×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов на работна среща на ГЕРБ: Защо ДБ не ни подкрепиха? Мутрата ли е Фандъкова? Или е диктаторът?


Борисов на работна среща на ГЕРБ: Защо ДБ не ни подкрепиха? Мутрата ли е Фандъкова? Или е диктаторът?
Борисов обяви, че "Демократична България" подкрепила Мая Манолова на балотажа срещу Фандъкова
07 Ноември 2019, Четвъртък, 13:11 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Формацията на премиера демонстрира мощ, показвайки всички новоизбрани кметове на общини и райони, издигнати или подкрепени от тях и от СДС

ГЕРБ проведе мероприятие в София, наречено Национална работна среща, на което всъщност бяха показани всички новоизбрани техни кметове на общини и райони, както и такива издигнати от СДС. Там бяха и независими градоначалници, подкрепени от ГЕРБ. 

На събитието речи държаха бившият президент Росен Плевнелиев, председателят на СДС Румен Христов, както и премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

И тримата наблегнаха особено на това, че „Демократична България“ (ДБ) подкрепила Мая Манолова на изборите за кмет на София.

Това обаче не бе официална позиция на лидерите на ДБ. Те не заявиха подкрепа на балотажа нито за Манолова, нито за кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, като посочиха, че техните избиратели са достатъчно интелигентни да направят своя избор.

Според някои от социолозите гласоподавателите на ДБ в София на втория тур се разделили на три части – 40% подкрепили Мая Манолова, 30% - Фандъкова, а другите 30% не подкрепили никого.

Въпреки това днес Плевнелиев, Христов и Борисов обвиниха „Демократична България“, че са се обединили с бившите комунисти от БСП.

Бойко Борисов бе особено яростен.

Защо не ни подкрепиха поне сега... кое им хареса Мая повече“, попита лидерът на ГЕРБ и добави: „Нищо лошо не казвам за жената. Какво избраха повече от нея... срещу... мутрата ли е Фандъкова? Какво е? Или диктаторът? Абе те обикалят от телевизия в телевизия, говорят глупости за нас, изкарват компромати и излизат и казват „ГЕРБ беше много лош с нас“!“

Версията на Борисов е, че всъщност „Демократична България“ не били десни, а били деца на червена номенклатура. Той бил много огорчен от тях.

Лидерът на ГЕРБ се обърна към експрезидента Росен Плевнелиев: „Искаш ли да ти кажа, Росене, защо (Христо Иванов и Атанас Атанасов от ДБ са подкрепили Манолова – б.а.)? Защото ти си по-умен, по-интелигентен и разсъждаваш много демократично. Защото това не е градска десница. Това е опозицията вътре в комунистическата партия, която е била. Тя сега с нейните сателити работи. Кога те са озлобиха най-много...“

След това Борисов обясни, че от ДБ се ядосали, че вместо военни самолети „Грипен“ сме поръчали  F-16. Така за първи път сме били обърнали геостратегическата си позиция. Освен това те се ядосали, че сме започнали да строим интерконектор за газ с Гърция. Това била пък истинска диверсификация, ощетяваща Русия.

„Но вече не си сдържаха нервите, когато службите и прокуратурата хванаха за шпионаж един по един няколко човека. Е това вече си ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова", обясни Бойко Борисов.

Той не коментира обвиненията от „Демократична България“ в диктатура, потъпкване на свободата на словото и задкулисно взаимодействие с депутата от ДПС и могъщ бизнесмен Делян Пеевски и прокуратурата.

Борисов каза, че събрал днес кметовете, за да отговори на социолог, който обяснил, че на тези избори се видял приятният пукот от пропукването на ГЕРБ.

Преди това организационният секретар на партията Цветомир Паунов изнесе статистика, която трябваше да увери, че ГЕРБ продължава да е категорична първа сила в страната.

Паунов чете поименно всички кметове на общини и райони, които пък излизаха на сцената и се трупаха зад него. Сред тях бяха и деветте общински кмета от Бургаска област.

Борисов изнася реч, като зад него са наредени всички общински кметове на ГЕРБ и СДС и независими, подкрепени от тях
Общинските кметове на ГЕРБ в Бургаска област

Бойко Борисов попита какво би станало, ако сега свика предсрочни парламентарни избори, възползвайки се от голямата разлика с БСП. Той обаче отхвърли такъв вариант, защото това щяло да струва 60 млн. лв. на бюджета. Освен това държавата щяла да тръгне назад.

Борисов специално похвали Делян Добрев – лидер на ГЕРБ в Хасково. Там партията показала категорична победа на местните общини. Добрев преди време бе принуден от Борисов да напусне парламента заради проблемите с кмета на Хасково.

Сега обаче премиерът коментира по повод резултата от изборите там: „И на Делян Добрев ще му кажа, че по-добра реабилитация от тази няма, братко“.

 




49
Коментара по темата
49.
Стоянджов
08.11.2019 16:22:58
0
12
В Поморие ние сме големи бизнесмени като не плащаме на работниците си от Интер хотел Поморие вече трети месец. Така се прави бизнес господа.
48.
*********
08.11.2019 16:21:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
47.
SF
08.11.2019 10:03:22
2
30
Кой си ти, бе, бай х.. че ще държиш сметка на ДБ защо не са те подкрепили???? Мутра да ни управлява вече над 10 год... Срам...
46.
XX
08.11.2019 09:51:06
1
2
@40

то па европейците една стока - да повърнеш!
45.
XX
08.11.2019 09:46:31
0
3
@44
"и къде къде по-интелигентни хора от него му се подмазват и смеят на тъпите шеги" - оюе иречек го е казал, че интелигенцията ни са екскременти.
44.
Някаква седянка
08.11.2019 08:59:11
0
12
Това пък ако е конференция. Появил се там и се държи като селски кооператор и къде къде по-интелигентни хора от него му се подмазват и смеят на тъпите шеги.
Ето и един подходящ виц:
- Шефе, твоята терца уби моето петдесе
43.
до Smith
08.11.2019 08:55:36
1
5
Добра гледна точка
Радвам се че има още мислещи хора
42.
Smith
08.11.2019 07:34:06
2
16
Герб печелят по няколко начина. Първо - във всички ромски махали, с метода на моркова и тоягата. Морковът е финансов, разбира се, а в ролята на тоягата е цацаратурата, която удобно държи на трупчета престъпленията на ромските барони и ако се наложи може да удари. Е, не се налага, а ГЕРБ получават от ромските квартали няколкостотин хиляди гласа. ФАКТ!
Другият способ на статуквото да се самовъзпроизвежда на избори е раздутата и разплута администрация. В общини, администрации, министерства забравете за конкурси - всеки един назначен там е лоялен фен на Партията, от министъра/кмета, до чистачката, независимо от нивото на дебилизъм. Тази армия от чиновници си кюта кротко в канцеларийките на топло, получава постоянно вдигащи се заплати и не се налага да върши почти никаква работа. ФАКТ! Е как няма да гласуват за Боко.
Като сложим в сметката полиция и армия... България е държавата с най-много милиционери на глава от населението в Европа. Първи сме по бройка, но последни по ефективност. Влезте в КАТ да видите за какъв дебилизъм става въпрос. Фатмаците в армията са същия потрес - основен ангажимент им е да разцъкват белотче докато трае безсмисленият им наряд, а по-младите фуражки си носят лаптопи, до цъкат игрички докато изтече смяната. Тези армии непрокопсаници са третият стълб, на който се крепи ГЕРБ. ФАКТ!
Има и малък брой глуповати и наивни хора, които вярват, че Боко не е руска подлога, че е проевропейски ориентиран и че не обслужва интересите на Пеевски, Доган, Домусчиев, Черепа, Вълка, Златев, Гергов и прочее кремълска клика , но тези хора рязко намаляват и на Боко му е все по-трудно да ги задържи. Затова и надува бройката на първите три групи. ФАКТ!
41.
Къде
08.11.2019 06:13:13
0
5
Не се вижда кмета на Септември. Запорирали са му само 9 милиона
40.
ДС агент
07.11.2019 23:55:31
2
10
Безмерна наглост на охранителя на Тато и държанката на Мултигруп С2. Не веднъж сме преброявали децата и внуците на комунистите на ръководни позиции в Герб, в редиците им има поне 5-ма ДС сътрудници, начело с Красимир Велчев. И обвини няколко партии, че са деца на номенклатурата!!!! Срамувам се, че хората зад него се наричат българи - до един са службогонци и клиентелисти, готови на всичко за личен финансов успех.
Новите орки !
Ще сменят асансьорчика, зам министъра с къщата за гости, служителките в агенции и агенцийки изгорели край вили, връзки с фирми, кумгейтове и т.н.
Герб били европейска партия, сериозно? С всички задвижени руски проекти ощетяващи България, с клякането пред руските шпиони, с пускането на руски самолети, с мълчанието около шпионина Малинов.....
Герб е наглото и преоблечено БСП, затова най- големия им враг е ДБ. Лично Борисов винаги се е изказвал неприязнено за Костов, ДСБ ,,, отскоро включи и Христо Иванов. Години те слушаме баце как ги хулиш, сега вече официално ги обяви за врагове. Но пък имаш приятели един път - сидера, русенския македонстващ ДСар, помиярчето от СДС. Руменчо обикаля по студиата и ръси жлъч по ДБ, отмъщава си, че не го избраха за претендент за президент. Плевналиев и той джавка опорни точки,забравил как бай Х го потупваше по главата и как заради 2-3 приказки срещу рашките, го замени с тетка Цецка.
Що си мисли новоизпечения цигански барон, че му вярват? И защо толкова се пени заради едни "подопашнии", един файтон хора ? Защото махат европейската маска от лицето му и отдолу са Тато ,Путин, Доган .... все отбор атлантици, налииии....
39.
@38
07.11.2019 23:28:26
1
3
Половинчати истини, но поне малко си прав. Стига с таз Русия, ами си виж прекупвачите и собствениците по веригата. Преди това пий един валидол да не се гътнеш от уплах.
38.
*********
07.11.2019 23:13:07
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
Как става тая работа?
07.11.2019 21:10:02
0
12
никой не го иска бойко, а той печели
36.
Фъндъка
07.11.2019 20:57:33
0
5
Мутрата си ти
35.
Бойчето
07.11.2019 19:19:01
1
5
Аз като ви казвах, че сте лош матриял и че сте прости вие не ми вярвахте. Сиреч за какво иде реч? Вие ме плюете а аз се къпя в народната любов на раята. Щот и аз съм прост и за това и се разбираме, избираме и преизбираме за още 100 години напред. Аферим машала послушна рая....
34.
До 19 Коко
07.11.2019 18:42:41
8
8
Нали Христо Иванов измени Конституцията,прокурори да избират Гл.Прокурор,сега защо се пени,защото не е той ли?Че и Радев се притесни за минали простъпки,видя се че амнистията на Станишев може да бъде заобиколена и престъпниците наказани!Борис Велчев също сам се състезава,ама нали е на Президента съветник,за него можело!Двоен аршин,както винаги в БСП престъпниците!
33.
Бий Бойко,бий измекярите!
07.11.2019 18:34:59
12
15
Славяново,Крушовица,Мизия,Хасково се усетиха,че БСП само лъже и краде!Това е причината в родните места на Радев и Нинова,да не ги понасят!С камъни,както белия автобус ще ги изгонят,за това не смеят да се появят по селата си!
32.
Салама
07.11.2019 18:08:54
9
17
Толкова много боклуци на едно място скоро не бях виждал
31.
ГЕРб-берска мафия
07.11.2019 18:07:24
5
16
Кажете транспорта до София пак "служебен" ли го писахте че сигурно кметовете и шофьорите ще си пишат и командировки към заплатите а иначе за куриози събираме капачки
30.
Пешо кура
07.11.2019 18:02:14
4
15
Нали затова станахте "уртаци" със умиращата СДС партия която почти беше забравена но те сега ще си чакат "тяхното"
29.
Нона
07.11.2019 17:59:11
5
18
Общият брой на недействителните бюлетини на изборите за местна власт са 661 000. Това са хора, които са гласували против борисоФФ и ГЕРБ. Преди време кмета на Пловдив на инструктаж на кадрите на герб, участващи в избирателни секции, показа нагледно как една бюлетина, която не е за кандидат на герб, лесно може да стане НЕДЕЙСТВИТЕЛНА !
28.
Истината за победите на борисоFF:
07.11.2019 17:58:03
5
23
Групировката ГЕРБ печели изборите, защото е създала огромна и тежка 720.ООО администрация от хранени и верни на Борисоф хора. Те, треперейки за далаверите и кражбите си, заедно с роднини и близки, както и купените на килограм цигански гета са общо около 1.2ОО ООО които винаги твърдо гласуват за престъпниците от ГЕРБ !!!
27.
Петър
07.11.2019 16:20:19
5
21
Кои партии останаха в СДС, че нещо ми убягва какъв Съюз е, и с кого освен с "врагът"?
Румен Христов, ти си от гнусен, най-гнусен измекяр.
26.
До 26
07.11.2019 15:41:49
5
29
Няма смисъл да обясняваш на олигофрени,според които Тиквата бил борец с комунизма.Както се изрази вождът на калинките:“Мат’рялът е лош!”
25.
ХХ
07.11.2019 15:39:01
4
20
@13
както казах - идиот.
... и комунистът бойко борисов е без кавички - колкото и да се опитваш да кажеш на черното - бяло, идиоте.
24.
Верно
07.11.2019 15:31:09
7
42
ГЕРБ са най-големият отпадък на БКП.Като ги гледам все едно конгрес на БКП от средата на 70те-вождът дрънка простотии,а калинките пляскат угоднически въртейки празните си картуни!
23.
ХХ
07.11.2019 15:28:53
2
11
@18
кой от "истинската десница" се отзова на призива на волгин?
22.
ДС Агент
07.11.2019 15:21:53
7
28
Не е логично победители така да злобеят и да хулят другите. Да си гледат победата, че следващия път и фалшификациите няма да им помогнат. А кои са комунистите си личи по лидерите. Вече тръгна лафа, че Герб е всъщност задгробния живот на БКП. Повратности....
21.
Отговор до 20
07.11.2019 15:18:39
5
31
Това е гербаджийско мешере, плаща тартора.
20.
Въпрос
07.11.2019 15:12:33
6
34
А тия всички днес взеха ли си отпуска и с какъв транспорт отдоха до софия?
Или отново всичко от държавната трапеза?!
19.
koko
07.11.2019 15:07:20
5
31
А защо ГЕРБ не подкрепиха своя министър на правосъдието Христо Иванов за съдебната реформа? Всички помним как го оставиха сам в залата
18.
Marinero
07.11.2019 14:58:55
8
64
Комуниста вика дръжте комуниста! Този милиционер, бивша мутра и охрана на Тодар, върна ли си членската книжка от БКП? Бил ли е член на БКП, в партията му няма ли членове на БКП и доносници на ДС? Не му харесва, че истинската десница набира маса и е на път да го разобличи и детронира. Това ли е демократ - плюе демократичната опозиция и се бие в гърдите като горила, щото видите ли бил спечелил, но и това е до време. Много ниско ниво, прекалено еФтин ПиАр.
17.
Цветанов
07.11.2019 14:51:34
4
14
Лично бившият председател на ДПС Ахмед Доган се е подписал под предложението за повишаване в чин на Бойко Борисов, но днес съпартийците му обвиняват премиера в липса на достатъчно качества. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в предаването на БНТ „Панорама".
16.
Блябля
07.11.2019 14:47:18
2
3
Ей не се научихте как се пише статия
15.
XX
07.11.2019 14:45:33
18
16
@4
ДБ са безродни отрепки. няма значение какво са искали или не.
14.
ХХ
07.11.2019 14:44:04
5
17
@2
що па да не ги подкрепят ако са кадърни? или ти си оня, автентичният олигофрен-антикомунист набор 1990 от младежкото сДС?
13.
До10
07.11.2019 14:42:20
25
10
Така ги мачка че напълно са разбити.И 100 нови партии да направят, не могат да го свалят. А сега мисли малко с главата си а не с оная работа.Защо комунистите искат на всяка цена и опитаха всички възможни конспирации да свалят" Бойко" комуниста"
А червени сайтове като Флагман го плюят и иронизират .Мисли цял ден може и да разбереш.
12.
Арко
07.11.2019 14:33:24
14
8
Този сайт много почервеня след изборите Да не смениха гл редактор?
11.
XX
07.11.2019 14:26:07
6
47
@3
Как какво? И едните и другите са пребоядисани отрепки...
Ценности.
10.
XX
07.11.2019 14:23:48
8
56
@8
Идиот, я кажи как комунистът бйко борисов, заедно с комуниста росен плевнелиев мачкат ?комунистите?
С меко дупе ли?!
9.
XX
07.11.2019 14:21:43
10
39
Плевнелиев е нагла безродна отрепка с центости за безродни отрепки.
Това е факт който може да бъде доказан в съда.
Нормално е за наглата безродна отрепка росен плевнелиев да лъже.
Не е случайно, че свестните жени бягат от наглата безродна отрепка росен плевнелиев.
Боко трябва да се срамува от прояви заедно с наглата безродна отрепка росен плевнелиев, когото преди време с право почти приравни на магаре.
8.
Хахахахахаха
07.11.2019 14:00:28
51
11
Мачкай Бойко до пълното им затриване.
Следващото комунистическо управление в България е на 36 май 3043.
7.
SF
07.11.2019 13:53:43
10
59
Мутрооо гнусна, разкарай се от политиката веднъж завинаги! Никой не те иска, ти си национален предател!
6.
Не човек а стомана.... Не комунист
07.11.2019 13:53:40
14
35
БКП октопод Бсп Атака АБВ ДБ и най новите
Гражданско движение М Манолова.Няма такава държава Славчо .Очаквайте нови...
5.
Пипи Чорапчето
07.11.2019 13:52:58
5
43
Я!;))
Флегмани, с махане на неудобни за партийното минало на Вожда коментари няма да промените ФАКТИТЕ!;)
4.
бойко разбойко
07.11.2019 13:52:24
11
49
Страшен лъжец и измамник,нищо от казаното за ДБ не в вярно..НИЩО.ДБ винаги са искали Ф16..винаги са искали да не строи АЕЦ БЕЛЕНЕ,да не се строи турски поток с наши пари който ние платихме...чу ли бе измамник буташ ни в лапите на путин и сега мрънкаш,бахти измамника Бойко разбойко
3.
LSFC
07.11.2019 13:45:18
7
63
ГЕРБ са най-големите комунисти,даже са повече комунисти от БСП,така че не знам какво правят при тях комунистите от СДС
2.
?
07.11.2019 13:42:59
10
54
Бойко а защо вие на места подкрепихте БСП? Кажи бе бастун гнусен? лелелеле защо не останеш сам без охрана на центъра на някой Български град...да видиш народната любов как ще те засипе!
1.
Юпитер
07.11.2019 13:23:21
2
63
По-добре бивши комунисти, отколкото пребоядисани такива, деца и внуци на комунисти.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори