×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кобрата: Мотивацията и духът са най-важни на ринга, а силата не е в парите или колите


Кобрата: Мотивацията и духът са най-важни на ринга, а силата не е в парите или колите
Мен ме движи желанието за победа, а на ринга силата е в духа, каза Кобрата
21 Ноември 2019, Четвъртък, 09:54 ч.
Автор: Флагман.БГ

С Андреа се разделихме, но не се знае нищо, каза боксьорът. Той сподели, че е забравил аркадата и добави „българска глава здрава, държи на удари“

Мотивацията и духът са най-важни на ринга. Това каза в интервю за „Тази сутрин“ по бТВ Кубрат Пулев. 

„Аркадата вече съм я забравил, нямам никакви проблеми. Два-три месеца й трябваха да отшуми, беше много дълбока - двайсет и няколко шева. Мотивацията и духът са най-важни при такава ситуация на ринга. Боли и много обезверява, защото кръвта влиза в окото, не виждаш, има удари, които се изсипват върху мен, защото противникът атакува“, добави той.

„Мен ме движи желанието за победа. Силата е в духа, а не в парите или колите. Затова ме е яд за България, но това е друга тема“, изтъкна боксьорът.

Може би е по-добре, че загубих от Владимир Кличко, иначе щях да съм прекалено голям, добави той.

Преди 5 години Кобрата бе нокаутиран от тогавашния шампион в сблъсък за световната титла в тежка категория в Хамбург.

„Така е трябвало да стане, сега е много по-интересно. За нищо не съжалявам. Действията ми на ринга бяха прибързани, бях зелен въпреки опита при аматьорите. От империята „Кличко“ правеха хиляди номера. Бях сам срещу всички, нямах опит, хората около мен нямаха опит. Те искаха да помогнат, но това беше положението. Поемам изцяло вината и отговорността, защото най-важна бе стратегията на ринга“, заяви Пулев.

„От щаба на Кличко бяха учудени от публиката и от това колко българи дойдоха да ме подкрепят. Бях много добре подготвен, но стратегията ми беше супер грешна. Бях сам дори срещу „Зауерланд“. Допуснах грешки от първи клас в бокса - като ти посягат долу, не сваляш ръката и не позволяваш да те финтират“, разказва боксьорът.

Той разкри, че прословутата му реплика след въпросния мач – „Продължаваме напред“, се е превърнала в мотивация за много хора, включително и за такива със здравословни проблеми. „Това ме топли и ме радва – че са получили подкрепа в трудни мигове“, добави Кобрата.

Той сподели, че не е срещнал особени затруднения в последния си двубой – срещу американеца Райдъл Букър, когото победи със съдийско решение. 

„През цялото време го биех, той беше подвижен боксов чувал. Разбира се, не трябва да го подценяваш – във всеки едни момент можеше да експлоадира и да върне някой удар, заяви боксьорът.

„Направих така, че да не му оставя надежда, за да е мача лесен. Много бой изяде този човек и не знам как се чувствал след това“, добави той.

„Видяхте, че дори Джошуа - непобедимият, великана, мускулестият Джошуа - загуби от Руис заради един удар. Букър няколко пъти ме намери с десни прави, но не бяха някакви кой знае какви удари, българска глава е здрава и издържа на удари“, подчерта Пулев.

„Със сигурност ще се изправя за титлата срещу победителя между Джошуа и Руис. Очаквам, ако Руис се подготви съвестно, да спечели отново. Въпреки че и Джошуа със сигурност си е взел поука“, коментира той.

Пулев разкри, че със сигурност продължава съвместната си работа с треньора Ули Вегнер.„Разбираме се перфектно. Той има око за бокса, има изграден начин на подготовка и програма, които неведнъж са водили до успехи. Той застана до мен и ми каза - ти си моята мотивация да направя световен шампион в тежка категория и след това се отказвам от бокса“,  добави боксьорът.

Той загатна, че е възможно и да си върне Андреа.

„Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в нашия живот. Ще видим как ще се наредят нещата. С разделихме се разделихме, но не се знае нищо. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще“, заяви Пулев.

Той допълни, че си е направил нужните изводи от скандала с журналистката Джени Равало. “Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Трябва да си ги премервам. Имаше разни специалисти, които очакваха Джени Суши да ми вземе 1 милион, да ми източи парите… Това са глупости. Не съм убил човек, това е просто една целувка“, коментира боксьорът.

„Справедливостта възтържествува. Знам, че не беше правилно. В България се целуваме за здрасти и чао, в Европа като цяло е по-различно от Щатите. Не очаквам по-нататъшно развитие. Беше интересно за хората - вместо да гледат сапунени сериали, гледаха ситуация от истинския живот“, добави той.

„В един момент Джени спря да си вдига телефона - както беше с нас на парти, както цяла нощ яде и пи за наша сметка. Сега пак вдига на хората от моя екип. Изводът е, че преди да целунеш, трябва да попиташ. Но става доста сухо и дървено - прощавай, мога ли да те целуна… Това е положението в съвременния свят. Невинаги можеш да усетиш какво чувстват другият човек“, каза още Кобрата. 
 


В категории: Спорт


1
Коментара
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 0
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 2
1
Коментара по темата
1.
пак оксиморони
21.11.2019 11:58:55
3
3
Силата не е в парите,
но затова се бие за пари и живее навън, където са парите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори