София Джамджиева се крие в костюма на Розата
София е участвала в други две музикални предавания – „Като две капки вода“ и „Пееш или лъжеш“
Поредната конспиративна теория относно тайнствената Роза в „Маскираният певец“ изплува по форумите и Фейсбук страниците, подплатена с доста интересни факти. Според фенове на шоуто в костюма на най-коментирания образ се крие актрисата София Джамджиева. А уликите в нейна полза са повече от показателни, пише "Галерия".
„Нямам синя кръв, но майка ми е работила като равна с истински благородник“, казва Розата в своята визитка. Майката на София – Албена Чакърова, е работила заедно с покойния актьор Николай Николаев, когото често наричаха „истински благородник“. Преди близо 30 години Албена и Бате Николай заминават за Италия, където играят в цирка.
Друга показателна улика за Розата е, че харесва AC-DC и след последното й изпълнение на сцената на „Маскираният певец“ се е почувствала „като у дома си“. Джамджиева често е казвала, че е фен на рока, а мъжът й е рок музикант.
София е участвала в други две музикални предавания – „Като две капки вода“ и „Пееш или лъжеш“, където показа неподозирани гласови възможности. Благодарение на представянето и в двете риалитита можем да доловим и прилика със сценичното поведение на Розата.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
