×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво очаква вашата зодия до края на годината


18 Декември 2019, Сряда, 09:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте прогнозата за вашата зодия

ЗОДИЯ ОВЕН

Според хороскопът за месец декември 2019 г. ще има изобилие от сурова енергия през последния месец на годината, но от вас зависи да я прецизирате и да определите как тя влияе върху вас и хората от обкръжението ви. Юпитер достига средата на вашия дом на отношенията ви през този месец.

Планетата предлага енергията си за разширяване и късмет, но с потенциал за прибързване и загуба на перспектива. Имайте това в предвид на 27-ми, когато Южният възел навлиза във вашия дом на отношенията. Проблемите могат да възникнат около стар нежелан модел на взаимоотношения. Търпимостта към другите може да не е лесна за вас през този месец, но ще ви се получи.

Меркурий е ретрограден във вашия Девети дом и очаквано заплита комуникациите и подкопава общуването до 20-ти. Марс ще влезе в същия дом на 25-ти, като ще ви предостави възможност да изберете толерантност към собствената си значимост.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 г. периодът започва с влиянието на Нептун, планетата на заблудата и обърканото мислене, който образува груб ъгъл спрямо волевия Марс и материалистичната Венера в Скорпион, които се противопоставят на вашето Слънце. Това е астрологичната рецепта за страст, но не непременно от вида, на който може би се надявате.

„Страстен катаклизъм“ е вероятно по-точното определение за онова, което ви предстои. Енергията нараства в периода между сутринта на 8-ми и обеда на 10-ти декември, когато Луната преминава през Скорпион. Загърбете егото си и оставете пасивното си агресивно Аз у дома. За ваше щастие, ретроградният Сатурн е в третия ви дом – на комуникацията, който ви помага да намерите нов начин да изразявате в какво вярвате и какво е важно за вас.

Транзитът на Юпитер от Шестия ви дом е благоприятен за Нептун и може да ви накара да мислите и мечтаете за бъдещето си. Във въздуха има нещо специално, но несигурността от промяната може да ви изглежда страшна. Прочетете книга или отидете на семинар, който ще ви насърчи към ново, по-спокойно и по-малко отбранително състояние на ума.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Според вашия хороскоп за декември месец 2019 г. Меркурий, владетелят на вашия знак Слънце, е ретрограден в Седми дом, отговарящ за отношенията.

Комуникацията със значимите за вас хора или с клиентите ви няма да е такава, каквато би могла да бъде. Ще има проведени много разговори, но ще липсва разбиране. Сатурн ще направи ракурс към Меркурий, който ще ви помогне да стигнете до корена на ситуацията. Позволете на сърцето си да се превърне във вашия орган на речта и слуха. Сатурн е ретрограден във вашия Втори дом, свързан с таланта, самочувствието и парите.

Създайте план за игри от сега до пролетта, за да развиете тези таланти, които са в основата на това кои сте в действителност. Решете какво би ви помогнало да се почувствате свободни и цели, а след това елиминирайте пречките по пътя си. Запазването на парите и контролът върху бюджета ви са особено важни през този месец. Преминаването на Юпитер в Пети дом продължава да увеличава възможността за романтика, както и за творческа изява, особено след 16-ти.

ЗОДИЯ РАК

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 г. следващите няколко месеца ще включват лични равносметки, през които да се реши кои убеждения и модели на мислене ще се запазят за в бъдеще и кои – не. Не се колебайте да мечтаете, но трябва да се съсредоточите върху мотото „ден след ден“. През този месец вашите звездни домове, отговарящи за романтиката и отношенията ви са подчертани, така че отделете време за любимите си хора.

През този месец ще има някаква несигурност или объркване, което трябва да се подреди. Вероятно някой в обкръжението ви не е откровен за своите нужди или се преструва на нуждаещ се – огледайте се. Страстта, която ще се породи от изясняването на положението е най-добре да бъде насочена към приятни преживявания, а не към критика.

С наближаването на Коледа животът в къщи и отношенията ви се подкрепят положително. Пълнолунието този месец ще бъде един ден след Коледа във вашия знак Слънце. Бъдете със семейството си. Погрижете се за другите. Хранете се и се забавлявайте с приятелите си. Вероятно ще се запознаете с нови и интересни хора, които ще поставите в приятелския си кръг още преди края на месеца.

ЗОДИЯ ЛЪВ

Според астрологичният хороскоп за декември месец 2019г., докато Юпитер продължава през вашия Трети дом, разширеното мислене и комуникация са основни теми за вас през следващите 31 дни.

Преминаването на Слънцето, Марс и Венера през вашия Пети дом освен, че ще свали преградите на ограниченото ви мислене, може също така и да вдъхнови творческото ви Аз.

Присъствието на Венера тук ще засили възможността за романтични срещи в средата на месеца и след това. Астероидът Хирон в последните градуси на вашия Шести дом предоставя възможност да разширите знанията си за лекуването или да обмислите лечебна практика. Всякакви здравословни проблеми ще бъдат разрешени с професионални съвети.

ЗОДИЯ ДЕВА

Вашият месечен хороскоп за декември 2019 г. предвещава благоприятното въздействие на Юпитер, който сега е в основата на вашия

Втори дом и ще се присъедини от Южния възел на 27-ми. Започнете по-рано да анализирате навиците си за харчене и спестяване, които може да ви водят в грешна посока.

В началото на месеца ще имате достатъчно вдъхновение, за да обмислите развитието на нови таланти или умения, които могат да допринесат за вашето творческо изпълнение. Въпреки, че може да обичате реда и да избягвате изненадите, това време е вълшебно за спонтанността на творческото ви изразяване.

Вашите мисли и думи ще носят много страст през този месец. С навлизането на ретрограден Меркурий през месеца трябва да се задоволявате със собствената си мъдрост и истина, без да очаквате другите да „разберат“. Бъдете търпеливи, особено към края на месеца и по-конкретно с членове на семейството ви.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Юпитер управлява вашия Трети дом, влияещ на комуникацията и ума и ви помага да формулирате перфектно всичко, което може да искате да преподадете, да изговорите или напишете.

Този месец е благоприятен за разширяване на бизнес хоризонтите ви. Благоприятният, креативен ракурс от Нептун до Юпитер на 1-ви ще подкрепя тези дейности, но ретроградният Меркурий в дома на вашата комуникация може да ви „върже езика“ или поне да обърка мисленето ви за кратък период.

След като Марс влезе в Трети дом на 26-ти, вече по-лесно ще  можете да превърнете мислите си в написани думи или в осъществени действия. Ако търсите възможност да преобразите отношенията със семейството си, последната седмица на месеца би могла да ви предостави благоприятна възможност за това.

Има един-два отлежали въпроса, които все още ви дерзаят, но е добре да си починете от тях, за да можете да възстановите така необходимите ви мир и хармония в себе си.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Преминаването на на Марс и Венера през вашия Слънчев знак още в началото на месеца ще запали вашата сила и страст. Всъщност този месец може да ви предостави възможност да получите прекрасен урок по толерантност и разбиране на другите, ако не приемате нещата твърде сериозно.

Повече разочарование или повече радост търсите по време на празниците? Има голяма възвисяваща и лечебна сила  в това, което казвате и споделяте с другите. Намирате се в повратна точка за достъп до самочувствието, което ще ви позволи посвободно да изразявате тази част от себе си.

Независимо дали празнувате Коледа със семейството или приятелите си, това ще бъде много специално време за вас.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Рождениците Стрелци през този месец ще имат благоприятната възможност да вдъхновяват другите с гледната си точка към живота, която се фокусира върху голямата картина.

През първата седмица на месеца благоприятните отношения на Нептун с експанзивния Юпитер ще ви напътстват да предвидите нещата, каквито биха могли да се случат, след като кажете „Защо не?”.

Сатурн, носителят на придобити уроци в зодиака дебне от Осми дом – този на промяната, напомняйки ви, че най-добрата стратегия за вдъхновяване и получаване на вдъхновение е да се държат краката здраво стъпили на земята. Сатурн е ретрограден, така че е важно да проверите вашите реални планове и идеи. Има Пълнолуние на 26- ти, което ще попадне във вашия Осми дом  – този на трансформацията.Предстои ви мощна промяна през последната седмица на месец декември 2019г.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

През първата седмица на месеца, доброжелателният Юпитер преминава в сърцето на вашия Десети дом, който отговаря за кариерата и ще получите голяма подкрепа от Слънцето и от Нептун.

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 творческите ви възможности ще са в изобилие през последния месец на годината. Ако имате артистични или лечебни способности, сега е чудесен момент да ги разширите или да помислите да ги превърнете в своя кариера.

Впрочем, каквито и да са плановете и стремежите ви в кариерно отношение, не поставяйте никакви ограничения върху тях сега. Просто им позволете да се утаят и те чудодейно ще се разгърнат самостоятелно. Чудесата се случват тогава, като им позволяваме да се случват, а не когато ги правим. Ретроградният транзит на Сатурн до вашия Седми дом поставя възстановяването на отношенията ви с околните в центъра на вниманието ви чак до март 2020 г.

Това преминаване не се отнася толкова до създаването на напрежение с другите, колкото до признаване и разбиране на взаимните нужди и съответно възобновяване на отношенията. Около 27-ми декември вероятно ще получите повече перспектива за това.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Вашият хороскоп за декември месец 2019 г. разкрива, че новите ви таланти и интереси вече започват да се преплитат, за да бъдат разкрити и постепенно ще се разкрият в своята пълнота с течение на времето. През този период е подчертан Шестият ви дом, свързан със здраве и изцеление, както и с посоката на работа и живот.

Наличието на Ретроградният Сатурн в този дом е препоръка да разгледате по-задълбочено тези области от живота си след март 2020 г, когато влиянието му премине. Това ще бъде чудесен период за решаване на проблеми, свързани със здравето, с разработване на превантивен здравен подход, за фокусиране върху храненето, за стартиране на редовни физически упражнения и т.н.

Бъдете внимателни, тъй като несигурност относно работата ви може да бъде разкрита. Тъй като Сатурн управлява вашия Дванадесети дом на духа, е важно да преминете към решения.

Събитията или осъзнаването на определени неща през последните дни на месеца ще ви помогнат да видите всичко с по-голяма яснота. Общувайте повече в края на месеца, защото никога не знаете какви важни връзки може да създадете. Прочетете онази нова вдъхновяваща книга, която ви препоръчаха, за да нажежите огъня в корема си.

ЗОДИЯ РИБИ

Темите за свобода и творчество ще изобилстват през този месец, но вероятно не според вашия идеал. Ретроградният пасаж на Сатурн във вашия Пети дом – този на творчеството е свързан с разработването на стратегии за вашата творческа част. Не се притеснявайте, Сатурн, носителят на уроците в зодиака, в крайна сметка ще ви донесе това, което търсите, когато  пролетта наближи. Засега той ще ви насочва да правите всичко, което трябва, за да освободите място за изпълнението, което предстои. Все пак предстои да ви се случи нещо магично.

През първата седмица на месеца Юпитер формира творчески ракурс към Нептун, който е владетел на вашето Слънце и се намира във вашия Дванадесети дом – този на духа. Около вас има лечебни енергии и възможности. Използвайте чувствителността си за изцеление и магия, а не за  малките неща, над които нямате контрол. Юпитер във Везни във вашия Осми дом ви предлага избор да разширите интуицията си или да се изгубите в драмата, така че направете избор осъзнато.

 


В категории: Хороскоп


Коментари
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори