във всеки един момент, когато ти се стори, че играта загрубява.

Безобидно ли е?
Стига той да спре веднага, след като го помолиш. За което трябва да се договорите предварително. Ако в разгара на страстта тепърва започнеш да му разясняваш правилата на играта, рискуваш да пропусне част от думите ти, ако не и всичко казано, покрай ушите си.

ТОЙ ИСКА ДА...
целува краката ти.

Защо го прави?
А защо иска да ти целува ръка? И по-важното – защо тогава ти нито се изненадваш, нито имаш нещо против? Разбира се, защото целуването на ръка е общоприето и е официален белег за добри маниери и романтика, докато целуването на краката и стъпалата лежи в дълбока нелегалност. Тоест, никой не си признава на теория, че обича да го прави, докато на практика... На практика това е един от малкото категорични жестове, с които мъжът ти показва безрезервното си обожание (и буквално ляга в краката ти). Причината за възникването на тази разновидност на фетишизма (когато привличането към партньора се концентрира върху част от него, например, дрехата, обувките, бельото или зона от тялото) все още остава неясна за специалистите. Но поне едно е ясно – мъжете са биологично склонни към нея. Иначе защо ние жените бихме се измъчвали с високи токчета, поли, чорапи със силикон и жартиери вместо далеч по-удобните равна подметка и най-прост чорапогащник или панталон?

Как да реагираш?
Да се отпуснеш и да се насладиш на невероятното удоволствие, което неминуемо ще донесат масажът и ласките на краката и стъпалата ти. Откъде сме сигурни ли? Ами, най-малкото защото върху стъпалата са разположени точки, които имат пряка връзка с всички телесни вътрешни органи. Факт, от който се възползват специалистите по китайския масаж шиацу, които масажират тази зона, за да постигнат цялостно укрепване на организма. Впрочем, възрастните хора в някои села у нас при неразположение търкалят стъклено шише със стъпалата си на абсолютно същия принцип. А в Камасутра е написано, че съпрузите, които взаимно си правят масаж на краката всеки ден, ще живеят в любов и разбирателство до края на дните си.

Безобидно ли е?
Абсолютно. Стига да не замества целия еротичен ритуал.

ТОЙ ИСКА...
да гледа теб, или заедно с теб други двойки.

Защо го прави?
Според сексолозите късно съзрелите и стеснителни мъже често проявяват склонност към воайорство. А според нас у всички мъже има по един скрит воайор и доказателството за това е неувяхващата порно индустрия.

Как да реагираш?
Преспокойно, защото това е нормално, здравословно желание. Нещо повече – възхищението в очите му, докато наблюдава голото ти тяло, ще ти помогне да изкорениш всички комплекси, свързани с външния ти вид, и да се почувстваш най-красивата жена на света (без преструвка или преувеличение). Що се отнася до похотливото шпиониране на други двойки – тук нещата действително са една идея по-сложни и притеснителни. Но има едно супер лесно решение – еротична касета или списание. С днешна дата можеш да се сдобиеш с този тип продукти абсолютно отвсякъде.

Безобидно ли е?
Да. И пак да.

Асфиксията
Любителите й смятат, че ако по време на секс дихателните пътища на човека са частично преградени (чрез леко притискане на шията например), той може да изпита невероятно силен оргазъм. Ужасно опасен сценарий.

Играта на робиня... и извън постелята
Поначало тази роля може да бъде доста привлекателна, но с течение на времето жената, която я приема, става все по-потисната, самооценката й се снижава, кариерата дава засечка и отношенията с близките и приятелите се влошават. С една дума, тя престава да живее нормално. Мъжът, който държи на подобен тип отношения, дълбоко в себе си е слаб, не е уверен в себе си и в това, че е достоен за любов. Сигурна ли си, че държиш да се съсипваш, като играеш по свирката на такъв човек?

Трамплинът
Той иска буквално да го тъпчеш, като се разхождаш отгоре му. “Още в училище си представях как разни момичета от по-горните класове стъпват по гърдите ми. Във фантазиите ми винаги фигурираха красавици, които никога не биха ми обърнали внимание”, разказва в Интернет един от поклонниците на този вид сексуална фантазия. И без да имаш диплома за психолог ти става ясно, че става дума за комплекс за малоценност. И за прекалено гледане на хард раздел порно, в което жената застава права над мъжа и поставя победоносно крак с високо токче върху гърдите на “жертвата” си. Нека тази конфигурация си остане само кинематографичен похват.
 


В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Силиконки влизат в XXL Конкурс Силиконки влизат в XXL Конкурс 30/11/2020, Понеделник 22:00 1
4 зодии, които не умеят да лъжат
4 зодии, които не умеят да лъжат 30/11/2020, Понеделник 21:27 0
Врачка реди живота на Андреа
Врачка реди живота на Андреа 30/11/2020, Понеделник 20:26 0
1
Коментара по темата
1.
Бастун
09.01.2020 11:50:50
0
0
Много педерунгели се навъдиха изглежда
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха Християн от Камено здраво фиркан зад волана, грози го сериозна присъда Спипаха Християн от Камено здраво фиркан зад волана, грози го сериозна присъда

Около 02:40 часа на 28 ноември полицаите са го спрели за рутинна проверка на бул."Даме Груев"

 

Силиконки влизат в XXL Конкурс Силиконки влизат в XXL Конкурс

Други известни мацки, които ще имат специални задачи в предстоящото шоу, са плеймектките Станислава Андреева, Анна-Мария Чернева, Деси Фотосесията, Михаела Тодорова

 

Моника Минкова се разпищоли в клип на чалгаджийка Моника Минкова се разпищоли в клип на чалгаджийка

Фурията е главна героиня в новото видео на чалгарката Алекс

 

Партията на Слави ще се яви самостоятелно на изборите Партията на Слави ще се яви самостоятелно на изборите

Изявлението на Трифонов идва в момент когато извънпарламентарните сили, подкрепящи протестите за оставка на правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, започнаха да си сътрудничат по-активно

 

Д-р Ботев: Лекарството чудо срещу Ковид се оказа Инвермектин Д-р Ботев: Лекарството чудо срещу Ковид се оказа Инвермектин

По думите му, не трябва да се използва антибиотик, защото става въпрос за вирусно, метаболитно и автоимунно заболяване

 

 

Карнобат плаче за 45-годишния Северин, който не успя да пребори Ковид-19 Карнобат плаче за 45-годишния Северин, който не успя да пребори Ковид-19

Северин е издъхнал днес след дълга битка с коварния вирус

Това ли са алоизмамниците, подлудили Карнобат? Те дори не могат да говорят добре български Това ли са алоизмамниците, подлудили Карнобат? Те дори не могат да говорят добре български

Прокуратурата намекна, че са контактували с лице от чужбина, което може да е босът или връзката с престъпна група

 

По инициатива на общинския съветник Васил Иванов: Открива се чат за оказване на психологическа подкрепа на граждани По инициатива на общинския съветник Васил Иванов: Открива се чат за оказване на психологическа подкрепа на граждани

Във Фейсбук страницата ще има възможност за чат, на който специалистите ще отговарят, а също така ще бъде предоставена и опция за видео разговори

 

Поморийският манастир затвори врати заради COVID-19 Поморийският манастир затвори врати заради COVID-19

Божията обител ще отвори на Никулден, 6 декември 2020

 

Лолита и Гришо вече не крият връзката си Лолита и Гришо вече не крият връзката си

В последните дни двамата влюбени постоянно публикуват снимки в социалните мрежи от едни и същи места

 

Емир Кустурица: Да направя филм за Кристиано Роналдо? Има мускули, пари, но къде е личността Емир Кустурица: Да направя филм за Кристиано Роналдо? Има мускули, пари, но къде е личността

C Мaрaдoнa cтaнaхмe близки. И двaмaтa cмe изрacнaли нa улицaтa, в прeдгрaдиятa, категоричен е режисьорът

 

Слуховете не спират: Тежко болен ли е Путин? Слуховете не спират: Тежко болен ли е Путин?

През януари Владимир Путин ще оповести своите планове за предаване на властта, твърди историкът Соловей

Здравето на Берлускони се влоши след COVID-19 Здравето на Берлускони се влоши след COVID-19

За това информира единият от адвокатите му

 

Brexit хвърли Лондонското сити на вълците Brexit хвърли Лондонското сити на вълците

Може да се окаже, че ако няма споразумение между Лондон и Брюксел, съдбата на финансовия център ще зависи от американските мениджъри

 

Забраниха 5G антените на Huawei във Великобритания Забраниха 5G антените на Huawei във Великобритания

Антените са определени за високорискови

 

Децата на Рики Мартин питат защо имат двама бащи, а нямат майка! Децата на Рики Мартин питат защо имат двама бащи, а нямат майка!

Мнозина обвиняват Мартин и Джван, че отглеждат децата си по грешен начин

 

Лекарска небрежност ли уби Диего Марадона? Лекарска небрежност ли уби Диего Марадона?

Великият № 10  почина на 60-годишна възраст в дома си в Буенос Айрес

 

Без прецедент: Байдън назначи само жени в екипа си за комуникации Без прецедент: Байдън назначи само жени в екипа си за комуникации

Повторното преброяване на гласовете потвърди победата му в Уисконсин

 

Само 18 нови случая на коронавирус в Китай Само 18 нови случая на коронавирус в Китай В момента в страната няма ограничения върху бизнеса Тръмп в първото си интервю след изборите: Бяха “нагласени“ и “пълна измама Тръмп в първото си интервю след изборите: Бяха “нагласени“ и “пълна измама Той отказва да признае поражението си от демократа Джо Байдън
Веселин Марешки Веселин Марешки Не съм юрист, но имам повече ум от юристите Виц на деня Виц на деня - От Бургас ли си?
- Да, как позна?
- По кашлицата
Виц на деня Виц на деня - Госпожице, вашият билет е за Харманли, а този влак е за Бургас!
- Ти да видиш! Често ли се случва машинистът ви да обърка пътя?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Програмистите чак сега разбраха, че начинът им на живот се казва “карантина”
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори