×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Незрящият актьор Адриян Асенов спечели "България търси талант"


16 Декември 2019, Понеделник, 08:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Първи за кратко на сцената се появи Петър Байков, който получи златната звезда

Имитаторът Андриян Асенов е големият победител в шестия сезон на "България търси талант". Първи подгласник в шоуто стана човекът-калкулатор Георги Георгиев. На трето място останаха Dance Station.

Във впечатляващия 3-часов спектакъл на живо 12-те най-добри изпълнения от шоуто се бориха за зрителския вот и наградата от 50 000 лева. Пред Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова своите дарби демонстрираха носителите на златните бутони на журито и водещите - Андриян Асенов, Рефат Абдулаев, Валериа Войкова, Симона и Бояна, както и Свет Радославов. Те влязоха в битка с фаворитите на публиката - Адриана Хаджитенева, Георги Георгиев, Dance Station, София Иванова, мажоретен състав "Мистерия" и Реми Тоин. Последният, 12-и финалист - Петър Байков, бе определен с вота на феновете в онлайн гласуване на сайта на шоуто, пише dir.bg.

Първи за кратко на сцената се появи Петър Байков, който получи златната звезда на SDI. Той благодари на зрителите, че има възможност тази вечер да е там.

Първото изпълнение на финалистите беше на 13-годишната Валериа Войкова, която бе изстреляна на финала от златния бутон на Катето Евро. За изпълнението си на парчето "Freedom", тя получи само бляскави отзиви.

21-годишният Петър Байков. Той впечатли зрителите с дублажа си. Петър сподели, че след полуфинала е получил стотици писма от хора, които саму писали, че ще използват възможността си да го подкрепят. Продуцентите на "Дисни" също били впечатлени от уменията му и му предложили да работят заедно за в бъдеще. На финала той дублира фрагмент от "Снежанка и ловецът" (2012). Той за пореден път впечатли журито.

Dance Station бяха третото изпълнение, като докато се подготвят за изпълнението, представиха впечатляващите успехи на три от момичетата - в сноуборда, в бойните изкуства и на фронта на знанието. И този път те обраха овациите на журито, което изтъкна, че определено това изпълнение за финал и пожела успех на групата.

38-годишният Георги Георгиев работи на Летище София и се занимава със скоростна калкулация. Той не е успял да отиде на световното първенство в Истанбул и направи изчисления на задачи, подобни на тези на състезанието в реално време. Георгиев имаше само един грешен отговор, а след това изчисли в кой ден ще се паднат определени дати далеч в бъдещето абсолютно безпогрешно.

"Импровизатор, калкулатор и в математиката император", каза Ицо Хазарта на Георги след края на неговата демонстрация.

Андриян Асенов от село Лесковец, който е незрящ и бе изпратен на финала от златния бутон на Славена Вътова, от дете мечтае да е актьор, впечатли в първи тур с имитацията на Слави Трифонов. Този път в импровизираното студио на "Шоуто на Андриян Асенов" младият мъж имитира отново Слави Трифонов, Дядо Коледа и завърши с изпълнение на "Черно море" на Тодор Колев, като самият той свиреше на кахон в този момент.

Любен Дилов се обърна към Асенов с думите: "Къде беше преди 19 години, когато стартирахме едно шоу?! Можеше да спестим една партия на България."

Малката флейтистка София Иванова от Варна направи поредна запомнящa се изява, изпълнявайки "'О sole mio", като в началото самата тя свиреше на флейтата, а после продължи да пее. Журито бе повече от ласкаво към Софи. Ицо Хазарта изтъкна, че неговото любимо изпълнение на малката варненка е било на полуфинала и призова зрителите да го имат предвид, когато гласуват.

Бояна и Симона, изпратени на финала от Любен Дилов-син със златен бутон, които се занимават от 7 години с полденс, излязоха в бели бляскави сценични бодита на песента на Phil Collins "In the Air Tonight".

"Изключително съм щастлив от това, което направихте тази вечер. Изпълнението ви беше в пъти по-трудно от предишното", каза Любен Дилов.

"Опознай Бояна и Симона, преди да съдиш танца на пилона", обърна се Ицо Хазарта към зрителите.

27-годишният танцьор от Украйна Рефат Абдулаев, който стигна директно на финала със златния бутон на Ицо Хазарта бе избрал изпълнение за борбата между доброто и злото и избора, който всеки трябва да направи. Ицо Хазарта го поздрави, като му каза, че е гордост за Украйна. Славена го насърчи да продължава да твори, защото впечатлява хората.

Следващите претенденти за наградата бяха мажоретен състав "Мистерия". 19-те млади дами отново направиха впечатляващо появяване на сцената на риалити формата и поставиха в нова плоскост мажоретното изкуство в България.

8-годишната Адриана Хаджитенева страда от артрит, но въпреки това от 4 години се занимава активно с акробатика. Тя направи поредно запомнящо се представяне и получи прекрасни отзиви от журито. Катето Евро ѝ пожела да е много здрава и щастлива, като подчерта, че е сигурна, че ще бъде така заради прекрасното ѝ семейство.

Реми Тоин е от нигерийски произход, израснал е без родители в дом за сираци в Перник, а сега 24-годишният танцьор, любимец на публиката на "България търси талант", показа невероятно изпълнение, с което заслужи отново похвалите на журито, а Славена Вътова оцени високо човешките му качества.

33-годишният Свет Радославов - българинът, осъществил американската мечта, преборил тумор на мозъка и стигнал до финала със златния бутон на Дани Петканов и Сашо Кадиев, показа впечатляващо изпълнение. Той получи специални комплименти от журито. А Любен Дилов-син изтъкна, че съвкупността от всичко. което прави, го прави впечатляващ талант.

Зрителите се насладиха на впечатляващ спектакъл, в който видяха акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически способности, завладяващи танци, акробатика, музикални изпълнения, таланти-герои и много добро настроение. Специални гости на големия финал на "България търси талант" бяха Графа и "Златните момичета" на България.

Преди да бъдат затворят окончателно линиите, журито изрази своята подкрепа за някои от финалистите. Определено фаворитът в този импровизиран вот бе Андриян Асенов.




В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Пази боже сляпо да прогледа
16.12.2019 21:15:00
0
1
За 2ри път сляп печели награда. То бива бива нагласени работи ама чак толкова. Излъгахте толкова хора които гласуваха за наистина талантливи участници.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори