×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
НА ЖИВО

Обединителят Георги Кенов ликвидира ДПС в Сунгурларе, направи най-важния им съветник председател на ОбС


06 Ноември 2019, Сряда, 13:37 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Скандал беляза началото на новия мандат на местния парламент, осем съветници от Движението напуснаха залата след полагане на клетва

Със скандал започна новият мандат на Общинския съвет на Сунгурларе. Минути след като полижиха клетва, 8 от 9 съветници от ДПС напуснаха залата в знак на протест, а новият кмет д-р Георги Кенов отново доказа, че е обединител, привличайки една от най-важните фигури в Движението, а именно Халил Ахмед.

Тържествената сесия започна в 10 ч. в залата на Общинския съвет, а началото бе дадено от заместник областния управител Владимир Крумов. На първото редовно заседание присъства и досегашният кмет Васил Панделиев, който връчи на д-р Кенов огърлицата-символ на местаната власт, след като положи клетва.

Панделиев пожела успех на новоизбрания управник на общината. Моментът бе изключително емоционален, направи впечатление приятелското отношение на двамата един към друг, въпреки че на изборите през 2015 година бяха в ожесточена битка за кметския стол. Очевидно са загърбили политическите различия и са се обединили за каузата „Сунгурларе“.

Васил Панделиев (вляво) пожела успех на наследника си д-р Георги Кенов успех в управлението на общината

Клетва положиха и новоизбраните общински съветници. През този мандат в местния парламент влизат три партии – ДПС (9), ГЕРБ (7) и БСП (1). На пръв поглед Движението има пълно мнозинство с деветима съветници, но не съвсем. Още в самото начало направи впечатление мястото, където бе седнал бившият лидер на партията в Сунгурларе и четири мандата председател на Общинския съвет Халил Ахмед. Ахмед не беше до съпартийците си на първия ред, а по-назад. Възможно е да е обиден на партията, тъй като беше на осмо място в листата за местния вот. Въпреки това обаче събра преференции и измести втория в списъка. Ахмед не беше и сред номинираните за кмет на общината, а е една от най-разпознаваемите фигури на Движението в Сунгурларска община.  

Кандидатът за кмет на ДПС Хатидже Георгиева, която загуби изборите на втори тур от д-р Георги Кенов, положи клетва като общински съветник, минути след това напусна залата заедно с останалите си съпартийци

„С подписа, който сложихте току-що, имате четири години да работите в полза на Сунгурларе и жителите му. Имайте предвид, че Областната администрация подкрепя общината, ще продължим да го правим и се надяваме, като дойдем тук, да виждаме само усмихнати хора. Това зависи от всички вас – да няма проблеми и неразбирателство“, каза заместник областният управител Владимир Крумов след клетвата на съветниците.

По традиция почетен председател на ОбС-Сунгурларе, за да води първото заседание, стана най-възрастният съветник Иван Ангелов от ГЕРБ. Дневният ред се състоеше от две точки – избор на нов председател на местния парламент, както и избор на комисия, която да изработи новия правилник за мандата. 

 

Още в началото съветниците от ДПС направиха предложение първата точка да отпадне. След като тяхното искане не бе прието, тъй като законът не го позволява, хората на Ахмед Доган напуснаха залата в знак на протест. Само един от тях остана – Халил Ахмед. Попитан от Флагман.бг защо не е последвал съпартийците си, Ахмед отговори: „На територията на Република България имаме 265 общини, а Сунгурларе е единствената, която има председател на ОбС четири последователни мандата един и същи човек. А може би от днес ще започне петия си“, каза той, визирайки себе си. 

И така стана. Халил Ахмед бе предложен за председателското място на новия местен парламент и избран единодушно. 

Номинацията му дойде от лидера на БСП-Сунгурларе и единственият представител на левицата в Общинския съвет. 

„Първо искам да благодаря на всички жители на община Сунгурларе, които, въпреки трудните избори, излязоха и упражниха правото си на вот. Това е уважение към самата Общинска администрация и Общинския съвет. Надявам се да оправдаем доверието ви. Трудна е днешната ситуация, но сме имали и други такива моменти, с които сме се справяли. И това ще отмине. Моето предложение за председател на Общинския съвет е Халил Ахмед. Призовавам да подрепим този човек, който има опит, доказал се е през последните четири мандата, че може да работи за всички“, каза Валентин Славов. 

 

 

Привличайки към себе си Халил Ахмед и Валентин Славов д-р Георги Кенов си осигури пълно мнозинство. Ще е изключително интересно обаче как ще се структурира квалифицирано мнозинство за разпореждане с общинска собственост, за което са необходими 2/3 от гласовете на съветниците.

 

Кметът д-р Георги Кенов също коментира постъпката на ДПС. Според него това, което направиха от Движението, е недопустимо. 

„Нямам думи. Ние всички сме тук, за да работим за благото на жителите на община Сунгурларе. Това, че загубиха изборите, не означава, че трябва да се държат по този начин“, каза той.

Д-р Кенов смята, че Халил Ахмед е достоен, за да оглави за пети пореден път местния парламент.

„В предишните ми два мандата като кмет сме работили заедно за развитието на община Сунгурларе. Винаги съм имал пълно мнозинство, работил съм добре и с БСП, и с ГЕРБ. Както ви казах още преди кампанията за местна власт – бъдещето е в мултипартийното управление. Това е европейската политика и демократичното мислене на хората. Искам да уверя всички жители на община Сунгурларе, че няма да ги деля нито на етноси, нито на партии. Ще работя с всеки един кмет на населено място еднакво, без значение какви са му пристрастията. Има много неща да се направят, програмата ми е амбициозна и започвам да я изпълнявам още от днес“, увери д-р Георги Кенов. 

Той благодари на цялото ръководство на ГЕРБ, че му гласува доверие.

Още в самото начало на заседанието направи впечатление, че Халил Ахмед може би не е в добро отношение със съпартийците си от ДПС, тъй като не беше седнал до тях на първи ред 


 
В категории: Сунгурларе


64
Коментара по темата
64.
Прилеп 1
14.11.2019 18:35:12
2
20
Защо продължава Кенов да назначава хора които не отговарят на изискванията. Тази Галя Желязкова да не прави събрание а да види какви хора назначава нейния човек. Подигравка с хората. Кенов е обединител и си прави каквото иска
63.
кука
14.11.2019 15:45:57
2
18
Пак същата тайфа от предишния мандат на Кенов ще властва и ще докара общината до същото положение- с милиарди задължения и злоупотреби с власт- своеволия и безскрупулност в името на парите и личните интереси.А за образователен ценз и способности да не говорим.
62.
Дървената мафия
14.11.2019 15:28:29
1
48
Пак дървената мафия реши изборите в Сунгурларе.
-Племеника на Бозов-Гавазов ще е заместник кмет.Свекърва му-Кметица в Везенково.Свекъра и Шурето ще са началници в Горското а майка му ще е директор на училището.Други въпроси има ли? Бозов ще изнесе и последните дърва от балкана,а роднините и Сватовете ще взимат дебели заплати от Общината.Кенов каквото извлече за 4 години му стига щото ще отива в пенсия след това,а Гавазов Главата ще го нареди чичото на неговото място,нищо че е неграмотен.
61.
Sungurlare
14.11.2019 15:12:05
1
42
Бозов настани Кенов на пост,за да може да си върши далаверата в Горското и да направи ПЛЕМЕНИКА си Гавазов зам.Кмет-макар че горкия срича като чете вестник.Целия екип на Кенов са заклети ДПСари.Пребоядисаха се само и се правят на приятно разсеяни че нямат нищо общо с ДПС.За тях е важно да заемат постовете в Общината,а не е важно дали ще са от ДПС или ГЕРБ.Излагация .
60.
60
13.11.2019 11:57:35
1
43
Все едни и същи ...... Стига вече!
59.
До 57
10.11.2019 19:32:40
5
11
Приемаш ,че е имало УЙДУРМА .И другото ако беше се кандидатирал от Герб с тия преференций пак щеше да е съветник.За другия път ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ.
58.
iop
10.11.2019 19:01:01
6
17
Не мога да разбера защо се карате за партиите. Кой кого предал, кой кого подкрепил.Няма партии вече, не разбрахте ли,има само интереси.Не се гласува за партия.Гласува се за човека.Престанете да пишете глупости.
57.
за сунгурларе
10.11.2019 18:28:48
11
12
Предателя Халил защо не се кандидатира от ГЕРБ щом е обиден на партията за" уйдурма" защото знае че няма шансове а тука предаде избирателите , но за последно другия път и парите на Киров няма да помогнат....
56.
До 55
10.11.2019 08:20:53
11
12
Замълчи си сега! ГЕРБ в Сунгурларе улучиха с кандидат!
55.
До 53
09.11.2019 21:20:08
0
2
Въобще не смятам,че греша. Клинке вдига скандали, за това,че предложиха Кенов,, а нейния никому неизвестен германец отпадна. Плю Кенов където седнеше и станеше и който я слушаше, а вчера с цялата си наглост се нареди до официалните гости. Чака облаги? Да не говоря за Красимир Добрев- тъчащ на два стана. И ДПС и ГЕРБ. Която спечели. Аз, искам да попитам едно нещо? Кои са работещите Гербаджии в предният мандат? Нямаше такива. Не искам да си отварям устата.
54.
До Севим Али
09.11.2019 17:41:19
1
3
Г-н Али,
По голям аматьор от Вас няма.
Вие за каква я помислихте Хатито?
Сменяйте си занаята Севим Али!
53.
до 48
09.11.2019 16:36:01
3
2
Нима мислите, че само определен човек мисли така? Грешите, наистина предложенията за кмет и съветници, нямат нищо общо с партията! Както се казва от кол и въже събрани в листата, а кадърните и работещите с години - изхвърлени! То се видя и от резултатите! Честито!
52.
за сунгурларе
09.11.2019 15:05:31
3
12
Хатито много хубаво се усмихва на снимката ама сега като тръгнат да я разследват ще и замръзне усмивката. Може би крои планове да прелъсти Кенов и пак да стане зам кмет . Колко заблуден трябва да бъде един човек за да се усмихва на коронуването на опонента си след което демонстративно да напусне залата . ДПС си избра най-слабия възможен кандидат и ако продължава тя да бъде лицето на партията там нещата ще
стават все по- зле и по-зле ...
51.
До 49
09.11.2019 09:20:15
4
18
Значи си признавате за АКЦИЯ УЙДУРМА...
И да ви кажа ,че истинските предатели сте вие.Защото като беше Гавазов кандидат кмет за общ-та,вашата чета отидохте и дадохте рушвет на центр.зада може Х.Г-ва да остане единствената кандидатка.Но забравихте ,че тя не може да е ОБЕДИНИТЕЛ....Без подкрепата на БСП и другите партий Дпс не може да спечели избори. Тя ви послуша и се скара с всички нас.
50.
Предателите
08.11.2019 23:39:44
4
7
Ние винаги ще помним кой предаде общината на ДПС, това бяха предателите с фамилиите Чанев,Стратев,Пахов,Славов.Това бяха хората, които подкрепиха Халил за председател на общинския съвет през 2003г.
Сега 16 години по-късно Славов отново го направи.

БСП в Сунгурларе вече няма.
49.
artist
08.11.2019 23:39:35
0
0
opa
48.
Сунгурларец
08.11.2019 20:58:56
3
4
Към 47 .Защо това питане ми звучи, като от г-жа Клинке? Няма значение колко гласа е имало на това събрание. На централно ниво се решава кой е най-подходящият кандидат, те решиха и спечелиха.
47.
свидетел
08.11.2019 15:39:18
3
8
Имам питане към госпожа Мария.Бях на общинското събрание на ГЕРБ за предложения за кмет и съветници.От всички около 30 присъстващи за Кенов имаше само 4 гласа и предложенията за съветници бяха съвсем други.Питам Мария какви пари получи и от кого за да подмени протокола от събранието. Народа решавал.Ай.... от тука
46.
Прилеп 1
08.11.2019 07:02:36
4
105
Спечели ГЕРБ, а ще командват ДПС - Бозов и приближените. Кенов ще слуша и изпълнява
45.
До45
07.11.2019 21:11:23
8
24
Благодарение на Халил и А.Гази Община Сунгурларе, през последните 12 години си имаше общински кмет от ПП ДПС. Преди три години обаче г-жа Х.Георгиева и агитката около нея оглавена от 'ПАЧКАТА', мислеха че са се отървали от тези двамата чрез акция 'УЙДУРМА'.
Но забравиха че КОЛЕЛОТО се върти и идва пак тяхното време..
44.
до 36
07.11.2019 20:50:49
5
13
Флагман ,колкото и да триеш Халил ще си остане предател...Миналия мандат , с мошеничество направи Панделиев кмет сега ,като предаде избирателите които гласуваха (или бяха купeни) за него...
43.
за сунгурларе
07.11.2019 20:47:01
9
14
Флагман ,колкото и да триеш Халил ще си остане предател...Миналия мандат , с мошеничество направи Панделиев сена ,като предаде избирателите които гласуваха (или бяхя купуне) за него...
42.
бати Кефа
07.11.2019 16:16:06
0
17
тези до вчера се плюеха като бесни днес се прегръщат и целуват.
41.
Логично
07.11.2019 12:06:21
8
21
Браво Халил тези ОТ ДПС начело с народния представител вече не се търпят чистят редиците ни от всичко свястно и оставят само хора , които за нищо не стават ама ги слушат. Каква беше приказката - този свестен ли е и е от нашите.
40.
*********
07.11.2019 10:29:22
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
до 38
07.11.2019 09:54:41
1
6
Питайте ги!

Първо питайте Сунгурларци за какво гласуваха!
38.
до 38
07.11.2019 09:54:32
1
6
Питайте ги!

Първо питайте Сунгурларци за какво гласуваха!
37.
До 36
06.11.2019 22:52:27
3
30
За гласовете в Садово пак Халил ли е виновен..Дето са за КЕНОВ.Те нея в Садово нея искат.Кенов на втория тур повече гласове вади от нея.
36.
Садово
06.11.2019 22:40:37
12
31
Халил предател бил,ХА ХА...
Еми преди 3 год.когато направихте УЙДУРМА със начело Х.Георгиева и едни от Манолич,да не им споменавам имената.Карадайъ бил казал да се оттегли Халил,защото хората не гласували заради него.Сега изведнъж много ценен стана..
35.
06.11.2019 22:09:59
4
76
Преоблякъл се Илия в нова носия и все тия, стари курви в нов барак.
34.
ГЕРБ
06.11.2019 21:40:07
11
21
" ДВИЖЕНИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ", нали защитавате правата на " Вашите" хора, нали вашето "движение" е за тях? Защо не се борите достойно, а бягате и се криете, като някои МИШОЦИ? С тази ви постъпка, само може да сте жалки и смешни! Дано и избираелите ви видят, на какви хора са гласували доверие! Успех д-р Кенов
33.
Истина
06.11.2019 19:49:26
8
33
Каквото и да говорите кой бил предател кой не бил предател ,просто всичко е безсмислено , вече всичко си е нагласено бозов си взема горите жеков лозята кенов власта и всички останали да го духат :)
32.
Сунгурларец
06.11.2019 19:38:31
10
31
ДПС могат да се сърдят само на себе си. Не е ли нормално Председател на Общински съвет 4 мандата и доскорошен Председател на Общинската структура на ДПС да бъде по-напред в листата? Те го набутаха на осмото място. Хората с преференции го избраха на второ. Нормално е след, като ДПС го пързулна и той да им отвърне със същото. Могат да се сърдят само и единствено на себе си.
31.
*********
06.11.2019 19:07:27
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Очевидно
06.11.2019 19:01:54
5
13
Нали не си мислиш, че защитавам ДПС, и те са такива, но да не ми се правят много чесни герберите, мога да кажа имената който минаха през нашата улица и даваха парите за да се гласува за тях
29.
*********
06.11.2019 18:44:57
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
28.
Очевидно
06.11.2019 18:31:17
8
13
Това не може да е държава, ако имаше държава тези днеска дето се клеха трябваше да са в затвора за купуване на гласове. Цяла седмица между двата тура всички от ДПС обикаляха Сунгурларе и селата, къща по къща и даваха пари да се гласува за тях.
27.
Сунгурларе
06.11.2019 18:20:12
9
14
Това не може да е държава, ако имаше държава тези днеска дето се клеха трябваше да са в затвора за купуване. На гласове, но не, те се перчат че спечели ли. Цяла седмица между двата тура всички от герб обикаляха Сунгурларе, къща по къща и даваха пари да се гласува за тях
26.
Сунгурларец
06.11.2019 18:18:58
6
27
Наблюдател, те винаги са си мислели, че са над закона. Показателен е факта за долната и мръсна предизборна кампания,която водиха. То не бяха измислени побои,вземане на деца, 20 милиона докарани инвестиции от г-жа Георгиева, от които нищо не се вижда. Днес, просто сложиха черешката на тортата. В яда и злобата си, просто показаха истинската си същност, че на са там да работят за общината, а за лична облага и власт. Никой не трябва и не може да бъде над закона.
25.
Обективен
06.11.2019 18:03:09
7
13
Ква община с 5 000 население. Закривай общината и я причислете към Карнобат и Руен
24.
отговор22
06.11.2019 17:59:05
5
11
ДПС не сгреши с избора на кандидат кмет а с избора на съветници и примера и Халил, но и другите са същите....
23.
отговор без отговор
06.11.2019 17:55:59
2
12
Като се върнем назад в писанията ще видите , че ДПС без Халил и Ремзи нямало.... Ами да Халил е виновен за Панделиев и сега обърна г*за само и само да има келепир турчин в Бай Ганьовата кожа....честито ви предател ДПС и ако бяха предложили на Ремзи не на Халил пак щеше да е същото...
22.
Ами
06.11.2019 17:49:32
7
19
Белгинчо,ти що остана моето момче? Кака ти Хатидже ще се кара,хайде след нея... ДПС сгрешихте с избора си на кандидат!
21.
Сикишев
06.11.2019 17:45:02
1
6
Йордеци бол...................и така нататък..............................!!!!!!
20.
Кенеф
06.11.2019 17:41:50
5
31
То бива бива ама толкова боклуци на едно място не бива. Видяхме цялата измет днес да се готвят да управляват общината,то големи сделки голямо чудо,Най Лошото от цялото това задколисие е че ние народа на община Сунгурларе ще платим сметката за огромно съжаление.
19.
ашколсун
06.11.2019 17:28:31
5
12
то като на свадба ,бе и пак нищо няма да е свършено от обещаното на хорицата от общината като всеки път , що тъй ,бе управници на приказките силни ,на работата ви няма никакви
18.
Наблюдател
06.11.2019 17:09:59
10
29
Не Халил е предателят! А, тези, които напуснаха най-демонстративно залата те са предателите, те предадоха своите избиратели, те са там благодарение на тях, защото хората ги избраха да управляват общината, да работят за общото благо, а накрая какво се случи? Явно е, че не могат да губят, но така или иначе трябва да се примирят с това, точно заради хората, които са им повярвали и са гласували за тях, а не да се правят на велики, по този начин се излагат тотално. Нещото, което те поискаха по закон е напълно невъзможно, винаги в първото заседание на общински съвет се полага клетва и се избира председател, извинете ме много, но вашата група от ДПС за по-велика от закона ли се взе?
17.
казах
06.11.2019 16:59:13
4
30
Чакате промяна- ето ви я- нов бардак със старите...циркаджии.Циркаджии, но добре под -платени , странни колиции за лично облагодетелстване.Защо ли БСП подкрепя ГЕРБ? Защо ли Халил предаде ДПС? Ами парещи въпроси с още по-парещи отговори- Пари, пари и пак пари!!! А вие лапайте мухи!
16.
Кеф
06.11.2019 16:51:25
11
17
Напускайте общината пукнати балонииии много се надувахте !!! Хахахахахаахах Хайде много скоро да ви няма и в общината !!! Хатидже търся си продавачка на банички,ако искаш ще те взема на работа,нооо имам едно условиееее-ЩЕ ДУХАШ ЯКО хахахахса
15.
Рейгън,
06.11.2019 16:20:25
1
15
Да си спомним какво е казал великия Роналд Рейгън:

Политиката е втората най-стара професия. Мисля че е твърде близка до първата.
14.
До 5
06.11.2019 16:15:15
2
18
Готов си вальо, след нова година ти поемаш нещата.
Сунгурларци нека да си мислят, че има промяна!
13.
*********
06.11.2019 16:07:43
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
*********
06.11.2019 16:05:40
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
кука
06.11.2019 16:04:39
5
29
Не интересите на Общината, а личните интереси ще управляват. Честито, сунгурларци !
10.
*********
06.11.2019 16:01:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Иван
06.11.2019 15:57:42
9
25
Халил продажник, сега всички да разберат защо кандидата на ДПС загуби. За петия ти мандат ти продаде партията и себе си, премини официално в ГЕРБ
8.
за Сунгурларе
06.11.2019 15:36:49
6
27
(Не Председателя)Предателя Халил , винаги е бил предател, но сега вече открито. Продаде турците морално и материално. . Киров му плати предизборно и сега ще се отблагодари като предаде всичко на Киров и(г*за)Хатидже да си ближе раните.Сега ДПС вместо да се вайка да види с кого е тръгнал....
7.
Няма значение
06.11.2019 15:26:15
8
30
Хатиджето поне си изкупи 5 апартамента нищо че с много от откраднатите пари купуваше гласове тя пак ще намери на кой да духа за пари !!! Хайде вече за ръчичка с Димитринка и вкъщиии !!!
Честито на Кенов! Едно време й спасяваше живота на тая мастия дано си си взел поука да внимаваш на кой какво и да не забравяш истинските хора до теб !
Честито и на председателя от ДПС-ГЕРБ
6.
5555
06.11.2019 15:11:14
4
25
пандалиев гледам много сериозно прегръщаш кенов по събранията говореше че е най големия крадец
5.
вальо скарата
06.11.2019 15:01:22
5
14
кенов да ли ще ми върне зареждането по старческите домове че пандалиев и валери ми ги вземаха
4.
manolih
06.11.2019 14:58:24
4
19
димитринчеее каде си ела да оправиш халилчо предадинааа
3.
Pomnim
06.11.2019 14:56:12
7
25
инж.Славов ние винаги ще помним , какво направихте днес. Да ви са честити новите обществени поръчки, които ще спечелите.

Сунгурларци за пореден път показаха, че са евтини парчета.
2.
Интереса на феса
06.11.2019 14:51:21
9
31
БСП, предлага кандидат председател от ДПС, който е избран от съветниците на ГЕРБ.И в играта пак същите.
Това и децата ще го разберат какво е... Смешници
1.
GERB
06.11.2019 14:44:52
5
22
Горда пуйка, Просо сънува! Да ама, не! Този път я насметаха! Не залата, а общината напускайте моля!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Астролог предупреждава Телеца и Козирога да се грижат за здравето си, а Скорпионът – за парите си! Астролог предупреждава Телеца и Козирога да се грижат за здравето си, а Скорпионът – за парите си!

 Хороскоп за деня – 5 април 2020, неделя

Добрев 30 години след преименуването на партията: Трите букви – БСП, са непреходни, неподвластни на конюнктурата Добрев 30 години след преименуването на партията: Трите букви – БСП, са непреходни, неподвластни на конюнктурата

Тогава започва една непосилна за нито една друга формация от бившия соцблок идейна промяна

Младият фермер Николай Господинов мисли за чужбина – вижте кои институции блокираха инвестициите му Младият фермер Николай Господинов мисли за чужбина – вижте кои институции блокираха инвестициите му

РЗИ-Сливен и РИОСВ-Стара Загора си прехвърлят топката вече няколко месеца и провалят стратегически европроект

Има поне 5 вида изневяра, които мъжете практикуват Има поне 5 вида изневяра, които мъжете практикуват Наркокариерата на Георги Македонов свърши, ще посреща РД-то си зад решетките Наркокариерата на Георги Македонов свърши, ще посреща РД-то си зад решетките

Тежките обвинения са резултат от специализираната полицейска операция на 1 април, когато в дома му в кв. Сарафово бе разбита нарколаборатория

9 неща за секса, които никой не ни е казал 9 неща за секса, които никой не ни е казал

Кои са тайните на интимните ласки, за които рядко някой отваря дума

3 зодии, които постигат своето чрез сарказъм 3 зодии, които постигат своето чрез сарказъм

Ето кои са те

Разпуснаха Медицинския съвет, ето обяснението на проф.Коста Костов Разпуснаха Медицинския съвет, ето обяснението на проф.Коста Костов

Ние знаехме, какво ни чака, но въпреки това, приехме. Когато времето е пупаво и професионалният дълг те зове, имаш само един полезен ход - да се отзовеш, каза ръководителят му проф.Коста Костов

Димитър Рачков още не може да прежали Мария Игнатова Димитър Рачков още не може да прежали Мария Игнатова

Водещият на “Като две капки вода”,  на два пъти намекна в ефир за бившата си любима по време на последния лайф на шоута

Бургас остана без кръв в разгара на най-тежката здравна криза през 21-ви век Бургас остана без кръв в разгара на най-тежката здравна криза през 21-ви век

Кръвните центрове са място, където се пази фанатична стерилност, гарантираха от отделението по трансфузионна хематология

 

Роналдо го закъса: Джорджина хвана машинката за подстригване Роналдо го закъса: Джорджина хвана машинката за подстригване

Суетният португалец призова да си стоим у дома

В Гърция безпощадни: Глоба до 1 млн. евро за спекула с цените В Гърция безпощадни: Глоба до 1 млн. евро за спекула с цените

От днес в страната започват мащабни проверки на цените на горива, храни, лекарства и предпазни маски

Конспирация: Коронавирусът променя играта сред гигантите, на никой не му пука за възрастните Конспирация: Коронавирусът променя играта сред гигантите, на никой не му пука за възрастните

 Дейвид Айк представя интерсна конспиративна теория за COVID-19  и неговия изход

15% от котките в Ухан са заразени с новия коронавирус 15% от котките в Ухан са заразени с новия коронавирус

Освен нас хората, вирусът засяга и животните

Починалите от Covid-19 по света надхвърлиха 59 000 Починалите от Covid-19 по света надхвърлиха 59 000

Най-засегнатата от заразата страна остава Италия

Ирак забрани „Ройтерс”, глоби агенцията с 25 млн. динара Ирак забрани „Ройтерс”, глоби агенцията с 25 млн. динара

В четвъртък агенцията публикува репортаж, в който няколко източника твърдят, че иракското правителство признава само за стотици заразени, при условие че реалният им брой се измерва в хиляди

Ердоган заключи младите вкъщи Ердоган заключи младите вкъщи Хората под 20 години нямат право да излизат Вирусолог от САЩ: Коронавирусът е биологично явление, а не резултат от световен заговор Вирусолог от САЩ: Коронавирусът е биологично явление, а не резултат от световен заговор Той заличи всички инвестиции, които сме направили, за да защитим възрастното население. А млад човек, прекарал тежко Covid-19, вече никога няма да може да участва в маратон - казва Анча Баранова Ще забравим ли какво е да пием бира с приятели? Реклама илюстрира времето след дълго чаканата свобода Ще забравим ли какво е да пием бира с приятели? Реклама илюстрира времето след дълго чаканата свобода

В клипчето се вижда колко непозната е обстановката в бара, а чашата с бира е абсолютно откритие за група мъже

Гръцки фермери търсят сезонни работници Гръцки фермери търсят сезонни работници

Фермери молят правителството за облекчени права за чужди работници

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ И карантината раздели народа ни. По-простите хора по цял ден си разменят мемета, а интелигенцията си разменя миймове.
Виц на деня Виц на деня Настана време, в което човек може да спаси света, седейки у дома по пижама Виц на деня Виц на деня Глaвeн лeкaр извършвa визитaция.
- Кaк e пaциeнтът c пoдoзрeниe зa кoрoнaвируc?
- Нoрмaлнo, изoлирaн e в oтдeлнa cтaя, нaзнaчихмe му cпeциaлнa диeтa.
- Кaквa диeтa?
- Хрaним гo c биcквити.
- Нo зaщo c биcквити?
- Aми caмo тe минaвaт прeз прoцeпa нa врaтaтa.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Какво е извънредно положение: Жените добиха представа какво е казармен режим, а мъжете - майчинство
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори