×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно пред Флагман: Проговори мъжът, който удари служител на БАБХ-Бургас с метална палка


Ексклузивно пред Флагман: Проговори мъжът, който удари служител на БАБХ-Бургас с метална палка
Инспекторът (вдясно) ни нарече селяни, показа ни среден пръст, кълнеше ни да умрем всички, а след това ме ритна, разказва Дафин Стоянов (вляво)
25 Ноември 2019, Понеделник, 19:32 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Дафин Стоянов твърди, че инспекторът първи го е нападнал преди да евтаназира прасетата на брат му

36-годишният Дафин Стоянов от Ахелой, който бе арестуван за нападение над инспектор от БАБХ, проговори пред Флагман.бг. 

Припомняме, че екшънът се разигра на 11 ноември в местността Паная, където служителите от Областната дирекция по безопасност на храните са отишли, за да умъртвят близо 100 прасета заради африканската чума. 

Брутално! Собственик на прасета в Ахелой нападна с метална палка инспектор на БАБХ-Бургас
 

По първоначалната информация ставаше ясно, че Дафин е бил агресивен и нападнал 44-годишния инспектор, за да не умъртви животните. Съвсем различна е обаче версията на ахелоеца. Дафин твърди, че се държал съвсем цивилизовано с доктора, въпреки това бил провокиран от него. 

„Първо искам да отбележа, че прасетата не са мои, а на брат ми. Бях в Ахелой, когато разбрах, че са дошли ветеринари да убият животните. Веднага отидох в стопанството, за да подкрепя брат ми – животни са му, боли го. Там заварих 7-8 полицаи с две патрулки и около 5-6 служители на БАБХ. Брат ми се опитваше да ги разубеди, тъй като животните му не бяха болни, самият той даваше проби при един ветеринар в Бургас, нито едно животно не е било с положителна проба. Но служителите искаха на всяка цена да ги убият. До стопанството на брат ми има още няколко такива. Разбрах че, въпросният господин се е заяждал и със собствениците на останалите животни. Държал се е агресивно с тях, снимал ги е, дори им е показал среден пръст, дори ни е наричал „селяни“, разказва Дафин.

Самият той обаче е станал свидетел на още по-грозна сцена – на брутални клетви от страна на служителя, твърди още той. 

Дафин твърди, че инспекторът от ОДБХ се държал провокативно

„Когато пристигнах там, инспекторът беше на около 20-30 метра от мен, чух го да кълне, казваше „Господ да ви убие всичките, да умрете, дано“. Тогава той влизаше към постройката при животните на брат ми, тръгнах към него и го помолих да не дразни хората. Държеше се надменно, беше със слънчеви очила, все едно е тръгнал на плаж“, добави ахелоецът. 

Дафин твърди, че не той е нападателят, а самият служител на ОДБХ. По думите му инспекторът го е бутнал пръв, Дафин паднал на земята и бил ритнат по левия крак. Чак тогава извадил от джоба си металната сгъваема палка и го ударил в гърба. 

Собствениците на прасетата недоволстват и от това, че животните са били умъртвени по жесток начин

„Бях афектиран, ударих го само един единствен път, защото бях провокиран от него. После хвърлих палката на земята. Мои свидетели са полицаите, те са чули всички клетви, които той отправяше към нас, видяха и агресивното му поведение. Сега ще бъда съден, без да имам вина за нещо. Жалко, че не се сетих да си изкарам медицинско на крака, защото имах следи от ритника. Но не съм и предполагал, че ще стигнем дотук. Ако той беше човек и не се държеше по този начин, всичко щеше да приключи за 10-15 минути", каза той в заключение.




В категории: Поморие


15
Коментара по темата
15.
Голю
27.11.2019 22:30:02
0
2
Ей цървули.Австралопитека и ти дет Нареждаш Несебърлий.може ми направите по една трандамия.Тва пешлеме не са Ахелойци а преселници също като вас двамата дето са опитвате нещо да сте оригинални,кукери,еркечлии и т.н.
Леш
14.
*********
26.11.2019 14:46:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Q
26.11.2019 11:45:55
0
1
Добре де, в Кошарица Ф. кучето си гледа прасетата пуснати из гората и никой копче не смее да му каже.
12.
оффф...
26.11.2019 10:02:38
1
7
"Мои свидетели са полицаите"

Голяма грешка приятелю, е да очакваш подкрепа от полицаите. Никога няма да се застъпят, никога няма да подкрепят. Те са там, за да бият и да арестуват, ако законът им позволява.

Държавен служител може да те рита на земята и те няма да помръднат от страх да не ги накажат дисциплинарно. Полицаите са хора, които са продали морала си за заплата и изпълняват заповеди без значение, колко нечестни и коварни са
11.
Учител
26.11.2019 08:36:19
0
6
До 9
Голям адвокат си. Да ти имам правописа. Едно време учителката щеше да ти хвърли написаното директно в коша за боклук!
10.
Мари
26.11.2019 07:31:27
1
14
Като гледам така , защитавате хората които убиваха здрави животни , от някаква измислена болест ? За това ще сме на този хал. Сега яжте европейските замразени запаси, от 100 год.
9.
Адвокат Потеров
26.11.2019 07:30:33
4
1
На трети декември няма да се води делото на Попчев не си правете труда да идвате нече щяхте да дойдете последните 3 заседания съда не вика нито една медия явно искат да скрият много неща. Защо когато 20 минути преди очната ставка между попчев и тихомир съобщих на Попчев че имам работа и немога да дойда попчев е влязал сам и дузнателката Ренета Пеева е започнала очната ставка без мен което е незаконно. Тогава Тихомир си е признал че е ритал убития Николай по глава и му е скачал на главата също така е казал че попчев изобщо не го е удрял после после попчев е задал въпроси на Тихомир дали е имал кръв по него от Николай. Дали полицаите са го били да лъжесвидетелства срещу попчев. Дали Попчев му е казал няколко пъти да спре да отида Николай по главата и да скача на нея. дали николай го е бил преди това заедно с Усман. Да ли са се пузнавали с Николай.На всички тези въпроси Тихомир отговаря с ДА. Когато слет няколко месеца отидохме с попчев при дузнателката Ренета Пеева разбрахме че попчев е единствен обвиняем и ни бяха връчени материалите по делото. Тогава прочетохме показанията на тихомир от очната ставка на мястото където тои си признава че го е ритал и му е скачал на главата е сменено с не помня. Както и на всички въпроси на които е от говорил Тихомир дали е имал кръв и дали Николай го е бил и така нататък. От ДА са фалшицирани на НЕ. Тогава поискахме нова очна ставка но ни беше отказано с думите нали не мислите че е толкова тъп пак да си признае. Дотук интересен факта че на Попчев не му е даден лист да си напише първоначалните показания защото листите били свършили а в същото време за Георги и тихомир не са били свършили и саим дали да пишат. Също така е интересно как дузнателя Москов си призна пред мен и попчев че тихомир е имал кръв но понеже попчев имал повече кръв затова не взел проба на тихомир и нему е направим снимки слет три дни се отказа от делото за да може да не лъжисвидетелства за кравта на Тихомир и че е участвал в фалшификацията показанията. Интересното при експертизата на кръвта по попчев е че тя е на приятелката му Теодора която се е блъснала с колело и е била в безсъзнание от Николай попчев има много малко къв само по чехлите защото там е имало голяма локва с кръв на която попчев е стъпвал. Слет като тихомир е спрял да скача на главата на Николай.Защо попчев е само обвиняем при положение че всички казват че не го е удрял и в същото време всички казват че тихомир го е ритал и му е скачал на главата и думи в тихомир си го е признал няколко пъти.
8.
Гост
26.11.2019 04:51:43
5
4
Станчо Пармаков и той гледа прасета в с.Неризаново.
Ма ги крий в гората,щото искат инспекторите да ги трепят.
7.
Ами прав съм за Несебър
25.11.2019 22:39:10
1
15
До 5. несебърлията. Не, не съм ял дърво в Несебър, щото съм достатъчно разумен за да не влизам във взаимоотношения с най-тъпите цървули на света. Въпрос на обективни наблюдения и изводи.
6.
Хахахаха
25.11.2019 21:53:33
1
11
Като БАБХ прибегнат до клетви, положението става страшно
5.
Несебър
25.11.2019 21:03:32
16
7
До 4 : Ти кажи сега какво дърво изяде в Несебър, че така те сърби дупето?
4.
До австралопитека
25.11.2019 20:30:32
7
39
Не си много прав: мястото, където живеят БЕЗУСЛОВНО най-простите хора е Несебър. Няма, братя, по тъпо и малоумно нещо от несебърския цървул.
3.
zapoznat
25.11.2019 20:02:17
1
23
ми нали вие вдигнахте аларма със статията си че се разхождат обезпокоявано ... и на вашия кръст ще виси това :)
2.
Астралопитек 13
25.11.2019 19:46:52
22
27
Не че съм на страната инспектора от бабах но

На тоя павиан само като му видя прическата и погледа и само като ми споменете и че е селянин от Ахелой Къде се славят че живеят едни от най-простите хора на планетата
Ми се струва че павиана послъгва доста
1.
Въоръжен Мангал
25.11.2019 19:37:05
5
28
БХК ще го защити и скъпи адвокати осигури!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Президентът обяви, че започва от днес срещи с всички посочени в Конституцията потенциални служебни министър-председатели Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори