Пицата след 20 години - с тесто от буболечки
Ето какво предвижда футурист
Любимото ястие на много тийнейджъри и възрастни - пицата ще се прави по нова рецепта. До 20 години изкушението ще бъде приготвяно от тесто от буболечки и месо и сирене, отглеждани в лаборатория. Пицата най-вероятно ще се опича на лазери. Това твърди Том Чийзрайт, приложен футурист, съобщават от "The Sun".
Той посочва, че британските ресторанти ще започнат да използват по-устойчиви съставки за пицата, която предлагат. "Храната, която ще ядем след 20 години може да изглежда много подобна на тази днес, но пътят на храната към чинията ще се трансформира тотално", обобщава той.
Чийзрайт обяснява, че ще е добре решение 20-25% от зърната, които се използват за приготвянето на хляб, да бъдат заменени с продукти, пълни с протеин, като дава за пример именно буболечки - щурците. Така на планетата ще бъдат спестени много ресурси - вода, енергия и т.н. "Бъдещата ви пица може да е направена от продукти, които никога не са виждали слънчева светлина, и продукти от животни, които не са пасли на полето", казва футуристът.
Сиренето и месото ще бъдат произвеждани в лаборатории.
Затвориха Прохода на Републиката, камион се е завъртял на пътя
Зафиров: На този етап няма причина „БСП-Обединена левица“ да преосмисли участието си в управлението
Домашен трик за почистване на мазни кухненски шкафове и уреди – действа веднага!
По примера на Свети Николай: Бургаски семейства получиха духовна и материална подкрепа
Нова година у нас по-скъпа от Дубай
Какво задължително да имате на трапезата за Никулден
Танкер „Kairos“ е без капитан, изоставен от турски влекач край Ахтопол
Здравко от Ритон е в болница след падане от високо
Бургас грейна в празнична магия с детски фестивал „Зимни празници“
Ахтопол постави вълшебно начало на коледните празници!
