×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Андрей Едрев плаче: Забраниха ми да виждам децата си


08 Декември 2019, Неделя, 13:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Много страдам от решението. Издават се заповеди без доказателства за защита, просто на основание на една декларация в свободен текст, каза бившият сървайвър

Колоритният участник в риалити шоуто „Островът на изкушенията” Андрей Едрев води жестока битка с бившата си жена. Двамата се съдят за попечителството на двете им деца. Съдебната сага между двойката, която с години се радваше на хармония и безгрижен живот на екзотичния остров Бали стартира на 2 декември, като Районният съд в столицата внимателно изслужа двете страни, плюс призованите свидетели. Първото заседание завърши в полза на майката, а второто бе насрочено за началото на февруари 2020 г. – факт, който натъжи бащата Андрей Едрев.

„Много страдам от решението. Издават се заповеди без доказателства за защита, просто на основание на една декларация в свободен текст. Приема се за истина автоматично. Приема се, че в една връзка единствено и само жената може да е обект на насилие. Съдията написа доклад, назначиха се експертизи и следващото заседание е на 5 февруари 2020 г. Нямам право да си виждам децата до тогава”, споделя нараненият мачо пред „Уикенд”.

Андрей бе набеден от екс половинката си Гергана, че се е опитал да отвлече децата им – 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса посред бял ден пред заведение на столичния булевард „Витоша” през септември. По щастливо стечение на обстоятелствата „планът” му се провалил.
Едрев подготвил и писмен отговор към магистратите по повод молбата на Гергана, че тя е била жертва на домашно насилие. Той описва, че почти 6 години от живота си прекарал в съжителство на семейни начала с бившата си любима, а в резултат на любовта им се родили Александър Андреев Едрев и Бориса Андрей Едрева.

„Поради многобройните й изневери, живот по нощните клубове и системна употреба на алкохол и забранени вещества подадох молба пред Районен съд – Бургас на 30 септември 2019 г. с искане да получа родителски права над децата. Поведението на ищцата като майка бе недопустимо за мен. Основните грижи за децата полагах аз, доходите на нашето семейство се осигуряваха от моя бизнес на остров Бали, Индонезия, където предоставям вили под наем на български туристи. Първоначално живеехме там и в България, като освен отличните битови условия бях наел и две детегледачки на 24 часово разположение без почивен ден за децата, за да се чувства комфортно жена ми както наричах Гергана. Бяха осигурени за нея и децата кола и шофьор, работници за басейна и годината. Тя не работеше и по цял ден имаше доста свободно време.
В един етап от живота ни тя престана да идва до Бали и се наложи да се разделя с децата за дълъг период от време, въпреки нежеланието ми, но заради нея и фалшивата й заинтересованост и желание да гледа малките се принуждавах.

Всъщност, за децата в такива периоди се грижеше бащата на Гергана Дякова – Велко Сапунджиев в семейната им къща в Панагюрище. Тя е била в София през цялото време и е посещавала децата веднъж на две седмици.

Винаги съм я подкрепял да учи и да се развива, изпълнявах желанията й за това къде иска да живее, колко пари да получава от мен. Аз самият се връщах в България заради желанието й да прекарваме времето си в страната, за да може децата да общуват с баби и дядовци, със своите роднини по бащина и майчина линия...

В един момент Гергана ми заяви, че й се живее, излиза й се по кръчми и дискотеки, иска да има и други връзки. За мен това беше шок. Децата бяха записани в Бургас на детска градина, а Гергана се беше преместила да живее сама в София при поредния си любовник. На няколко пъти установих, че тя има връзки с най-различни мъже. Настоящият й любовник е състоятелен, има нощно заведение-бар. Над заведението има апартамент, където са организират афтърпартита”, пише в писменото си обяснение за станалото Андрей Едрев.

Един ден Гергана и новият й мъж Омуртаг, с когото набързо минала през гражданското отишли в Бургас и взели хлапетата.  Тя обяснила на Андрей, че ще живее в апартамента над заведението на „Витоша” и ще работи като сервитьорка, макар че искала да се занимава с дизайн. След дълги разговори Едрев склонил да подпише споразумение, че майката ще гледа децата при нормални условия. Споразумението се налагало, понеже не искал малките да имат достъп до наркоманска среда и места, където се употребява алкохол. Смятал, че Бориса и Александър трябва да са в Панагюрище, но никой не се съобразил с желанието му.

Той оспорва твърденията на бившата си жена, че на 25 октомври е ударил главата й в стена, че е заплашвал да приключи с нея и децата, ако не се приберат в Бургас. Споразумението с Гергана подписал в Панагюрище във фамилния й дом, където били родителите на Дякова, а Андрей водел брат си Николай. За семейството на Сапунджиева-Дякова носел подарък – сафрид.

Сървайварът оспорва твърдението, че се е опитал да отвлече децата им както и че е искал 2000 лева от молителката. „Оспорвам също, че синът ни Александър Андреев Едрев има логопедичен проблем, поради простата житейска причина, че и двете ни деца живеят в мултиезична среда и говорят на три различни езика – български, английски и индонезийски. За истинността на това твърдение може да се изкаже директорката на детската градина на децата в Бургас г-жа Кралева”, пише Едрев и обяснява, че той има собствен бизнес и е добре познат в обществото, в серия от телевизионни предавания и инициативи в обществена полза.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
21
Коментара по темата
21.
Софийски районен съд
27.10.2020 20:05:26
1
2
Съпругът на милото момиче, майката, жената Гергана Дякова

П Р И С Ъ Д И:
ПРИЗНАВА подсъдимия О. А. Д., [дата на раждане] , в [населено място], българин, български гражданин, живущ в [населено място], ул. Н. М., [жилищен адрес] и постоянен адрес в [населено място], [улица], ет. 1, ап. 1, със средно образование, работещ, разведен и живее на семейни начала, с едно дете, ЕГН: [ЕГН], неосъждан, ЗА ВИНОВЕН в това, че на 05.09.2007 г., около 00:30 часа, в [населено място], на кръстовището на бул. В. Л. и ул. А. чрез нанасяне на удар с неустановен по делото твърд предмет в областта на дясната ръка и лицето е причинил две средни телесни повреди на П. И. М., изразяващи се в: 1) счупване на долната челюст в областта на ъгъла от дясно, което е реализирало квалифициращия признак счупване на челюст, при което се затруднява трайно функцията на хранене и говор за срок не по-малко от 2.5 месеца; 2) счупване на петата дланна кост на дясната ръка, което е причинило трайно затруднение на движенията на пострадалия с десния горен крайник, за срок не по-малко от 40 дни, поради което и на основание чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 2, ал. 1, вр. чл. 55, ал. 1, т. 2, б. „б“ от НК МУ НАЛАГА наказание „ПРОБАЦИЯ” със следните пробационни мерки:
- „ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС” за срок от 1 година с периодичност 2 пъти седмично;
- „ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С П. СЛУЖИТЕЛ” за срок от 1 година;
- ДВЕСТА ЧАСА ГОДИШНО „БЕЗВЪЗМЕЗДЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО” ЗА СРОК ОТ ЕДНА ГОДИНА.

ОСЪЖДА подсъдимия О. А. Д. (със снета по делото самоличност), на основание чл. 45, ал. 1 от ЗЗД, да заплати на П. И. М. с ЕГН: [ЕГН] сума в размер на 20 000 лева, представляваща обезщетение за претърпените от него неимуществени вреди, причинени от престъплението, от които 15 000 лева за счупването на челюстта му и 5 000 лева за счупването на петата долна кост на дясната му ръка, ведно със законната лихва, считано от датата на деянието до окончателното й изплащане, както и сторените по делото разноски от П. М. в размер на 3000 лева.

ОСЪЖДА подсъдимия О. А. Д. (със снета по делото самоличност) да заплати на основание чл. 189, ал. 3 от НПК в полза на Държавата, по сметка на СДВР сума в размер на 100 лева и по сметка на Софийски районен съд сума в размер на 465 лева, представляващи сторените по делото разноски, сума в размер на 800 лева, представляваща държавна такса върху уважения размер на гражданския иск, както и 10 лева държавна такса за служебно издаване на 2 бр. изпълнителен лист.
20.
Софийски градски съд
27.10.2020 20:01:58
0
1
Решение от 21.10.2020
Резултат: Потвърждава решението
ПОТВЪРЖДАВА Решение № 56463 от 02.03.2020 г. постановено по гр. дело № 62212 по описа за 2019 г. на Софийския районен съд, III Гражданско отделение, 80-ти състав.
ОСЪЖДА Г. В. Д., ЕГН, да заплати, по сметка на Софийския градски съд, държавна такса в размер на 12.50 лева (дванадесет лева и петдесет стотинки).
ОСЪЖДА Г. В. Д., ЕГН, да заплати на А. М. Е., ЕГН, сумата от 200.00 лева, представляваща разноски за адвокатско възнаграждение за въззивното производство.
ОСТАВЯ без уважение искането на Г. В. Д. и на малолетните А. А. Е. и Б. А. Е., действащи чрез тяхната майка и законен представител Г. В. Д., за присъждане на разноски за въззивното производство, като неоснователно.
РЕШЕНИЕТО, на основание чл. 17, ал. 6 ЗЗДН, е окончателно и не подлежи на касационно обжалване.
19.
_Aya
03.01.2020 01:45:01
1
2
Какъвто и да е Андрей Едрев, има право да си вижда децата.
18.
Очевидец
14.12.2019 21:00:51
4
11
Аз бях при тях във вила на Бали. Видях с очите си как я тормози този селяк! Чудех се през цялото време как е възможно да го търпи!? Милото дете!Нежно,възпитано и умно...Дала му е най-ценното! Успех мило дете! С теб съм!
17.
Vili
09.12.2019 13:36:44
3
16
Нека му е за урок на този самонадеян Андрей. Да се научи да си мери приказките, аз ако съм на жена му ще постъпя по същия начин. Изглежда ми като деспот и манипулатор! Кураж и успех на Гергана пожелавам!
16.
Мария
09.12.2019 07:05:18
4
14
Не познавам нито един от двамата, но целия панаир от страна на Андрей не ми говори добре за него. На страната на Гергана съм, изглежда ми добър и свестен човек!
15.
morski
08.12.2019 20:11:22
5
19
Гергана си е в час, не същото мога да кажа за Андрей! Дребнав, заядлив и мрънкало, трудно се изтрайва! Успех, Гери!
14.
Луд
08.12.2019 20:07:08
2
6
Лятото съм го виждал с децата те караха тротинетки боси :) изглеждаха щастливи
13.
Хейт
08.12.2019 16:32:00
5
23
Андрей, които го познава по-добре ще признае, че е як селяк и филмар... Голяма работа го играеше в Бали с тая Гери, пък сега.... В този случай всеки си получи заслуженото, жалко за децата
12.
Чочо
08.12.2019 16:27:57
5
26
Защо ми изтрихте коментара? Пак ще го напиша, но с други думи: Андрей е точно обратното на честен, добър и смислен човек.
11.
Alito
08.12.2019 16:18:00
2
21
Абе до скоро ги даваха по телевизията, как се обичат, в каква идилия живеят. Камери и оператори в дома им, как ще раждат ,как спят ,кво се яде и...............колко ама колко се обичат ,колко щастливо и волно живеят на плажа идилия пълна! И накрая как между другото и в редица други "звездни"семейства крах и сълзи и сополи. Обаче пак се продъжава с медийното внимание и фишеци . Тъпа схема.
10.
*********
08.12.2019 16:03:43
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
!!!
08.12.2019 15:53:07
42
18
Аз съм жена,но съм склонна да му вярвам,защото познавам добре сегашните жени.Тя иска не толкова децата ,колкото да му причини болка,възползвайки се от обичта му към тях.Жените винаги манипулират чрез децата.
8.
Gost
08.12.2019 15:35:06
15
16
Гледали сме го. Не е лошо момче. Те днес всички жени са като жена ти. Споко Андрей, имай търпение и всичко ще си дойде на мястото. Намери си добър адвокат. Има ги в Бургас. Това е от мен. Споделил си болката, лошо няма. Весели празници, Андрей!
7.
Гост
08.12.2019 15:34:27
11
34
Тоя като го знам какъв див селянин е децата само могат да спечелят като не го виждат.
6.
Аз
08.12.2019 15:11:54
7
27
"... и е добре познат в обществото, в серия от телевизионни предавания и инициативи в обществена полза" - да, добре познат е, но с нищо хубаво. Късно се е усетила жената, че да ги изрита от живота си.
5.
Вв
08.12.2019 15:08:53
8
28
Пълен леш е тоя
4.
Свидетел
08.12.2019 14:20:43
11
33
Тоз е пълна отрепка .
3.
Dd
08.12.2019 14:05:27
8
71
Моите наблюдения са, че този човек е изключителен екоцентрик, който си мисли, че винаги е прав и светът се върти около него. Як манипулатор, което е доказал с вечните си тв изяви. То не беше да снима жена си разкрачена как ражда (едва ли е имала избор да откаже), замъкна я на майната си без контакт с близки и приятели, вечно е в борба с някоя институция, стратегии, предизборни кампании вместо да насочи енергията си към жената и децата. Това сега е поредния опит да привлича внимание към себе си. Като е била толкова лоша майка и жена, защо я е търпял толкова години?
2.
Добре дошъл в мъжкия свят
08.12.2019 14:02:18
53
22
Така е по закон брат. Кучката попълва една декларация и си осъден. Презумпция за невинност, ЗАБРАВИ. Гледай сега пич, къде им куца систената на женските. Ако обаче докажеш, че няма такоеа нещо, то кучката попада под ударите на Наказателния Кодекс. За попълване на декларация с невярно съдържание, наказанието е от 3 до 5 години ефективно лишаване от свобода. Три години.след доказването на неверноста на делкарацията, може да я гониш и по ГПК, за нанесени морални и материални щето и това отделно от наказанието по НК. Намери си свидетели, тикни кучката в затвора и си вземи децата. Дори и да не успееш, не се отчайвай. Дай на децата си всичката си любов и ще видиш как ще намразят и кучката, и цялата и рода която е плюла по теб. Личен опит. Повярвай. В Бургас има достатъчно подготвени адвокати, които са се справяли ище се справят.
1.
ку ку риго
08.12.2019 13:32:36
24
55
на тоя все някой друг му е виновен! съди се де с когото свари. все е с нарушени права и протестира. в същото време самоуправства и почти винаги е в нарушение на нормите. и да го питам - къде беше когато се събираше с тая жена, дето сега я оплюваш?! само питам!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори