×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да свалиш жена според зодията


10 Декември 2019, Вторник, 15:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте полезните съвети

Жена от зодия Овен
Първото нещо, което може би ще забележиш, когато тръгнеш да се срещаш с жена зодия Овен, е, че две срещи с нея никога няма да минат по един и същи начин. Или поне не трябва, ако искаш да имаш успех с нея. Тя е пълна с енергия, всичко наоколо й е интересно и в същото време е страшна любовница. Малко неорганизирана, нетърпелива и жадна за емоции, тя е готова да замине на почивка още утре, без да е резшервирала хотел и без да познава всеки в компанията. Обикновено не е трудно да се прекрачат границите с тях и сексът няма да е мираж, ако си изиграеш добре картите.

Жена от зодия Телец
Усмихната, сравнително капризна и често интелигентна, жената Телец е добра партия. Ако искаш да я имаш, я заведи в хубав ресторант (те са чревоугоднички) и след това я прелъсти със страстен танц. Често обаче може да изпаднеш в ситуация, в която си казваш „Какво пък иска тази“, тъй като високото им самочувствие ги прави колебливи и неуверени. Обикновено има много приятели и бързо се сприетелява с хората. Искаш да я спечелиш – тогава не бягай от клишето. Трябва да си красив, влиятелен, изключително внимателен и добър любовник. Веднъж обаче влюби ли се в теб, тя е перфектната жена за съпруга и сериозна приятелка.

Жена от зодия Близнаци
Типично като името на зодията си, Близнаците крият опасности. Ако си малко по-умен обаче, може да използваш тази нейна двойнственост в своя полза. Жената Близнаци обикновено е душата на компанията, организира партита, грижи се за всички в компанията, вечено усмихната и обичаща овациите. Силната й страна – интелигентността, слабата – обича мъжкото внимание прекалено много и понякога са двулични. Можеш да спечелиш вниманието й с интересен разговор и посещение на нестандартно място. Стимулираш ли интелекта й, обикновено стимулираш и ерогенните й зони. Жена Близнаци рядко може да бъде с глупав мъж.

Жена от зодия Рак
Една от най-емоционалните жени в зодиака. Обича да размишлява и анализира, и е силно чувствителна спрямо начина, по който мъжете я третират. Покажеш ли сериозно внимание, галантност и ласки, тя ще те забележе. В същото време жената Рак е класна изкусителка и може да ти предложи невероятни сексуални изживявания. Женствена и крайно романтична, за нея бракът има огромно значение и тя боготвори моногамността. В този ред на мисли – семейството и дома са силната й страна, така че тя не е от момичетата, които биха се втурвали в постоянни експерименти. Ако и ти си падаш по това, жената Рак е твоето момиче. Справянето с постоянната й чусвтвителност обаче е сериозно изпитание за всеки мъж.

Жена от зодия Лъв
Жената Лъв може да ти даде топлота и разбиране като малко други. В същото време тя обича светлината на прожекторите и уважението на околните е ключово за нея. Тя винаги ще иска да е център на внимание. Някои Лъвици прекаляват с екстравагантния гардероб, защото за тях е супер важно да бъдат забелязани. Дори походката й е царска, така че не се учудвай, ако мъжете често я заглеждат. В същото време има голямо сърце и е много щедра, което както плюс, понякога е дразнещо, ако сте в сериозна връзка и тя се раздава за околните. За да я впечатлиш – просто покажи, че е единствена, заведи я в лъскав ресторант и демонстрирай, че се гордееш да си с нея. Ласкателството е най-бързият път към лъвското сърце.

Жена от зодия Дева
Галантна и деликатна, жената Дева често се мисли за принцеса. В същото време тя е педантична, добра служителка и амбициозна. Клюките са й слабото място, така че винаги ще има за какво да си говорите. Жената Дева обикновено не е „лесна“ и може би ще се наложи да се постараеш, ако искаш да я вкараш в леглото си. Веднъж обаче отпусне ли се, може да ти даде много на креватния фронт. Тя обръща внимание на детайлите и за нея всичко в живота има логика. Отношенията с приятелите и родителите ти са едно от първите неща, които ще забележе, както и начина ти на живот. Тя е отчаяна романтичка, но не би се хванала с мъж, който предлага само романтика.

Жена от зодия Везни
Една от най-приятните жени от зодиака. Чаровни, обикновено много красиви и суетни, наистина би било удоволствие да се срещаш с жена Везна. Обикновено тя е много лесна за общуване, популярна е сред социалните среди и приятелите си. Така или иначе обаче, жена Везни е трудна да се обвържа емоционално и тя инстинктивно бяга от заплетени любовни ситуации. Тя вярва дълбоко в истината и не би понесла заплетени игрички, нито сложно човешки отношения. Това на моменти ги прави да изглеждат малко вятърничеви. За да я впечатлиш, най-добре да я въвлечеш в твоя социален живот и да я оставиш да е значима там. Може да й отнеме дълго да се убеди, че ти си човекът за нея, но веднъж стори ли го, чистата й любов може само да те радва.

Жена от зодия Скорпион
Скорпионките са страшно животно. Емоционални, понякога крайни, страстни любовници и властни съпруги. Захванеш ли се с жена Скорпион, трябва да внимаваш много как я третираш, защото освен всичко те са и отмъстителни. Още от самото начало ще забележиш, че тя може би обича и мрази до сериозни крайности, включително и най-близките си. Накърниш ли я по някакъв начин, не се учудвай, ако ти изневери отмъстително. Първите няколко срещи може да се държи по-резервирано и гордо, но веднъж станете ли двойка тя може да ти даде много любов. И все пак вземеш ли я за жена, бъди сигурен, че властността й ще е осезаема. Жената Скорпион се познава много добре, обича се до неузнаваемост и търси мъж, който ще я пожелае такава, каквато е. Мисия „аз ще я променя“ е невъзможна.

Жена от зодия Стрелец
Искаш авантюристка, коятя обича да пътува, да е центъра на компанията, да забавлява всички и да изпълва дома ти с положителен дух, тогава Стрелец е твоят избор. Една от най-всеотдайните жени от зодиака, жената Стрелец кипи от енергия. Искаш да я впечатлиш от самото начало – тогава пътувания и туризъм е точната тема. За нея няма скучна дестинация и няма нищо по-хубаво от това да си напът. Още един коз – те се влюбват бързо и обикновено за дълго, така че не е толкова трудно да ги задържиш, ако веднъж им влезеш по кожата. Шумни и далеч от дискретността, тези жени понякога идват в малко повече на срамежливите мъже. Трябва да се подготвиш, че когато сте в компания често може да оставаш в сянка, но усети ли, че те засяга, жената Стрелец веднага ще те накара да се чувстваш комфортно. Понякога малко капризни и прекалено изискващи, подготви се, че трябва да показваш любовта си, дори и с малко жестове, иначе много ще я нараниш.

Жена от зодия Козирог
Козирожките знаят какво искат от живота и как да го постигат. Не е нужно да си богат и преуспял, за да си с жена Козирог, но трябва да знаеш какво искаш от живота. И все пак – винаги ще си застрашен, но по-богатите мъже. Хленчещ мъж, който се крие зад полата й, е това, което веднага ще я отврати. Ще я спечелиш моментално, ако водите интересен разговор за успех, пари, кариера. Малко инати и наивно упорити на моменти, жените от тази зодия може да те вбесят като си навият някоя идея на пръста, без да има много логика. Състезателки по природа, Козирожките биха се зарадвали на боулинг за първа среща, или друг тип дейност, която изисква да се докажат. Силно самостоятелна и индивидуалистка, може леко да я подразниш, ако й звъниш по 13 пъти на ден и не я оставаш да има собствено пространство. Веднъж обаче почувства ли се твоя жена, ролята на съпруга и майка й подхожда невероятно. Причината – Козирожките са силно пазителки на традициите и семейството.

Жена от зодия Водолей
Една сладка срамежливка с голямо сърце, това е жената Водолей. Може да се окаже, че дори не си разбрал колко лудо влюбена е в теб, затова човек трябва да е доста настоятелен с нея. Тя обикновено е голяма чистница и има добър вкус за мода, така че се постарай да изглеждаш добре, като я поканиш на среща. Жените Водолей обикновено са умни и ученолюбиви, така че внимавай да не се изцепиш с липса на обща култура. Те са силно сводолюбиви (дори повече от Козирожките), така че не си и помисляй да я обсебваш. Друго типично качество – самодисциплина и точност, с които не е добре да злоупотребяваш. Жената Водолей никога няма да се възползва от парите ти и е една от най-големите пестеливки в зодиака.

Жена от зодия Риби
Някои мъже намират тихите Риби леко депресиращи. Силно чувствителни, Рибите често живеят в своя вътрешен свят, но създават и страшно силна емоционална връзка с партньора си. Най-лесният начин да я впечатлиш е да се докоснеш до сърцето й с любовно писмо или подарък романтична книга. Един от най-големите плюсове на Рибите е, че веднъж отдали се на партньора си, те могат да бъде силно подкрепящи и да живеят с неговите проблеми. В същото време обаче хората могат да злоупотребяват с дробрината им. Друга тяхна слабост – клюкарстването. Рибите са много креативни и отдадени на изкуството хора, далеч от егоизма и суетата. Ако искаш вярна и кротка жена, готова на всякакви компромиси, тя е твоето момиче.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори