Криминалистите на ОДМВР-Бургас с колективна награда „Полицай на годината 2019”
Бургаските полицаи бяха отличени за множество успешни акции със задържани лица и извършители на тежки престъпления
Екипът на отдел „Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас получи приза за колективна награда в класацията „Полицай на годината 2019” на МВР.
Личният състав на криминалистите в морската дирекция бе отличен за проявени професионализъм, инициативност, полицейско майсторство, доказани изключителни качества при опазване на обществения ред, борбата с престъпността и осигуряване на безопасността на гражданите, както и за успешни реализации с множество задържани лица, извършили тежки престъпления.
Наградата бе получена от директора на ОДМВР- Бургас – старши комисар Радослав Сотиров и неговия заместник – комисар Емил Павлов. Тя бе връчена от вътрешния министър Младен Маринов на специална церемония в Националния дворец на културата, на която присъстваха представители на политическото и професионално ръководство на МВР, също бившият главен прокурор Сотир Цацаров и неговия заместник и новоизбран главен прокурор Иван Гешев.
В залата бяха още главен инспектор Петър Богданов, инспектор Николай Ангелов и инспектор Борис Борисов от отдел "Криминална полиция" при ОД на МВР-Бургас.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
