×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Станислав Тодоров от НФСБ: Имам силата и куража да променя Черноморец!


Кандидатът за кмет Станислав Тодоров от НФСБ: Имам силата и куража да променя Черноморец!
Не съм политик, но участвам в битката за кметския стол, за да проебразя града, казва кандидатът за кмет на Черноморец
20 Октомври 2019, Неделя, 09:59 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

Проблемите на Черноморец са много, аз държа ключа за решението им с ясна визия и цели, категоричен е Тодоров

Станислав Тодоров е кандидат за кмет на град Черноморец от ПП Национален фронт за спасение на България. Тодоров развива успешен бизнес от 15 години, участва в различни дейности, някои от които в областта на туризма. Той не е член на партията, не се занимава активно с политика, но е спечелил доверието на ръководството на НФСБ с идеите и честността си, за да бъде издигнат за поста. Какви са неговите цели, ако бъде избран за управник на града, как е решил да се кандидатира за кмет и какво ще промени - разказва в интервю за Флагман.бг:

- Г-н Тодоров, как взехте решението да участвате в битката за кмет на Черноморец?

- Желанието ми да се кандидатирам за кмет на Черноморец бе продиктувано от това, че през последните години не се случва нищо положително с развитието на града, а напротив. Много мои приятели, познати и роднини ме караха да се кандидатирам. До последно се колебаех и през август реших да се включа в надпреварата. Благодаря на НФСБ и г-н Валери Симеонов, че повярваха в мен, тъй като аз никога досега не съм се занимавал с политика. Смятам, че всички мои съграждани ме познават и знаят на какво съм способен. Имам огромно желание да преобразя Черноморец. Запознат съм с всички проблеми, касаещи родния ми град. Възнамерявам да правя ежемесечни събрания с гражданите и да търсим взаимни решения на проблемите. Ще представя моята програма и съм подготвен с решение за всяка една точка от нея. Мисля, че няма смисъл от излишни думи и обещания – нека хората направят правилния избор за своя град.

- Вие не сте политик, с какво се занимавате?

- Занимавам се с най-различни дейности - с вентилация, климатизация и отопление, строителство, реклама, търговия и хотелиерство. С решението ми да се кандидатирам за кмет осъзнавам, че ако бъда избран, аз трябва да се откажа от голяма част от тях. Въпреки това бях подкрепен напълно от моето семейство, бизнес партньорите ми и всички мои близки и приятели и не на последно място - от НФСБ.

- Какви са проблемите на Черноморец и имате ли решение за тях?

- На първо място - бюджет, инфраструктура и туризъм. Бюджетът е важна част от това да се случат нещата в Черноморец. Трябва да има някой, който да развиижи финансовата рамка, който да го намери. Не е казано, че той трябва да е само от Община Созопол. Трябва постоянство, ходене по министерства, програми. Зад мен трябва да има силен екип, за да се случи. Например в кметството в Черноморец няма юрист, това трябва да се поправи.

По отношение на инфраструктурата – улиците, тротоарите са под всякаква критика. Няма градински, детски площадки, озеленяването също не е на ниво. Хората не могат да намерят входа и отбивката за Черноморец - всичко е обрасло, а състоянието на надлеза на входа за града е в много лошо състояние. Уж търсихме съдействие от АПИ, казаха, че предстои ремонт,  от година и половина нищо не се случва. Но с празни приказки не става, трябват действия.

За туризма могат да се направят няколко неща, за които не се изисква голям бюджет. Например Черноморец няма нормален уебсайт. Няма ефективна фейсбук реклама. Можем да се побратимим с малки европейски градове, за да сме във взаимна помощ. Може да се възроди културно-историческия туризъм. Крепостта „Акра“ например, до която няма осигурен добър достъп, няма алея, осветление , няма пикник зона, беседка.

Трябва да се обърне много сериозно внимание и на Централния плаж в Черноморец. Ивицата е на изчезване, до няколко години мястото ще е просто едно пристанище за лодки. Когато изградиха пристанището, морето изкара пясък и плажът се разшири. Но в следващите години нещата драстично се промениха и в момента в единия край на плажа почти няма пясък. Трябва специалисти да направят изследване и да се търсят варианти за спасяването на ивицата. Ще обърна внимание на този казус. Проблемът може да се реши с постоянство, със средства от държавата и лобиране.

Освен това искам да възродя забравените традиции в Черноморец – нестинарство , панаира и други, защото те сплотяват нашето общество. А когато обществото е сплотено имаме по-голям шанс за успех.

- По отношение на туризма – Черноморец бе едно от предпочитаните дестинации у нас за летен туризъм. Има ли все още такъв интерес към морския град?

- За съжаление се наблюдва  отлив на туристи. Една от причините е казуса „Вромос“. Докато се изясни, че информацията за радиацията не е вярна, сезонът си е приключил. Гостите напускат хотелите, отменят резервации. Въпреки че се повтаря всяка година, туристите продължават да вярват на слуховете. Те свързват залива „Вромос“ с Черноморец и трудно можем да им обясним, че няма опасност за здравето им. Очаквам догодина отново да има спекулации. Местните казват, че скандалът се предизвиква умишлено, има слухове, че някой иска да закупи земите наоколо на безценица. Веднъж завинаги трябва да се сложи край на всичко. Имам големи амбиции за залива „Вромос“. Ще направя всичко възможно той да влезе под управлението на кметство Черноморец и оттам да дойдат приходи в града, като се обособи зона за къмпингуване – за палатки, каравани, да се осигури осветление, да се изгради път, да има електричество и вода. Когато този залив стане райско кътче – да се изгради къмпинг а той има този потенциал, мисля, че нещата ще бъдат различни и ще е много по-трудно да се спекулира с радиацията.

-Какви културни дейности сте предвидили във вашата програма?

-На първо място искам да възобновя ежегодния панаир в Черноморец, който се провеждаше в началото на юни. Тази година го пропуснахме. Той е много важен за града - събира на едно място млади, възрастни, дори хората, които са напуснали Черноморец, се връщат, за да станат част от празника.

Другият празник, който от дете уважавам и обичам, е Кукеровден. През последните години се превърна в пародия на празника,който познавам . Имам планове да го променя  с помощта на младежта и възрастните хора,които познават традициите.

Друг мой приоритет ще бъде удължаването на туристическия сезон с мащабен музикален фестивал с участието на няколко групи,празник на рибата и на виното. Мисля, че тези събития ще предизвикат огромен интерес както сред жителите на града, така и сред туристите.

- Вие сте водач на листата на НФСБ за Общинския съвет на Созопол. Какви са ви очакванията и прогнозите за резултатите от изборите?

- Очаквам да имаме минимум четирима представители в Общинския съвет,независимо от партийната принадлежност. През последните 4 години в Общинския съвет на Созопол нямаше нито един представител на Черноморец,надявам се това да се промени на предстоящите избори.

Смея да твърдя, че аз първи изложих моята програма за това от каква промяна се нуждае Черноморец. Идеята градът да се управлява чрез хората първо дойде от мен. Аз вече го правя. Отворил съм предизборен щаб, където всеки ден се срещам с гласоподаватели. За около 10 дни през щаба са минали над 200 души. Изслушвам проблемите им и заедно търсим решение. След като стана кмет, това ще продължи. Но ще го направя по-професионално. Моята идея е всеки бранш, всяка структура и всяко малко общество да излъчи свой човек – рибари, ловно дружество, строители, ресторантьори, дребни търговци, граждани, пенсионерски клуб и т.н. С тези десетина души ежемесечно да се прави събрание и проблемите на града да се излагат и да се търси решение. Така ще имам голяма сила и в Созопол, в Общинския съвет. Ще мога да кажа: Ето – тези хора са зад гърба ми!. Една птичка пролет не прави. Трябват ми силни и борбени хора от Черноморец, с които да работя.

- Какво е вашето послание към съгражданите ви?

- Искам  да призова хората да помислят трезво за кой кандидат ще дадат своя глас. Нека изборът им бъде обективен , а не поради това, че кандидатът е член към някоя партия и те по навик трябва да гласуват за него. Вярвам, че има хора, които ще гласуват по съвест, защото през годините са получили лични облаги и се чувстват едва ли не задължени. А трябва да гласуват за тази личност, която има силата и куража да промени града. Аз се явявам с чиста съвест пред съгражданите ми. Не се кандидатирам за кмет на Черноморец, за да работя за заплата. Повечето хора ме познават и знаят какъв човек съм. Колкото и скромно да звучи – аз съм този, който може да оправи Черноморец. Имам контакти и позиции и съм готов да отдам времето си за добрата кауза.

За финал искам да поканя всички мои съграждани на предизборното ми събитие, което организирам. Събранието ще се проведе на 20 октомври, в неделя, от 18 ч. в Читалището в Черноморец. На събитието ще присъства и лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Там ще представя моята програма, също така ще има и дискусия, всеки е добре дошъл с идеи и въпроси!




България Всички новини
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори