×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Махат новия Къци от сцената! Зрителите вдигнаха ръце от нескопосания хумор на Лудия репортер


22 Декември 2019, Неделя, 14:20 ч.
Автор: Флагман.бг

В началото наистина беше забавен, но с времето се изтърка и стана банален, коментират в тв средите

Само с три изречения нескопосан хумор Даниел Петканов окончателно стана за резил на сцената на „България търси талант”. По време на финала на риалити шоуто пишман водещият изръси на живо в ефир рядко дебилен виц - в стил „Къци Вапцаров”, на гърба на „златните момичета” от ансамбъла по художествена гимнастика, които изпълниха специално съчетание за публиката.

Плоската шега надигна вълна от възмущение сред зрителите, а най-засегната бе легендарната ни гимнастичка и понастоящем шефка на федерацията Илиана Раева. Говори се, че на продуцентите също им е писнало от инфантилните му изцепки на сцената и ще му търсят заместник за следващия сезон. Само ден след финала на предаването, Петканов е бил уведомен, че догодина няма да е част от екипа.

Как успя Петканов да се изложи като кифладжия? Секунди след изящното представление на грациите Лудия репортер, както още е познат Даниел от екрана, изрече извънредно идиотския майтап: „Две мутри си говорели:

- Компир, какви ще станат гимнастичките на 25 г.? - Как какви… Ние нали имаме бухалки, те също си имат - значи ще станат като нас!”.

След тази глупотевина на Петканов в залата настана неловко мълчание, а отсреща Ицо Хазарта и Катето Евро, част от журито през този сезон, потънаха в земята от срам. Зад кулисите на предаването се говори, че нелепата шега на водещия не е била по сценарий, а негова несполучлива импровизация. Това се вижда и от реакцията на дуетната му половинка на сцената – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро също се смути от нелепата смешка и опита да замаже положението

. „Иначе Дани е добро момче, има чувство за хумор, но не и точно тук”, смутолеви Кадиев в опит да замаже тъпата шега. Най-голяма аларма обаче вдигна Илиана Раева, за която се знае, че е много чувствителна, когато става дума за нейните грации. „Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдозвездите, превзели БГ-телевизиите”, възмути се съпругата на Наско Сираков. „Мило момче! Когато до теб застанат спортисти и личности от световна величина – „златните момичета” на България, до каквито се съмнявал, че някога си се докосвал, не се прави на „велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!”, изсъска още Илиана за водещия.

Не само Раева е потресена от детинското и лигаво присъствие на Петканов на сцената. За много от телевизионните зрителите той е провал като водещ не от онази вечер, а от самото начало на шоуто. Според тях преигравал на сцената, а опитите му да се прави на смешен и да забавлява търпели пълен крах.

Дори имали обратен ефект – повече дразнели. Не е случайно, че всичко живо в мрежата го сравнява с Къци Въпцаров, който навремето се прочу като разказвачът на най-нефелните вицове в телевизионния ефир. Даниел все пак поднесе извинение на Илиана Раева и гимнастичките в социалната мрежа, но това изобщо не го спаси от публичния линч. В „България търси талант” Петканов за сефте се изяви в ролята на водещ.

Той нашумя преди години като Лудия репортер в някогашното предаване на Милен Цветков по Нова телевизия. В него Петканов правеше пародийни улични репортажи, най-често свързани с гуляите в Студентски град и Слънчев бряг, както и смехотворни интервюта със силиконови плеймейтки.

„В началото наистина беше забавен, но с времето се изтърка и стана банален. Както често се случва у нас – лесно е да пробиеш на екрана, но трудно е да задържиш нивото”, разправят от гилдията за Лудия репортер. Най-големият шум около него обаче се вдигна заради съпругата му Александра Богданска. Преди 4 години Петканов се озова в устата на хората като рогоносец №1 на България, след като разбра за десетки изневери на любимата му. Двамата имаха скандална раздяла, която обаче се оказа всяко чудо за три дни. След известно време двамата се събраха във „ВИП Брадър”, а след това се ожениха и станаха родители на момче. Мнозина и до днес смятат, че цялата им история е била разгласена публично с цел двойката да държи голяма популярност и да припечелва от скандалната си слава, пише Уикенд.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
аз
24.12.2019 09:23:01
2
10
И аз не харесвам Петканов, но по не харесвам мамим Сашко. Лигава работа, но тук ще пиша за нещо друго.
Че е тъп вица, тъп беше, но пък Илиянка Раева, толкова насериозно се взема, че няма накъде. Била се разсърдила и публикувала във фейсбук рагневения си коментар. Алоууу, принциПесата ! Осъзнай се мадам, отдавна не си на сцената, а в желанието си да напомниш за себе си "публикуваш" зъчни коментари. Че фейсбука се превърна в плац за изява на сакати душевно и мисливно хора е ясно. Илиянка от бука и мъжа си ли не защитаваше, и децата си, и в работата на федерациите ки не си вреше гагата, и във ПФК Левски ли не се бъркаше със злъчни "съвети". И що да не го прави, като ѝ обръщат внимание подобно на тази статия. Само че тук ще отворя една огромна скоба. Леля Раева има толкова избирателна позиция за демонстрация на кривотата си, че човек би трябвало вече да не ѝ обръща и грам внимание. Много удобно всички забравиха, как същата тази лелка изписа един тон пумия по "ония", които в социалната мрежа поставиха на мястото нейната щерка Славея. Илиянка тогава обвини целия свят в некадърство и в това, че нищо не са постигнали в живота си ( редовно се топли с тези изрази), като "основание" за това ѝ бяха"дързостите" на майките с деца - инвалиди да възстанат в социалните мрежи срещу откровената простотия и аругантност в едно долно изказване на дъщеря ѝ, касаещо тези убити от съдбата и лошия шанс майки( цитирам по памет)> "Вместо да стачкуват и само да искат, нека положат грижа и за децата си"......Та така "публикуваните" думи много напомнят на оная, която предлагала на хората си да ядат пасти след като нямали хляб. Само че хората там не бяха българи, а французи и не само не ѝ направиха темане, ами ѝ клъцнаха главата през шията. Тук една застаряваща вече жена, нападнала хиляди нещастни майки в защита мерзоста на своята дъщеря, вместо да се извини за сътворената чутовна глупост от безхаберие на отрочето си, видиш ли ще става "героиня". Илиянке, големите понасят шеги, пък ако ще и да са неуместни. Най-големите шоумени в САЩ правят президентът си всяка нощ в най-гледаното време за кепазе, същото го правят с хора на шоу бизнеса, знаменитости и звезди, но никой не е обеднял духовно или материално от това. Ти намесваш медали, постижения, труд, достояние и дрън-дрън глупости, но истината е че се вглеждаш само в тях и в нищо друго, а твоите медали и достижения Илиянке са толква останали назад с времето, че не можеш да се равняваш на малкото пръстче на всяка една майка грижеща се за своето дете - инвалид. Ти Илиянке до такава степен се нарцистична, че дори не успя да съзреш в "публикациите" на дъщеря си онази мерзост и пошлост, можеща да убие хиляди нещастни души, като техните. Така че Илиянке вица за бухалките ти е най-малкия дерт. По-големия ти дерт е в душата ти.
8.
Независим
23.12.2019 12:45:26
4
6
Той е недоразумение
7.
ВЪПРОС
23.12.2019 10:42:39
1
17
А, мамин Сашко Кадиев, КОГА??? Да вземе и тъпата си майка!
6.
_nib_
22.12.2019 20:10:56
0
15
Пишман звезда го направиха.
5.
потресен
22.12.2019 17:42:57
3
28
Тоя лигльо още ли го държат на работа????
4.
*********
22.12.2019 17:42:43
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Гошо Петров
22.12.2019 16:42:23
25
4
До 1 и 2 пък ти горския хем физически, хем психически си увреден пълен цирк, си хората няма нужда да та виждат къв смешник си само от писаницата та приценят колко си зле
2.
Бургаски
22.12.2019 15:54:02
7
55
Като си тръгва да не забрави да вземе със себе си и Сашето, че той е същия дебил.
1.
Георги
22.12.2019 15:25:03
6
70
Никога не е бил забавен – нито в началото, нито в средата, нито в края. Подобно на всеки умствено изостанал, когото пускат по телевизора, за да се гаврят с него и да му се смеем, конската мутра винаги е предизвиквал само съжаление. Ама така е: в началото на XX в. са били модерни циркове с телесно увредени хора, сега са на мода цирковете с умствено увредени. И двете предизвикват само отвращение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори