×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Защо мъжът скорпион е сексуален звяр


15 Декември 2019, Неделя, 11:21 ч.
Автор: Флагман.бг

За него сексът е игра, в която той е пресметнал всичко и има максимални шансове за успех

Мъжът скорпион се управлява от своите генитални органи. Той е страстен, емоционален и действията му не могат да се предсказват. Не- говата природа се ръководи от неговите желания и за да ги задоволи той може да приеме и да превъзмогне всякакво противоречие.

Никога не прави сметка за последствията. Нека другите го обявяват за безсърдечен дон жуан. Тяхното мнение никога няма да подтисне неговото неуморно търсене на сексуални авантюри. Не е трудно да се разбере защо хората се прив- личат от него както стоманени карфици от магнит. Те отговарят на него- вата почти хипнотична чувственост. Той е комбинация от почти равни части чар и сила на характера.

Изглежда има толкова много енергия, че я излъчва в атмосферата и е заобиколен от ореол, където и да отиде. За една жена е опасно да се приближи твърде много до скорпиона. Неговата изпепеляваща сексуалност може да експлодира внезапно. Лесно избухващ и неуловим, той прави малко усилия за самоконтрол. Сдържаността не е негово качество. Ако искате да флиртувате с опасността без да страдате от последствията, стойте настрани от него. На него е написано „високо напрежение!“ Правенето на любов с него може да достигне големи висоти или да ви подтисне максимално. Една жена, която се превърне в желан любовен партнъор на скорпиона може много да очаква и много да се страхува. Нищо няма да го спре, за да постигне целта си, защото той е жертва на своите желания. В любовната игра може да бъде партнъор, който се подчинява на всичко, което ще възбуди приятелката му. Ако тя не иска да бъде възбу- дена, той ще направи всичко, ще поеме всички рискове, ще я преследва, докато постигне целта си. И ако има неуспех, внимавайте! скорпионът никога не забравя любезността и приятелството, никога не прощава обидата и ако е наранен става отмъстителен.

Неговите отношения с хората обикновено включват известен еле- мент на борба и понякога той може да стане необуздан. Твърде лесно си създава врагове – но нека неговите врагове да внимават, за всеки кон- фликт той е един от ответниците, от които трябва да се страхуват. Той е избухлив, твърдоглав и напорист. Тези, които се занимават с мъже скорпиони трябва да бъдат подготвени да направят изключително усилие, за да запазят мира. Милостта не е в природата му и пътят на компромисите не е негов път. Ако имате някакви тревоги с него бъдете подготве- ни да стигнете до крайност.Когато е раздразнен скорпионът се бие до смърт.

В един спор той ще заложи всичко и ще се бори за всичко или ни- що и нека загубилият да върви по дяволите. Неговите мотиви са сложни и мистериозни, защото има скрита интимна част на личността си. Той е много динамичен и досаден, но е верен на приятелите си. Не желае да бъде зависим, не се нуждае от някой на който да се облегне. Нестабилен емоционално, той презира слабостта у другите и има голяма слабост към мазохистични типове, които чувстват неговия потенциал от жестокост и надмощие. Има сколонност да хаби енергията си в преследване на удоволствия и често става пристрастен към алкохол или наркотици. Неговите шансове да конкурира останалите обаче са големи, защото притежава изключителна воля и решителност. Работата е важна за него, въпреки че не обича физическия труд. Има необичайна сила на концентрацията, живо въображение, голям кураж и предприемчивост, качества, които са необходими за успеха. Практичен е във финансовите въпроси. Никой не може да го застави да прави дребни сделки. С една забележка: той обича набързо да засегне проблема и след това да го забрави. Така някой проблем може да остане нерешен напълно. В сърдечните си афери също не приема „не“-то за отговор. Той очаква от вас изцяло да му се посветите. Ако не го направите веднага прекъсва връзките. Тези, които са родени под този знак могат да бъдат некоректни, егоистични, безскрупулни и тези черти са особено очевидни, когато търсят сексуална авантюра. Според тях страстта има свои собствени закони. Те се борят за майстрорство, с пълен контрол върху либидото и емоции- те.

За мъжа скорпион сексът е игра, в която той е пресметнал всичко и има максимални шансове за успех. Интересува се само от жени, кои- то всички останали харесват. Можете да докарате скорпиона до лудост от ревност – но тогава рискувате вие. Доминиращ над жените, уверен в сво- ята възможност да ги застави да изпълълнят неговата воля. Неговите страсти могат да го доведат до бруталност. С една дума, той е опасен – внимавайте!

Неговият сексуален живот

Той е лъстиво сексуално животно. В леглото винаги гледа да получи повече, отколкото сте се спазарили предварително. Познава интимно женската анатомия и има много активно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максималното количество удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, неговите желания никога не пресъхват. Още от първата целувка знаете, че той има предвид нещо съществено. Отива направо към целта си, не се занимава с рафиниране на техниката. Всичко, което иска е да задоволи неконтролираните изключителни желания на своите гениталии. Преди да се е съблякал е готов за действие. Една жена, която описва правенето на любов със скорпион казала, че това е нещо като да виждаш идване на оръдие срещу тебе. Той започва силово. Неговите целувки не са сладки докосвания, а огнени, силови мъжки прегръдки. Обича да хапе и да смуче. Причинявайки болка той се възбужда повече. Програмата на предиграта му може да ви доведе до върховни еротични усещания, придружени с болки. Той има нужда да доминира над жената. Ако тя изпитва болка от него, това значи че му е подчинена. Оправдава се с това, че повечето жени обичат да бъдат сексуално превъзхождани и физически подтискани. Ръководен от своите гени- талии, обича любовницата му да изразява своето обожание към тях. Много обича да ви посрешне, когато идвате от горещата вана и след това като натисне вашето горещо, влажно голо тяло в студената стена да влезе във вас, както стои прав. Влажността го възбужда, той е воден знак и него- вото чувство за сексуален глад се задоволява от бързото съединяване на голите тела. Ще иска да продължите в спалнята (скорпионът винаги иска да продължи) или ще ви върне обратно във ваната.

Забележка: трябва да имате бърз достъп до различни кремове и желета, които да улесняват честото проникване. Скорпионът може да продължи безкрайно, за да доба- вя удоволствие за себе си от съвокуплението. Един мъж, който познавах, винаги масторбирал преди акта, друг си хапел устните, докато не потече кръв или се щипел жестоко, така че болката да удължи оргазма му. Един особено интересен приятел ми каза, че открил как да заздрави мускулите на пениса си – докато уринира, просто спирал и пускал струята през ня- колко секунди. Като резултат ме увери, че жените били много доволни от неговата възможност за продължителна сексуална потентност.Мъжете скор- пиони предпочитат да правят любов когато има известна възможност за забременяване, така че се възбуждат, когато жените не използват проти- возачатъчни средства. Те не обичат да използват мъжки противозачатъчни средства или да прекъсват акта предварително. Един метод, който изпол- зват скорпионите е да потопяват тестисите си в гореща вода преди акта, което понякога води до временна стерилност (факт е, че тестисите са разположени извън тялото, защото спермата, която се произвежда в тях не може да живее при телесна температура). Една от причините скорпио- ните да предпочитат този начин е удоволствието от болката, което полу- чават неговите генеталии. Нещо което никога не съм виждал е мъж скор- пион който да ме попита как да намери по-голямо удоволствие в секса. Това няма да учуди никого, който добре познава този знак. Да задаваш въпроси, значи по някакъв начин да покажеш сексуална неосведоменост или непълноценност. А никога един истински скорпион не може да бъде обвинен в това. Сексът е твърде важна работа за него. Скорпионът е склонен към сексуални чудатости. Той обича необичайния секс и експери- ментите с всичко, което би го направило запомнящи се: удължители на пениса, нови видове изкуствени пениси, даже вибратори. Неговата потен- циална необузданост може да се превърне в реална и порочна. Той изпит- ва удоволствие от болката на някой друг и това лесно го води до сади- зъм. Наскоро във вестниците пишеше за един мъж, който си направил ле- говише в мазе и там водел момичета, които измъчвал преди да ги изнаси- ли: обесвал жертвата за ръцете, приковавал я за стената с въжета и ве- риги и й запушвал устата с топка. Аз нямах нужда от информация, за да знам, че този садист е бил скорпион. Той обича да довежда жената до неколкократен оргазъм обикновено с помощта на електрически вибратори. Нищо не прави скорпиона по-доволен от тава да добавя към сексуалното удоволствие и болка.


В категории: Хороскоп


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Ти май много приятели имаш.
15.12.2019 19:25:07
0
1
Та после скорпиона ти бил лош.Най добрта зодоя за мъж и за приятели. Това е истината.
2.
RE-1
15.12.2019 16:45:44
0
0
Според "Скорпиона" съществуват само 2 зодии:
- Той и ухапани от него.
1.
"Малко ала -бала"
15.12.2019 14:57:28
0
3
Моят съпруг (който,вече е покойник) беше СКОРПИОН (беше на 61г., когато си отиде от тоя свят ) БЕШЕ СТРАХОТЕН ,ХАЛА В ЛЕГЛОТО ... МЕЧТА..."Опитах се " да го заменя с друг...нооо ...напразнооо...и той беше СКОРПИОН....НО ,НЕ ( беше "уж" хубаво)...Но първия СКОРПИОН ( тоест мъжа ми) , беше върха на сладоледа...30 години бяхме заедно и никога неможах да кажа, че ми е омръзнал СЕКСА с него...Така че два СКОРПИОНА съм имала в живота си ,но първия ( тоест мъжа ми ) БЕШЕ ВЪРХА... (жалко че вече го няма)..
...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как да реагирате, ако заварите мъжа си да мастурбира Как да реагирате, ако заварите мъжа си да мастурбира

Aкo мъжът ce caмoзaдoвoлявa, тo тoвa oзнaчaвa ли, чe нeщo му дocтигa в ceкca

Как тялото ви да подсказва, че той не е подходящ за вас Как тялото ви да подсказва, че той не е подходящ за вас

Езикът на тялото не лъже

Мариновани тиквички - чудесна идея за вечеря Мариновани тиквички - чудесна идея за вечеря

Хрупкави и вкусни, те са идеалното мезе

Философски настроената Райна цитира дъщерята на царя на Крит Философски настроената Райна цитира дъщерята на царя на Крит

Певицата се е отдала на дълбоки мисли

Трус 2,4 по Рихтер край София Трус 2,4 по Рихтер край София Министър Николова да влезе в кочината на Северния плаж в Бургас Министър Николова да влезе в кочината на Северния плаж в Бургас

Кучета, фасове и гниещи водорасли отвращават туристите от най-големия плаж на красивия морски град

Пожар пламна край жп релсите до бул. „Иван Вазов”, горят боклуци и стари гуми Пожар пламна край жп релсите до бул. „Иван Вазов”, горят боклуци и стари гуми

Екип от пожарникари бързо е загасил огъня

Зодите, за които август ще е чудесен за кариерата Зодите, за които август ще е чудесен за кариерата

Лято е, но успехът изисква сериозна работа

Министър Марияна Николова: Към момента няма нито един случай на болен от COVID-19 по Българското Черноморие Министър Марияна Николова: Към момента няма нито един случай на болен от COVID-19 по Българското Черноморие

Министърът на туризма бе на обиколка по морето, инспектира хотели и ресторанти

Непозната жена налази мрежата, моли за пари за хляб, потребителите я винят в измама (ОБНОВЕНА) Непозната жена налази мрежата, моли за пари за хляб, потребителите я винят в измама (ОБНОВЕНА)

Съмнителният профил разбуни духовете във фесйбук

Спасиха жена, оцеляла 3 дни под развилините в Бейрут Спасиха жена, оцеляла 3 дни под развилините в Бейрут

Кадри от спасителната операция на жената, която вече е на края на силите си, се появиха в социалните мрежи

Семейства в Бейрут още търсят изчезналите си близки Семейства в Бейрут още търсят изчезналите си близки

Някои от тях получават фалшиви надежди

Южна Дакота издига 50-метрова статуя, почитаща жените-сиукси Южна Дакота издига 50-метрова статуя, почитаща жените-сиукси

Тя носи името "Достойнство" и се намира недалеч от връх Ръшмор

Гореща вълна удря Европа Гореща вълна удря Европа

Метеоролозите очакват на места температури до 42 градуса по Целзий

От утре: Германия тества за COVID-19 пристигащите от три български области От утре: Германия тества за COVID-19 пристигащите от три български области Тестът трябва да бъде направен до 72 часа след влизане на територията на Германия Секс скандал с носител на Грами, работил с Бионсе Секс скандал с носител на Грами, работил с Бионсе

Срещу Ноуъл "Дитейл" Фишър са повдигнати 15 обвинения за сексуално посегателство

Виктор Орбан: Мигрантите са като биологично оръжие Виктор Орбан: Мигрантите са като биологично оръжие Той е е предложил централноевропейската държава да преустанови приемането на азиатци и африканци Германия глобява €25 000, ако откажеш корона тест Германия глобява €25 000, ако откажеш корона тест

Германският Червен кръст ще изпълнява тестовете, които са финансирани от държавата

Джордж Клуни дарява 100 000 долара за Ливан Джордж Клуни дарява 100 000 долара за Ливан

Съпругата на актьора Амал е с ливански произход

Големите фирми в Германия предпочитат работа от вкъщи Големите фирми в Германия предпочитат работа от вкъщи

Служителите им ще работят така и след пандемията

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Ако някога решите да поправите всички грешки в живота си, започнете от правописните.
Виц на деня Виц на деня Жена се прибира с 12 бутилки вино, 2 бутилки уиски, 1 водка и 2 хляба. Мъжът ѝ:
- Гости ли ще имаме?
- Не!
- А защо ни е толкова хляб?
Виц на деня Виц на деня - Секси, хайде в спалнята!
- Много си палав днес!
- Не, сериозно ти говоря! Мачът почва след малко, омитай се...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих много яка тениска - с розов надпис на гърба - “Бебе прекрасно". Сега се чудя кво да правя- от прането се изтри “Б-то“...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори