×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето кои са капаните след първия секс с нов партньор


09 Декември 2019, Понеделник, 21:40 ч.
Автор: Флагман

Когато влюбените решават да се събудят заедно, в едно легло, това е важно събитие в живота им, макар че едва ли го осъзнават

Психолозите твърдят, че съдбата на двойките се решава на сутринта, след като са прекарали първата нощ заедно. Възможно е те да са имали и преди това интимни отношения, но всеки е спал у дома си.

Когато влюбените решават да се събудят заедно, в едно легло, това е важно събитие в живота им, макар че едва ли го осъзнават. Струва им се, че най-важното се е случило през нощта. А всъщност от това колко комфортно се чувстват на сутринта, зависи бъдещето на връзката им.

Утрото - хубаво или мрачно

На сутринта след първата нощ заедно жизнените ритми на двамата рядко съвпадат. Единият може да е тип “чучулига”, а другият - “сова”. Единият да е свикнал веднага да става от леглото, другият - да се излежава малко. Единият - да се събужда в добро настроение, другият - да не може да дойде на себе си, докато не изпие чаша кафе. В момента на събуждането ние мислено възпроизвеждаме събитията, случили се снощи и си представяме какво ни очаква днес. Но това става само ако сме в обичайната за нас обстановка. А когато се събуждаме на чуждо място и с друг човек в леглото, може да се събуди у нас тревога, дори желание да избягаме.

Съвет:

Постарайте се да се справите с тази тревога и не правете прибързани изводи. Дори да ви се иска човекът до вас по-бързо да си тръгне или пък вие да напуснете по-скоро неговия дом, не го показвайте. Това е лош знак за бъдещето на вашата връзка. А колкото до различните ритми на събуждане, този, който е на гости, е длъжен да се съобразява с домакина.

По-дълго в леглото

Ако мъжът и жената са влюбени, у тях се заражда желанието да “задържат” времето в леглото. Това е добър признак, защото утринните ласки са по-нежни. И в даден момент може да се събуди отново желанието за секс. Сутрешните часове в леглото са и часове на откровения. На човек му се приисква да узнае повече за партньора си, да разкрие душата си пред него...

Съвет:

Това може да се превърне в игра с огъня, защото и най-незначителната невярна дума може да разруши магията на изживяваното. Преди да признаете нещо на партньора си, помислете няма ли да го шокирате. Дали той няма да възприеме вашите думи като изискване, за което не е готов? Ако не сте сигурни как ще реагира на вашите откровения, ограничете се с фрази като: “Как спа?”, “Колко е часът?” Тук са важни интонацията - топла, задушевна, и погледът - нежен, влюбен.

Срамът от голотата

Това е един от ключовите моменти. От топлата прегръдка, целувките и нежните слова трябва са се върнете в делничния живот. Точно в този момент у някои се заражда срамежливостта. През нощта двамата са били разкрепостени и свободни в секса, а на сутринта изведнъж отнякъде се появява стеснение. “Не ме гледай”, казва някой от партньорите, убеден, че погледът на другия задължително ще е критичен, оценяващ. Срамът от голотата е прикриване на комплекси, признак за ниска самооценка.

Съвет:

Не бързайте, не се суетете, докато ставате от леглото. Погледът на вашия приятел в такава сутрин не е критичен, а добронамерен и ласкав. Жените често се комплексират заради някоя част на тялото си: малък бюст, твърде пълни бедра, целулит. Но мъжът обикновено не “разчленява” любимата си с поглед, а я възприема като цяло. Резките движения и бързането да се облечете могат да разрушат романтичното настроение, останало от нощта. Ако не можете да победите вашата срамежливост, увийте се в голяма хавлия.

Тайната на банята

Посещението на банята и тоалетната ви отдалечават от романтиката на нощта. Вярно е, че в западните филми често виждаме как влюбените ходят по малка нужда в присъствието на другия. Но у нас са малко тези, които са толкова разкрепостени. Напротив, мнозина от тях измислят най-различни хитрости, за да “замаскират” ходенето в тоалетна. В чужда баня пък е трудно да се ориентирате какво можете да използвате и какво ще се стори неприемливо за вашия приятел.

Съвет:

За да отидете в тоалетната, използвайте момента, когато приятелят ви примерно е пуснал високо радиото или телевизора. Така “ромонът” от вашите нужди няма да стигне до ушите му. След това използвайте освежител за въздуха. В банята действайте внимателно, като се стараете да не оставяте следи след себе си. Ако вашият любим допусне някаква “грешка”, опитайте се да насочите вниманието си към нещо друго, за да “смекчите” неприятното усещане.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори