×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Крадци задигнаха кабели за 4000 лева от склад в Бургас


Крадци задигнаха кабели за 4000 лева от склад в Бургас
Нагли крадци задигнаха медни кабели за 4000 лева от склад на фирма за видеонаблюдение и СОТ в Бургас. Щетата е можело да бъде по-голяма, тъй като в склада имало много скъпи машини
17 Декември 2019, Вторник, 08:35 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Мога да почерпя, защото апашите са подминали куфарите, в които има машини, като всяка една от тях струва по 20 000 лева, каза управителят Красимир Кръстев

Крадци задигнаха микроклациал и медни кабели за 4000 лева от склад на фирма за изграждане на видеонаблюдение и СОТ в бургаския квартал „Изгрев”. Кадри от охранителната камера, на които се вижда как апашите си тръгват с плячката, бяха показани в рубриката “Дръжте крадеца” по Нова телевизия.

Управителят на склада Красимир Кръстев, който е и собственик на фирма за изграждане на видеонаблюдение и СОТ, каза, че не е предвидил СОТ, тъй като мястото е много оживено.

„На кадрите се вижда как крадците се мъчат да влязат през големите метални врати, които са тежки, масивни, снабдени с универсален болт, правен ръчно. Отварят се със специален ключ. Крадците се мъчат над един час. Взимат немалко количество кабели”, каза Красимир Кръстев в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Има съмнения, че крадците са бивши служители на фирмата. Самоличността им все още не е разкрита.

„Ще бъдат прегледани по-стари записи. Полицията се задейства”, добави управителят на склада. Според него щетата е можело да бъде по-голяма, тъй като в склада имало много скъпи машини.

„На кадрите се виждат куфари, които крадците подминават, а в тях има машини. Всяка една от тях е на цена над 20 000 лева“, уточни Кръстев.

Може да почерпите, възкликна водещият Виктор Николаев, а собственикът на фирмата за видеонаблюдение и СОТ се засмя и потвърди думите му.
 


В категории: Крими , Бургас


9
Коментара по темата
9.
до 5 ВЪЗМУТЕНИЯ
17.12.2019 17:49:01
0
1
СМЕШЕН РЕВ!!ИСКАЙ ОТ ПОЛИЦИЯ И СЪД!!ЗАЩО ГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ДА искат И молят НЯКОЙ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА КОЯТО МУ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!!Г– РАБОТАТА НА КРАДЦИТЕ Е ДА КРАДЪТ РАБОТАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Е ДА НЕ СЪЗДАВАТ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА КРАЖБИ РАБОТАТА НА ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ ДА РАЗКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА А НА НАКАЗАТЕЛНИЯ СЪД ДА ГИ НАКАЗВА СПОРЕД ЗАКОНА!!!ВИЕ ЗАЩО СЧИТАТЕ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И ВЪЗМУЩАВАМЕ??????????????????????????????????
8.
аз
17.12.2019 16:34:16
0
3
Съкратиха 20 човека, на някои работници дадоха коледни, на други не с цел да се скарат помежду си (което и стана) сега реват.
7.
?
17.12.2019 10:27:14
0
27
Колко IQ да имаш да не си сложиш СОТ на собственият ти склад и колко IQ трябва да имаш да твърдиш, че подозренията ти са относно бивши служители , но видиш ли ти те са тъпи и ще мъкнат кабел на стойност 4к а няма да вземат въпросната/те машина/и за 20к.
6.
Breza 9
17.12.2019 10:12:24
0
14
Пък уж има акция от 1 седмица в изгрев се крият и обикалят, а крадците и дилърите си пеят . Ей тва е да обереш Сот хахахахс
5.
Възмутен
17.12.2019 09:59:12
3
11
Възмути се БЕ Българино! Изисквай от полиция и съд да бъдат открити и наказани крадците. Недей самодоволно да потриваш ръце и да се подхилкваш че не са обрали тебе. Другият път когато си ти, тогава ще те питам-как е.
4.
до 1 хаха
17.12.2019 09:36:48
1
30
Просто е "няма такава държава""да си рекламираш ОХРАНИТЕЛНИЯ БИЗНЕС ПОКАЗВАЙКИ КАК СА ТЕ ОКРАЛИ!
3.
Aaай ай
17.12.2019 09:14:35
1
11
Ай ай сот мот същата работа
2.
spas
17.12.2019 08:50:10
0
7
Тоя Красимир Кръстев не е ли Круз Електроникс.
1.
Много нисък левъл
17.12.2019 08:45:57
1
34
Само не разбрах какво общо има оживеното място с изграждането на СОТ. Не е необходимо да се надува сирена, но пък е могло да се подаде сигнал и през нета. От това което прочетох съм убеден, че не бих избрал тази фирма да ми изгражда СОТ. Над час им отнело на крадците да проникнат и през това време поради липса на СОТ и осигурителни мерки не били обезпокоени от никой...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори