×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • 16 пъти е превишена нормата за неразтворени вещества в река Марица
  • Земетресение с магнитуд 6,3 е регистрирано близо до Соломоновите острови в югозападната част на Тихия океан
  • Трима са загинали при катастрофи през изминалото денонощие в страната
  • Броят на жертвите на коронавируса в Китай достигна 80 души, след като 24 души починаха в провинция Хубей, епицентъра на заразата
  • Цените на храните на едро скачат с близо 5%
  • Бил Гейтс дарява 10 млн. долара за борба с коронавируса
  • Жълт код за поледици е обявен в 6 области в Западна България
НА ЖИВО

Кой в какво вози новия кмет на Созопол, къде е Христо Бардуков и кой ще е главен архитект на тази сладка община?


Кой в какво вози новия кмет на Созопол, къде е Христо Бардуков и кой ще е главен архитект на тази сладка община?
Тихомир Янакиев напуска пеш залата на ОбС, наоколо няма ни Мерцедес, ни Ауди, с каквито лимузини се придвижваше предшественикът му Панайот Рейзи
20 Декември 2019, Петък, 21:00 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

В ексклузивно интервю за Флагман чисто червеният нов кмет Тихомир Янакиев благодари на правителството на Борисов. Има защо!

Репортер на Флагман присъства днес на първата по същество общинска сесия в Созопол, след което разговаря с новия кмет Тихомир Янакиев по пътя му към Общината. Ето какво сподели той откровено на въпросите ни за близкото бъдеще. Кметът нямаше вид на уморен или обиден от дръзките критики на бившата председателка на ОбС Красимира Германова към него и новия председател на ОбС Георги Пинелов, с когото, макар да са мъже от различна порода, се оказаха доста близки като виждания и представа за екип. Поне засега. 

Повече информация за сесията очаквайте след малко!

 

- Г-н Янакиев, приключи първата общинска сесия по същество и с натоворен дневен ред, зима е, сумрак, напускате залата, а отвън не виждаме да е паркиран Мерцедес, каквато бе традицията при Вашия предшественик Панайот Рейзи. Ще я замените ли прословутата кметска лимузина? Може би нямате доверие в шофьора, наследен от г-н Рейзи, пеш ли ще се приберете?

-Не смятам, че е необходимо при всяко придвижване до Общината да се качвам в колата. Не ми пречи да вървя пеш, ще премина през площада, за да видя как върви подготовката на Коледния базар.  Иначе - да, ползвам автомобила, който бе закупен преди няколко години от Панайот Рейзи – Мерцедес Е класа. Пътувах с него няколко пъти  до Бургас и София. Сменил съм шофьора, щом толкова много се нуждаете от подробности - казва се Петър Венциславов, младо момче, професионалист. 

-Виждаме и други нови хора, които седят на деловия президиум по време на сесията на ОбС. Видяхме напр.  арх. Радост Георгиева, която бе с Вас по време на предизборната Ви кампания. В какво качество присъстваше на сесията тя?

-В качеството си на главен архитект на общината. В момента е временно изпълняваща длъжността до провеждане на конкурс и до встъпване в длъжност на човека, който ще спечели въпросния конкурс. До тогава ще изпълнява длъжността на главния архитект. 

-Арх. Светлозар Рашков не е вече главен архитект?

-Той напусна община Созопол преди десетина дена, може би 2 седмици.

-Бившият председател на ОбС г-жа Красимира Германова е изключително пунктуална в новото й качество на общински съветник от опозицията на ГЕРБ. Компетентна е. Прави забележки за най-дребния пропуск и твърди, че поведението й  трябва да е точно такова, каквото тя показва, да се спазва точката на закона. Дразни ли Ви непрекъснатото й иронично напомняне, че ОбС не е мокрия печат на кмета, какъвто виц всъщност имаше в предното управление?

-Изобщо. Смятам, че това  е нейно право и по никакъв начин не смятам да я ограничавам. Аз в предходния Общински съвет, като съветник,  никога не съм се заяждал за запетайката и това е абсолютен факт. Винаги съм спорил и съм говорил по принцип. Бих искал г-жа Германова да дава конструктивни идеи. Например как, аджеба, да излезем от финансовия батак, в който ни поставиха именно групата около нея и тя самата като част от тази група.

-Г-н Рейзи много бързо се оттегчи и си тръгна почти веднага след поздрава на коледарчетата. На предходните 2 сесии така ли беше? Питам, защото виждах, че има точки, по които един глас бе от значение. Мнозинството ви е крехко.

-Предходните сесии  бяха доста по-кратки, но явно в тази дългата и със съществени решения сесия, се е уморил - идват коледни и новогодишни празници, сигурно има пътуване за някъде.  Аз силно се надявах да остане до края на сесията, особено за финансовата част – да коментираме заедно безлихвения заем, който ще вземем от правителството, да чуя становище...

-Напомняте твърде много на бургаския кмет Димитър Николов, когато той спечели изборите през 2007 г. срещу Йоан Костадинов. Но той имаше стабилно мнозинство и за председател на ОбС Валери Симеонов, две големи групи, можеше да прокара всичко за доброто на община Бургас. Мислите ли, че мнозинството, с което разполагате сега, е достатъчно?

-Аз да ви кажа честно не смятам да правя неща, които са в ущърб на жителите на Созопол. В тази връзка съм убеден, че дори хората от опозицията ще подкрепят креативните идеи. Защо, за Бога, да не се подкрепят неща, които са в полза на жителите на град Созопол и на общноста като цяло?! Относно председателя на ОбС в лицето на г-н Пинелов - до този момент срещам солидна подкрепа. Синхронът с него е добър, независимо че и двамата сме новобранци, грубо казано, но е факт, аз  съм убеден, че работата ни ще се подобри още повече с напредването на мандата.

-Имате ли пост за Христо Бардуков, той се погрижи за общата победа, а сега е в публиката?

-Не бих искал да коментирам конкретни хора за конкретни постове на този етап. Но ще кажа следното – г-н Бардуков ще е неизменна част от общинската администрация. Особено на балотажа той се включи много активно. Всички знаят какви бяха резултатите от първия тур. Аз и БСП имахме солиден, но не достатъчен резултат. Много добра подкрепа ни оказаха всички формации, които бяха срещу т.нар. „Група на Рейзи“. 

-Германова предложи да се намалят максималните цени на дневна и нощна тарифа на таксиметровите превози в сравнение с това, което се входира за тази година. Видях, че само един глас делеше това предложение да бъде прието. Забелязахте ли го това?

-Не. Вижте, да ви кажа: Г-жа Германова изведнъж попита за нещо, което тя 12 години е гласувала по един и същ начин, 12 години е било предлагано и тя се е съгласявала с усмивка. Това е диапазон на цените минимум и максимум дневна и нощна. Има достатъчно много конкуренция. Издадени са  около150 таксиметрови лиценза. По икономическите закони на България таксиметровите шофоьри сами си правят регулация на цените. Изказването й, че не сме направили допитване, беше популизъм.

-Подкрепиха ви за спешния безлихвен заем. На каква стойност е той и за какво ви трябва?

-499 хил. лв. е, почти 500 хил. Трябва ни, за да можем да започнем разплащания по погасителните планове с контрагентите на община Созопол. Това са фирми, които са извършвали доставки на стоки и услуги, по договори, които господата и госпожите, управлявали преди мен - предимно подписани от Панайот Рейзи – и по които след това не са плащани месечните вноски. Това за мен е некоректно и непочтено към доставчиците на съответните стоки и услуги.  

-Това ще ви осигури ли спокойствие за една година напред и колко е другият, голям същински заем, който общината трябва да вземе, за да се нормализира обстановката икономически?

-Донякъде ще ни докара спокойствие. С оглед на факта, че сме затегнали коланите и практикуваме доста по-сериозна финансова дисциплина, това ще доведе до постепенното финансово оздравяване на общината. Големият заем, който трябва да изтеглим, е заложен в т.нар. „Оздравителе план“, разработен от предната администрация. Той не бе посрещнат добре от Министерството на финансите и поради тази причина не им беше отпуснат съотвения кредит от около 3 млн. лв. преди време.

-Сега от колко се нуждаете?

-Математиката е проста. 4 млн. лв. са натрупаните неразплатени задължения към контрагенти. 1.8 млн. лв. са неразплатени по Закона за отпадъците към РИОСВ, трупани с години. До тук са 5.8 млн. лв. Простата аритметика сочи, че за да почнем на чисто трябва да имаме поне 5 млн.лв., които да извадим сега, веднага, за да можем да платим тези задължения, които вече са в падеж – тоест трябвало е да бъдат платени вчера, образно казано.

-Инж. Тонка Атанасова каза преди няколко дни, че вие дори не сте искал да проумеете, че дължите тези пари 1,8 млн.лв.. Звучало Ви невероятно, но държавата е категорична.

- Много добре го проумявам, но би ли могъл да допусне един здрав разум, че с години към РИОС не са погасявани никакви задължения и именно затова правя тези движения, за да мога да взема от правителството заеми, които да ми помогнат да се разплатя и с г-жа Атанасова и с останалите, не по-малко важни контрагенти.

-Хм, Вие сте типичен червен кмет, не мога да си представя как Владимир Горанов би Ви приел и оказал финансова помощ - бихте лошо неговия отбор? Правил ли сте изобщо опит да отидете на среща с някой от министрите?

-Съвсем скоро ще разберете дали ме приемат. Само ще кажа, че благодаря на правителството за целевите пари, които се отпуснаха сега с Постановление на МС – 1.7 млн.лв. за ремонт на пътя Росен-Равна гора, който е в окаяно състояние. Става въпрос за цялостен ремонт и реконструкция на пътната инфраструктура. Вие сама си отговорете на въпроса как се отнася правителството към мен.

-Елхата за Коледа е на друго място тази година. Защо сте я преместили до църквата "Св.св.Кирил и Методий"?

-Така е и така ще бъде. Искаме промяна. Започнахме с малките неща, които радват хората. Когато запалихме коледните светлини на елхата аз бях изненадан искрено – не вярвах, че в Созопол има толкова много хора, зажаднели да са заедно и да празнуват заедно . Целият площад беше пълен – имаше 300-400, може би и 500 души на сравнително малкия площад "Хан Крум". Това ми стига, за да посрещна Новата година с надежда за всички ни.
 


В категории: Созопол


48
Коментара
Флагман.БГ Най-бедните у нас ядат за най-много пари Най-бедните у нас ядат за най-много пари 27/01/2020, Понеделник 12:00 2
Алисия проговори за връзката си
Алисия проговори за връзката си 27/01/2020, Понеделник 10:20 0
БМВ пламна в Каблешково
БМВ пламна в Каблешково 27/01/2020, Понеделник 10:00 0
48
Коментара по темата
48.
От гр Черноморец
25.12.2019 10:01:36
0
3
До 26
Много точно написано.И моите виждания са такива.Много за нищо.
47.
28
24.12.2019 14:03:05
1
7
Шуро-баджащина: кратък разказ, на който съм пряк свидетел.
*МВР Бургас, конкурс за полицаи. Преди 4-5 години. Двама мои познати кандидатстват. Единият перфектни резултати. Другият средно добре. Този, перфектният, нямаше връзки. Естествено взеха другия. Тати и мама имат връзки. Перфектния не се отказа. Яви се още веднъж, два пъти и все пак го взеха.
*УАСГ софия, изпит. Преди 15-тина години. Мои съученици, момче и момиче, кандидатстват. Момчето с отлична диплома и оценки от изпитите над 5. Момичето с добра диплома и оценки - около 4. Взеха момичето - тати и мама имат пари. Момчето не се отказа. Следващата година влезе да учи. И двамата инженерни специалности.
*Следствие:
-Този полицай, перфектният кандидат без връзките, за никакъв чеп не става. Никакъв полицай не е, не знам как не са го уволнили още. Този, връзкаря, евала, топ ченге. Върши си работата от сърце.
-Момчето стана инженер. И по душа е такъв.Идва му отвътре. Момичето и хабер си няма от инженерство дори и с диплома. Затова и не го работи.
*Извода: и да имаш, и да нямаш връзки, когато не ставаш за тая работа, няма сила, която да преобърне този факт.
*Относно дръзките коментари преди мен - споко, хора! Всичко рано или късно си идва на мястото. Момчето, за което говорите, ако става за тая работа, ще бачка. Ако не става просто ще му намажат ските. Жалкото в случая е, че ако не става, е заел мястото на някой наистина интелигентен и компетентен човек.
*Весели празници на всички. Обърнете внимание на семейството си тези дни, защото през останалата част от годината нямате толкова време!
46.
*********
24.12.2019 01:48:11
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
до 44
23.12.2019 23:35:10
4
4
айде да не си говорим за конкурси..... Знаеш ли колко юристи завършват в България всяка година. И то правни факултети в София, Пловдив и др., а не ПУЦ-а в Бургас. Хиляди.... И видиш ли Тошето е най-кадърния, защото е от Созопол1? Вие в това село имате самочувствие до небето, без покритие....Пак паричките на дъртия са свършили работа.
44.
Do 39
23.12.2019 18:17:35
4
4
Ti sas vsichkia li si ??? Piite si hapchetata zlobari. Ti cetesh li kade raboti v momenta Todor Marholev.Ako ne e probiven niamashe da specheli konkursa v ministerstvoto na pravosydieto predi dve godini.
43.
неутрален 1
23.12.2019 18:08:31
2
13
Не мога да разбера кого е настъпал Мархолев , че се хвърля толкова злъч към семейството му? Ако той е с нещо виновен защо намесвате семейството му? Не виждам в другите постове да се плюят семействата.
42.
неутрален
23.12.2019 17:49:38
0
10
Идват светли дни , съграждани мои ...Да се смирим и отворим сърцата си за доброто! Апел и към двата лагера е това !Хубави празници !
41.
BG
23.12.2019 17:19:34
2
13
За един приятел питам как ако съм сивия кардинал на БСП в Созополска Община и съм активистка против ГЕРБ мога да изпратя сина си посланик в Китай при положение че ГЕРБ е на власт.Ще бъда по толерантна и няма да пиша имена както тя пише за съседите си.
40.
До 39
23.12.2019 17:04:48
6
5
Не знам кой намесва семействата при положение, че ти говориш за "баба и дядо" Мархолеви, за бащинството на Тошко.....Става реч за друго - не ни казвайте колко кадърен юрист е Тошко със завършено право в ПУЦ БСУ, защото това просто не е така. Татенцето му търси реализация, защото знае колко е "пробивен". А за това, че К.Мархолев има две семейства и котките в стария град знаят.
39.
До пост 29 и 30
23.12.2019 11:35:41
2
13
Не мога да разбера каква е тази политическа злоба , че намесихте семействата в тази мания за власт.В момент когато Тошко стана баща и Тонито и Коцето станаха баба и дядо вие хвърляте помия върху тях и помрачавате радостта на семейството им.Не ве ли е срам? Хората които пишат тези простотии не могат да се сравнят на малкия пръс на добрината,отзивчивостта и толерантността на сем. Мархолеви.Между другото доколкото чувам на Тошко му е предлагана работа на отговорен пост в общината но той още не е решил.Беше му предлагано място в листата на БСП и в листата на Рейзи .Така че той си избира сам какво да прави ,а не баща му да му търси постове в Общината.
38.
до 37
22.12.2019 22:51:50
3
4
Ама дебела,руса грозна бабо ...защо не спиш ,а се правиш на много компетентна?Лягай си ...или от злоба,злъч и простотия сън не те хваща.Скоро ми се струва ще си намериш майстора!Един път стомна ....втори път...третия ще гориш!
37.
До 36
22.12.2019 18:07:14
11
14
Ти май си рошавата Хриска фризьорката, а? Като те гледам страх ме е да ида на фризьор да не попадна на такава подстригвачка......А учителката Анета не знам колко я обичат децата ама с тоя фейс и изразните си средства, май повече ги плаши.....хахаха
36.
До измисления СОЗОПОЛЧАНИН
22.12.2019 14:41:05
11
10
Простотия лъха от Вас!Защо ли не ми изглеждате на СОЗОПОЛЧАНКА!Имаш проблем ,че Хриска умее да подстригва?Сигурно ти е проблем и че учителката Анета е много достоен ,чист педагог,който е изучила поколения деца.Явно не знаеш и ,че децата просто я ОБИЧАТ!
35.
Приятел на Т.М
21.12.2019 19:44:22
6
11
До пост 29.Тошко Мархолев работи в министерството на правосъдието като главен експерт и е председател на дисциплинарната комисия към главна дирекция за изпълнение на наказанията/затворите и арестите/ така че му е притрябвало да си слага таралеж в гащите да идва в община Созопол.А баща му си гледа старините но други по възрастни от него пощръкляха да кадруват в Созопол. До пост 30 -не намесвайте личния живот на хората в политиката това е грозно и не носи никакви дивиденти на разпространителите.
34.
до 32
21.12.2019 16:56:32
7
2
Ми намерете си някой беден журналист и на него давайте интервюта, голяма логика изкарахте.Касабова си има медиа и е най-голямата, тя според тебе трябва да е беднаи тогава Тихомир да й дава интервю.
33.
Моето име
21.12.2019 16:07:32
7
16
До 28: Напълно те подкрепям по т.1 и т.3 !

п.с. А на госпожата Порожанова, наистина ли и липсва внимание и слава, че видни е, всячески се старае да представлява и да се изказва от името на обществото?! Питам аз ... ама защо ли питам, то е ясно.
32.
Бляях
21.12.2019 13:02:30
1
11
Намерил на кой да дава интервю. Вальо Касабов като кара скъпи коли откъде са парите на Касабова??? Сигурно честно са ги заработили.
31.
Созополчански потайности
21.12.2019 11:27:35
3
17
До коментар 21 . Созополчанин това е самата истина , стой и гледай , филма е ясен , картите са подредени ,кибиците сте вие , лично господарят на ефира се е хвали кой отдел е съсздаден за него и е неговият Пай за удареното рамо.
30.
Тонито
21.12.2019 11:26:02
8
12
Църковният настоятел с двете деца от две жени, пак ще чете морал.
29.
Т. МАРХОЛЕВ
21.12.2019 11:09:55
7
10
Татенце, разбирам мъката ти, че не можа да ме изтъргуваш на някой постче, но и да плачеш и злобееш няма смисъл. Седни си на газа, гледай си старините, че ще се самоизядеш
28.
До Кмета
21.12.2019 11:02:28
5
42
*Г-н Янакиев, с цялото ми уважение, г-жа Порожанова няма място там, до вас! Нейното присъствие ще ви изиграе лоша шега в обществото. Дори няма нужда да се аргументирам, коментиралите преди мен казват достатъчно.
*Време е също и "кралицата майка", закрилница на Рейзи, да изчезне от там! Визирам г-жа М. Паскалева, която, освен арогантното си държание, използва служебните пари в отдела си като лични джобни!
*Ясно ми е, че за да получиш трябва да дадеш. Но моля, до колкото е възможно, разграничете се от "партийките". Ние, гражданите, гласувахме за вас като личност, а не като член на партия! Смятам, че го знаете, но все пак помислете върху това - гласувахме за вас заради самия вас, а не заради БСП.
*Относно арх. Георгиева: след като видях предложените от нея проекти смятам, че госпожата изобщо няма поглед върху нещата глобално. Не я познавам дамата, но има още доста да учи по темата и дано да има добри учители.
*За финал: в цялата структура на общината има нужда от сериозна чистка на хората, пуснали корени за столовете си. Действайте, г-н Кмете! Ние, гражданите, сме плътно зад вас!
27.
*********
21.12.2019 10:55:40
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
созополчанин
21.12.2019 10:01:48
6
51
До Янакиев
Пожелавам ви при чистката и подмяната на кадрите да се разграничите от мнението, простотията и арогантното държание на Хриска фризьорката, учителката Анета и несериозните маймунски номера на Бардуков.Препоръка: първо разчистете фронт офиса.,Намусени, надменни и нищо неправещи госпожи и открояващата се с върховна простотия,некомпетентност и самочуствие без покритие Доскочарева нямат работа там.Това, което безпогрешно разпознават хората в добрите чиновници е доброто отношение към хората в аванс .Отношението към непознати или слабо познати хора е нещо просто - или е добро или е лошо и то не се влияе от протекции, връзки и препоръки от партии.Запазете ги тези добри хора в админстрацията и надграждайте доброто.Успех.
25.
Чичо Скруч
21.12.2019 10:01:33
8
28
С бардучето и пинела към дъното.Скоро и на теб ще ти подложат динена кора.Пажювом увидим ;)
24.
*********
21.12.2019 08:55:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
Ало, нещо не разбирам,
21.12.2019 08:21:53
4
4
какви породи мъже има и коя е най-добра за различните мъжки функции? За един приятел питам...
22.
*********
21.12.2019 08:00:53
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
созополчанин
21.12.2019 07:56:13
2
27
До Созополски потайности.
Какъв нов отдел какъв нов началник???Само не ми казвай, че ще има нови отдели с още нови началници.При Рейзи на всеки четири човека имаше по един началник.Ако сега началниците и директорите станат повече от работниците ще е първото показване на среден пръст на всички повярвали в промяната гласоподаватели.Аз не вярвам това са клевети.Нашия кмет иска винаги мнението на хората във фейсбук.Или с прозрачноста бяхме дотук???
20.
Созополчански потайности
21.12.2019 05:58:40
3
30
До номер 9.
Чичо Сталин песничката дечица Веселушки шейната спря пред вас , подаръци ще има за всички от сърце е актуална и днес.
Новият отдел- Селищна система и връзки с общественоста познай за кой е създадена .
Браво чичо Сталин прав си , именно за Бардуков , ма как позна еййййй.
Новият началник отдел селищна система и връзки с общественоста г-н Бардуков ще си кове влиянието по селата ,за да може един ден аджеба като се кандидатира за кмет да бъде подкрепи именно от селищната система ,всичко е измислено. А ти недей да вярваш ,ще видиш когато го назначат пак ще си говорим .Само Кмета не е наясно ,как новият началник отдел върви из кабинетите в общината и си води записки , явно за светло бъдеще , о не в грешка съм той ще отговаря за връзки с общественоста . Да ви е честит новият началник отдел -връзки с общественоста и селищна система и един ден като се кандидатира за кмет аз ще гласувам за него поне ще ни е весело на работа. Да си знаеш чичо Сталин .
19.
Злобни селяндури
21.12.2019 00:09:41
35
26
Арх. Георгиева е много стойностен, интелигентен, образован и можещ човек. Разбирам, че злобата от загубата ви изяжда, но това е положението, така че може само да духате супата. Освен това на всички им стана ясно, че 90% от коментарите по-долу са писани от един човек или по-точно една група хора. Злобни, лоши и нечистоплътни.
18.
до номер 16
21.12.2019 00:08:39
6
38
Голям смях....обединени, позитивни, мислещи, созополчани.Няма такъв филм в Созопол драга ми другарко. Просто смяна на едни герои с други.Ролите се преразпределят зад кулисите, ангажиментите се изпълняват и кервана отново ще се заклати повечее на ляво в новосъздалата се ситуация.И разочерованията няма да закъснеят.На Созопол му трябват лидери, които да оценяват хората по работа и успехи, а не по партийни интереси и приятелства на маса, но това за сега е мираж.
17.
*********
20.12.2019 23:59:25
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Моето име
20.12.2019 23:54:24
13
26
Тихомир е млад и разумен човек, глава на семейство и бизнесмен. Никой от партията не би успял да го води за носа.

Сега, повече от всякога е нужно всички ние от Созопол да сме обединени за общото благо, а не разделени на партии.

Българина е свикнал да обвинява, да търси и открива причини за несгодите си у Вуте.

Ние, созополчани доказахме, че сме единно общество, което е обединено с позитивни показатели!

Общувайте помежду си, спорете, предлагайте, усмихвайте се и по-често се радвайте на малките неща, защото именно те са преломните течения на промяната - обединени, позитивни, мислещи, созополчани!
15.
До V2
20.12.2019 23:45:30
1
1
Енко това ти ли си?? :)))
14.
*********
20.12.2019 23:43:07
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Анализатор
20.12.2019 23:40:39
2
43
В тази колоритна созополска цапаница изпадам в голямо недоумение от заигравките на Янакиев и /уважавания лично от мен/ Пинелов с откровено неуравновесения Бардуков. Ако този последния има поне малко морал трябва да си подаде оставката от администрацията/която плюе по цял ден/ и да изчезне от Созопол.Но понеже ми е известно, че той е като човека каучук това едва ли ще стане.Но да внимават новите властимащи да не сърбат и те попарата на неговите превъплащенията, както я сърбаха и Рейзи и Караманова
12.
Getsbi
20.12.2019 23:30:56
0
3
Паркинги, гори някой нещо?
11.
Бай Кочо
20.12.2019 23:24:50
7
44
АКо някой ми посочи истински приятели и хора уважаващи Порожанова и Желев в Община Созопол да си напише сметката за да му изпратя 1000 евро.Янакиев следи на колко трябва да изпратя по 1000 евро.От сега ти казвам .НИКОЛКО!!!!!!!!!!.ЗАМИСЛИ СЕ!!!!!!!
10.
До Янакиев
20.12.2019 23:10:31
8
53
Янакиев когато отиваш на война трябва да си осигуриш и тила.Ти спечели войната благодарение на омразата на хората към Рейзи и на подкрепата на другите кандидати за кметове но нямаш тил. Порожанова и Желев не могат да ти го осигурят ,защото и двамата са хора ненавиждани от цялото созополско общество.Правилно ти е писал пост номер 4.
9.
чичко Сталин
20.12.2019 23:04:41
7
40
Днес се гласува и новата структура . Сега обаче става много интересно...Трескаво уволнение и партийно разпределяне на постове и длъжности в Общината..Ха сега да видим кой директор, кой началник, кой пъдар.И кой колко залъка е изял????Да внимават за обещанията коалиционните парктньори защото партията майка ще се прояви пак с цялото си великолепие .Да ви е честито созополии! Съдбата ви отново е в ръцете на старите комунистически муцуни Аспасии, Желевци и сие .
8.
Културтрегер
20.12.2019 22:50:57
6
55
Архитект Георгиева първо да слезе на земята .Второ да се научи да поздравява хората.Да вземе пример от брат си.
7.
Турист
20.12.2019 22:45:00
5
56
Много ми е интересно какъв фактор е Бардука ,че толкова се интересувате за неговата съдба.Само Бардука ли е в екипа на Пинелов ?Или пак му правите пиар за да го назначи на хранилка в Общината .Тихич ей този ще е един от тези които ще ти изядат главата.
6.
Подкрепящ
20.12.2019 22:35:22
11
23
Давай Тихич, с теб сме! :)
5.
*********
20.12.2019 22:18:30
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
Истината
20.12.2019 22:05:30
9
43
Като си плащаш ще те хвалят , ако не под ножа!!!!! Продължавай с партийните назначения и ще те видим след 4 години г-н Янакиев .Не забравяй ,че си избран от народа ,а не само от БСП.Продължавай така и ще загубиш .Другаря Кирил Добрев ви каза на срещата в Бургас. Отворете се към гражданските общества .Не бъдете като секти ,затворени общества .
3.
V2
20.12.2019 21:32:57
26
47
Арх.Р.Георгиева е изключително некомпетентно лице. Хубаво е, че все още в Община Созопол има хора , знаещи много повече от нея и на които може да се разчита.
2.
Браво!
20.12.2019 21:29:58
16
39
Браво,кмете! Само напред!
1.
Пич си Кмете!
20.12.2019 21:22:16
16
37
Да си го знаеш!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иван Гешев пита Конституционния съд за имунитета на президента Иван Гешев пита Конституционния съд за имунитета на президента

Главният прокурор иска тълкуване на понятията "държавна измяна" и "нарушение на Конституцията"

Най-бедните у нас ядат за най-много пари Най-бедните у нас ядат за най-много пари

Освен слабата конкуренция в малкото населено място, другата причина за разликата в цените е логистиката

Защо кланове на италианската мафия изпращат боклук у нас Защо кланове на италианската мафия изпращат боклук у нас

Излизa чe зa Бългaрия, бoклуцитe или oтпaдъцитe са възмoжнocт

Инициативата „Кино за приятели“ в Бургас стартира тази вечер с филма "Аз, Леонардо" Инициативата „Кино за приятели“ в Бургас стартира тази вечер с филма "Аз, Леонардо"

Прожекциите ще се излъчват в Културен център "Морско казино"

Изненада! Емо Чолаков се връща в тв ефир в неочаквана роля! Изненада! Емо Чолаков се връща в тв ефир в неочаквана роля!

Култовият синоптик ще предизвика фурор с това, което ще прави в Нова тв

Сериал за Слънчев бряг „измива“ турските сапунки от ефира Сериал за Слънчев бряг „измива“ турските сапунки от ефира

Сигурен съм, че сценарият на „Съни бийч“ ще влезе в речника на хората по улиците, каза продуцентът Иван Христов

Тръгва новият БГ сериал - Съни Бийч Тръгва новият БГ сериал - Съни Бийч

Историите в „Съни бийч“ ще завладеят зрителите със своята автентичност, динамика и съвременно звучене

Вицепремиерът Марияна Николова ще участва в международна конференция за кибертехнологии в Израел Вицепремиерът Марияна Николова ще участва в международна конференция за кибертехнологии в Израел

В българската делегация ще бъдат заместник-председателят на Държавната агенция „Електронно управление“ Красимир Симонски и националният координатор по киберсигурност и началник отдел „Киберпрестъпления“ към ГДБОП Явор Колев

С грижа за бъдещите майки: Лаборатория „ЛИНА” въведе метода Уестърн блот  за диагностика на инфекциозните заболявания TORCH С грижа за бъдещите майки: Лаборатория „ЛИНА” въведе метода Уестърн блот за диагностика на инфекциозните заболявания TORCH

TORCH включва токсоплазмоза, рубеола, цитомегаловирус, херпес симплекс вирус тип 1 и тип 2, които по време на бременност могат да нанесат вътреутробни  увреждания на плода, ако майката няма изграден имунитет

Димитър Людиев: Никой няма да откаже цигарите заради два дни годишен отпуск Димитър Людиев: Никой няма да откаже цигарите заради два дни годишен отпуск

 80% от служителите му пушат, а само технологът Иван Стойков сподели, че е готов да се прибори с никотиновата зависимост

Посланик Владислав Спасов: Носенето на маски е задължително, спасява от опасния коронавирус Посланик Владислав Спасов: Носенето на маски е задължително, спасява от опасния коронавирус

Дипломатът потвърди, че няма заразени българи и съобщи, че ансамбъл от Петрич се прибира днес с полет от Китай

80 са вече жертвите на китайския коронавирус 80 са вече жертвите на китайския коронавирус

Китайското правителство обяви, че ще удължи срока на почивните дни по случай Лунната нова година до 2 февруари заради вируса

Удар по американското посолство в Багдад, поразиха го с три ракети Удар по американското посолство в Багдад, поразиха го с три ракети

Засега никоя групировка не е поела отговорност за атаката

Шок за феновете на НБА, Коби Брайънт загина при авиокатастрофа Шок за феновете на НБА, Коби Брайънт загина при авиокатастрофа

Частният хеликоптер на легендарният баскетболист се разби край Лос Анджелис 

Смъртоносният коронавирус пуснат в Китай от илюминатите? Смъртоносният коронавирус пуснат в Китай от илюминатите?

Любителите на конспиративните теории намесиха и извънземните, заразата била донесена от Марс

Kaĸ дa бъдeтe ycпeшни cпopeд eдни oт нaй-бoгaтитe млaди пpeдпpиeмaчи Kaĸ дa бъдeтe ycпeшни cпopeд eдни oт нaй-бoгaтитe млaди пpeдпpиeмaчи

Teзи милиapдepи нe ca пpeĸapaли живoтa cи в изгpaждaнeтo нa бoгaтcтвo и ycпex, a ca гo пocтигнaли в мнoгo пo-ĸpaтĸи cpoĸoвe

Папа Франциск: Господи, помогни на Китай в борбата със заразата Папа Франциск: Господи, помогни на Китай в борбата със заразата

Заразените вече са 1975 души

Китай разработва ваксина от нов вид срещу коронавируса Китай разработва ваксина от нов вид срещу коронавируса Рекордна пратка кокаин заловиха в Гърция Рекордна пратка кокаин заловиха в Гърция

Според полицията организацията е спечелила незаконни приходи над 509 милиона евро

Хари: Тъжен съм, но това беше единственото решение Хари: Тъжен съм, но това беше единственото решение

Братът на принц Уилям изгуби кралската си титла

Бойко Борисов Бойко Борисов Сигурен съм, че съм бил на повече мачове, отколкото всички вие заедно Виц на деня Виц на деня щПитат радио Ереван:
– По какво си приличат индианците и жените?
– Почнат ли много да се гримират, голям лов ще пада.
Виц на деня Виц на деня Събота сутринта. Звъни се на вратата.
- Кой е?
- Вярвате ли в Бог?
- Вярвам.
- За Бога, налейте ми 50 грама!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Много скъпо, бе! - си помисли принц Хари, получавайки първата си сметка за ток.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори