×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Социологическо проучване на "Барометър": Димитър Николов печели от раз в Бургас, изненадващ кандидат за балотаж в София


Социологическо проучване на "Барометър": Димитър Николов печели от раз в Бургас, изненадващ кандидат за балотаж в София
Изследването на "Барометър" е направено в периода 17-23-ти октомври. Това е извадката за Бургас
24 Октомври 2019, Четвъртък, 10:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Ангел Джамбазки е с процент, близък до този на Мая Манолова и може да отиде на втори тур срещу Йорданка Фандъкова

В последните дни преди вота за местна власт „Барометър България“ проведе анкета в шест областни града и една малка община, като попита жителите им:

1. За кой кандидат за кмет ще гласувате на изборите на 27 октомври?

2. Ако има балотаж, кой кандидат ще подкрепите на втория тур на изборите за кмет?

Проучването е реализирано със собствени средства чрез телефонно интервю сред 2456 български граждани над 18 години от общините: София, Пловдив, Бургас, Русе, Добрич, Стара Загора и Петрич.

София избира кмет между трима Фаворитите на софиянци за градоначалник на София са сегашният кмет Йорданка Фандъкова, кандидатът на Инициативен комитет Мая Манолова и Ангел Джамбазки, издигнат за кмет от ВМРО, като на първи тур на изборите за тях биха гласували съответно 30,2%, 20,7% и 19,4% от имащите право на глас.

Кандидатът на „Демократична България - обединение“ Борислав Игнатов събира подкрепа от 5,3%, а Борис Бонев от гражданско сдружение „Спаси София“ – 3,4%. За други кандидати, събиращи под процент електорална подкрепа, биха гласували 4,2% от анкетираните жители на София. Впечатляващ брой столичани на въпрос за кого биха гласували отговарят, че още не се решили кой кандидат ще подкрепят – 16,9%. Техният вот ще бъде решаващ за финалния резултат на първия тур на изборите за кмет на Столична община.

 „Барометър България“ направи сондаж и за нагласите на избирателите кой кандидат биха подкрепили на балотажа, ако се явят Йорданка Фандъкова и Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и Ангел Джамбазки. При първия вариант 40,1% посочват, че биха гласували за Фандъкова, 25,1% за Манолова, а 34,8% не биха гласували. Явно сегашният кмет би успял да привлече повече подкрепа сред симпатизантите на другите претенденти, които не достигат до балотаж, докато Мая Манолова очевидно не би била фигурата, която разширява подкрепата при такъв сценарий.

При втория вариант се наблюдава обратното. Ако до втори тур на изборите за кмет на столицата достигнат Фандъкова и Джамбазки, резултатът би изглеждал така: 38,8% за Йорданка Фандъкова, 34,8% за Ангел Джамбазки, 26,4% не биха гласували. И при двата варианта явно София ще избере досегашния си кмет, но може да се отбележи, че кандидатурата на Джамбазки събира широка подкрепа от симпатизанти на другите кандидати, което може би се обяснява с популярността му като един от най-активните евродепутати.

Пловдив с ясно изразена двойка претенденти за кмет На въпрос към пловдивчани за кой кандидат ще гласуват на предстоящите кметски избори 21% посочват Здравко Димитров от ГЕРБ, а 20% Славчо Атанасов от НФСБ-ВМРО. Следващ по предпочитание сред жителите на Пловдив е кандидатът на БСП Николай Радев с 9,3% подкрепа. Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив“ би получила 8,1%. Георги Колев от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ получава подкрепа на 2,6% от респондентите, а кандидатът на ДПС Милен Иванов 2,4. По малко над 1% биха получили Николай Бухалов от „Кауза Пловдив“ и Атанас Костов от „Демократична България – обединение“.   С така отчетените данни за Пловдив е ясно, че освен за първото място, оспорвано ще бъде съревнованието и за третото в кметската надпревара. Минимална е разликата в подкрепата за областния управител и за депутата на патриотите, но отчетливото им отделяне (с над 10% подкрепа) от третия и четвъртия говори, че именно Димитров и Атанасов ще са участниците на балотажа за кмет на Пловдив.

На поставен въпрос от „Барометър България“ към участниците в проучването от Пловдив кого биха подкрепили, ако до втори тур на изборите за кмет достигнат Здравко Димитров и Славчо Атанасов, то кандидатът на ГЕРБ би получил подкрепа на 27,9% от пловдивчани, Атанасов на 35%, а 37,1% посочват, че не биха гласували.

Бургас с кмет от раз

Както и в предното изследване на „Барометър България“ в Бургас, данните от анкетата сочат, че морската община ще избере кмет още на първи тур. Сегашният градоначалник от ГЕРБ Димитър Николов затвърждава позицията си на лидер в кметската надпревара, като 76,1% от бургазлии заявяват, че ще го подкрепят още на първи тур на изборите. На много голяма дистанция след него е кандидатът на БСП Николай Тишев, който получава подкрепа от близо 7%, а трети е Бойко Миразчийски, кандидат на НФСБ с почти 4%. Така отчетените данни показват, че най-вероятно изборите в Бургас ще приключат още на първия тур с преизбирането на Димитър Николов за кмет. В извадката не са споменати другите двама сериозни кандидати за кмет - Живко Табаков и Константин Бачийски. От социологическата агенция не посочват причина. 

Оспорвана битка в Русе Русе е друга община, в която нагласите на избирателите бяха тествани в старта на предизборната кампания. В процеса на кампанията се наблюдава разместване при втория и третия в класирането на кандидатите за кмет на Русе. В началото на предизборната кампания първи по електорална тежест бе кандидатът на ВМРО (НФСБ) Галин Григоров, следван от Пенчо Милков от БСП, а трети бе кандидатът на ГЕРБ Диана Иванова. Към настоящия момент вторият и третият са с разменени позиции.   На въпрос за кой кандидат за кмет на Русе бихте гласували на първи тур на изборите 25,7% посочват Григоров, 23% - Иванова, 21,1% - Милков. 5,4% биха подкрепили Елеонора Николова от местна коалиция „СДС, ДБГ, ССД, БНД и Движение 21“, за други кандидати биха гласували 10,8% от анкетираните, а 14,1% все още не са решили. Така направената заявка на жителите на Русе за гласуване на кметските избори говори, че градът ще избере кмет на втори тур, като най-вероятните участници в балотажа са Галин Григоров и Диана Иванова. Запитани кого биха подкрепили на втория тур, ако до него достигнат кандидатът на ВМРО (НФСБ) и на ГЕРБ, 55,1% от анкетираните русенци посочват Галин Григоров, 30,3% Диана Иванова, а 14,6% декларират, че няма да гласуват.

Стара Загора преизбира кмета си на първи тур

В община Стара Загора заявката за подкрепа на кандидатите за кмет изглежда така: За настоящия градоначалник, издигат от ГЕРБ за нов мандат, Живко Тодоров биха гласували 55,3 % от анкетираните. Подкрепа за кандидата на БСП Иван Върляков заявяват 15%, а за този на ВМРО – Българско национално движение Антон Андонов – 8,1%. По 2,2% подкрепа получават Магдалена Овчарова („Демократична България – обединение), Гергана Микова (НФСБ) и Янко Янков (Алтернатива на гражданите). За други кандидати – 4,4%, а още не са решили 10,6% Според заявката, дадена от жителите на Стара Загора с избирателни права, участвали в анкетата на „Барометър България“, най-вероятно кметът на общината ще бъде избран още на първи тур на местните избори – Живко Тодоров от ГЕРБ с 55,3% подкрепа.

Интригата в Добрич - трима кандидати са с равни шансове за балотаж

В община Добрич изборите ще приключат на втори тур, като сигурен участник в него е кандидатът на ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. Интригата е кой ще бъде неин опонент, тъй като трима от кандидатите за кмет са с близки стойности на електорална подкрепа. „Барометър България“ попита добричлии за кой кандидат за кмет биха гласували на първи тур на изборите. 31% посочват Надежда Петкова (ГЕРБ-СДС), 18,1% избират Детелина Симеонова (ВМРО), Йордан Йорданов от местна коалиция ДБГ (ДБГ, НДСВ, ССД, ГН) биха подкрепили 17,6% от анкетираните, а за кандидата на БСП Георги Петков биха гласували 16,7%. Заявка да гласуват за кандидата на НФСБ (АБВ, ЗС Ал. Стамболийски, ЗНС) Йордан Апостолов дават 9,5 от участниците в анкетата. За други кандидати биха гласували 1,9%, а 5,2% още не са решили кого да подкрепят. С така направената заявка от анкетираните избиратели от община Добрич е видно, че втори тур ще има. Единият участник в балотажа е кандидатът на местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. От финалните послания към избирателите на кандидатите Детелина Симеонова от ВМРО, на досегашния кмет Йордан Йорданов и на Георги Петков от БСП зависи кой от тях ще получи превес и ще заеме второто място за участие в балотажа на кметските избори в Добрич.

Петрич – балотаж между партньори

По традиция агенция „Барометър България“ тества нагласите за участие в местните избори и в по-малка община. В Петрич, където за кметското място мерят сили четирима кандидати, изглежда изборите ще се решат на втори тур, като в него ще участват кандидатите на партии, които си партнират в управлението на страната.  ​​​​​Шанс за участие в балотаж в Петрич имат сегашният кмет, издигнат от ГЕРБ за нов мандат, Димитър Бръчков и предложеният от ВМРО Стоян Божинов. На въпрос „Кой от кандидатите за кмет на община Петрич бихте подкрепили на първи тур“ анкетираните петричани посочват: Димитър Бръчков – 37,1%, Стоян Божинов – 28%, Любомир Георгиев (местна коалиция БСП-Възраждане) 13,4%, Любомир Даков (Заедно за промяна) 11,3%, не съм решил 10,2%.  

Характеристики

Период на провеждане на изследването: 17-23.10.2019 г.

Методология: Количествено проучване

Представителност: жителите в общините София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Добрич и Петрич с избирателни права

Обем на извадката: 2456 души на възраст над 18 г.

Методика: Стратифицирана квотна извадка по признаците възраст и пол Метод:

Телефонно интервю

Финансиране: Собствено

 

 


В категории: Политика


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
52
Коментара по темата
52.
Браво Флагман!!!!!
25.10.2019 08:49:37
3
18
Най-свободната и демократична медия. Винаги давате думата на инакомислещиоте и опонентите, дори те да се изказват не до там културно. Никога не триете или криете коментарите. Никога не манипулирате плюсовете и минусите. А бе, най, най, най.... сте.
Апропо, от къде да мина да си взема хонорара за пасквилчето. Честно, срам ме е от себе си, но някоя и друга кинта ще ми дойдат добре. Хайде, развържете си кесията. Поне се опитах да пиша сравнително грамотно, за разлика от журналистите ви.
51.
До 44
25.10.2019 00:18:50
8
6
Идеите на Бачийски са сто пъти по-добри от тези на Николов. Лошото е ,че се притеснява,когато е пред камера и за това няма да го изберат.Николов също имаше този проблем през първият си мандат!
50.
Батко
24.10.2019 21:16:22
1
56
Това е супер фалшиво проучване. Няма нищо общо с реалните резултати.
49.
Табаков
24.10.2019 20:55:07
1
14
...Флагманци , сега пишете квото си искате против мен , ноо ако ме изберат , ще ви разкажа играта .....
48.
*********
24.10.2019 20:03:46
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
47.
Ейй голямото триене на истината започна!
24.10.2019 19:31:53
0
13
Флагман смешни сте!
46.
АБВ
24.10.2019 18:44:10
24
11
Аз пък ще гласувам за кандидата от АБВ - за всички други имам голеееми задръжки!
45.
*********
24.10.2019 18:36:58
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
44.
.....
24.10.2019 18:33:14
3
16
Мдааа, гледайте предаването на Люба Кулезич с Бачийски, и пак си помислете дали да гласувате за него! Голям смях беше, чак тя горката се зачуди що за кандидат за кмет!
43.
Правете си сметката
24.10.2019 18:09:34
4
14
Всички които се рекламират в този сайт са част от статуквото и пионки на Николов и Симеонов.Гледайте и гласувайте за тези които не става и дума и не се споменават по никакъв повод. Владимир Павлов и Възраждане ще бъдат изненадата на вота, а тук се правят, че не съществуват.
42.
*********
24.10.2019 17:57:44
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
DB7
24.10.2019 17:23:24
7
6
На предстоящите местни избори може да се прогнозира 55 % избирателната активност, близка до тази през 2015 г. Местната личност с най-висок рейтинг за момента е Димитър Николов, веднага след него, на второ място, с декларирано доверие, е кандидатът на „Движение България на гражданите” Живко Табаков. Това показва изследване на социологическата агенция „Маркет линкс“. Следва обобщената информация от агенцията без редакторска намеса:
След Димитър Николов и Живко Табаков, с практически еднакви резултати, се нареждат други трима кандидати за кмет. Владимир Павлов, Николай Тишев и Костадин Бачийски, следвани от Бойко Миразчийски. До голяма степен тези резултати дават ясна картина за разпределението на максималния електорален потенциал по отношение на мажоритарния вот в общината.
40.
изкарахте сатистика! голям смях!!?!
24.10.2019 16:21:55
0
14
как още не сте спряли коментарите под статията, както обикновено правите когато става въпрос за "вашите хора", незнам!
То голямо мазнене, голямо чудо!!
39.
айде бе!
24.10.2019 16:18:57
4
24
иска ви се, ама надали! умните бургазлии ще гласуват за герб, ама друг път! ще гласуват тия на държавните службички от общината и роднините им! Хора, гласувайте за нови лица! Не за тези, които много са отворени на общинските сесии, а иначе са послушковци!
Стига сте вярвали на обещанията на кмета слънце! Какво ви трябва - чист въздух, ниски данъци или новите обещани бетонни постройки??? Запознайте се и г програмите на не толкова познатитете лица, кандидати за кмет!
38.
XX
24.10.2019 15:41:45
0
16
@37
Да, но ямболските селяни, видели асфалт и кошчета за боклук за първи път през последните 10 години и дементиралите бабета, чиито деца са навън и които са свикнали на разрухата на прехода ще гласуват за оня, дет не знае кой цапа въздуха на Бургас.
37.
Към бургазлии!
24.10.2019 15:32:16
5
31
Продължавайте в същия дух и скоро Бургас ще фалира и отново ще заприлича, както беше по времето на Йоан Костадинов, а даже и по-зле от тогава ще бъде, защото ще му запорират сметките! Тази зала, като я направят и ще затвори вратите! Както стана в Русе! Голям кеф беше там първата година и това беше! Направиха два чалга концерта и това им беше! Тя в София залата работи на 0-та няма печалба от нея пък в Бургас очаквате да върви добре! Кой ще ви направи приход от залата? Роби Уилямс или Тейлър Суифт ли? Той Роби дойде един път в Бургас и фестивала фалира тогава. Нито спортните клубове ще я използват за тренировки, защото таксите ще са скъпи както в София.Нито концерти ще има в нея! Продължавате да правите какво ли не и да купувате още автобуси и други неща и си викате всичко е точно, само че това финансиране от ЕС е от 60 до 80% остатъка от финансирането се поема от общината под формата на кредити. Така е във всеки един европроект! Като гледате колко много неща ви обещават с финансиране по европроекти си помислете и за това с какви кредити ще се набълбука общината! Няма кой знае какъв бизнес в Бургас! Няма и да има! Как да има, като през останалите 9 месеца от годината има полети два пъти в седмицата само за Лондон и Москва! След толкова години на обновяване на град Бургас няма кой знае какъв бизнес!Няма и да има! Така,че умната в неделя за да няма после фалит!
36.
Божидаров
24.10.2019 15:08:49
0
121
От един километър си личи, че изследването е платено от политическа сила!
35.
бургазлийка
24.10.2019 15:00:14
2
24
До ХХ: Бургас се напълни не само с ямболски селяни, а и със великотърновски мафиоти и шуменски цигани. Властта обгрижи майчински абсолютни некадърници с общински жилища и големи заплати. Създадени бяха перфектни корупционни схеми. А бургазлии са или прогонени или набутани в ъгъла. Ама какво й пука на властта, стига тя да си е на власт!!!
34.
Бургазлия
24.10.2019 14:55:34
1
27
Днес срещнах Йоан Костадинов. Едва го познах. Възрастен, с бастун, едва придвижващ се, треперещ след няколко инсулта... Не успя сам да пресече улицата. И? Какво, като беше 12 години кмет? Кое е по-важно - здравето ти, семейството ти, или пустата битка за власт? Замислете се, всички кандидати и особено този, който уж ще спечели с 70%.
33.
Шнорхел
24.10.2019 14:48:54
3
31
Абсурд 60 процента и 19 съветника. Хора дето гласуват за ГЕРБ не познавам!!
32.
Кирил
24.10.2019 14:44:54
2
10
А е ясно защо не давате прогноза за Варна защото ТИМ забраняват за да се натаманят гласовете за Портних нали той е техен "възпитаник"
31.
*********
24.10.2019 13:52:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
ХХ
24.10.2019 13:50:25
5
24
нормално - Бургас се изпразни от бургазлии и се напълни с ямболски селяни със запушени от вонята в кочината им носове.
няма лошо - демокрация е.
29.
Пипи Чорапчето
24.10.2019 13:49:51
1
16
Оффф, ма направо сте се престарали, бе ;))
Много ми е подкрепяща тази социология - направо натъртва;))
28.
Смях
24.10.2019 13:30:48
1
9
Това е социология в най-добрата и професионална светлина, в която може да бъде представена ... 2456 души за София, Пловдив, Бургас, Русе, Добрич, Стара Загора и Петрич.
27.
24.10.2019 13:18:25
5
130
Айде,почнаха постановките и лъжите.
Гарантирано от ГРОБ
26.
*********
24.10.2019 13:17:42
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
Наско
24.10.2019 13:15:17
3
112
ГЕРБ явно наистина са в паника. Да плащат зада публикуват такива фалшиви новини. Същото това "изследване" ама направно уж в началото на октомври го има в ПИК. със същите проценти и участници.
24.
*********
24.10.2019 13:08:35
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
наблюдателен
24.10.2019 13:00:12
2
30
Всичко зависи от избирателната активност. При висока избирателна активност ще има балотаж в Бургас. При ниска избирателна активност вероятно Николов ще получи малко над 60%. При всички случаи, кмета Николов ще има между 40 000 - 50 000 гласа,т.е. с по-малко от около 20 000 гласа от избора през 2015г., което ще бъде атестация за политиката на управление. Общинския съвет задължително трябва да е пъстър. И ГЕРБ ще имат по-малко от 29 съветника. Важно и кой подписва протоколите и кой брои недействителните гласове. Ниската избирателна активност се дължи на факта, че основните политически противоречия между кандидатие навсякъде са, не е " защо се краде " а "защо краде той, а не аз " Ако искаме промяна, трябва да се промени системата и начина на управление на държавата и общините.
22.
*********
24.10.2019 12:57:26
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
До 19
24.10.2019 12:51:55
0
30
Пик и флагман са едно , и слугуват на едни и същи отрепки.
20.
хахаха
24.10.2019 12:43:08
6
170
Тия барометъри, са прибавили процентите на Табаков, Бачийски и Владимир Павлов към тези на Николов...Сигурно не им е стигнало мястото на табличката!
Гласувайте, всеки един избор е по добър от Димитър Николов!
19.
Глупости
24.10.2019 12:37:40
1
25
Същото изследване ,но с друга дата 04.10.2019 г. И със същите проценти го има в ПИК.Евтин опит за манипулация. Подценявате много гласоподавателите
18.
C
24.10.2019 12:36:33
2
27
Vsichki kazvame che ste glasuvae za Nikolov no nito plochki se yadat, nito uchilista plastat zaplati. Togava izbora e yasen -- vseki drugi e po dobre ot Nikolov!!!!

Ako iskashe da opravi Burgas dosega imashe 3 mandata.
17.
И ко праим...
24.10.2019 12:34:09
1
76
Броени дни преди първия тур на местните избори в неделя, "Маркет линкс" отчита 36% подкрепа за Мая Манолова срещу 32% за настоящия столичен кмет Йорданка Фандъкова и 17% за Борислав Игнатов, който е с възходящ тренд........
16.
Стига предизборни мантри
24.10.2019 12:20:32
1
31
Писна ни от платени социолози. Тя и Цецито водеше доста на Генерала, ма кво стана. Въй, щях да забравя. Абе Флегман, да не разлюбихте рязко Табачето? Ми не мойте така. Не е честно. Той колко кинти ви наля, пък тука дори не го споменавате. Покайте се.
15.
?
24.10.2019 12:10:05
2
10
Ако е платена статия трябва да е упоменато изрично от този,който е публикува. А това не е отбелязано никъде,официално.
14.
Флагман
24.10.2019 12:01:24
0
19
Защото са платени статии,реклама
13.
Чичо
24.10.2019 11:56:39
5
17
Джамбазки кмет на София и всички педали, джендъри и роми - да спазват закона. без гей паради,без незаконни цигански катуни. Всички равни пред закона!
12.
Koko
24.10.2019 11:46:33
0
41
Сега е сезона на гъбите та ми е интересно къде е гъбаря от созопол да каже де да обиколим
11.
?
24.10.2019 11:46:09
1
13
Защо наистина не се позволяват коментари под статиите на кандидатите за власт !? Единици само могат да се коментират,само те ли не се страхуват да чуят какво мислят хората?!
10.
до 1
24.10.2019 11:43:18
2
4
Ти ще си най-голямата изненада - направо ще им счупиш социологията;)
9.
me
24.10.2019 11:43:01
2
13
Колко удобно е пропусната Варна - сакън да не се помене Костадинов.
8.
Виц
24.10.2019 11:38:06
2
15
Джамбазки на балотаж. Ами то по добре турско да стане. Там поне сачове не виреят.
7.
Смехуранко
24.10.2019 11:35:42
0
17
Защо в статиите за Маринчев, не оставяте опция за коментари? Защо? Защото така ви е наредено ли? Той лъже маже и отдоло няма опция за коментари. :(
6.
някой
24.10.2019 11:34:35
0
29
Това са глупости, най много да накарате всички да излязат и да гласуват за други а не за тези които пишете че са фаворити, че нещо май не ги харесвал народа.
5.
Marinero
24.10.2019 11:21:15
3
43
Малко са 76% за герп. 99.99% за да е като едно време - Една партия , един народ
4.
Чичо Митко
24.10.2019 11:15:47
88
15
Пак ще смачкам червените боклуци.
3.
Гербометър
24.10.2019 11:14:22
0
46
Да бяхте направили изследване във всички областни градове и да посочите данни, че навсякъде преизбират кандидатите на ГЕРБ и да настане мир и покой в изчезващата ни държава.
2.
АНАЛ-лизатор
24.10.2019 11:07:38
4
50
Всички, от Барометър, барабар с вас от Флагман, що не вземете по един барометър и да си го набарометрите!?
1.
Табаков
24.10.2019 11:03:33
8
27
А мен къде ме забравих те?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори